מוג'ו פין.

behind the masc

New member
יאי, ציצים^^D:../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אממ בייס מאווטם פיקסל, גאדדדדדדדדדדדדדדד העאהעאהעאעאה |פירוקעצבים| זה הבייס הכי קשה בעולם
הוא כה ריאליסטי שזה מפחדי! ניסיתי לעשות הכי שאני יכולה, באמת הכי
. את האמת אני די מרוצה
נו כי, בכל זאת, זה קשה... אממ תגובה למגיבה. ומ, נאמ הלכתי להיתקלח סייה^^

mirymoo

New member
אני חייבת להפסיק לאבד את....../images/Emo80.gif

מכונת גניבת הכישרונות...כי לא ניסיתי אותה על אף אחת עוד...רוצה להיות הראשונה????
|מוהאהאהאהא|

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתוגבה... ^___^

טוב,קראתי את מה שאמרת בשדח"ם שעבר...שלא תתקני את הקפלים. קפלים. אבל בואי נסתכל על זה. קחי חולצה שגדולה עלייך ב20 מידות,נגיד של אבא שלך.ותלבשי אותה.יהיו בה המון כפלים,נכון?היא גדולה עלייך בהרבה מידות,לא פלא שהיא תתקפל.אבל לא כמו שעשית.את עשית מלא מלא כפלים קטנים,שנראים כאילו מישהו בא לה מאחורה ומכווץ לה עכשיו כל מלימטר בחולצה.זה בכלל לא נראה כאילו החולצה גדולה עליה.היא נראית כמו חולצה רגילה,רק שהצללה שלה מאד שונה,ובכלל לא קשורה.את הצללת לפי קפלים,ועשית את כל הקפלים מאד דקים,ומאד לא ריאלסטיים.שום חולצה לא תראה ככה באופן טבעי על בן-אדם. לתקן את זה זה ממש לא קשה
כל מה שאת צריכה זה לקחת את הגוון הראשון של הקפלים,ולהפוך את הקפלים הפיציים האלה לכפלים גדולים,לאחד אותם.ליצור קפלים להצליל אותם כמו קפלים גדולים-ללא הצללה קווית.ככה גם החולצה תיראה יותר משוחררת-והרי כל חולצה ענקית היא דבר ראשון משוחררת-ולא כזו צמודה.הראיתי לך דוגמא,על החולצה,בדיוק את אותם קפלים,רק הפעם משוחררים ומוצללים בצורה הרבה יותר חופשית.אין צורך בכל-כך הרבה גוונים,יותר מידי גוונים מגבילים את החולצה ואת השחרור שלה בתור ענקית.אני מקווה שתתקני את זה,את מאד מוכשרת,פשוט נשארת צמודה לשיטת הצללה המתאימה לבגדים קטנים על בייסים קטנים-לא פלא שחשבת שזה בייס מאד קשה. הקווים והכפלים בציצ. קודם כל,הקווים שעשית,זו אמורה להיות בעצם דחיסה של הציצ,ע"י משהו שדוחס אותם [סרט,מחוך בטן... בהחלט יוסיף פה ^^].פה אין לך שום דבר שבאמת דוחס אותם,והחולצה אמורה להיות משוחררת עליה,אין בכלל טעם לקווים האלה. הקווים האלכסוניים שיורדים אל החזה,אמורים ללכת אל השרוולים. וכפלי התיחה,צריכים להיות ישרים,עם חצה כמו שלה.
שרוולים. קודם,גם בהם צריך לעשות את מה שהסברתי לך על הכפלים. הכיווצים בסוף צריכים להתקווץ ע"י משו כמו סרט למשל.הם צריכים הליות הרבה יותר משוחררים,3-4 כיווצים גדולים,בלי הרבה גוונים וזהו.הרבה יותר משוחרר
תצלילי על

behind the masc

New member
תודה^^ אממ את תיקנת לי ועכשיו

אם אני אתקן זה יהיה כאילו דומה
>< בכל זאת אני אתקן תודה רבה^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gif

ותחזירי את קווי המתאר שהיו קודם לחולצה, כי עכשיו זה נראה כאילו מישהו מחק לא את הגוף >>" תחזירי את הקווי מתאר ותשאירי אותם לדעתי, ואם את מאוד לא רוצה- תצלילי אותם במקום למחוק אותם

behind the masc

New member
העהעאהאע תיקנתי תיקון רציני../images/Emo2.gif

לאה|סוגדת| תודה רבהרבה כה עזרת לי! אממ התגיבו לתיקון?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

נו ולא הכול חייב להיות ריאליסטי ואמיתי. הרי זו דולי נו:( למה זה ריאליסטי האוזניים?<
אפשר לצייר מה שבא

וואו!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האמת, התיקון שיפר, למרות שגם קודם חשבתי שהיא מדהימה לגמרי
אז עכשיו היא אפילו יותר^^ הצלחת לשמור על הסגנון המדהים שלך (שמתאים לבייס הזה במיוחד) וגם לעשות את התיקון הזה. אני חושבת שיוסיף קצת צל בחלק מהחזה, איפה שהוא נפגש עם החולצה (צל על הגוף..), כדי להדגיש את זה שהיא רפוייה. יש לך רעיון לשיער? אני חושבת שיתאים גם תעכשיט בולט בחלק הזה שבין השרוולים, יש שם המון מקום. אני רוצה לראות אותה גמורה^^ היא תהיה מדהימה לגמרי

behind the masc

New member
הסיגנון שלי מתאים לבייס הזה../images/Emo2.gif?!?!?

רקיע?? האם לקחת שמהו היום? הא|סוגדת| איי קנט בליב

ברור^^

לא לקחתי כלום, לא אתמול ולא היום
האמת, חבל שלא לקחתי, יין בכל מקרה עושה מצברוח כזה טוב ואני צריכה את זה>< אבל לא משנה, פדיחות>< את יכולה להאמין, אני חושבת שהסגנון שלך מאוד מתאים לבייס הזה, שניהם ריאליסטיים, עם הצללה דומה ומדהימה, רשת מדוייקת כזו.. אני אוהבת את איך שפחות או יותר נשארת בסגנון שלך ועדיין עיגלת את הקווים והקפלים, הם לא ישרים כמו תמיד וזה יפה פה^^

behind the masc

New member
הוו תודה לך../images/Emo23.gif

גם אני זקוקה ליין עכשיו-_-" העעהאאע רקיע אני אוהבת אותך, אני מתגעגעת
למה את לא מתחברת?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהתייחסת בכלל לתגובה?

כי זה לא נראה ככה.... *נשמעת תוקפנית.אני לא
*

למעלה