מה הסיפור של שרה ?

matanbu

New member
ובקיצור, נראה אותכם מחזיקים

עבודה 7 שנים ברציפות, בלי להתפטר או להתקשר ולהגיד שאתה חולה אפילו שאתה לא (
). ואפילו שזה בשבילנו הרבה יותר מהעבודה שלה, בשבילה ובשביל האחרים, זה עדיין עבודה. אולי היא לא בנאדם קליל בעניין הזה וזהו. היא לא חייבת לנו כלום. אני אפילו לא טורחת להסתכל על כל הפיצ'רס בדיסק שלי, אני נהנית מהסדרה, וגם אם מישהי אחרת היתה מתחלפת עם שמ"ג בתפקיד הראשי (אני לגמרי רואה את פיית' בעניין) - אז גם אין בעיה. לצורך העניין, היא רק כלי להעברה של גאונות.

thinman

New member
שרה והתקשורת

אני רק רוצה לציין שזה די ידוע ששרה ובעלה יד מתרחקים מהתקשורת ודי מנהלים את חייהם הרחק מהעיתנוים, היו נושאים מסוימים ספציפיים שהיא יצאה ודיברה עליהם בפומבי כשיהא הרגישה שהם נושאים שחשוב להביע דיעה עליהם למען השיח הציבורי אבל בכלליות, לא תראו יותר מדי את הפנים שלה בצהובונים לעומת שחקניות צעירות אחרות. מבחינת התוספות לסדרה בדיוידי כן היא די חסרה והיה רצוי לשתף אותה קצת יותר כי אחרי הכול היא הכוכבת של הסדרה והיה יכול להיות נחמד לשמוע אותה מתבטאת אבל היוצרים של התוספות הללו הם היוצרים של הסדרה שאחראיים על הכנת החבילות, אולי צריך להפנות שאלה לג'וס באתר שלו ולראות מה תהיה התגובה וזה לפני ששוחטים אותה ומקבעים עליה דיעה שאני די לא חושב שיש לה ביסוס במציאות.

Aspen

New member
אם יורשה לי להוסיף

למי שראה לפני כמה ימים את הספיישל באפי שהיה באקסטרה הוט, היא כן מופיעה שם, כן מצטלמת ומדברת על הסידרה. אל תגידו "אף פעם", כי זה לא נכון. מה שכן נכון, זה שהיא לא מופיעה הרבה בתוספות הדי וי די וכאלה, אבל היא כן עומדת מאחורי הסידרה שלה.

thinman

New member
תראה

לא אמרתי שהיא לא מופיעה בכלל, אבל היא לא מופיעה מספיק ונראה לי שגם אתה היית שמח לעוד קצתשרה בתוספו ככוכבת הסדרה, לא היה מזיק עוד קצת ממנה. ואני גם לא טוען שהיא לא עומדת מאחורי הסדרה, אני די חושב שהיא מתנהגת כרגיל רק רציתי להבהיר.

Aspen

New member
אני בת

וכן, אני רוצה לראות עוד משרה בתוספות, אבל מה לעשות שהיא שחקנית עסוקה. אולי זה נכון, אולי היא עסוקה. אין לאף אחד מאיתנו זכות, אולי "לקלל" זה המילה הלא מתאימה, אבל להגיד דברים רעים עליה כשלא באמת יודעים מה קורה איתה, מעבר לשמועות.

thinman

New member
לא הבנתי שאת בת, התנצלות על זה

ובנוגע לשאר אני מסכים איתך, עסוקה לא עסוקה זה לא ממש משנה לי הדיון שמעלינו קצת יצא מפרופורציות לדעת ללא קשר למידת העיסוקים שלה לאחר הסדרה אני רק רוצה להוסיף, שכל התוספות שבאות בחבילות דיוידי למיניהן מצולמות תוך כדי הסדרה ומוסיפים אותן בעת עריכת החבילות, לא מצלמים את התוספות אח"כ, כך שאין קשר בין כמה היא עסוקה לאם היא מופיעה בתוספות ואני באמת חושב שהחבר'ה קצת נסחפו בדיון למעלה אני מסכים עם מה שאת אומרת פשוט אומר שלי היא חסרה קצת בתוספות אבל השאלה בנוגע לזה לא צריכה להיות מופנית אליה אלא ליוצרי חבילות הדיוידי

טוב יש לי זמן, והרגשתי צורך להגיב פה לכמה

דברים (אחרי המון זמן שלא כתבתי פה). קודם כל, גם אני שמתי לב לעניין ההיעלמות של גלר מהדי וי די, אבל באמת כמו שאמרו, זה יותר עניין של לוח זמנים עמוס (כן, אין מה להתווכח, היא אחת השחקניות הפעילות ביותר, חלקם סרטים גרועים, חלקם בינוניים, וחלקם טובים). בראיונות איתה שראיתי, היא אמרה מספר פעמים, שהיא לא מערבת חיי עבודה עם החיים האישיים, שהיא מנסה להפריד כמה שיותר (זה אולי מסביר את עניין אי הזמנת הקאסט לחתונה של או משהו), לדעתי זה קצת מוגזם וכו', אבל זו בחירה שלה ואפשר להבין את זה. לגבי יכולות המשחק של שרה, היא אחת השחקניות הטובות ביותר שראיתי, היא פשוט שחקנית מעולה, אם קומדיה ואם דרמה, היא בהחלט ברמה הגבוהה ביותר. שחקנית שלא רק יודע להעביר הטקסט, אלא הבעות הפנים, שפת הגוף, היא בהחלט שחקנית מצויינת. העניין הוא בחירת הסרטים שלה, בחירות שהם בהחלט לא טובות (שתחליף סוכן). היא אחת השחקניות שאני הכי מעריך. לגבי הסדרה, איך לעזאזל שמים אותה ואת זינה באותה המשוואה?! באותה דרגת איכות?! זה נשגב מבינתי. מישהו אמר פה שבאפי לא איכותית, סליחה? באפי זו סדרה פורצת דרך (הן מבחינת האיכות שהיא מציגה לקהל היעד שלה שהוא צעיר, רמת המשחק, הדיאלוגים, המודעות העצמית והסרקזם, וזה תקף במידה מסויימת גם לגבי אנג'ל), אחת הסדרות היותר חדשניות שהיו, כל הקטע בבאפי, שהעניין היותר בידורי, האקשן, תמיד היה בשבילי (ואני מעריך שגם בשביל רוב הצופים), שולי, והעלילה והדרמה הם העיקר והם פשוט מצויינים. רמת המשחק בסדרה היא מהטובות ביותר (אני מדבר על הקאסט הראשי), החל מאליסון הניגן (שגם לה יש תסמונת של בעיה בבחירת סרטים), דיוויד בורניאז, עד לג'יימס מסטרס ואלקסיס דניזוף ואפשר להמשיך עוד. על ג'וס באמת אין מה להרחיב, הוא לא אלוהים, אבל הוא אחד היוצרים והכותבים הטובים שיש. ותאמינו לי, אני אומר את זה כאחד שממש לא חובב קומיקסים, פנטזיה ומדע בדיוני. ואני מדבר גם כאחד שבתכלס לא רואה סדרות אחרות מה"ז'אנר" הזה, אלא יותר סדרות כמו הסופרנוס, אוז והמגן.

nick at noon

New member
לא אלוהים?!?

הגזמת לחלוטין. לך למקדש ג'וס הקרוב אליך ותקריב שלוש דמויות שאהובות עליך ואולי תסלח.

Aspen

New member
../images/Emo45.gif

חוץ ממה שאמרת בנוגע לזה שג'וס לא אלוהים. וכבר אמרו את כל מה שיש לומר.

kittycatbone

New member
גמאני לא אחת

שקוראת קומיקסים וכאלה, אבל יצא לי לקרוא קומיקסים של באפי, או של ג'וס (סיימתי אתמול את פריי@!#!@!!) וזה כל כך כיף לקרוא
למרות שהייתי אומרת שזה יותר בגלל שאף פעם לא נחשפתי לז'אנר הקומיקסים או ניסיתי אותו..

Ambious

New member
עם כל האהבה שלי לסדרה.....

בואו ניקח דברים בפרופורציות. לא זינה ולא באפי לא סדרות "איכות", ועם כל הכבוד לג'וס, הוא עדיין לא סטרז'ינסקי. זינה ובאפי אלה סדרות בידוריות, שהמטרה שלהן היא להעביר סיפורים שמעניינים אנשים ונותנים להם הנאה - בצורת פנטזיה ואקשן. ולא אמרתי שבאפי היא לא סדרה איכותית אלא שהיא לא סדרת איכות - יש הבדל מהותי בין שתי ההצהרות ונא לא להבין אותי לא נכון. ורק בשביל לשים דברים בעוד יותר פרופורציות שלא תחשבו חס וחלילה שיש לי משהו נגד הסדרה שליוותה אותי במשך שנים רבות ונפלאות, אני הקמתי את הפורום שבו אנחנו עכשיו מדברים (ביחד עם הייזל, בכינוי הקודם שלי - "אלעד אברון"), כך שאני מדבר מנקודת מבט של מעריץ... ובכל זאת - בגלל שהנושא עלה - זינה ובאפי אלה סדרות מאד מאד דומות, ואפשר מאד בקלות לשים אותן באותו קנה מידה, אם כי אני לא רואה את הטעם - מאחר ולמרות שהן סדרות דומות ששיכות לאותו ז'אנר, בסופו של דבר לכל אחד יהיו סדרות מועדפות משלו, וזה טוב ויפה - אבל זה לא שולל סדרות אחרות ולכן ההשוואה היא די מיותרת כי כל אחד יראה את אותם הדברים בסדרות השונות. אז במקום להשתמש בסופרלטיבים מוגזמים, בואו ננסה לזכור שבסך הכל מדובר בתוכניות בידור שבסך הכל לא כלכך שונות אחת מהשניה, ואפילו שימשו הרבה השראה אחת לשניה (כולל מחוות הומוריסטיות בשתי התכניות כלפי השניה) - ואם נוכל רגע להתנער מההערצה העיוורת שלנו לסדרה ולג'וס - וננסה להיות אובייקטיבים לחמש דקות.... לא זינה ולא באפי הן כל העולם, ולשרה מישל גלר מותר להמשיך הלאה, ואין ספק שהקאסט של באפי כולו מוכשר ביותר אבל יש שחקנים מוכשרים אחרים בעולם, וחלקם אפילו יותר מוכשרים מהשחקנים של באפי, וג'וס ווידון הוא בסכך הכל אומן רב-תחומי מוכשר מאד, ויש עוד אומנים בעולם ויש עוד שחקנים בעולם ויש עוד סדרות בעולם - וזה שהן לא באפי לא אומר בהכרח שהן לא טובות.... רק כי הן לא באפי. גם בידור - אפילו אם הוא קאלט - צריך לדעת לקחת בפרופורציות הנכונות. וזה בא מבן אדם שהקים וניהל שלושה פורומי טלוויזיה שונים בתפוז ונסע לקצה השני של העולם רק בשביל לראות שחקנים מהסדרה האהובה עליו.
עוצב באמצעות תפוז-פד

Bajoran Priest

New member
הסבר נא את עצמך.

גם אני לא רואה טעם להתווכח בצורה חסרת תוכלת ולהעליב סדרות אחרות. אבל אני לא מבין מה הכוונה שלך בהבחנה בין "סדרה איכותית" לבין "סדדרת איכות". בבילון 5 של סטרז'ינסקי תוכננה מראש, ועל כן היא יותר, ובכן, מאורגנת מראש מאשר באפי. אבל יש הרבה קריטריונים נוספים למדידת "איכות" של סדרה. אני לא מתיימר להתחיל עכשיו לעבור קריטריון, קריטריון, זה לכשעצמו כמעט בלתי אפשרי וכמובן שלאנשים שונים יהיו דעות שונות לגבי כל קריטריון. אבל לבאפי יש ללא ספק הרבה מאוד דברים שהיא מעולה בהם: משחק, בימוי מקורי ומושקע, שילוב בין הומור לדרמה, פיתוח דמויות ויצירה של דמויות רבות ומגוונות, נגיעה בנושאים מורכבים, מהם פסיכולוגיים ופילוסופיים ומעט חברתיים. ועוד. הסבר נא את עצמך או היכנע !

Ambious

New member
האמת היא שעם כל הכבוד לבבילון 5

שהיא לדעתי סדרה גאונית מבחינה תסריטית (שזה לא חוכמה, כמו שאמרת, כי זה תוכנן מראש), גם היא לא סדרת 'איכות'. סדרות שהייתי מחשיב אותן כסדרות איכות הן הבית הלבן, אחים לנשק, מלאכים באמריקה (למרות שהיא שיעממה אותי, אי אפשר להתעלם מגודל ההפקה) - סדרות שזכו בפרסים ותארים מפה ועד להודעה חדשה (וכן, אני יודע שחלק מהסדרות האלה היו מיני-סדרות, אל תהיה קטנוני - תראה מה שעה!). ונכון, יש הרבה קריטריונים, ובסופו של דבר מדובר בהגדרות מאד תפילות, כך שאולי המינוח שלי לא היה נכון (בזה אני מוכן להודות), אבל בכל זאת - זינה ובאפי הן בסך הכל סדרות די קלילות, בידוריות, מהנות, והן מספרות סיפורים שמעניינים ומרגשים מליוני אנשים עד היום, אז ההשווה בינהן די מיותרת בעיקר בגלל זה. אם ככה אני חוזר בי מההגדרה של "סדרות איכות" או לא "סדרות איכות", ומסכם את זה בכך שזה לא ממש משנה - כי שתי הסדרות מילאו את המטרה שלהן בצורה שווה כלפי המעריצים שלהן, שדרך אגב - יש הרבה מאד מעריצים משותפים לשתי הסדרות, ולכן כל הוויכוח הילדותי הזה מיותר מיסודו.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo13.gif

בכל אופן, מכיוון שזה פורום באפי, ולא פורום זינה או פורום טלוויזיה או משהו כזה, אני מרשה לעצמי לומר שוב שג'וס שולט

למעלה