טוב יש לי זמן, והרגשתי צורך להגיב פה לכמה
דברים (אחרי המון זמן שלא כתבתי פה). קודם כל, גם אני שמתי לב לעניין ההיעלמות של גלר מהדי וי די, אבל באמת כמו שאמרו, זה יותר עניין של לוח זמנים עמוס (כן, אין מה להתווכח, היא אחת השחקניות הפעילות ביותר, חלקם סרטים גרועים, חלקם בינוניים, וחלקם טובים). בראיונות איתה שראיתי, היא אמרה מספר פעמים, שהיא לא מערבת חיי עבודה עם החיים האישיים, שהיא מנסה להפריד כמה שיותר (זה אולי מסביר את עניין אי הזמנת הקאסט לחתונה של או משהו), לדעתי זה קצת מוגזם וכו', אבל זו בחירה שלה ואפשר להבין את זה. לגבי יכולות המשחק של שרה, היא אחת השחקניות הטובות ביותר שראיתי, היא פשוט שחקנית מעולה, אם קומדיה ואם דרמה, היא בהחלט ברמה הגבוהה ביותר. שחקנית שלא רק יודע להעביר הטקסט, אלא הבעות הפנים, שפת הגוף, היא בהחלט שחקנית מצויינת. העניין הוא בחירת הסרטים שלה, בחירות שהם בהחלט לא טובות (שתחליף סוכן). היא אחת השחקניות שאני הכי מעריך. לגבי הסדרה, איך לעזאזל שמים אותה ואת זינה באותה המשוואה?! באותה דרגת איכות?! זה נשגב מבינתי. מישהו אמר פה שבאפי לא איכותית, סליחה? באפי זו סדרה פורצת דרך (הן מבחינת האיכות שהיא מציגה לקהל היעד שלה שהוא צעיר, רמת המשחק, הדיאלוגים, המודעות העצמית והסרקזם, וזה תקף במידה מסויימת גם לגבי אנג'ל), אחת הסדרות היותר חדשניות שהיו, כל הקטע בבאפי, שהעניין היותר בידורי, האקשן, תמיד היה בשבילי (ואני מעריך שגם בשביל רוב הצופים), שולי, והעלילה והדרמה הם העיקר והם פשוט מצויינים. רמת המשחק בסדרה היא מהטובות ביותר (אני מדבר על הקאסט הראשי), החל מאליסון הניגן (שגם לה יש תסמונת של בעיה בבחירת סרטים), דיוויד בורניאז, עד לג'יימס מסטרס ואלקסיס דניזוף ואפשר להמשיך עוד. על ג'וס באמת אין מה להרחיב, הוא לא אלוהים, אבל הוא אחד היוצרים והכותבים הטובים שיש. ותאמינו לי, אני אומר את זה כאחד שממש לא חובב קומיקסים, פנטזיה ומדע בדיוני. ואני מדבר גם כאחד שבתכלס לא רואה סדרות אחרות מה"ז'אנר" הזה, אלא יותר סדרות כמו הסופרנוס, אוז והמגן.