מה הסיפור של שרה ?

yotem 16

New member
אלוהים45^#^@%@%!../images/Emo83.gif

אנשים, אתם מתווכחים על טעם! פאקינג טעם אישי! |: מה זה כיתה ג'? מי יותר מפורסמת- אליסון, שרה או זינה? מי יותר עסוק- שרה או ג'ניפר אניסטון? נו באמת. נראה לי מגוחך להיכנס לדיון הזה של מי יותר עסוק, אבל זין קיבלתי חשק$%$#%@# D: למי שאמר שהקאסט של חברים לא הכי עושה משהו- מת'יו פרי משחק בסדרה בשם "סטודיו 60", קורטני קוקס משחקת בסדרה בשם DIRTH, ג'ניפר אניסטון הוציאה אוסף של סרטים (רובם זבל, אבל עדיין) לאחרונה, ולגבי האחרים אין לי מושג. ואגב, להשוות בין שרה מישל גלר לקאסט של חברים? עם כל האהבה שלי אל שרה ואל כישרון המשחק שלה (שלוקה בחסר, לטעמי), היא בחיים לא תגיע לחצי מההצלחה של השחקנים מחברים, גם אם היא תעשה 60 סרטים בחודשיים. זה ששחקן "עסוק", לא הופך אותו לטוב ולמצליח. אני חושב ששרה בבאפי הייתה מצויינת, אבל בכנות? כל הסרטים שראיתי שהיא השתתפה בהם היו אידיוטים ועם משחק מזעזע. עזבו את זה שהטינה זה אחד הסרטים הכי משעממים שנוצרו, אבל גם האחרים מעפנים לא פחות. היחיד שאהבתי זה "משחקי פיתוי". מצטער, אבל לשרה יש אוסף מבטים של "
אני מזועזעת!
" שנראים כמו קטע רע מתוך מסיבת סיום של כיתה ו'. גם אם היא עושה עכשיו עשרה סרטים, זה לא אומר שהיא טובה יותר! אתם מתנהגים כאילו זה שהיא עסוקה הופך אותה אוטומטית לשחקנית טובה יותר, וזה לא. ולריב מי יותר יפה? נו במת P: אבל גם לזה קיבלתי חשק#@$%@% שרה נראית כמו אנורקסית שחורדינית, אליסון כמו סבתא ששברו לה את האף עשר פעמים, ושלא נדבר בכלל על זינה! אוח פרקתי קצת.
נ.ב מי שנפגע בשם השחקנית/באופן אישי מתוכן ההודעה, עימכם הסליחה
P:

Bajoran Priest

New member
../images/Emo6.gif

איך אתה מעז לדבר על זינה סרה ?! או על אליסון ?! זה סימן מובהק להומופוביות

אליעד699

New member
היית רוצה..!!!

אז אם שרה כלכך שחקנית גרועה למה היא גברה על רבות וטובות ממנה ועשתה תפקידים שהעדיפו אותה על ניקול קידמן ועל קריזמה קפטנר וקייטי הולמס?? ולמה היא הייתה מועמדת איזה 3 פעמים לאמי?? והלוק של המעודדת.. היא כבר מזמן לא בלוק של באפי עונה 1 לידיעתך... היא עם שיער חום שחור מושלמת מתמיד.. אל תהיי לי איזו שופטת באוסקר... כשתדעי דברים תדברי... ובכלל.. אם אליסון שחקנית כזאת טובה ויותר יפה משרה למה היא לא עשתה את התפקיד של באפי?? ולמה היא משחקת בסרטים סוג ז' ... סבבה הם הצליחו ואני בטוח שלא בגללה... היא בקושי הייתה על העטיפה בסרטים 1+2 ובסרט השלישי שהיה לה תפקיד יותר גדול הסרט היה מסריח ברמות קשות... והסרט שלה מת לדייט נקטל עי כל מבקר אפשרי והוא נכשל יחסית בקופות וזה היה הסרט היחידי שלה שבה היא בתפקיד ראשי והיא מובילה סרט על הכתפיים שלה.... ולמה היא לא נבחרה לאישה הכי יפה בעולם שנתיים ברציפות?? אהה?? למה??!?!?!?

nick at noon

New member
מה פתאום

הסדרה נכנסה לעונה 7 כשכולם יודעים שזו עונה אחרונה. ככה היא תוכננה. אז אולי היא ידעה לפני חלק מהאחרים, אבל הרבה הרבה זמן לפני הסוף, כשהגיוני לא לדבר על דברים כאלו, זה לא סתם תפקיד המפיקים לבשר לאנשים.

אליעד699

New member
היא לא מסוכסכת עם אפחד

דוגמה: בפרימיירה של הטינה מישל טרכנברג הייתה איתה שם

אליעד699

New member
אני אישית

אם הייתי מסוכסך עם מישהו לא הייתי הולך לשום דבר שהוא מייצג\מייחצן ומתחבק ומתנשק איתו...

nick at noon

New member
וגם זה קשור מאוד לעובדה

שלוסי לולס כמעט לא עבדה בהתחלה אחרי שזינה הסתיימה, אז היה לה זמן.

NorthernStar

New member
אני מדברת על ההווה

שש שנים אחרי שהסדרה הסתיימה, והיא עדיין מופיעה בכנסים, עדיין מוקירה תודה למעריצות בכל הזדמנות, והיא מאוד עסוקה בחייה המקצועיים והאישיים. או בקיצור - when there's a will, there's a way. במקרה של הגב' גלר בפירוש לא היה will ולא הכרת תודה.

OMRICH

New member
הגב' גלר גם לא מתכננת לעשות משהו

שקשור בבאפי בעתיד. היא אמרה את זה בעצמה. והיא באמת התנערה מבאפי. בלי שום קשר לזמן או לזה שהיא עסוקה.

Kryptonite

New member
מה? איזה שטויות.

כששאלו אותה לגבי סרט של באפי היא בעצמה אמרה שהיא הרגישה שהפרק האחרון לא "ממצה" מספיק, שהוא היה צריך להיות פרק כפול, שהיא הרגישה שכל דמות לא קיבלה מספיק זמן וכו'. היא אמרה שהיא תעשה כזה סרט אם התסריט יהיה טוב. ואגב, אי אפשר בכלל להשוות את "אמריקאן פיא" לסרטים של שרה מישל גלר. בסרטים שלה היא הייתה הכוכבת הראשית ("הטינה") או לפחות חלק מאנסמבל ראשי ("סקובי דו", "משחקי פיתוי") אליסון האניגן שיחקה תפקיד משני ב"פיא." ואגב, "סקובי דו" הצליח הרבה יותר מ"אמריקאן פיא".

Torn Identity

New member
../images/Emo45.gif

אני גם זוכר שראיתי לא ראיון אחד ולא שניים עם שרה שהיא אמרה שהיא לא שוללת את באפי בעתיד. וכל הכבוד לה על זה, רק שבבקשה תעשה עם זה משהו כבר. או שג'וס יעשה. או מישהו.
ושרה באמת מאד עסוקה. עזוב רק את הטינה, היה הטינה, הטינה 2, Southland Tales, החזרה, אגדה שמגדה (יחי תרגומים עילגיים
), צבי הנינג'ה ועוד ועוד סרטים שהיא מצלמת/עובדת עליהם כמו אליס, מכורה (אין לי מושג על מה זה...), אה ושכחתי את The Air I Breathe ו- Suburban Girl. בקיצור, שרה מאד מאד עסוקה. וגם לה מגיע מנוחה מידי פעם אחרי כל הצילומים האלה, והיא גם באירועים לקידומי כל הסרטים... זה המון המון עבודה וזה מעייף. לא פלא שאין לה זמן גם לעשות תוספות לדיוידיז או לכנסי מעריצים, במיוחד שכנסי מעריצים זה בטח משהו שדורש המון אנרגיה וכוחות נפשיים ופיזיים אפילו ליום אחד של כנס שבו אתה פוגש איזה מיליון מעריצים וחייב להיות הכי נחמד לכל אחד שחושב שהוא מעריץ מספר 1 ורוצה יחס מלא, זה לא קל.

nick at noon

New member
לא המון

אבל לאחרונה באמת נראית לא מעט. היה לה תפקיד חשוב בחצי מהפרקים של באטלסטאר גלקטיקה השנה, שנה שעברה היה לה תפקיד בפרק של ורוניקה מארס (ולפי הכיוון, אם ורוניקה תחזור לעונה רביעית אולי היא תופיע שם שוב). חוץ מזה היא לא מובטלת אבל גם לא מופיעה בהמון דברים. היא הייתה בסרט יורוטריפ שכיכבה בו מישל טרכטנברג.

NorthernStar

New member
כמו שאמרתי למטה, אתה טועה

זוהי אחת התקופות העסוקות בקריירה שלה.

NorthernStar

New member
טעות בידך

מעבר לכמה סרטים והופעות אורח רבות (Veronica Mars) לוסי עסוקה בסיבוב הופעות sold out, וכמובן הלהיט הבא של ABC, סדרה עתירת שמות מפורסמים שתשודר החל מספטמבר בשם Football Wives. הגב' גלר שנתקעה בנישת הבי מוביז יכולה רק להתקנא.

Aspen

New member
שרה היא שחקנית עסוקה

יותר מהשחקנים של "חברים" למשל, אם תשאלו אותי. יש לה כ-10 פרוייקטים זה אחרי זה לזמן הקרוב. לא היה לה זמן ליותר מסרט או שניים בתקופת באפי. עכשיו היא גם עסוקה. אני לא חושבת של"גב' גלר" יש סיבה לקנא ב"גב' לולס", שרה הרבה יותר מצליחה ממנה. ונתתי לזה הסבר למעלה, לגביי מספר הסרטים בזמן האחרון שלה. כנ"ל לגביי אליסון. שרה יותר מצליחה מאליסון. מתי בזמן האחרון, מאז אמריקן פאי היה לאליסון סרט קולנוע מצליח שהוקרן בכל העולם? לשרה יש כמה, מדובר על "הטינה", "סקובי דו" וכו' וזה רק בזמן האחרון. אני לא נגד אליסון, אבל אני רוצה להגן על שרה. כישרון המשחק של שרה הוא יותר טוב משל אליסון, וגם יש לשרה הרבה יותר ניסיון גם בטלוויזיה וגם בקולנוע מאליסון. אני לא חושבת שאפשר להשוות. אולי אפשר, אבל היא לא השוואה טובה. מה שכן, אף אחת מהן לא "נעלמה" אחריי סיום הסידרה. גם מישל לא, וג'יימס לא, דיוויד לא ראיתי כל כך משהו שלו. אבל הכי הצליחה אחריי סיום הסידרה היא שרה, גם אם זה בסרטים סוג ג'.

NorthernStar

New member
Scooby Doo זה לא "בזמן האחרון"

כמה זמן חלף מאז, 6 שנים? ומאז מה? The Grudge, שהוא מצליח בשביל B Movie, לא יותר. בתור מי שחיה בצד הזה של האטלנטי אני יכולה לספר לך שאולי פעם בשנה תראה איזה פרומו לבי מובי בכיכובה, שאיש לא שמע עליו ומיד ייצא בDVD וייוותר אנונימי. היא גם לא מופיעה בטלויזיה, וזוהי הדרך הבטוחה לשכחה מהירה. לוסי, מהרגע שהחליטה לשוב למשחק, השתתפה בכמה סרטי טלוויזיה, הופעות אורח ואז כאמור תפקידים בולטים בBSG, סלבריטי דואטס ובקרוב סדרה של ABC בתפקיד הראשי תוכ"ד תחילת קריירה מוזיקלית ו-sold out tour.

למעלה