מה הסיפור של שרה ?

אוי ואבוי חח

לחצת לי על כפתור רגיש. אני לא יודע איך הגעת למסקנה שלא מדברים על זינה. היא עדיין דמות (וסדרה) מאוד מוכרת בקרב הציבור, בדיוק באותה מידה שבאפי. כמה היא מדוברת? רוב הציבור הפסיק לדבר על 2 הסדרות הנפלאות האלה... רק באינטרנט אתה יכול לקבוע על מי מדברים יותר, ואני חייב לציין שהקהילה של זינה חיה ובועטת ומאוד תומכת בקאסט בפרויקטים העכשויים שלהם. זהו, הוצאתי קיטור!

Aspen

New member
לשרה יש 2 סרטים כרגע בקולנוע

שהיא דובבה. גם היא עובדת קשה, כי גם יש לה עוד סרטים אחרים במקביל שהיא לא מדובבת אלא משחקת. לא?

NorthernStar

New member
קראי את כל השרשור בבקשה

תפקיד ראשי בסדרת טלויזיה חדשה של ABC sold out tour Celebrity Duets Battlestar Galactica

NorthernStar

New member
וכל זה רק בשנה האחרונה

ובמקביל לגידול ילדים והופעות בכנסי מעריצות.

A n g e l u s

New member
שרה ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

הטינה 2 (תגידי גרוע, תגידי בי מובי, אבל זה סרט מצליח עם הרבה חשיפה), סאות'לנד טיילס (אין לי מושג על מה זה וכמה הוא הרוויח, אבל התקציב הוא די בסדר- 17mil), "החזרה" (?), Happily Never After, צבי הנינג'ה (מגוחך, בי מובי, אבל תקציב של 34mil ופתיחה של 25mil בשבוע הראשון זה הצלחה), Suburban Girl (אין לי מושג על מה זה, אבל אלק בולדוין בזה..) ו- The Air I Breath. אני סופר 7 סרטים בקצת יותר משנה, שזה דבר שמעיד על חשיפה (ומן הסתם היא תקדם את הסרטים...), הצלחה ושחקנית עסוקה, הרבה יותר מצליחה מלוסי לולס (שעם כל הכבוד לזינה, הסדרה נגמרה) שעשתה 12 פרקים כאורחת בבאטלסאר גלקטיקה (ואו!), הופעת אורח אחת בורוניקה (ועם כל האהבה שלי לסדרה, היא תוכנית זעירה) סרט אימה בתפקיד משני (B movie?
) וכנראה תככב בסידרה של ABC עוד כמה חודשים... ובואי לא נשכח, לוסי בת 40 כבר ולפני זינה הקריירה של הייתה מתה, שרה בסה"כ בת 30.

NorthernStar

New member
39 ובשיא נוסף בקריירה

חוץ מאשר The Grudge, אף אחד לא שמע על אף אחד מהבי מוביז ששרה השתתפה בהם. מסוג הסרטים שיוצאים מהם לDVD ואחרי חודשיים נמכרים ב8 דולר בוול מרט. לוסי, לעומת זאת, בשנה האחרונה ככבה בסדרה עם fan following ענקי (בטלסטאר גלקטיקה), בCelebrity Duets שכל צפון אמריקה צפתה וגם הביאה אותה לגמר, כמו שאמרתי, sold out tour (נגמרו הכרטיסים להופעות הקרובות בניו יורק. בדקתי), תפקיד ראשי בסדרה חדשה בABC, שאמורה להיות הDesperate Housewives החדשה, הופעות פומביות בכל פרמיירה אפשרית, צילומים בכל פינה בנט ובמגזינים וכו'. שרה בסה"כ בת שלושים, אבל עם קריירה דועכת במהירות, ועוד כזאת שהתבססה על לוק הצ'ירלידר, שגם זה די עבש, בעיקר אם את מעל גיל 30, מה לעשות. ומהנישה הזאת היא לא הצליחה להיחלץ. לעומת זאת, לוסי עשתה את המעברים בין הז'אנרים בהצלחה רבה מאוד. אגב, היום הראיתי תמונות עדכניות (כמה שאפשר. שרה לא זוכה לחשיפה תקשורתית רבה, אבל ללוסי יש תמונות חדשות מדי יום) לאנשים רנדומלים בסביבתי. כולם בלי יוצא מן הכלל זיהו את לוסי (והחמיאו ללוק החדש שלה), מעטים ידעו מי זאת שרה מישל גלר או מאיפה היא מוכרת.

A n g e l u s

New member
שוב פעם? ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

לנפנף ששרה עשתה סרטי בי מוביז שאף אחד לא שמע עליהם זה פשוט לא נכון, הטינה, צבי הנינג'ה, Happily Never After הם סרטים מוכרים - בין אם תרצי ובין אם לא. העובדה שלוסי מגיעה לכל פרימיירה ומופיעה הרבה בתקשורת מעידה על רצון לפירסום, לא יותר. אם שמ"ג הייתה רוצה היא בכיף הייתה יכולה להגיע לכל פרימיירה (היא הייתה לחוצה בלו"ז הרבה יותר, אומנם) ולהצטלם להרבה מגזינים... אבל היא, בניגוד ללוסי, עסוקה. שלא תביני לא נכון, אין לי שום דבר נגד לוסי לולס- אני פשוט לא אוהב שאת לא מראה את התמונה בשלמותה.

NorthernStar

New member
מוכרים איפה בדיוק?

רק למי שמחפש. אם תצא לעשות קצת Jay walking (במובן המושאל, לא המקורי), תיווכח שמרבית האנשים פשוט לא שמעו מעולם על הסרטים האלה. כמו שאמרתי, היום פגשתי מספיק אנשים ששרה מישל גלר נראתה להם "מוכרת מאיפשהו". ולוסי מוכרת היום בכל מקום כי היא עבדה קשה מאוד בשנה האחרונה, ועדיין עובדת קשה מאוד, כפי שהדיווחים האחרונים מראים. מבין השתיים, נדמה לי שלוסי היא העסוקה - גם קריירה בפריחה, גם הופעות פומביות וגם שני ילדים קטנים (ומשפחה המחולקת משני עברי האוקייאנוס), ונקודת המחץ - ועדיין יש לה זמן להקדיש למעריצות שלה כאות תודה על המסירות במשך השנים.

אליעד699

New member
אז אתה לא יודע כלום...

שרה לא התערה מבאפי ולא שום דבר היא מודעת שזה שהסידרה הזאת בנתה את הקריירה שלה.. והיא מזכירה את זה ומודה לג'וש ולצוות כל פעם שמתאפשר לה... כל מסיבת עיתונאים מדברים איתה על באפי והכל.. אבל תחשוב גם שאם היא תמשיך לחיות בעבר התקשורת תקטלג אותה כל הזמן מזכירים אותה בתור באפי באפי באפי... לא שזה דבר גרוע אבל זה פשוט מבטל את האישיות שלה.. היא שרה לא באפי..!!! כל סרט חדש שהיא חותמת עליו לתקשורת יש להגיד "באפי ככה ובאפי ככה.." וזה הורס לה..!!!

SHE RA

New member
אני לא יודעת מה קורה אם השרה הזאת

אבל אם רוב המעריצים שלה מבאפי גם אחרי שהסידרה נגמרה היא צריכה להגיד תודה שהם נאמנים גם אם עברו 10 שנים אם הם עדיין נאמנים לה כמעריצים עוד מבאפי היא צריכה להגיד תודה גדולה כי אני מכירה הרבה אנשים שכל חודש מעריצים מישהו אחר ויש הרבה כאלה אם יש לך מעריצים נאמנים אתה כשחקן צריך להודות להם ולתת להם יחס. אה ועוד משהו אין על לוסי היא משהו מיוחד!

avishai55

New member
אתה מדבר שטויות

אולי תלך לפורום " אין לי מושג על מה אני מדבר, ואני אוהב נשים זקנות שצועקות וואנדר סקס" וזה ברור שמי שהגיב לך עם אצבע מורמת זה אתה בכינוי אחר.... שרה, אל תקשיבי לו.. (אהה לא ידעת היא קוראת סמויה פה)

SHE RA

New member
סליחה כבוד לנשים!

תצא מהסרט אני בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ובטח שלא הגבתי לעצמי ועוד בכינוי של בן!!! אם אתה חושב ככה אז תדע שעד כדי כך נמוך אני לא ירד ולדעתי כל שחקן צריך לתת קצת כבוד למעריצים שלו זו דעתי ואתה לא יכול לשנות אותה!

SHE RA

New member
כבוד לנשים!!!

אם לא שמת לב אני בתתתתתתתתתתת ואם חשבת שאני מגיבה לעצמי ועוד בכינוי של בן אז תדע שעד כדי כך נמוך אני לא יכולה לרדת!!! ולדעתי כל שחקן צריך לתת קצת כבוד למעריצים שלו! זו דעתי ולא תוכל להעביר עליי כזאת ביקורת בגלל מה שאני חושבת! אני בפורום אחד יחיד ומיוחד ולא צריך יותר מזה אז תצא מהסרטים!

yotem 16

New member
שאלה לכולם ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

מי החליט ששרה מישל גלר צריכה להיתקע עם באפי שנים? נכון ש"באפי" הייתה קרש קפיצה ענקי לשרה, וסוף-סוף מישהו הסתכל עליה בכלל. אבל אתם לא מכירים אותה באופן אישי, ובגלל זה אני חושב שלא הוגן שתשפטו מצב שאתם בכלל לא חלק ממנו. אתם לא יודעים מה היה שם, מה קרה, מה היא חשבה או מה היא הרגישה כשבאפי נגמרה. אתם לא יודעים מה באמת הייתה הסיבה שהיא סירבה להופיעה בפרק ה- 100 של אנג'ל. וחוץ מזה- למה ששרה עדיין תלך לכנסים או לדברים כאלה? נכון, היא עבדה בבאפי שבע שנים וזה בעצם מה שבנה לה את הקריירה שלה, אבל סליחה- גם הקאסט של "חברים" שעבד 10 שנים ביחד נפרד כל אחד לדרכו והיום הם כמעט ולא מדברים על זה וכל אחד עסוק בענייניו (סרטים, סדרות וכו'). תבינו שאחרי כל-כך הרבה זמן שאנשים היו בתוך משהו וגילמו את אותה דמות, כשהסדרה נגמרת, אם זה עצוב ואם זה לא- אני מאמין שיש להם איזה צורך להשתחרר מזה, להפסיק להיות "באפי" ולהתחיל להתפתח קצת. אז נכון, אולי חלק מהבחירות שלה לא היו הכי חכמות, אבל מה לעשות- היא בן אדם, וגם היא טועה. אבל זה נשמע מגוחך כשמנסים ממש להיכנס לכל זה, לכל הפרטים, בלי שבאמת יש לכם מקור אמין לדעת את האמת |: הרי כל הדברים האלה זה חצאי ראיונות וחצאי רכילויות מעיתונים שמחברים ביחד, וזה קצת עושה עוול לאותו אדם שמדברים עליו, כי אתם לא יכולים לדעת מה באמת נכון ומה לא.

Torn Identity

New member
../images/Emo45.gifשמ"ג. ../images/Emo99.gif כפארעליה. ../images/Emo3.gif

ורק לרקורד, אני גם שמעתי שהיא פשוט עסוקה מידי בסרטים ועניינים אחרים וזה לגטימי כי היא השחקנית הכי מצליחה בסידרה. גם את אליסון רואים למשל יחסית פחות בתוספות כי גם היא דיי עסוקה. זה טבעי, זה לא כי הן רעות או לא אוהבות את המעריצים... הן פשוט דאגו להופיע בסרטים אחרים בינתיים שיהיה לנו עוד במה לאהוב אותן.

nick at noon

New member
../images/Emo45.gif

חשבתי גם אני לכתוב הודעה כזאת מסכמת. בכללי הרי אין שום סיבה לכעוס על שרה. אין לנו זכות עליה. היא עשתה עבודה מעולה בבאפי 7 שנים ואומנם הסדרה בנויה על הכתיבה בכל זאת אם הייתה משחקת אותה שחקנית לא טובה זה היה משפיע לא רק על כמה שהסדרה הייתה טובה בשבילנו אלא גם על כמה הסדרה הצליחה. לדעתי בכלל אין ויכוח אם היא שחקנית טובה (כמובן שזה עניין של דעה) אומנם חלק מהסרטים שהיא הייתה בהם היו בחירות מוזרות אבל התפקידים שהיא עשתה היא עשתה מצויין. ואני רוצה להדגיש את Cruel Intentions שהיה סרט טוב והיא שיחקה בו מדהים. לגבי רכילות והתנהגות שלה קודם כל אי אפשר באמת לדעת עם כל הרכילות שקשורה לדברים כאלו והשקרים שאנשים מוציאים וממציאים. איך אפשר לשפוט בן אדם לפי שמועות? עניין ההופעות בכנסים והשתתפות אחרת בפאנדום של סדרה זה דבר שמשתנה בין שחקן לשחקן. דבר ראשון יש שחקנים שעושים את זה בשביל כסף, כי הרי משלמים להם בשביל זה. ויש שחקנים שעושים את זה פשוט כי הם ממש נהנים מזה. נייתן פיליון (מאל מפיירפלי) לדוגמא הוכיח כבר כמה פעמים כמה הוא אוהב את זה ועושה המון בשביל מעריצים שלו. אבל זה ששחקן לא עושה את זה לא דבר רע. הגיוני בהחלט שלא כל אחד ירצה לעשות את זה. וסתם נקודה לגבי שרה מישל גלר בבאפי - כמעט בכל סדרה מצליחה שממשיכה הרבה עונות, השחקן הראשי מקבל תפקיד של מפיק משנה ככה שיש לו השפעה על התוכנית, עוד אחריות וכמובן עוד כסף. עשו את זה במכושפות, 24, סקס והעיר הגדולה ועוד רבים. בבאפי מעולם לא עשו את זה וזה אחד הדברים שאני מעריך כי אני לא חושב שיש סיבה שלשחקנים תהיה השפעה (בטח לא על העלילה) ואני לא חושב שצריך למצוא תירוצים כדי לתת לשחקנים הראשיים עוד כסף כדי שלא יעזבו את הסדרה. בבאפי ההשפעה הייתה תמיד אצל הכותבים והם אלו שקודמו לתפקידי מפיק משנה. אני לא יודע אם שרה ביקשה וסירבו לה או אם היא בכלל לא ביקשה אבל בכל מקרה זו הייתה החלטה נכונה. ויחד עם זה אני יכול להבין אם זה היה לה קשה להיות במצב שמונעים ממנה הטבה גדולה שניתנת להרבה שחקנים במצבה.

למעלה