מה הסיפור של שרה ?

Aspen

New member
אני מדברת גם על השני

סקובי דו הכניס הרבה, וגם הטינה נחשב למצליח, עובדה שהוא מפורסם בכל העולם. לא אמרתי שהבחירות לסרטים של שרה הן טובות. אבל היא מצליחה, וזאת עובדה. אני מאחוריי מה שאמרתי, ששרה יותר מצליחה מלוסי. לוסי נעלמה לכמה זמן, שרה לא. שרה עדיין בעניינים, בלי לנוח, בלי להתעייף.

NorthernStar

New member
השני היה פלופ די היסטרי

ולוסי לא נעלמה. היא בחרה ללדת ילדים ולגדל אותם בנחת. ועכשיו היא constantly באור הזרקורים, בניגוד לגב' גלר-פרינז ג'וניור.

Aspen

New member
אני למשל לא שמעתי כלום על לוסי

בזמן האחרון אז כנראה היא באמת לא כל כך בעניינים ולא כזה "באור הזרקורים". אני לא רואה כתבות עליה, או דיבורים עליה, תמונות פאפרצי, כלום. מבחינתי היא לא באור הזרקורים.

NorthernStar

New member
אז את לא מעודכנת

פפראצי יש על בסיס יומיומי, כנ"ל פרמיירות נוצצות, הופעות פומביות וכו'. בתור מי שחיה בצד הזה של האטלנטי, אני יכולה לספר לך על חשיפה מאסיבית, כמעט חסרת תקדים. תמונות טריות יום יום, אפילו יותר מאשר 1995-2001. עדכון יומי ניתן לקבל באמצעות ausxip.com

Aspen

New member
אז כנראה שאני לא היחידה

כי אם תעשי סקר, הרבה לא יידעו על כל זה. ונגיד, ב-E, כלום לא אומרים עליה, גם לא בתוכניות דומות כמו גיא פינס (אם כבר מדברים על צד מסויים של האטלנטי). על שרה יש הרבה יותר חדשות ומדברים יותר מאשר לוסי. (אין לי משהו נגד לוסי, פשוט היא לא גדולה כמו שרה, חוץ מהגובה האמיתי
) זינה בנתה את לוסי, אבל אף אחד כבר לא מדבר על זינה. באפי עדיין מדוברת, והכוכבת שלה עדיין מדוברת, ועדיין הרבה יותר מלוסי.

NorthernStar

New member
גיא פינס? ../images/Emo6.gif

אולי לא מדברים על באפי או זינה, אבל לא מפסיקים לדבר על לוסי, על הלוק החדש, על הסדרה החדשה ועל השירה שלה על הבמה. ועל SMG? יוק. אף לא מילה. לא בE, לא בET, לא בTV Guide, לא בPeople. שומדבר. zilch. nada. לוסי just scored תפקיד ראשי בסדרה ברשת גדולה, ABC . That IS big time.

Aspen

New member
אז כנראה שגם את לא מעודכנת

זה שיש ללוסי תפקיד חדש בסידרה לא אומר שהיא יותר מצליחה. שרה פשוט לא המשיכה עם הטלוויזיה ומעדיפה להישאר בינתיים עם המסך הגדול. מה ההשוואה?

NorthernStar

New member
B movies היא לא הצלחה

חוסר חשיפה תקשורתית או עניין מצד התקשורת הם בטח לא סימנים להצלחה. לעומת זאת, תפקיד ראשי בסדרה high profiled, אינספור הצעות והופעות פומביות - בהחלט סימן להצלחה מסחררת.

Aspen

New member
אז שוב

מה ההשוואה? לשרה גם יש מלא תפקידים ראשיים (בסרטים) וגם לשרה יש מלא מלא הופעות פומביות. שרה מרוויחה הרבה, זה הצלחה. זה שהסרטים גרועים לא אומר שהם לא הכניסו הרבה לה וליוצרי הסרטים. סקובי דו הייתה הצלחה אדירה למשל, למרות שזה סרט חרא והתאכזבתי כששמעתי שהיא עושה המשך (אבל תודה לאל שהיא החליטה לא לעשות שלישי). וגם סרטים הבאים שלה (אמנם לא כולם) גרפו הרבה יחסית ונהיו מוכרים בעולם וסחבו איתם מלא כתבות. אולי פשוט נסגור את זה בזה שנאמר ששתיהן מצליחות וזהו כי ההשוואה טיפשית?

NorthernStar

New member
"מלא מלא"?

מאוד ספציפי ומדויק. קריירה בבי מוביז שאיש לא שמע עליהם לא הייתי מגדירה כ"נורא נורא מצליחה". אגב, בבי מוביז המשכורות לא מאוד גבוהות, אם שקלת קריירה עתידית. לעומת זאת, sold out tour ותפקיד ראשי בסדרה בABC - יותר מאשר יסגרו חודש.
ההשוואה הייתה מאוד במקום, מפני שהיא התייחסה ליחס כלפי קהל המעריצות של סדרות שהסתיימו זה מכבר. בעוד שלוסי, למרות שעברה הלאה וזכתה להצלחה, מוקירה את התפקיד שעשה אותה ואת המעריצות המסורות (שמתארגנות לתרומה בשמה לארגוני צדקה ספציפיים) המלוות אותה כבר עשור, שרה... ובכן, none of the above. בזאת אני חותמת את הדיון.

Aspen

New member
אני לא אתחיל לפרט

כי יש המון ואני עייפה. אבל חלק מהסרטים האלה כן הרבה שמעו. מה כל המלא דברים נהדרים שלוסי עשתה שהם כל כך מצליחים? סידרה אחת? זה נושא אחד. עכשיו חזרת לנושא שהתחיל את הדיון. אני לא יודעת מה באמת קורה עם שרה, אבל כמו שאמרו לפניי, אין לאף אחד זכות לשפוט אותה על פי שמועות. וזה כל מה שאת מעלה, שמועות. אם תשאלי מעריצים שפגשו את שרה, הם יספרו דברים טובים, גם עליה וגם על המפגש איתה. אני הולכת לישון, אם תרצי נמשיך עם הדיון מחר.

NorthernStar

New member
דוגמא קטנה

ללוסי יש בלוג אינטרנטי שאותו היא מעדכנת אחת לכמה ימים, לרוב עם קטעי וידאו המצולמים בביתה, המשתפים אותנו בחיי היום יום שלה, ללא איפור ולפני הקפה של הבוקר. לוי גם מעורבת אישית בחייהן של מעריצות רבות, ואפילו לאחרונה השתתפה בלוויה של מעריצה שנפטרה מסרטן. וכל זה רק על קצה המזלג. בכלל, לא מעט אנשים בקאסט של "זינה" זמינים למי שרוצה לצ'וטט או לדבר, ואת זה אני אומרת מניסיון אישי. לילה טוב!

yotem 16

New member
מי קבע שככה זה צריך להיות?../images/Emo83.gif

מישהו כתב כאן בשרשור הזה שבשבילנו אולי זה הרבה יותר מזה, אבל בשביל השחקנים זו עבודה. להבדיל, זה כמו שלמשל המחנכת שלי היא המחנכת הכי משקיעה בעולם (באמת, בצורה אובססיבית כבר), קונה מתנות לכל מי שיש לו יום הולדת, מביאה עוגה כל יום חמישי, מכינה מלא דברים ויוזמת מלא דברים. אבל שוב- מתוך כל צוות המורים בבית ספר שלי שכולל בערך 40 מורים, היא היחידה שמשקיעה ככה. אף אחד לא אמר שכל האחרים, שלא עושים את זה, הם לא בסדר. מה רע בלרצות קצת חיים? בלרצות פרטיות? מה רע בזה שאחרי 7 שנים באותה עבודה את רוצה שהתדמית הזאת תעזוב אותך כבר? שום דבר. אז נכון, זה מאוד נחמד מה שלוסי עושה, זה באמת דבר יפה שצריך להעריך. אבל מצד שני- לא צריך לא להעריך את כל האחרים בגלל שהם לא עושים את זה. החשיבה שלך מאוד ילדותית ומאוד לא רחבה, וחבל.

nick at noon

New member
את קצת עושה לה ג'ינקס, לא?

אני מאוד אוהב את לוסי לולס ואשמח לראות אותה מככבת בסדרה מצליחה, אבל הסדרה עדיין לא יצאה ולכן אי אפשר לדעת אם היא תצליח או תשרוד רק חמישה פרקים. זה דבר נוראי אבל רשתות בארה"ב מאוד אכזריות לפעמים. שלא לדבר על כך שחוץ מהמשרד עיבודים אמריקאיים לתוכניות מאנגליה נכשלים (אם כי אני חושב על קומדיות).

NorthernStar

New member
the office?

עוד פורמט שעבר מUK לארה"ב והצליח. בזמן האחרון עובד פורמט זר לABC והצליח מאוד - ugly Betty אני לא מכירה את FW המקורי, אבל ממה ששמעתי ונראה לי, מדובר בזבלון אמיתי, ולא נראה לי שהגרסא האמריקנית תהיה איכותית במיוחד. אבל כמובן, the lowest common denominator הוא לרוב מקדם הצלחה מסחרית לצערנו, כך שבהחלט ייתכן שעם השיבוץ הנכון,god (and rednecks) willing, זאת תהייה הצלחה ברייטינג. בכל מקרה, עצם הנחיתה בלב המיינסטרים, אחרי שנים בגלות הסיי-פיי, זה הישג עצום. Lucy Lawless - household name.

nick at noon

New member
ציינתי אותו

המשרד = the office זה שבטי הצליח זה נחמד אבל ממש לא נראה לי כסמן. אבל מה שממש חבל לשמוע זה שהתוכנית הזאת אמורה להיות זבלון. אני שמח בשביל לוסי אם זה יצליח והיא תרוויח טוב אבל הייתי מעדיף לראות אותה בתפקיד זוטר בחצי מהפרקים של סדרה איכותית מאשר בתפקיד ראשי של זבלון. וקצת לא מסתדר לי למה את כל כך מפרגנת ללוסי שהיא תופיע בזבלון אבל יורדת על שרה שהיא מופיעה בהרבה בי-מוביס (וזה בלי קשר לכך שאני לא מסכים איתך לגבי שרה).

NorthernStar

New member
כי זאת לא הנקודה

מישהי העלתה את שאלת ה"הצלחה" - ומה לעשות, תפקיד ראשי במיינסטרים טלויזיוני הוא סמן הצלחה הרבה יותר משכנע מתפקידים בבי מוביז. לא דובר כאן על איכות בכל מקרה. לו היה מדובר על איכות, אף אחת משתיהן לא הייתה לוקחת. קצת קשה למצוא איכויות במכנים משותפים נמוכים או בסרטי אימה בסנט. איכות, מה לעשות, מוצאים בעיקר באינדיפנדנט ובפרינג'.

אליעד699

New member
למדת מילה אז את חורשת אותה??

בי מוביז בי מוביז מי את שתחליטי שמה שהיא עושה זה בי מוביז??? ג'סטין טימברלייק מנדי מור דה רוק שון וויליאם סקוט פרדי פרינס ג'וניור ברנדון פרייז'ר אליס בלדוין כריס אוונס קווין סמית' קווין בייקון אנדי גרסיה אנדי דיק סם שפרד כל אלה שחקנים בי מוביז??? לא, כי כולם מופיעים עם שרה בסרטים שלה...!!!

למעלה