מה הבית שלכם?

אנה92

New member
גריפינדור!!!! ../images/Emo99.gif

XDD גריפינדור -12 ורייבנקלו-12 חח טוב נו

../images/Emo12.gif הכל חוץ מסלית'רין...

כתוב שאני גריפינדור, אבל בחלוקה קיבלתי- גריפינדור-12 רייבנקלו-12 האפלפאף-12 סלית'רין-8

LiRs Lullaby

New member
רייבנקלו

Your in-depth results are: Ravenclaw - 11 Gryffindor - 10 Slytherin - 10 Hufflepuff - 9 השאלות שם מה זה לא קשורות..... אחרי כל ההקדמה הזאת על השאלות ואיך הוא אמור להיות יותר טוב, הם סתם הפכו את הגריפינדורים לאנשים פזיזים וטובי לב, ואת הסלית'רינים לאנטיפתים נבזים. שום קשר לתכונות הבסיסיות של כל בית...

Wildflowers

New member
הפלפאף!../images/Emo13.gif

כמו שחשבתי. אבל לפי הניקוד אני מתאימה גם לרייבן: Hufflepuff - 12 Ravenclaw - 12 Gryffindor - 11 Slytherin - 9

GalHarold

New member
גריפינדור ../images/Emo13.gif

Your in-depth results are: Gryffindor - 13 Hufflepuff - 12 Ravenclaw - 11 Slytherin - 9

oriane5

New member
יצאתי גריפינדור!

אחלה שאלון. זה מה שיצא לי בדיוק- Your in-depth results are Gryffindor - 12 Hufflepuff - 11 Ravenclaw - 10 Slytherin - 8

שני 2222

New member
הפלפאף

Your in-depth results are: Hufflepuff - 13 Ravenclaw - 12 Slytherin - 8 Gryffindor - 7 אני הייתי שמה את עצמי ברביינקלו...

מה יא

New member
נמ, כנראה שאני ממוצעת../images/Emo96.gif

יצא לי רייבנקלו, אבל: Ravenclaw - 12 Gryffindor - 11 Slytherin - 10 Hufflepuff - 9 אז זה בערך אותו הדבר... אף פעם לא האמנתי בקוויזים האלה, סתם שטויות
למרות שבאמת הייתי ממיינת את עצמי לרייבנקלו ^^

ascolto

New member
גריפינדור:)

Gryffindor - 14 Hufflepuff - 12 Ravenclaw - 11 Slytherin - 7 אמא תהיה כ"כ גאה

N o R i K o

New member
עשיתי לא מזמן ויצאתי הפלפאף ../images/Emo142.gif

אבל עכשיו עשיתי ויצאתי גריפינדור. ס.ס; בכל אופן, אני חושבת שאני הכי מתאימה לשני הבתים האלה גם ככה. לא שאני אמיצה או טובת לב יותר מדי, אבל אני לא חכמה במיוחד וגם לא ערמומית ושאפתנית. *מה אני מגיבה פה בכלל XD*

שירה 94

New member
מישהו יכול לכתוב את השאלות והתשובות של כל

אחד בעברית.. אני גם רוצה לעשות את זה ולא מבינה כלום.. בבקשה בבקשה למי שמשעמם לו שיעשה את זה..

Dana Argamen

New member
יצאתי ריבנקלו וגריפינדור שווה :]

אחרי זה הפלפאף ונקודה מתחת סליתרן P:

וזה הדירוג:

Hufflepuff - 13 Ravenclaw - 11 Gryffindor - 10 Slytherin - 8 הייתי בטוחה שאני אצא רייבנקלו.גריפינדור, אבל כנראה שיש לב טוב מדי:)

chronophobia

New member
סלית'רין ../images/Emo175.gif

I wouldn't have it any other way הפלפאף לא מתאים לי בכלל. רייבנקלו וגריפינדור גם לא ממש. בערך מהספר הראשון אני בטוחה שאם היו שולחים אותי להוגוורטס היו שמים אותי בסלית'רין ^^

ToryMaster

New member
סביר להניח שהפלפאף

לא כי מטומטמת או איטית, פשוט כי אני לא חרשנית במיוחד, אני די פחדנית, ואני לא מאוד ערמומית, אבל חברים טוענים שיש לי לב טוב, אז לכו תדעו.

למעלה