מה הבית שלכם?

yulishit

New member
יצא לי בחידון גריפינדור...../images/Emo13.gif

Your in-depth results are: Gryffindor - 14 Ravenclaw - 11 Hufflepuff - 10 Slytherin - 7 חשבתי שזה מה שיצא לי, זה גם מה שרציתי להגיד שאני לפני שראיתי את החידון

לפי דעתי ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

לפי דעתי הייתי משתבצת ברייבנקלו. אני לא אוהבת ללמוד, אבל אני עושה את זה, ואתם יכולים לקרוא לי חרשנית וגם בבצפר קוראים לי ככה. בכל אופן, אני גם חושבת שיש בי מידה מספיקה של חוכמה בשביל רייבנקלו
אבל כמובן הייתי רוצה להיות בגריפינדור, כל הכייף זה שם
. חוץ מזה אני גם די אמיצה ומאוד נאמנה (יש את הקטע שהארי מאוד נאמן לדמבלדור), אבל כנראה לא מספיק אמיצה בשל גריפינדור. סלית'רין והפלפאף לא הייתי רוצה בכלל, ואני גם לא מתאימה לשם מבחינת תכונות לפי דעתי. בכל אופן, אני מסכימה שסלית'רין הוצג בצורה שלילית מדי, אבל זה חלק מהעלילה והמושגים שבה. וחוץ מזה, זה מוצדק בעיניי. אחלה של ...שאלון [?]. סוג של... אבל זה נחמד XD

LiRs Lullaby

New member
בטח הייתי בגריפינדור

לא שאני אמיצה, אבל יש לי פליטות פה מביכות, ואני יותר מדי מפתיעה את עצמי עם איך שאני מתנהגת.... התפרצויות וכאלה
אבל אני אנסה את המבחן....

Only Tom

New member
אני הייתי רוצה להיות ב...

גריפינדור. אין ספק. אני לא בדיוק אמיצה, אפשר לכנות אותי אפילו פחדנית- אבל גם אני לא הייתי מסרבת לקצת גבורה ואומץ :) גם רייבנקלו בא בחשבון, אולם הפלפאף וסלית'רין- בשום אופן. באיזשהו מקום אתה צודק לגבי הצגת סלית'רין באופן שלילי מידי, אבל זה לגמרי ניתן להבנה. אחרי הכל, כל קוסמי האופל (או לפחות-רובם) יצאו משם ונוצרת ה... סטיגמה?, שכולם כאלו ושהבית אינו מקום לאנשים שאפשר להגדיר אותם כטובים. מה גם שסלאזר סלית'רין היה מאמין אדוק בטוהר הדם, אמונה לא במקום אפשר לומר. לא עניתי תשובות מדוייקות לשאלות שהעלית כאן, אבל אני מקווה שמישהו באמת הבין. :) תום.

holo

New member
גריפינדור!

אני דווקא לא חושב שאני כזה אמיץ... חשבתי שאני אתאים יותר לריינבקלו/הפלאפף. בכל מקרה, זה רק שאלון, אבל עדין נחמד לדעת שאם הוגוורטס היה קיים אז הייתי בגריפינור עם כל המאגניבים!!1

holo

New member
זה אמור בעיקרון להיות משורשר

להודעה של Walrus, כי בדקתי את עצמי באתר.

talbd22

New member
לכולכם:

אני יודעת שכמעט אף אחד לא יצא בבית שהוא רצה/ חשב שהוא יהיה.. גם אני התבאסתי כשיצא לי הפלפאף, כי יש לי קצת מכל תכונה של כל בית...:p ואחר כך נזכרתי בדמבלדור..
הוא אמר שמה שמאפיין אותנו זה הבחירות שלנו...... אז חשבתי שאולי ככה יותר אנשים היו יוצאים בבית שהם רצו..(אם היה דבר כזה באמת)..ואז יצאתי מהבאסה:) וגם נזכרתי שפעם כבר עשיתי שאלון כזה שבודק באיזה בית אתה. דרך אגב, באחד יצא לי רייבנקלו ובאחד גריפינדור...זה לא כל כך דברים אמינים..
אה, למרות שאם כל אחד היה איפה שהוא רוצה, גריפינדור היה מתפוצץ מתלמידים...

The Walrus

New member
זה תלוי איזה שאלון

זה היה השאלון הכי מוצלח שמצאתי, ובדקתי 3 שונים לפני שפירסמתי אותו.

tiltal0

New member
השאלונים האלה באמת לא כ"כ אמינים

לי יצא באחד רייבנקלו ובאחד גריפינדור. אבל התשובות לשאלונים שם אלו תשובות לסיטואציות מסוימות שכל אחד מגיב אליהן אחרת וברור שלא כל תלמידי גריפינדור היו מגיב בצורה באותה צורה לסיטואציה מסויימת כך שזה לא באמת אמין. זה סתם נחמד
מצנפת המיון זה איזה בטח משהו בביאור הכרה שבודק באופן כללי את התכונות של כל אחד. משאלונים כאלה אי אפשר להחליט על האישיות הכללית של הבן אדם כי אילו רק מקרים מאוד ספציפיים. חפרתי!

tiltal0

New member
*לא כל תלמידי גריפינדור היו מגיבים באותה צורה

שוב חפרתי!

The T Shirt

New member
../images/Emo41.gifאתם מוזמנים לבדוק בעצמכם במצנפת המיון../images/Emo41.gif

בניתי את מצנפת המיון הזו לפני איזה חודשיים, ופירסמתי אותה פה. לכל החדשים ומי שמעוניין לבדוק את עצמו שם, אתם מוזמנים לנסות: http://www.hphat.co.nr בנוסף, יש שם סטטיסטיקה לגבי המיונים הקודמים, כל מי ששואל את עצמו לאן הלכו רוב האחרים מוזמן לבדוק אותה. ובקשר לנושא של הדיון - אני הייתי מתמיין, כמעט בטוח, לסלית'רין, אבל גם רייבנקלו יכול להתאים לי.

או גריפינדור כי אני חובב הרפתקאות או רייבנקלו

כי אני שקט ושואף ללמוד כמו לונה נ.ב כפרעליה חמודה איזה קול מדהים יש לה!!

למעלה