מה הבית שלכם?

מישהו מכיר מצנפת מיון טובה?

עזרה בבקשה. מי שמכיר אחת טובה (לא תוכנה שצריך להורים בכל מיני דברים) אז שישרשר לפה. תודה!

אני לא צריכה לנחש

אני צריכה מצנפת מיון וירטואלית! אם הייתי מנחשת הייתי מגיעה למבוי סתום, כי כל מי ששאלתי אותו אמר שלי שאני מתאימה לגריפינדור אבל אני מרגישה שאני יותר ריבנקלואית (למרות שאני מן הסתם מעדיפה גריפינדור)

Orion132

New member
את רצינית?

תקראי את השרשור, יש שם שתיים וירטואליות (כאלה שאת עונה על שאלות ואז זה ממיין אותך).

אהה ודרך אגב

יש משהו שאני לא מבינה בקשר לבית הפלפאף. בספרים הראשונים משתמע מהשיר של המצנפת כאילו שלבני האפלפאף יש תכונה אחידה - טוב לב. אבל אחר כך היא שרה על ההפלפאפים משהו אחר לגמרי (אני מצטטת מהתרגום של הספר החמישי, מהזיכרון) "...והפלפאף: יבוא כל מי שמשתוקק ללמוד..." "הפלפאף טובת הלב לקחה את כל השאר..." אין פה סתירה קלה? ההפלפאפים הם טובי לב או שהם פשוט לא מתאימים לאף אחד מהבתים? ככה שכל בונה מצנפת מיון וירטואלית בטח לוקח את הגירסה המועדפת עליו... לא?

שני 2222

New member
חחחח.... גם אני שאלתי את עצמי

זה קצת נשמע כאילו הפלפאף עצמה הייתה טובת לב, ולכן הסכימה לקחת את כל אלה שהשאר לא הסכימו לקחת, ואז גם הדביקו להם את התכונה הזאת כדי שהם לא יהיו מסכנים קצת עצוב כי אני יצאתי הפלפאף בשני השאלונים שניסיתי
אבל לפחות בשאלון באנגלית כתוב בפירוש שהתכונות של הפלפאף הן יושר וטוב לב או משהו כזה.

אולי זה משתלב.

הפלפאפים הם, אם מחברים הכל ביחד, טיפוסים עם רצון טוב, מוכנות לעבוד קשה "(...משתוקק ללמוד") וכוונות טובות, ו\או מי שלא בולטות אצלו תכונות שמתאימות לבתים אחרים. בכל זאת, הלגה הפלפאף כנראה היתה טובת לב בעצמה (לכל בית יש ייצוג של המייסד...)והיתה מוכנה לקחת גם תלמידים שהאחרים לא ראו בהם הרבה פוטנציאל.

למעלה