מה הבית שלכם?

trigotrigo

New member
יש לך נשמה של ברבור ../images/Emo13.gif

את צריכה להיות באיזה בית שבא לך

talbd22

New member
גם אני הפלפאף

לא יודעת למה:p אבל הייתי מעדיפה גריפינדור בהרבה....:)

אנה92

New member
אממ לדעתי רייבנקלו ../images/Emo13.gif

היתי מאוד רוצה גריפינדור.. יש מצב שיש לי גם קצת מגריפינדור

LiLa BLiLa

New member
הבית...

פעם את האמת גם שאלו ואמרתי שאני לא יודעת.. מה שהייתי רוצה להיות לא בדיוק יודעת, ומה שמתאים לי להיות אז או הפלאפאף, או ריבנקלו... ואם מישהו רוצה משהו שהוא לא ספוילר, אלה משהו די מענין על כל הבתים, הנה קישור: (ממליצה בחום:]) http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=9702&TopicID=622017&PagePosition=2&CommID=5875 מאוד מקווה שזה זה..

Orion132

New member
אחלה שאלה. (../images/Emo58.gif לצערי)

אני חושב שהבית שהכי מתאים לי זה רייבנקלו. אני מאוד סקרן, אוהב ללמוד נושאים מתחומים שונים ולהתעמק בדברים. מצד שני, אני חושב שיש בי קצת מהתכונות של סלית'רין. אני אוהב את ההרגשה של כוח וסמכות ואני משתמש לפעמים בכל מיני מניפולציות כדי להשיג את מה שאני רוצה (או כדי להשיג את התנאים שהכי נוחים לי). ועוד דבר - אני חושב ש"רצון להשיג ידע" די שקול ל"רצון לצבור כוח", אז זה די תלוי מה המניעים שלך בצבירת הידע. הבית שהייתי רוצה להיות בו הוא גריפינדור, כמובן. הייתי שמח לקבל קצת אומץ
ב-ר-ו-ר שסלית'רין מוצג בצורה שלילית. אני חושב שיש מלא אנשים שבית סלית'רין מייצג אותם. זה לא כ"כ רע, רצון לצבור כוח, להרבה אנשים יש את זה וזה תלוי איך מוציאים את הדחף הזה. ועוד משהו - רגולוס בלק היה בסלית'רין. איי רסט מיי קייס

Orion132

New member
אנשים משתנים...

עזבי שזה תוך רבע שעה
יצא לי 12 נקודות רייבנקלו, 11 גריפינדור ו-10 נקודות סלית'רין והפלפאף. פיצול אישיות?

InBaR 85

New member
../images/Emo2.gif

מה אני עושה ברייבינקלו?
אני לא חושבת שאני חרשנית,אני ממש לא חרשנית..

The Walrus

New member
רייבנקלו לא חרשנים

אלא יותר חכמים ומשכילים, מתעניינים וכו'.

סליחה אני שוב לא קשורה

ריבנקלו לא חייבים להיות לא משכילים ולא חרשנים( אחרי הכל לחרוש זה תלוי יותר באופי ובאהבה לבית הספר, ובאיכות השיעורים...) הם אמורים להיות אינטילגנטיים, פיקחיים או נבונים. לא חנונים כאלה כמו שיש כאלה שמסיקים.

InBaR 85

New member
כן אני יודעת..

לונה ברייבינקלו נכון? היא ממש לא חנונית..יש לה את החוכמה שלה...אז אולי אני בכל זאת מתאימה לשם?

אישית אני חושבת שהיא יותר מתאימה לגריפינדור

לא רק בגלל המעשים של וצ"ד והכל. אלא בגלל האופי שלה והאומץ שלה ללכת לדרך שלה ולזרום נגד הזרם אם צריך. לדעתי, זו תכונה אמיצה מאוד. אבל מצנפת המיון (ורולינג) מבינות כנראה קצת יותר...

InBaR 85

New member
אממ

היא באמת מתאימה גם לגריפינדור אבל היא באמת נראית טיפוש של רייבינקלו..יש לה את החוכמה הזאת...הגאונות הזאת שלה..
מצנפת המיון בהחלט בחרה נכון

Im All That

New member
זה שהיא ברייבנקלו זה...

לא אומר שאין לה אומץ או נאמנות...זה אומר שהתכונות של רייבנקלו אצלה הרבה יותר חזקות...! ואני בהחלט מצדיקה את זה שלונה ברייבנקלו- כי היא מאוד חכמה ואינטיליגנטית! (בדרך שלה כמובן...אבל בכל זאת!)

למעלה