מה הבית שלכם?

מה הבית שלכם?

אחד הנושאים הכי מעניינים בספרים הוא נושא הבתים, לדעתי. הרבה פעמים שאלתי את עצמי לאיזה בית הייתה מתמיין אילו הייתי לומד בהוגוורטס (הלוואי!). אז מה הבית שמתאים לכם? באיזה בית הכי הייתם רוצים להיות? (זכרו שהבחירות שלנו גורמות לנו להיות מי שאנחנו). אני אישית חושב שהייתי מתמיין לרייבנקלו - אני מאלה שקוראים להם חרשנים בבית-הספר. אני חושב שגם יש בי מידה מסוימת של תבונה שמספיקה לרייבנקלו. ובכל זאת, הייתי מאוד רוצה להיות בגריפינדור, ולא רק בגלל שהגיבורים הראשיים היו שם: אומץ ותושייה הן תכונות שמאוד הייתי רוצה שיהיו לי. בהפלפאף לא הייתי מעוניין, וגם בסלית'רין (דרך אגב - אתם גם מרגישים שסלית'רין הוצג בצורה שלילית מדי?)

ה- ../images/Emo82.gif שלי..

גם אני מאוד הייתי רוצה להיות בגריפינדור, גם כי רוב הדמויות הטובות היו שם וגם כי גם אני מאוד הייתי רוצה יותר תושייה ואמוץ, כמו שאמרת.
אני חושבת שגם אני הייתי ממוינת לרייבנקלו. אני מאוד אוהבת ללמוד הרבה נושאים, וגם דיי מצליחה באלו שאני פחות אוהבת.. היי, לפחות אני עם לונה!

אממ שלי

רייבנקלו זה ממש לא אני... אני הכי לא חרשנית ואני ממש לא אוהבת ללמוד אני חושבת שאני מתאימה לגריפינדור מכולם... סילתרין רייבנקלו והפלפאף לא ממש מתאימים לי אז אני חושבת שגריפינדור הכי...

yoavj1

New member
אצלי

1.רייבנקלו 2. הפלפאף 3. גריפינדור 4. סלית'רין בסדר הזה אצלי אני חושב [1 הכי מתאים, 4 הכי פחות] בקשר לסלית'רין - אל תשכח שהספר הוא מנקודת המבט של הארי מגריפינדור, הבית האוייב לסלית'רין. אם היינו רואים את העלילה מנקודת המבט של מאלפוי לדוגמה זה היה מוצג אחרת לגמרי.

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gif לדעתי אני מתאימה או לסלית'רין או לרייבנקלו כי מצד אחד אני שאפתנית וטיפה ערמומית אבל אני דיי חרשנית ואוהבת ללמד את עצמי כול מיני דברים שלא מלמדים בבצפר.

YaYa07

New member
תראו,

נורא מסובך להעיד על עצמי לאיזה בית הייתי מתאימה, הרי כל הקסם במצנפת זה שהיא רואה דברים שאפילו אנחנו לא מבינים לגבי עצמינו. אני הרי לא תמיד יודעת איך אני אתנהג בסיטואציה מסוימת, והמצנפת רואה את הדברים הכי עמוקים במוח שלנו, כך שלה זה דווקא יהיה אפשרי. בכל מקרה, אני עדיין לא ממש הצלחתי להבין למי אני מתאימה, זה תלוי על איזה תכונות אנחנו מסתכלים. סלית'רין למשל- אני נורא שאפתנית, ורוצה להגיע לגדולות, אבל אני לעולם לא אדרוך על חברים שלי בדרך לשם. אני חושבת שחסרה לי הערמוימיות של הבית הזה. גריפינדור- מצד אחד, אני מאוד נאמנה לחברים שלי, ואני תמיד אהיה שם בשביל מישהו שצריך אותי, אבל אין לי את האומץ הגריפינדורי, אני פחדנית למדי, למרות ש, כמו שאמרתי, יש סוטואציות שאני לא יכולה לנבא איך אתנהג בהם אם אקלע לכאלה. הפלפאף- טוב, אפשר לומר שאני די טובת לב. זאת אומרת, אם יש משהו בעולם שאני אוהבת, זה בעלי חיים. אני פעילה למען הזכויות שלהם, וצמחונית, וגם חוץ מזה- תמיד לשמוע על בעל חיים או אדם שקרה לו משהו רע- זה גורם ללב שלי להכווץ. אבל שוב, אני לא חושבת שזו התכונה החזקה שלי. רייבנקלו- זה הבית שאני הכי חושבת שאני מתאימה אליו. יש לי פחות או יותר את כל התכונות שהוזכרו לגבי הבית הזה. אני נורא אוהבת ללמוד (דברים חדשים ומעניינים. לא בצפר.
), אני סקרנית לגבי נושאים מגוונים, ו... טוב, בי לי גם מין החוכמה. בשורה תחתונה, ואחרי שכתבתי המוןהמון על עצמי, הייתי אומרת שאני הכי מתאימה לרייבנקלו, למרות ש, טוב,- מי יודע?

The Walrus

New member
יש פה אתר שבודק את זה

http://www.thealmightyguru.com/reviews/harrypotter/docs/quiz-house.html אני יצאתי הפלפאף
.

yoavj1

New member
גם אני הפלפאף

Your in-depth results are: Hufflepuff - 13 Ravenclaw - 11 Gryffindor - 10 Slytherin - 7 כמעט כמו שכתבתי בהודעה שלי. למרות שבכל זאת אני חושב שאני יותר מתאים לרייבנקלו מאשר להפלפאף.

DearPrudence

New member
סלית'רין../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ידעתי! Slytherin - 12 Ravenclaw - 10 Hufflepuff - 10 Gryffindor - 9

מסתבר שגם אני!

אבל הניחוש שלי היה דיי טוב, כי באמת כמעט מוינתי לרייבנקלו. Hufflepuff - 13 Ravenclaw - 12 Gryffindor - 10 Slytherin - 8

בוחן מגניב.

וגם אמין במיוחד. ואני ממש מופתע לגלות שאני לא כזה רייבנקלואי כמו שחשבתי... :) גריפינדור והפלפאף - 11. רייבנקלו - 9. סלית'רין - 8.

SuperElbaz

New member
גם אני הפלאפף!

Your in-depth results are: Hufflepuff - 13 Ravenclaw - 11 Gryffindor - 10 Slytherin - 8 ידעתי תמיד שאני טוב לב!

vagz

New member
רייבנקלו\סלית'רין

Ravenclaw - 12 Slytherin - 12 Gryffindor - 10 Hufflepuff - 8

Billy Shirs

New member
גמני הפלפאף

קצת התמרמרתי מזה אז עשיתי שוב ויצא לי רייבנקלו, כמו שצריך

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהפלפאף

Your in-depth results are: Hufflepuff - 14 Ravenclaw - 13 Gryffindor - 11 Slytherin - 6 כמו שחשבתי.

למעלה