מה גברים רוצים?..

../images/Emo6.gif

אחרי שראיתי את ההודעה שכתבת לה חשבתי לעצמי שבטח תביאי לי לינק להודעה. ראיתי אותה אחרי שכתבתי את ההודעה הזאת.

justchip

New member
שגיאות כתיב חוגגות פה

או סתם נסיון להעליב chip זה הרבה דברים זה יכול להיות חטיף שביב עץ וכו' זה בהחלט לא cheap במקרה זה אם באמת מעניין אותך מדובר ב ChIP או Chromatin Immuno-precipitation

soelistit

New member
טוף

שמחה לשמוע שמישי מאיתנו יצאה לא (ב)זולה.......

מחממנוע

New member
אוף כבר שהשרשור הזה יתכווץ

יתכווץ יתכווץ יתכווץ יתכוץ וקווצ' ונעלם

מחממנוע

New member
משום מה

זה רק נהיה ארוך וארוך וארוך וארוך, כמו ננו פלסטיק ירוק עם זיעה של כלב רירי שאכל טונה וטבל בביסקויט את התה ונשרו לו כל השיניים והוא עומד עכשיו בחשיכה ורק עיניו הירוקות זורחות בלילה האפל והמפחיד ופתאום מגיע ערפד ומוצץ לו את הדם וכשהוא רואה שזה לא אדום הוא פונה למוכר אמרת שזה מתוק באחריות אז המוכר עונה לו הנה יש לי ילד תימני ממאה שערים אז הוא אורמ למוכר אתה אל תעבוד עלי זה תמונה מפוטו אלן, וזה בכלל סרט פורנו אז הוא אומר לו מה פורנו איפה, אז הוא אומר לו הנה ונותן לו ביס, ופתאום מגלה שיש לו דם כחול ואז מגיע בלייד 3 ונותן לו מכות באשכים וכל הדם הכחול יוצא ונהיה קרח , ומזה נהיו הקרחונים באלסקה ומגש המערכת של XP

טרמפ.

קיץ חם יבש. בחור צעיר עומד בצומת. כבר שעה ושמונה דקות. דווקא מכוניות חולפות לרוב, אבל כלבים הנהגים. לא מגלים התחשבות ואף אחד לא עוצר. ואז, כשהוא כבר כמעט ממוטט מהחום, עוצרת לידו מכונית מהודרת ממוזגת והנהג מזמין אותו להצטרף לנסיעה. הצעיר מרים ת'חבילות שלו, נכנס ומתרווח במושב האחורי. מהון להון הוא עוצם את עיניו ותופס תנומה קלה, שמופרעת כעבור שני צמתים כאשר הנהג עוצר להעלות טרמפיסט נוסף. אוף! מסנן הצעיר שלנו מבין שיניו. עכשיו אצטרך להצטופף עם הטרמפיסט השני. *** ככה זה גברים. מתים למישהי סקסית שתהיה שם עבורם. אבל ברגע שהיא איתם... (והשאר זה מה שכתבת) ================= איני לוקח אחריות על מה שכתבתי. =================

soelistit

New member
קראתי

וזה היה נשמע כמו- אויויוי - חטפתי חרדת ביצוע....

"חטפתי חרדת ביצוע"

אמריקאי סומלי וישראלי יושבים במסעדה. בא המלצר ואומר:סליחה, יש היום מחסור בסטייקים. שואל האמריקאי: תגיד לי, מה זה מחסור? שואל הסומלי: תגיד לי, מה זה סטייק? שואל הישראלי: תגיד לי, מה זה סליחה? *** ואני שואל: מה זה חרדה??

soelistit

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

סתם תופעה שטרם הצליחו לעלות על סממניה ו/או לרדת לעמקה ו/או לאמוד את היקפה.....

מחממנוע

New member
יפההההההההההההההההההההה

אתההההההההההההההההה גדווווווווווללללללללל אאאאאאאאתתתתתתתתתהההההההה שאלה לי אליך? יש פורום גברים שלא רוצים בנות? או בנות שלא רו\צות לבוא לעולם? או משהו בסגנון?

מחממנוע

New member
וזה עדיין לא התכווץ

נראה לי הסוליסטית הזאת נכנסת כאן כל שניה ומותחת אותו. יש לה כוח בפה לזאתי אוף, אולי היא עשתה עינים להנהלת תפוז? אולי היא התלבשה בצורה סקסית? אולי היה בכלל משכה להם את העינייים החוצה? אולי הכיא בכלל שבשה לכל המחשבים של תפוז את כל העיניים התפוזיות שלהם? אוף סוליסטית את יכולה אולי, אם יש לך קשרים בתפוז, לבקש מהם ולהתחנןו, על נפשנו? שיסירו את כל הפקינג רוגות שלהם מניאקים! הא?

מחממנוע

New member
רוגלות*

רוגלך, קוקיץ, ספיוור, ספידרים, קבצי רגילו עם אינפקציה לעזזל דמט דמת דמתי המפט זמפטי שומסי עובייסי חובייסי חתול שחור מים מלח מים מלח פלפ ים המלח מלח בישול דימונה, ג'קלין, ויקי כנפו, אברג'יל הלפרין אלפרון עפרון עט חומוס בצלחת בפיתה בעגבניה בחצי עבוקדו עם אולטרסול פזכים אופה ומשחים זהירות קרינה פורם החברות הסלוללריות ישראל מהבטוחות בעולם ולכו תאמינו לעמוס שפירא, הרי ודאי השהי אוכל את כל הפלאפונים שלו, ברור הם נרוא טעימים וחמודים כאלה וקטנ ים וסגולים.. ממש ארוחת בוקר עם מלח. ורוגלך וקפה עם גינה

מחממנוע

New member
תשובה פשוטה

רוצים מישהי שתכין להם ארוחת בוקר, תתן נשיקה ותשתוק כמו שאמרה הזמרת הרבנית חדד השם ישמור אותה "בחורה מבית טוב, צריכה לבשל לאכול ולרזות, והבליט את מה שצריך להבליט ולצעוק כשצריך, ולשתוק הרבה!!!

למעלה