מה גברים רוצים?..

soelistit

New member
מה גברים רוצים?..

טוף - ברור שסקס.... אבל - הם רוצים בחורה סקסית שתשמר את כל האנרגיות שלה למענם בלבד ותשחרר אותם רק כשהם נמצאים ברדיוס שלה....... וביתר הזמן - רוצים שהיא תשב בבית- ישיבה מכובדת - בלי לעשן, לירוק או לפצח גרעינים
- ללא קשרי חוץ ענפים, וללא מגע בלתי חוקי בעליל עם בני מינם...... סוג של בת יענה... אבל כמובן - כשהם מופיעים - אוטומטית לבצע סוויצ' - ולהפוך למלכת הפנטזיות שחולשת על כל נבכי הסרטים הכחולים שטרם נודע כמותם.....
אז - יאלה - תעשו לי טובה - ואל תעשו לי טובה.......

מחממנוע

New member
ומה את רוצה?

לעשות סוויצ'? לחלוש על כל בני מינך ובנות היענה? לפצח גרעינים?

soelistit

New member
תרגיעו אנשים (או שמא ילדים?...../images/Emo2.gif)

קבלתם פטור רשמי מלעשות לי טובה......
אבל - ראבאק - תהיו סגורים על עצמכם - סקסית אך סולידית על גבול המופנמת?.... פנתרה - אך כזו שלא תעיז לבטא את הנשיות והמיניות שלה קבל עם ועדה?..... האמת - שפעם סברתי שזו סוגיה שקיימת רק בעולם הדתי - אך מסתבר שהשיפוט של הגבר החילוני הממוצע לא שונה בהרבה.... ואגב - תודה על דאגתך הכנה מחממנוע - אך אני כבר עושה מה שאני רוצה...

סלסרו

New member
כשאתן כולכן תהיו עשויות מקשה אחת

גם אנחנו כולנו נהייה סגורים על אופן אחד (טוב, אז לא תהיה לנו ברירה..). במילים אחרות, תפסיקו לחשוב על מה "ה"גברים רוצים, כאילו שכולנו רוצים את אותו הדבר. בכלל, השאלה החשובה יותר היא, מה את רוצה?

soelistit

New member
אבל כולם סטיגמתיים

אם כי יש כאלה שמצליחים להתעלות על עצמם וטבעם.....

אף פעם לא הבנתי את החלוקה

המגדרית שקובעת דפוסי התנהגות לכל המין הנשי ולכל המין הגברי. אין דבר כזה "מה גברים רוצים?". יש דבר כזה "מה דני רוצה? ויוסי? וגידי? ויותם?..."

whitewidow

New member
../images/Emo45.gif

צודקת לגמרי, הכללות "נשים" "גברים" טיפשיות ויותר מכך, מקבעות תכונות ונורמות התנהגותיות. אח"כ מתחילים לדבר על הבניות חברתיות כעל התנהגויות טבעיות ויותר משזה מעצבן זה מזיק.

לדעתי, את צריכה לשאול את זה אחרת:

תשאלי את עצמך מה את רוצה ותתחילי משם. מצד שני, צורת ההתבטאות שלך קצת צרמה לי. נימה של זילזול בכלל הגברים יש פה. מה זה ההכללות האלה? בנוסף, אם את לא נהנית מהמשחק הזה, אז יש לך ברירה: אל תשחקי אותו. בדיוק כמו שכתבת: "אז - יאלה - תעשו לי טובה - ואל תעשו לי טובה......." נראה לי שגברברי הפורום הבינו גם הבינו את הרמז העב.

אומי5

New member
אז ככה

אנחנו רוצים :גברת בחוץ ,אישה בבית ,וזונה במיטה (בתנאי שגם אנחנו באותה מיטה).

soelistit

New member
וואלה מישהו עם ביצים.....

לפחות מודה על האמת
ולנערה יפת עיניים - אני רואה שלקחת על עצמך את תפקיד הסניגור....
אך כפי שעינייך רואות - לא היתה כאן כל האשמה ו/או זלזול חלילה במין החזק (שמה לעשות - עם כל הדפקטים המולדים שלו - עדיין איכשהוא מצליח לככב בראש המצעד של "על מה נשים חושבות"....) - אלא סתם קביעת עובדה (שנתבררה כאמיתית) ונסיון לתהות על שורשיה....

למעלה