מה גברים רוצים?..

הנה אחד שלא חושב רק על סקס

אליזד, אתה היית ונשארת אצלי האחד והיחיד. מה שכתבת קודם על היובש בפה זה הדבר האמיתי! רק ככה אפשר לדעת מי באמת אוהב ומי מעניין אותו רק... מי שמחפשת את הדבר האמיתי לא מתפשרת עם כאלה שצורכים נשים לשעות הפנאי אלה גברים פשוטים ונמוכים שלא שווים כלום

אליזד

New member
עפר ואפר...

אז ככה: אם אתה אחד מהחברים הקרובים שלי שמנסה להתבדח על חשבוני - זה לא מצחיק. כלומר זה משעשע אבל לא משהו שיעבוד בתור מתיחה. אם אתה (או את) מישהו שאני לא מכיר והחליט להתבדח על חשבון אחד מזקני הפורום - לא יפה! ממש לא יפה לעשות ככה. ומה רע עשיתי לך? למען האמת, אם את/ה נהנה/ית מזה - אחלה. אני שמח שדמותי הססגונית יכולה לשעשע אנשים גם בלי שאתאמץ לעשות את זה... ואני הלא מתאמץ בדרך כלל. אז ככה הרווחתי מישהו משועשע בגללי בלי לנקוף אצבע. מה רע? (-: בכל מקרה, אפשר ממש לעבוד עלי, זה ממש קל, רק צריך קצת יותר תשומת לב יצירתיות והשקעה. תנסה/י ותגלה שזה הרבה יותר "שווה".

אני מסכים איתך

ואני חושב שהדבר תקף להמון דברים בחיים שאנחנו צורכים בכמויות, (או שכולם סביבנו צורכים בכמויות)

soelistit

New member
בכדי לרדת.....

לסוף דעתכם.......
ואולי שגם אתם פעם אחת תצטרפו למסע הזה - ותתבוננו בנבכי מוחכם הקודח (שלעיתים הינו בבחינת גונח ולעיתים סתם נוגח
) - וקצת תגלו קלפים ותנסו ליצור סדר באמביווילנטיות שאתם מפגינים כלפינו - שמן הסתם מקורה באי סדרים ובים כוונות - בלתי נהירים....

justchip

New member
לדעתי עדיף

שתנסי לרדת לסוף דעתך, שתנסי להבין למה את מבזבזת אנרגיה וזמן על לחשוב מה הם רוצים, אז מה אם לדעתך הם רוצים משהו מסויים? את תשתני בשביל למצוא חן? תתאימי את עצמך לצפיות? ואגב אני בת אז אז לסוף דעתי את בטח לא רוצה לרדת.

soelistit

New member
אז ככזו

הייתי מצפה שתביני - כפי שלה פיי היטיבה להגדיר - את קונפליקט את המדונה-זונה שאנו נאלצות לחיות לצלו ותצטרפי לנסיון להתחקות על מהותו...

justchip

New member
אני יגיד את זה שוב

למה זה צריך לעניין אותנו מה הם (ולא רלוונטי אם זה כולם חלקם וכו') חושבים/רוצים/ מפנטזים את הרי לא מצפה שנשתנה בהתאם לדרישות או שנתאים את עצמינו אליהם, בין אם הדרישות מציאותיות ובין אם לא מדובר בבעיה אישית שלהם כך שאותך (ואותי) כאשה זה לא אמור להטריד.

soelistit

New member
תביני

אמנם שקלתי לגבש את האישיות בהתאם לתגובות של הגברים (אלק
) כאן- אך מאחר ואלה בוששו מלהגיע - החלטתי להניח לעניין זהותי הבלתי-פתורה ובנתיים לחיות תחת זהות שאולה, בתקוה שיום אחד אזכה להנחיות מדויקות באשר לקוי האופי שעלי לאמץ בכדי שאשכיל להגיע לפריסה מירבית...... חחחחחחחחחחחחח תרגיעו אנשים!!! באמת לא בניתי עליכם כתחליף לספת הפסיכיאטר- אחרי הכל היא יותר נוחה........
כך שכל התהיות על מגמת החיפוש שלי - אינן רלוונטיות בפורום הזה....

uri80

New member
בהתחשב בעובדה שיש בערך שלושה

מליארד מאיתנו שמסתובבים לנו כאן, יפה שהגדרת לכולנו במה אנחנו מעוניינים. מה אגיד, נראה לי שממש ממש הצלחת לתפוס את העניין. נראה שאת בדרך הנכונה. דרך צלחה...
כעת לי אין מושג מה שאר ה- 2999999999 רוצים, אבל זה נובע מסיבה פשוטה. הם אנשים שונים ממני. (שלא לדבר על שלוש מליארד הנשים שהן בכלל, אבל בכלל, לא מובנות רוב הזמן לנו ולעיתים גם לעצמן) אני לא שותף לדעתה של מישהי מסוימת כאן הטוענת, שאשה זקוקה לגבר כמו שדג זקוק לאופניים. לדעתי ברוב המקרים, הדג זקוק לאופניים בדיוק כמו שהאופניים זקוקים לדג. אליזד ניסה להגיד כאן כמה דברים נכונים. יש הרבה בני אדם. שונים. חלקנו ירצו "לכבוש" כמה שיותר נשים, מעין רשימה שצריך לסמן בה וי באיזה מסע לחיזוק האגוטריפ או משהו כזה (כמו חבר שלא מזמן יצא עם 5 נשים בו זמנית. לא ברור לי איך הוא מצליח לזכור את השמות של כולן בלי להתבלבל, שלא לדבר על ניהול הלו"ז שלו. חוץ מזה, ראיתי את סוג הבנות שהוא אוהב. אללה יסתור. שומר נפשו ירחק) חלקנו פשוט מתחברים לסוג מסוים של בני אדם. מחפשים אחריהן. את אלו שמשלימות אותנו. משם כבר הדרך פתוחה.

soelistit

New member
ובכל זאת (לא מרפה,אה?..../images/Emo3.gif)

אוקיי - נצא מנקודת הנחה שאין קווי דמיון בין התכונות הגבריות - ולמעשה הם ניחנו באופן ספורדי לחלוטין כל אחד במאפייניו הוא - במקרה כזה - אשמח לקבל דעת יחיד - נסה לבחון (ואני פונה כעת באופן אישי לכל אחד מכם....
) - האם הינך מזהה קונפליקט לא מיושב כשאתה בוחן מרכיבים של בחורה?..... האם אתה חש מאוים מעודף נוכחות מינית?... האם יש מצב שהעדפותיך נובעות לעיתם מחשש לא רציונלי שלא תצליח להכיל/להתמודד עם בחורה שמשדרת פתיחות מינית?.... ובמקביל - האם אינך חושש לבחור בבחורה השכלתנית (כן - גם אנו לא חד מימדיות ומגוונות להפליא
) שאולי לאורך זמן תחוש מיובש בחברתה?....

uri80

New member
קונפליקט לא מיושב? לא ממש.

הרי קונפליקטים נועדו כדי שיפתרו אותם. חשש לא רציונלי? מצאת את מי לשאול. לא רואה טעם בדברים לא רציונליים. "בחורה השכלתנית"? מה זה בדיוק? אם את מתכוונת למישהי משכילה ואינטילגנטית, אז להפך. מסתבר שרק עם אלו אני מסתדר לאורך זמן.

מחממנוע

New member
על כל פשעים תכסה אהבה

גבר נורמלי יתחתן עם מי שטוב לו לחיות בקרבתה, ולא עם שדיה. את צודקת שבעולם המערבי, שאנו מנסים להכנס תוכו נתנו ביטוי מוגבר לחיצוניות ומה שהיא מייצגת, ואני צריכים להתמודד בין לבין. המציאות כפי שאני רואה אותה, מוכיחה שאנשים חיים טוב כשיש משהו חזק מהכל שמקשר ביניהם, (וזאת אפילו שההשקפה של העולם הישן מקננת בתוכי ולפיה גירושין זה דבר לא מתקבל על הדעת, ועדיין לא הצלחתי להתחבר לגישה שהכל פתוח וזמין, לדעתי איפשהו שם אדם יכול לשלוט ביצריו, אין דבר שלא ניתן לעצור) חשבתי שכמה מילים קצרות יספיקו, ותאמיני לי אני יכול להאריך עד סוף כל הדורות, לכן אכתוב שוב בקיצור- המדד להצלחה ניתן למדידה רק ביחסים 1X1. כלומר- רק כשהגבר והאשה הנפגשים / מתחברים / חיים יחד - מוצאים אהבה ותוכן, ושוחים ביחד בים הגדול בלי לטבוע ולהאחז בקרשי הצלה מזדמנים מהצד. רק אז, ורק שניהם - כל אחד עם עצמו וביחד יכולים להגיע למסקנה מה הם רוצים מעצמם ומזולתם. במילים אחרות, אפילו שיש 2 סגים של בני אנוש, הם לא מתחלקים ל1 ו-2 אלא למליארדים שלכל אחד יש עולם ומלואו של דברים טובים. ואם אני אתחתן עם אשה מושכת וסקסית, אבל היא תשנא אותי כי היא תהיה שטחית, ותחיה אתי רק בשביל בגדים וממון, זה יהיה עצוב ולמה לי חיים כאלו. עדיף במקרה חרום אפילו בלי. הנ"ל תקף גם לחברה שתרצה את מעגל חברי, או אשה שתרצה הכל חוץ מאשיותי הפנימית. עדיף להשאיר את הטעויות לספורים/סרטים. למרות ששאלותיך קשות, וקטונתי מלענות עליהם, אני לא חושב שפתיחות מינית היא הגורם למדד הקשר. אלא התכונות שגורמות לזה, כלומר אם בחורה משדרת המון סקסיות או פרובוקטיבית בצורה מוגזמת, יש דברים בגו. יש אנשים שאוהבים את זה, ולמה כל הגברים צריכים? כל אחד יאהב את מה שמתאים לו. ואם הוא נבהל מזה עכשיו ואח"כ יפתח? אין לדעתי קביעות בנדון. מה שכן לעניות דעתי, נשים מצליחות לבלבל את הגברים, ולא תמיד הם יחליטו החלטות נבונות ואופטימליות.

L i k o

New member
ומה נשים רוצות?

כסף. הרבה כסף. לתפוס איזה בעל עשיר שיעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה ולבזבז את הכסף שהוא מרוויח בזיעת אפו על מספרות בכיכר המדינה, בתי קפה בבמונמרטר, ובתי מלון בקנריים. זהו פחות או יותר מתאים לרמת החשיבה שלך.

soelistit

New member
וואלה

טוף - מאחר ולא יצא לנו עדיין להכיר - יוצאת מנקודת הנחה שהעליהום עלי נובע מחוסר היכרות ו/או היכרות שטחית.......
אז תכל'ס - פורשת בשיא (ההשפלות וההשמצות מצידכם
) ושומרת לעצמי את זכות התגובה להמשך (בתקוה שלפחות כאן תתנו לי קרדיט
)......

L i k o

New member
בטח שיצא לנו להכיר.

ואם לא איתי, אז עם חבר שלי, ואם לא עם חבר שלי, אז עם חבר של חבר שלי, וגם אם לא איתו, אז יש עוד מיליארדים כמונו, כולנו אותו דבר ורוצים מכלל הנשים בכלל וממך בפרט רק דבר אחד.

אולי באמת עם חבר שלך

עם גישה כמו שלה, יש סיכוי שאחד מחבריך לפקולטה שהתמחה בדיני משפחה יכיר אותה טוב, וד"ל.

למעלה