על כל פשעים תכסה אהבה
גבר נורמלי יתחתן עם מי שטוב לו לחיות בקרבתה, ולא עם שדיה. את צודקת שבעולם המערבי, שאנו מנסים להכנס תוכו נתנו ביטוי מוגבר לחיצוניות ומה שהיא מייצגת, ואני צריכים להתמודד בין לבין. המציאות כפי שאני רואה אותה, מוכיחה שאנשים חיים טוב כשיש משהו חזק מהכל שמקשר ביניהם, (וזאת אפילו שההשקפה של העולם הישן מקננת בתוכי ולפיה גירושין זה דבר לא מתקבל על הדעת, ועדיין לא הצלחתי להתחבר לגישה שהכל פתוח וזמין, לדעתי איפשהו שם אדם יכול לשלוט ביצריו, אין דבר שלא ניתן לעצור) חשבתי שכמה מילים קצרות יספיקו, ותאמיני לי אני יכול להאריך עד סוף כל הדורות, לכן אכתוב שוב בקיצור- המדד להצלחה ניתן למדידה רק ביחסים 1X1. כלומר- רק כשהגבר והאשה הנפגשים / מתחברים / חיים יחד - מוצאים אהבה ותוכן, ושוחים ביחד בים הגדול בלי לטבוע ולהאחז בקרשי הצלה מזדמנים מהצד. רק אז, ורק שניהם - כל אחד עם עצמו וביחד יכולים להגיע למסקנה מה הם רוצים מעצמם ומזולתם. במילים אחרות, אפילו שיש 2 סגים של בני אנוש, הם לא מתחלקים ל1 ו-2 אלא למליארדים שלכל אחד יש עולם ומלואו של דברים טובים. ואם אני אתחתן עם אשה מושכת וסקסית, אבל היא תשנא אותי כי היא תהיה שטחית, ותחיה אתי רק בשביל בגדים וממון, זה יהיה עצוב ולמה לי חיים כאלו. עדיף במקרה חרום אפילו בלי. הנ"ל תקף גם לחברה שתרצה את מעגל חברי, או אשה שתרצה הכל חוץ מאשיותי הפנימית. עדיף להשאיר את הטעויות לספורים/סרטים. למרות ששאלותיך קשות, וקטונתי מלענות עליהם, אני לא חושב שפתיחות מינית היא הגורם למדד הקשר. אלא התכונות שגורמות לזה, כלומר אם בחורה משדרת המון סקסיות או פרובוקטיבית בצורה מוגזמת, יש דברים בגו. יש אנשים שאוהבים את זה, ולמה כל הגברים צריכים? כל אחד יאהב את מה שמתאים לו. ואם הוא נבהל מזה עכשיו ואח"כ יפתח? אין לדעתי קביעות בנדון. מה שכן לעניות דעתי, נשים מצליחות לבלבל את הגברים, ולא תמיד הם יחליטו החלטות נבונות ואופטימליות.