מה אתם נורמליים?

היי לא לזלזל!

אני אומנם לא הצלחתי בעצמי, אבל אני יודעת שיש הרבה אנשים אחרים שכ-ן הצליחו! וחוץ מזה מה זה "מי שמאמין בכישוף לא מאמין ביהוה"??? אני מאמינה שיש דבר כזה כישוף והוא אמיתי לחלוטין ואפשרי! ואני גם מאמינה באלוהים!!! אם היית חוקר קצת יותר לעומק היית רואה שהדבר הזה כ-ן קיים... וחוץ מזה כישוף זה לא דבר רע! אפשר להשתמש בו בצורה שלילית, אך גם בצורה חיובית! תתעסק במה שמעניין אותך ותעזוב אנשים שמעניינים אותם דברים אחרים. מה איכפת לך בכלל? זכותנו!

אתה לא יכול להגיד שאין כישוף!

אולי זה לא ברור כל כך אבל יש כך מני דברים שאי אפשר להסביר כמו מדיום שיודעת משהו עליך בלי לאמרת, קראתי בספר שמדיום אחת מאמריקה אמרה לקבוצת אנשים המסויימת שרצו אותה שיש מאחוריהם אנשים עם פאות לחיים, זקנים ובגדים שחורים כולנו יודעים במי מדובר אבל היא אמריקאית היא לא יודעת כלום על דתיים, ובשנה שעברה באמת באו באיזה שהו חג דתיים אלהם. אי אפשר להגיד שאין כישון או מסטיקה כי יש דברים שאניחנו לא יודעים כמו לאן אנחנו הולכים כשאנחנו מתים אולי יש גלגול נשמות אולי ה´ שופט אותנו אולי אנחנו מפסיקים להתקיים אף אחד לא יודע.

frank n furter

New member
לא הייתי פה מזמן...

טוב... בערך כל מה שאני הייתי אומר ליהודי כבר נאמר אז רק אוסיף את זה: חזוווויייייררררר איייייללל הההאאאוווווררררר ייייהההההוווווודדדדדיייי!!!! (C) טל ומעיין :)

עברתי כאן במקרה ו...../images/Emo9.gif

ראיתי את ההודעה שלך... ואל תגיד שאין כישוף, פשוט תגיד שאתה לא מאמין בזה! אתה לא יודע בוודאות! ויש כאלה שכן! וצר לי לאכזב אותך אבל יש כשפים בעולם! ואני דתיה שמאמינה באמונה שלמה באלוקים!!!! אם אתה דתי אז אתה בטח יודע מה היו השרים של פרעה! אם לא, אז אני יגיד לך, הם היו מכשפים שפעלו ע"י כוחות הטומאה! אז תחזיר את הרגליים למציאות! יש כשפים בעולם!!! (מקווה שלא הייתי תוקפנית מידיי, אבל אם כן אז סליחה!) שלך, רותם.

webmasterN

New member
אבל זה לא יכול להיות

הרי למי מה שהבנתי, המכשפים של פרעה היו מתחזים שהפילו מקל ביחד עם נחש או משהו, לא יכול להיות מישהו או משהו שיש לו כוח מהסוג שיש ליהוה, יהוה הוא בורא העולם, כל מה שיש פה מתקיים רק בזכותו של יהוה. אין לך מה לפחד מכשפים, רק ליהוה יש את הכוח לעשות לך רע.

morning star

New member
תקרא קצת גמרא וקבלה

במשנה ובגמרא מוסבר כי החרטומים ביצעו מעשי כשפים. אותו הדבר מוסבר גם לגבי הניסים שביצע ישוע ומוזכרים בברית החדשה. דע את מה שאתה מאמין בו, לפני שאתה תוקף אמונות אחרות. שלך הנווד

מיי נהר

New member
../images/Emo35.gif

האם במשנה ובגמרא כתבו על ישוע? אם כן, תוכל להגיד לי מה כתבו או איפא אפשר למצוא את זה?

morning star

New member
אני אחפש

אמנם אני רק לומד תלמוד רק זמן מועט יחסית (איני מאמין... זה פשוט מעניין. סך הכל מדובר במסורת). שלך הנווד

אתה עושה צחוק מעצמך!../images/Emo6.gif

המכשפים של פרעה לא היו מתחזים! אני שוב אומרת לך: הם פעלו מכוחות הטומאה!!!! ויש עוד המון מיקרים של כישופים בתורה! אבל אתה צודק בזה שלא יכול להיות מישהו או משהו שיש לו כוח מהסוג שיש לאלוקים! וזה נכון שכל מה שיש פה מתקיים בזכותו ורק בזכותו!!!!!!!! לאלוקים יש יותר כוח מאיזה כישוף שבני אדם מטילים אחד על השני!!!!! אבל תבין, אנחנו דתיים וזאת האמונה שבחרנו בה! ואין לנו שום זכות שבעולם לבוא לכאן ולהכתיב כאן לאנשים את החיים! הם מאמינים בכישוף, זכותם המלאה! איך היית מרגיש אם מישהו היה בא ומלגלג על כל מה שאתה מאמין בו? אני הייתי ממש מתעצבת!!!!! ואני בטוחה שגם אתה! אז חיה ותן לחיות... שלך, רותם.

morning star

New member
לכולנו יש כאן שיעור חשוב ללמוד

תודה הרמיוני. חזקי ואמצי! שלך הנווד

אתה פשוט טיפש...

אתה לא מאמין בכישוף... אתה יכולה להגיד אותו הדבר על אלוהים... תוכיח שיש אלוהים!!! גם אלוהים א מונע פיגועים בלה בלה בלה..... אוףףףףףףףףףףף אתה כזה טיפש שזה פשוט מעצבן

the real cOSHi

New member
אני לא ממש מבין לאן זה מוביל

חוץ מהקנטות חסרות שחר אפשר למחוק את כל השרשור המיותר הזה?

the real cOSHi

New member
כן, אני מתכוון אליך

די ברור שבאת לכאן בשביל פרובוקציה די ברור שלא משנה מה נגיד זה לא ישנה את דעתך די ברור שלא משנה מה תגיד זה לא ישנה את דעתנו מקום די מבוזבז...

לסיכום!!!../images/Emo41.gif

wedmastern לא מאמין בכישוף ואף אחד לא מכריח אותו להאמין בכשפים! חברי הפורום מאגיה וכישוף מאמינים בכשפים ואף אחד לא יכריח אותם לא להאמין בכשפים! איש באמונתו יחיה! אז מספיק עם ההקנטות זה דיי טיפשי כי במילא הדעה של אף אחד כאן לא תשתנה נכון? wedmastern,אם אתה לא מאמין בכישוף אני מציעה לך לעבור לפורום אחר, מה יש לך לחפש כאן חוץ ממריבות? מכשפים, תמשיכו לחיות באמונתכם אני מקווה שיותר לא יווצר מצב של "מלחמת אמונות"... ואני הולכת (בסך הכל עברתי במקרה) לפורומים הקבועים והיקרים שלי!!! ביי!!! שלכם, רותם...

dopey_wizard

New member
תיקון קטן...

לא כול חברי הפורום מאמינים.... אחרי שקראתי את השירשור הזה הבאנתי שלא כולם.... ---> דוד

למעלה