מה אתם נורמליים?

webmasterN

New member
חבוב פה אתה באמת

הגזמת, ואני לא מדבר על הליגלוגים עליי אלא על יהוה, מקובל לקרוא לשם ברוך הוא בשם יהוה (תפתח את התנ"כ פעם אחת מבראשית ותראה איך מתואר יהוה בפעם הראשונה- מבראשית) ולא בשם שאתה נקבת.

The Wraith

New member
אתה רפורמי\קונסרבטיבי?

כי מה שאני זוכר מזמני כילד אורתודוקסי, ביטוי שמו של הקדוש ברוך הוא - אסור בהחלט! ה´ בכתב, אלוקים\אלוהים בדיבור. אמירת\כתיבת השם יהוה סתם ככה (זה גם נשיאת שמו של האלוהים לשווא) נחשבת לחילול הקודש. ציון עובדה קטן...

The Wraith

New member
אתה

גם לא יכול לכתוב את זה. ה´ בכל הזמנים, אדוניי\הקדוש ברוך הוא\אלוהים, בכל הזמנים.

webmasterN

New member
אני לא רושם

את השם שלו ! אדוניי - זהוא כינויי יחס, יש הבדל. אתה לא מסכים?

The Wraith

New member
שלח מבט להודעה שלך

לראשונה, בהחלט רשמת את שמו. נשאת את שמו לשווא.

webmasterN

New member
נו מה אתה עושה

צחוק??? בתנ"כ כתוב "יהוה"- אנחנו (לפחות אני) לא אומרים יא אה וה, אנחנו אומרים אדוניי.

The Wraith

New member
.....אסור לך

לכתוב אותו, התנ"ך זה התנ"ך ואתה זה אתה, ל"אתה" אין ערך כל כך חשוב בדת כמו היהדות, ל"תנ"ך" יש יותר ערך ממך.

webmasterN

New member
אם מעניין

ומבדר אותכם לעסוק בכישוף וזה עושה לכם טוב בלב כמו ללכת לחפש הרפתקאות או משהו כזה אז בבקשה, אבל אני מציע שלא תקחו את זה ברצינות כל כך כי זה יכול להוביל לכמה דברים כמו להתנגשויות עם כל מיני כתות "מסוכנות" כמו "כת השטן" ולוציפר ומומרה אני יודע מה? ואתם יודעים מה התוצאה של זה. בקיצור אני מציע רק לטובתכם שלא תעשו כל מיני שיקויים ותלחשו כל מיני דברים או משהו דומה, יש לי תחביב, התחביב הוא מיתולוגיה יוונית, אתם יודעים כל הסיפורים האלה על המישהו הזה שהחזיק את השמיים, יד הזהב של מידאס, הרקולס והשאר הם רק סיפורים ואני נהנה מהם, אז כמו שאני נהנה מסיפורים אלה, אני מציע לכם להנות מהסיפורים על המכשפות או אפילו לקרוא את "ספר הצללים" או לעיין בכל מיני דברים שקשורים לכישוף ומאגיה ורק מתוך עניין וסקרנות על מה שמקיף את הנושא הזה, אבל לא להפוך את זה למקצוע. (אני רואה שיש הרבה תגובות וכולם כועסים אז לא איכפת לי אם תמחקו את הדיון)

אפילו לא קראתי את כל ההודעה

אבל אתה פשוט טיפש, כת השטן הם חבורת פסיכים שחושבים שהם סוגדים לשטן כדי לתרץ את המעשיים הרצחנים והטיפשיים שלהם שנובעים מחוסר אהבה בילדות כנראה... אני בטוחה שאפילו ובעיקר השטניסטים כאן לא סובלים את הגועל נפש האנושי (?) הזה. כדאי מאוד שתקרא כמה מאמרים בנושא הזה. אדיוט

dopey_wizard

New member
נכון מאוד

ואם אתה (זה שהתחיל את הדיון) רוצה לראות כוחות של מאגיה אז תעצבן פה כמה אנשים ... (כולל אותי, כמובן) ותראה מה זה כוחות מאגיה... אדיוט... יחי השטן (וורייט, אם יש לך תגובה בקשר לזה שלך במסרים.. אבל עדיף אי סי קיו..) ---> דוד

The Wraith

New member
אנחנו לא סובלים אותם

והם גם לא קיימים אז בכלל זה די מגניב לנו

קטריין

New member
שלום לך../images/Emo29.gif

דבר ריאשון תן לי לומר שיש לך תחביב מעולה זה גם תכביב שלי ודבר שאני תן לי לתת לך עצה קטנה על תתרב לאנשים בחיים עם זה לא החרחי אני אישית לא מתכונת להפוך את זה למקצוע שלי יש לי שאיפה אחרת בחיים אבל אני לא שוללט את זה מחייה ועל תדאג בקשר ל"קט השטן" אני לא מתכונת להתקרב אל הקט הזו או כל כט אחרת אני אושקת במגיה לבנה בלבד לילך נ.ב. ודרך אגב לזה שמחזיק את העולם על גבו קוראים אטלס

מיי נהר

New member
אל תקשיבי למתנשאים../images/Emo39.gif

שגיאות באותיות העברית עדיפות על השגיאות שהם עושים בכך שהם מתנשאים, חשרי סובלנות וכבוד. אני איתך...(אם זה עוזר)

קטריין

New member
תודה לך מי נהר../images/Emo29.gif

אני מאוד מעריכה את זה שאתה תומך בי שלך לילך נ.ב. השם הוא מרומח הדרקון

Flame

New member
המממ...

אתה צריך להבין שלא ממש מעניין אותי מה אתה חושב
צר לי להודיע... זה ממש מגוחך לנסות לשכנע אנשים בפורום הזה להפסיק להאמין במשהו שהוא חלק מהיום יום שלהם. מה, אני יבוא אליך בגסות רוח ואומר לך "מה אתה נורמלי? כנראה שלא. אלוהים? מצטערת לאכזב אותך אבל אין כזה דבר ומעולם לא היה דבר כזה, אז תפסיק לקחת את זה ברצינות." נו באמת... עכשיו תסתכל על מה שכתבתי ותחשוב פעמיים "זה משכנע אותי להפסיק להאמין באלוהים... או... לא?" ברור שלא! ואגב... אני כן מאמינה באלוהים.. פשוט לא על פי התנ"ך... בכל מקרה זה פשוט יותר מדי לכתוב ולפרט (כלומר על אמונתי)... אני מקווה שהבנת למה התכוונתי שבת שלום
flame

למעלה