מה אתם נורמליים?

מיי נהר

New member
זה הקשר...

אני מצטטת אותך "וודו , לדעתי זה שטויות שבאו מאיזה מסטולים מברזיל..." תוך כדי ויכוח עם מי ששולל את האמונה/מסורת שלך, אתה שולל בעצמך אמונה/מסורת אחרת, ולא מתוך הכרות מעמיקה, אלא מתוך חוסר ידע...

The Wraith

New member
זהו! הספיקו לי השטויות שלכם!

א. וודו בא מוודאן, מסורת כישוף אפריקאית\מסורת פאגאנית אפריקאית - כל קשר לברזיל, ארץ שהסיפור שלה זוכה למקום יותר גבוה מאשר סמים ואלכוהול, הינו מקרי בהחלט. ב. מי נהר הוא לוחם זכר מהטרילוגיה "רומח הדרקון" נראה לראשונה בספר הראשון, בפונדק במרגוע בערב בו החבורה נפגשת, "דרקונים של דמדומי הסתיו". הוא מלווה את בתו של ראש שבט שלהם, סהר-פז. למה לקחת את השם שלו? ג. דוד, במהלך טקס השמד השטניסט בוחר אחת (או את כל) מכמה שיטות שכוללות תקיעת מחטים בבובה שהכין מראש, השיטה הזו הושפעה מסרטים ישנים על וודו. חוץ מזה, אתה סותר את עצמך באופן נוראי, באופן שהשטניסט לא יעשה.

מיי נהר

New member
הבהרה בנוגע לשמי../images/Emo46.gif

פעם שניה טועים בנוגע לשם שלי ולכן הנה הבהרה: Charlotte May Zillar זו אני. ובחרתי בשם מיי כי בחיים היומיומיים מחוץ לאינטרנט אני שרלוט. היה נראה לי יפה יותר לקרוא לעצמי מיי נהר כי זה הופך את השם לעברית. לא קראתי עדיין את הספר שציינת, ולא, לא הייתה לי שום כוונה להתחזות ללוחם זכר. חוץ מיזה בנוגע לזה שברזיל היא יותר מסמים ואלכוהול, אני מניחה שאתה צודק אבל לא הייתי שם ואת הבחור שכתבתי לגביו הכרתי כמתנדב בקיבוץ בארץ...

morning star

New member
איך מורנינג סטאר

קשור לשם שלי??? חביבתנו פשוט לקחה את המילה MAY משמה והפכה אותו למעט פואטי יותר בעברית - מי נהר. שלך הנווד

the real cOSHi

New member
לא נשמע כ"כ פואטי לי אבל

עשי מה שאת רוצה כל עוד את לא פוגעת באף אחד....

dopey_wizard

New member
ממממממממממממממממממממממממממממממממממ

מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אתם צודקים... שניכם.... .....מממממממממממממ....אני חושב.... לא חשבתי על זה..... וטל...למה אתה לא עונה לי<??????????????? ---> דוד

The Wraith

New member
גגגררררר

תיבת ההודעות הפרטיות שלי מקבלת שתי הודעות חדשות ממך כל יום ואני מגיב עליהן, נצמצם את זה להודעה אחת שתכיל את כל מה שאתה רוצה לומר לי באותו יום.

dopey_wizard

New member
טוב

אז תענה בכול זאת להודעות שלי ואני יחזיר לך תשובה (תשובות) בהודעה 1 --->דוד

The Wraith

New member
על בורות, כישוף ואמונה

"מה אתם נורמליים?" נורמלי בא מהמלה "נורמה", מה שמקובל ורגיל בקרב האנשים החיים בחברה, דברים שיש עליהם החלטה חברתית ועל כל מי שרוצה להיות "In" לקבל אותם ולאמץ אותם לעצמו ולעשות דברים כמו שמקובל לעשות, אם כל אדם שעושה דברים בצורה שונה הוא בעיניך בור ועם הארץ או חולם בהקיץ אז לא - אני לא נורמלי, אני אדם בפני עצמי ולא הולך אחרי עדרים, מערכת היחסים של In-Out וטאבו שונים. "מי שמאמין בכישוף לא מאמין ביהוה" 1. סבא רבא שלי היה רבי יהודי 999% כשר ובכל זאת הוא עסק במסורת הכישוף היהודית שנקראת קבלה ויש פורום הדן בנושא ממש מתחת לאף שלך, הו הוד חוכמתו המאמין. 2. כמה חבל. "מנסים לשחק את תפקיד היהוה, רק ליהוה יש כוח ביקום הזה" 1.אם אתה כזה מאמין למה אתה לא רושם את שמו של הקדוש ברוך הוא כה´? 2. מי זה יהוה? היהודון הקטן הזה שמרחף לו בעננים עם השטויות שלו, מלאכים, ים שנפתח לשניים, סלעים שמוציאים מים... מי צריך פסיכולוג כאן? אני או אתה? אתה כל כך מתוסבך שזיגמונד פרויד היה חוגג על יצור כמוך בכמה ספרים טובים. אני, המכשף, בעל הכוח היחידי כאן, שום יהוהוהלה ושום אנשים עם כנפיים. הדתות הן בשביל אנשים טרומאטיים שקשה להם עם המציאות. "אני לא אמרתי לכם מה לעשות!" אני מתחיל לחשוב שאין שום סיבה שאמשיך לדבר אתך, כרגע הכתבת לחצי פורום במה להאמין... איזה בור... "איבדת חוש המציאות?" לאדם שמאמין לכל מה שכתוב בספר הזוי לחלוטין שאין לו מושג מי כתב אין שום זכות לדבר על חוש המציאות שלי. בן אדם שמאמין לי במלאכים ובאיזה גבר בשמלות שיושב על ענן מדבר איתי על חוש המציאות?! כמו שאמרתי - פרויד היה חוגג עליך כמו שלא חגגו כבר 750 שנה בחלק הזה של היקום. Hail Satan!

abramelin

New member
to the wraith

קראתי מכתב קודם שלך ואני חייב לומר לך משהו: האילומינטי והבונים החופשיים הם המצאה?! כרגע ביטלת את קיומם של מאות אלפי אנשים יקרים. גם את קיומי למעשה. אבל הנה אני כותב. משמע - אתה טועה. הצהרות הן דבר מסוכן לפעמים. לעתים הן מלוות בחרטה (אתה יודע למה אני מתכוון). ועוד משהו, עם כל הכבוד (הרבה כבוד) - העיקר שלא לקחת את דברי ה-webmaster היקר אישית.
שא ברכה אחי, רק דברים טובים.

The Wraith

New member
שלום לך!

דבר ראשון אני לא אחיך, אל תקרא לי "אחי", אין ביננו הקשר הביולוגי הנותן לך הזכות לזהות אותי כבן משפחתך, זה עובד כלפי שני הכיוונים. "קראתי מכתב קודם שלך ואני חייב לומר לך משהו: האילומינטי והבונים החופשיים הם המצאה?! כרגע ביטלת את קיומם של מאות אלפי אנשים יקרים. גם את קיומי למעשה. אבל הנה אני כותב. משמע - אתה טועה." נתחיל בכך שכתבתי כי אני משער שכך, אתה יכול לצפות לזה מאדם שספק מוערך אצלו. אתה סוגד שטן? כי לפי מה שהבנתי מדובר ב"ארגונים" של סוגדי שטן. "הצהרות הן דבר מסוכן לפעמים. לעתים הן מלוות בחרטה (אתה יודע למה אני מתכוון)." זה היה איום? "עם כל הכבוד (הרבה כבוד) - העיקר שלא לקחת את דברי ה-webmaster היקר אישית" נראה לך? זה סיפק לי צחוק בריא. Hail Satan!

abramelin

New member
to the wraith

במובן הביולוגי, אנחנו צאצאים של אותו אב קדמון, אחי היקר. ארגונים של עובדי שטן? אתה מסתכל מהחלון לפעמים? יש שם עולם שלם. הבונים החופשיים הם תחת מעטפת מדינית. רבין חוסיין קלינטון מוצרט פרנקלין רוזוולט וושינגטון ואפילו צרלי פאקין צ´אפלין היו בונים חופשיים (וזה לא סוד, ילד אטום שכמותך). אלה אנשים שאתה לא ראוי אפילו לעמוד בצילם. חשבת שאני מאיים? איום? אתה כזה חסר ביטחון? ונגיד שכן? מה תעשה? וכן, נראה לי שלקחת (ואתה לוקח באופן כללי) את הדברים אישית. אחרת התגובות שלך היו קצת יותר מתונות (ואולי גם יותר מחושבות ומכאן גם אולי פחות מוטעות ומטעות). אני מעריך שאתה בסך הכל ילד צעיר. פריך ומריר שטלטולי גיל ההתבגרות עדיין מתפרצים אצלו החוצה (ואני מקווה שהחצ´קונים שלך נעלמו כבר לפחות). את התגובה הזאת ממש הזמנת. אז הנה... מבסוט? היה שלום ילד לא כל העולם נגדך

The Wraith

New member
תגובה רצינית

"במובן הביולוגי, אנחנו צאצאים של אותו אב קדמון" וזה מוכח? "חשבת שאני מאיים? איום? אתה כזה חסר ביטחון? ונגיד שכן? מה תעשה?" תשמור על הפה שלך, תזכור עם מה אתה מדבר. (לא שאתה יודע כל כך טוב וזו עוד סיבה לא להתגרות סתם) "אני מעריך שאתה בסך הכל ילד צעיר. פריך ומריר שטלטולי גיל ההתבגרות עדיין מתפרצים אצלו החוצה" צדקת, אני בן 16 וחצי ואם כך, "טלטולי גיל ההתבגרות" הם האחראים להתנהגות שלי ואתה לא יכול לבוא אליי בטענות, הלא כן? "את התגובה הזאת ממש הזמנת" אז למה אדם כל כך בוגר, נאור וחכם שכמוך יגיב על שטות שכזו? למה אתה נותן לי את מה שהזמנתי? וחוץ מזה, אני לא ממש זוכר ששאלתי לדעתך. נ.ב חטאת בהצלחה במחצית מהחטאים השטניים, סתם שתדע.

dopey_wizard

New member
מה אחי

מה המצב אח שלי סתם, אחי , אופס... מצטער אחי חחחחח סתם ידידי לצחוק זה בריא.... תקרא את ההודעה ששלחתי לך ותעבור לאי סי קיו... הווינדוס שלי מתחיל להידפק.... ---> דוד

RainBird

New member
עד ששיכנעתי את שי (ג´רלד אדמונס) להפסיק לקרוא לי אחי לקח יובלות! אל אבל פשוט אל תתחיל גם אתה.

למעלה