על בורות, כישוף ואמונה
"מה אתם נורמליים?" נורמלי בא מהמלה "נורמה", מה שמקובל ורגיל בקרב האנשים החיים בחברה, דברים שיש עליהם החלטה חברתית ועל כל מי שרוצה להיות "In" לקבל אותם ולאמץ אותם לעצמו ולעשות דברים כמו שמקובל לעשות, אם כל אדם שעושה דברים בצורה שונה הוא בעיניך בור ועם הארץ או חולם בהקיץ אז לא - אני לא נורמלי, אני אדם בפני עצמי ולא הולך אחרי עדרים, מערכת היחסים של In-Out וטאבו שונים. "מי שמאמין בכישוף לא מאמין ביהוה" 1. סבא רבא שלי היה רבי יהודי 999% כשר ובכל זאת הוא עסק במסורת הכישוף היהודית שנקראת קבלה ויש פורום הדן בנושא ממש מתחת לאף שלך, הו הוד חוכמתו המאמין. 2. כמה חבל. "מנסים לשחק את תפקיד היהוה, רק ליהוה יש כוח ביקום הזה" 1.אם אתה כזה מאמין למה אתה לא רושם את שמו של הקדוש ברוך הוא כה´? 2. מי זה יהוה? היהודון הקטן הזה שמרחף לו בעננים עם השטויות שלו, מלאכים, ים שנפתח לשניים, סלעים שמוציאים מים... מי צריך פסיכולוג כאן? אני או אתה? אתה כל כך מתוסבך שזיגמונד פרויד היה חוגג על יצור כמוך בכמה ספרים טובים. אני, המכשף, בעל הכוח היחידי כאן, שום יהוהוהלה ושום אנשים עם כנפיים. הדתות הן בשביל אנשים טרומאטיים שקשה להם עם המציאות. "אני לא אמרתי לכם מה לעשות!" אני מתחיל לחשוב שאין שום סיבה שאמשיך לדבר אתך, כרגע הכתבת לחצי פורום במה להאמין... איזה בור... "איבדת חוש המציאות?" לאדם שמאמין לכל מה שכתוב בספר הזוי לחלוטין שאין לו מושג מי כתב אין שום זכות לדבר על חוש המציאות שלי. בן אדם שמאמין לי במלאכים ובאיזה גבר בשמלות שיושב על ענן מדבר איתי על חוש המציאות?! כמו שאמרתי - פרויד היה חוגג עליך כמו שלא חגגו כבר 750 שנה בחלק הזה של היקום. Hail Satan!