מה אתם נורמליים?

webmasterN

New member
אני לא אמרתי

לכם מה לעשות, ביקשתי שתפסיקו אם השטויות זה הכל, מה קרה נפגעת? את כל כך בתוך זה שכבר איבדת חוש מציאות?

קטריין

New member
לא אני לא איבדתי חוש של מציאות../images/Emo29.gif

אני פשוט חושבת שאין לך שום זכות לכתוב שאנחנו שאין לנו חוש של מציאות אנחנו רוצים להאמין הזה אז מה למה זה כל כך מפריע לך תאזוב אותנו בשקט ותאן לנו לאמין במה שאנחנו רוצים אחרי הכל אנחנו לא פוגעים באף אחד אז תפסיק כי אין לך שום זכות לומר את הדברים שאמרתה לילך נ.ב. עם אתה יכול אז תדמין שאני צועקת את זה

abramelin

New member
../images/Emo13.gif

webmaster יקר, מה שלומך אחי. ברוך הבא! אתה כרגע במשמרת? משעמם לך? אם כן, שלח לי הודעה. בוא נראה עד כמה אתה בטוח בעולמך היציב. רוצה לדבר קצת לוגיקה? נסה אותי...

abramelin

New member
webmaster

חמודי, שמח שעשיתי לך טוב. בוא נדבר אחד על אחד. אני רציני. אני לא ילד ואני מבטיח לך עניין. אל תדאג, אני לא מנסה למכור כלום. גם לי יש הרבה לומר על מה שהולך פה.

SaberTooth

New member
תנהל שיחה אחת עם...

ארדן שהוא "RineBird" (סליחה ארדן שאני מנדב אותך...) ואלי אז נקודת מבתך תשתנה, אולי לא תאמין בכל ליבך בכישוף אבל בטוח שלא תכחיש את קיומו מיד....

RainBird

New member
זה מאוד מחמיא לי אבל אני לא אתחיל לנסות לשנות דעה של אחרים. אני לא כמו הדתיים לא כופה את האמונה שלי תודה רבה

ארדן...

לא התכוונתי שתנסה לשנות דיעות של אחרים... זה פשוט נשמע מעניין! (אני לא צריכה שינוי דעה בכלל)

morning star

New member
לא, אנחנו לא נורמליים

כי אם שאר האנשים שסביבנו, או "הרוב" הם נורמליים, אני בהחלט לא הייתי רוצה להיות כזה. "מי שמאמין בכישוף לא מאמין ביהוה"? בבקשה, תלך עם זה לרב כדורי, נראה מה יצליח למלמל לך. גם שאר חבריו מרעיו הש"סניקים. תפתח לך קצת את ספר רזיאל המלאך, אולי טיפה זוהר - ותווכח שניתן להאמין בכוחו של כישוף ובכוחו של יהוה. בנוסף: יהוה אוסר מלאכה בשבת. איפה זה מעמיד אותך? יהוה אוסר לבישת בגד משני סריגים שונים (שעטנז). וישנם עוד ברבה איסורים חביבים אשר אני סמוך ובטוח שאתה לא הולך לפיהם. אז למה נטפלת לחוק אחד מכל אלה שגם אתה לא מקיימם? שלך הנווד

medichi

New member
הצעה

גם אני לא מאמין בכל הקטע הזה של המאגיה...זאת אומרת אני רואה את זה בתור אשליה עצמית,מי שמאמין בקטע הזה של ה"ודוו",זה פועל עליו,שיכנוע עצמי לא יותר ולא פחות. אני מציע לך ליקרוא את הספר "החוייה המאגית"\אריאל גליקליך שמראה שהחוויה המאגית היא "אמת" למי שמאמין בה,כמו הרבה דברים אחרים.

dopey_wizard

New member
ממממ כמה דברים

1) מי אמר שכול מה שנוגע לנושא הרחב של מאגיה הוא אמיתי??? להפך הרוב הוא בולשיט.. קשה למצוא את הנכון... וודו , לדעתי זה שטויות שבאו מאיזה מסטולים מברזיל... 2) אתה סומך על ספר 1 שקראת? תקרא כמה ספרים מעניינים ותבין קצת יותר... אני חושב שאם תקרא את הקוראן אז תאמין בו.. אל תאמין לכול מה שאתה קורא (כי יש ה-ר-ב-ה בולשיט בעולם...) ---> דוד

medichi

New member
אני לא כל כך מבין מה אתה מנסה להגיד

בכל אופן,קראתי יותר מספר אחד,וניפגשתי אם יותר מבן אדם אחד,הספר הזה פשוט סיכם את מה שאני מאמין בו, שהחוויה המאגית היא סוביקטיבית לחלוטין,ואמת רק למי שמאמין בה. בנגוד למשל לחוקי הפיזיקה..בן אם אתה מאמין או לא החוקים האלה קימים (גוף תמיד נמשך כלפי מרכז כדר"א) אבל אני לא חושב שזה נבון להתחיל דיון על נכונות המאגיה בפורום שניפתח על בסיס האמונה שהמאגיה באמת קימת ללא שום קשר לחוויה

The Wraith

New member
לא כולם חושבים ככה

אנטון לה-ויי האמין שמדובר בלא יותר מאשר אמונה תפלה. גם אדם סקפטי יכול להיפגע מכישוף.

medichi

New member
תראה,אני לא בעד ציטוטים חסרי תוכן

שמגיעים באקט פאסודו מסיונרי של:" גם אדם אלמוני לא האמין,והוא ניפגע מזה",זה לא מוצא חן בעיני. אני רק אומר את השקפת העולם האישית שלי,ומבחינתי זה סוף הדיון בנושא הזה מדיצ´י

מיי נהר

New member
רגע...רגע...dopey_wizard ../images/Emo119.gif

לאט לך dopey_wizard , נכון שלא הכל נכון, אבל יצא לי להכיר איזה ברזילאי שיכור או מסטול (לא מבדילה) ואני בעצמי לא מבינה כלום בוודו, אבל מה שהוא עשה בהחלט הצליח לו, כולל טלאפתיה, חיזוי עתידות, ושיקוי אהבה שלגמרי הוכיח את עצמו(בטירוף...). נכון שלא צריך להאמין לכל דבר אבל אין גם צורך לשלול דברים שאין לנו מושג בהם...

dopey_wizard

New member
מה הקשר?

תקראי את ההודעה של מי שכתבתי לו את התגובה ואז תקראי את תגובתי.. .. ---> דוד

למעלה