מה אתם נורמליים?

webmasterN

New member
מה אתם נורמליים?

כנראה שלא. כישוף? מצטער לאכזב אבל אין דבר כזה ומעולם לא היה דבר כזה, אז תפסיקו לקחת את זה ברצינות. לכל אלה שמתלהבים מתוכניות טלוויזיה כמו "המכושפות" תפסיקו לחלום, תחזירו את הרגליים למציאות, מי שמאמין בכישוף לא מאמין ביהוה . (בטח ימחקו את ההודעה)

SaberTooth

New member
ככה אתה חושב...

אתה מאמין באמונה שכישוף לא קיים ואנחנו (אפילו שאני לא יכול לדבר בשם כולם) מאמינים מכישוף הוא דבר אמיתי, כל אדם רשאי להאמין מכל מה שיבחר. ודרך אגב כישוף הוא לא בהכרך מנוגד ליהדות, תתפלא אבל אפילו ביהדות יש כישוף והוא מכונה "קבלה", אותה תורה מיסטורית ורבת עוצמה הנגלת רק לאלו החכמים בנינו.

webmasterN

New member
מכשפים ומכשפות

מנסים לשחק את תפקיד היהוה, רק ליהוה יש כוח ביקום הזה, מה אתם מדברים על שיקויים? עין קרפדה וחרא של תולעת? וחוץ מזה ה"קבלה" לא ניקרא כישוף, וכולם יודעים שלמילה כישוף יש קונוטציות שליליות כבר כמה מאות שנים. יהוה אוסר בפירוש בתורה על כל אלה שעוסקים בכישוף ובניחוש. אתם רוצים להשתעשע אם זה, בבקשה זכותכם, אבל לא לקחת את זה ברצינות, תפסיקו לעבוד על עצמכם. שאלו פה על מניעת פיגועים בעזרת כישוף - מתחמקים, אי אפשר. שאלו פה על אהבה - (זה עובד בסרטים) אבל משום מה בלה בלה בלה זה חוזר פי שלושה - התחמקות. חאלס כבר אם השטויות האלה.

טוב...

דבר ראשון תוכיח שאין כישוף דבר שני אנשים כתבו את התנ"ך לא אלוהים, ועד כמה שאני יודע הם יכלו לשנות ולהוסיף מה שהם רוצים דבר שלישי תעשה הבדלה בין מה שיש בסרטים לבין מה שיש בכישוף של היום, בסרטים הכל נראה כמו הוקוס פוקוס ופוף זה שם, אבל מאגיה היא מסובכת מזה דבר רביעי לך יש את האמונה שלך באלוהים, לי יש את שלי(אני מאמין באלוהים,אך לא כפי שהתנ"ך מציג אותו) ולכל אחד אחר את האמונה באלים שלו דבר חמישי ואחרון:זכותך המלאה להביע דעה! אך אל תגיד לנו מה שטויות ומה לא, אתה לא יכול לבוא אלינו ולומר לנו שמה שאנחנו עושים זה שטויות,אני יכול לבוא אליך ולומר לך שהאמונה שלך שטותית וחסרת טעם,שים את עצמך במקומנו. אם אתה רוצה להגיב ברצינות אז תחקור קצת ואל תסתכל רק על מה שיש בפורום. אל תזלזל בנו!

morning star

New member
הוכחת מציאות כישוף

או אי המצאותו אינה אפשרית, כשם הוכחת קיום אל כזה או אחר. הרבה יותר קל לטעון שאין, ורוב ה"אינטלקטואלים" מאמינים שאין, לכן "חובת" ההוכחה מוטלת על המאמינים במקרה זה. מאחר ומדובר בעניין של אמונה וחוויה אישית - קשה מאוד להוכיח. אני פעם הייתי באותו המקום, אך כיום הדבר השתנה. בוא נגיד, בקיצור, שאני קיבלתי את ה"הוכחות". מאחר והן סובייקטיביות, לא אוכל לתאר לך אותן. ובאמת - קצת כבוד הדדי. גם אני יכול לטעון בפניך שלא קיים ולא היה קיים "יהוה", מה תגיד אתה? שיש? תוכיח! שלך הנווד

faith2

New member
למה אתם מגיבים בכלל????????!!!!!!!!

סתם תמהוני שקרא כמה פסוקים!

kosh

New member
אם הוא אוסר אז זה קיים

אם אלוהים אוסר להשתמש הכישוף זה אומר שהוא מודע לאפשרותץ ויש בתנך הוכחות לכך כמו המלך שאול שהלך למכשפה שהעלתה באוב את רוחו של שמואל. אז תחליט אתה נגד משהו שלא קיים או אומר לא לשימוש במה שיש סביבך בטבע. אתה מדבר על מניעת פיגועים אם כישוף לא ניסיתי אבל למה החרדים בתחנה מרכזית חושבים שאם אני אתן צדקה זה יציל אותי מפיגועים? ואים אתה באמת מאמין איך אתה מעיז לכתוב את השם של האלוהים שלך כאן כאסור? החזרה פי שלוש כן ריימת ואני מדבר מנסיון אישי. kosh we are gray

dopey_wizard

New member
טוף יהוה.....

(לנווד, אל תמחק את זה , זה חשוב....) אז תישמע ילדון טיפש ומשועבד... אתה מאמין ביהוה??? אתה יודע מה זה בכלל... ואתה יודע שלפי היהדות (שמשום מה נראה לי שזו דתך..) אסור לכתוב יהוה???????? אז זה שכתבת יהוה זה אומר שאתה חוטא... ואכשיו שתמות יהיולך בעיות.... ויבוא לך איזה רב גדול ומסריח שלא התקלח שנים ויגיד לך שזה אסור.... וזה שאתה חושב ש"כישוף" פעול כמו קסם רק מוכיח כמה שאתה מפגר.. וחסר תבונה במקום להטיף לנו שכישוף לא עובד , תקרא קצת ואז תבין ... ואז תדבר.. מה אתה חושב ??? שכולם פה מפגרים ואין להם מה לעשות בחיים??? חוץ מהאנשים החדשים אני חושב שכולם עשו מלא כישופים.. ואם הם לא היו עובדים , אז למה אנשים נשארים צמודים לנושא כול החיים שלהם??? זה בטח סתם , נכון.... ויהוה שלך ישלך לנו משיח על חמור לבן שיעבור איפה שיש ערבים נ..נח..נחמ..נחמן מסומם ואני יגיד לך משהו יותר נכון ממה שאתה אמרת: אז רק שתדע שכול מה שאתה מאמין בו הוא בולשיט כי אתה בכלל לא יודע במה אתה מאמין... אתה מאמין בכול מיני שטויות שלימדו אותך גורמים אחרים שמשפעים על חייך ואתה תקוע באמצע אם שטיפת מוח רצינית לא יודע מה לעשות... ובגלל שאינך יודע איפה אתה ומה אתה צריך לעשות אז אתה בא לפורום הזה ואומר לנו את הבולשיט הזה , נכון??? תן לי לנחש, אתה בטח שונא ערבים וצועק "מוות לערבים" וחושב שהפתרון זה להרוג את כול הערבים... נכון?? אז שתדע שעבדו עליך... אתה רק חושב שאתה מאמין ב"יהוה\אלוהים\אלוקים\ תקרא לבולשיט היהודי הזה איך שבא לך... ואתה יודע למה? כי אתה אפילו לא יודע במה צריך להאמין... תן לי לגלות לך את אמונתך: אתה מאמין ב: אתה מאמין באדם\אנשים שסיפרו לך את כול זה (היהדות) אתה לא מאמין ביהדות כי אינך יודע מה זה ואתה מאמין סתם במשהו שמישהו סיפר לך ועשה לך שטיפת מוח... זה כמו שאני יאמין בחתול הדרוס מבאר שבע... בקיצור אתה חסר תבונה\שכל\והגיון ובמקום לכתוב שטויות תקרא קצת... ---> דוד

dopey_wizard

New member
ררררררררררררררררררררררררררררררררררר

אני כתבתי כול כך הרבה... ואתם... אפילו לא תגובה מסקנה 1!!!!! אוף , תודה רבה , אכשיו אני בטוח שלא קוראים את ההודעות שלי.... שיט.... ררררררררר ---> דוד העצבני

דוד תרגיע

אגב, מותר לכתוב יהוה, אסור לומר זאת בקול (אדוני). ואני קוראת את כל ההודעות שלך
... אחלה צחוקים...
ליה

white-raven

New member
יש לי בעיה עם המלה אדוני...

לדעתי המינוח אלוהים או אלוהי ישראל מתאים יותר

כן, אבל

כשקוראים בתנ"ך בבית הספר, אוטומטית אומרים "אדוני" כשכתוב "יהוה". אבל אתם יודעים מה? זה באמת לא קשור לפורום.

morning star

New member
למה לא? - זה תופס לגבי כולם../images/Emo88.gif

רציתי מאוד למחוק... למה? למשל "איזה רב גדול ומסריח" - את מה שאתה חושב על אנשי דת כאלה ואחרים, בבקשה תשמור לעצמך או לפורומים המיועדים לדיונים שכאלו. בכלל, כל ההודעה מלאה בהשמצות שונות ומשונות. אמנם גם אני איני נמנה אם אוהדי אנשי הדת היהודים, אך אין זה אומר שיש להשמיץ אותם. אתה בהחלט מסוגל לכתוב הודעה "נקיה". גם בקשר ללגלות לאדם את אמונתו : אני מאמין ומקווה שכל אדם באשר הוא אדם עם מעט שכל בקדקודו העלה שאלות לעצמו לגבי אמונתו, ואם מצא אותה מתאימה ונכונה עבורו - איש באמונתו יחיה. אני מעדיף להאמין כי כל חברי הפורום בשלב זה או אחר חשבו על כך (עד אשר יוכח אחרת). בקשר לדיון על היהדות - כפי שאמרתי, זה לא הפורום. שלך הנווד (ובפעם הבאה אני אמחוק)

dopey_wizard

New member
הסבר

כן, נכון אני מסוגל לכתוב הודעה נקיה אבל הבנאדם ההוא כולכך עיצבן אותי (וגם הצחיק) במה שהוא אמר! אני אומר שאם למשל הוא היה בא ומסביר למה יהוה כולכך טוב ובלה בלה בלה אז - סבבה , שיהיה לו טוב אבל הוא בא וכתב כאלה שטויות שזה פשוט מעצבן!, לא ממש מעצבן , זה גורם לחשוב "איזה טיפש" או משהו כזה ואז עניתי לו בעצבים כי הוא כתב שטויות... ....... ---> דוד

morning star

New member
הוא כתב את מה שהוא מאמין בו

אני בטוח שגם אתה לא נהנה כשאומרים לך ש"אמונה במאגיה" הם כאלה שטויות ושאתה טיפש בגלל זה, נכון? אולי הוא כתב את מה שכתב כפרובוקציה (אני מהמר שכן) - והוא ציפה לתשובות מתלהמות כשלך. שלך הנווד

dopey_wizard

New member
הוא קיבל את המגיע לו

(את מה שביקש לקבל... בתת מודע... אני לא חושב שהוא רצה לשמוע את מה שאמרתי לו בקשר למה שהוא מאמין...) ---> דוד

מיי נהר

New member
למה התנגד אלוהי היהודים לכישוף..../images/Emo35.gif

נניח שהאלים למיניהם הם צורות אנרגטיות שיכולות לגדול או לקטון. נניח שבתפילה ועבודת האל אנו שולחים לאלים אנרגיה. ונניח שבהטלת כישוף אנו שואבים אנרגיה מהיקום או האלים או איך שנקרא לזה. המקום שאליו נפנה את האנרגיות שלנו יגדל, אבל בעיסוק בכישוף אנחנו לוקחים/מקבלים חלק מהאנרגיות בחזרה. חייבים לשמור על איזון מסויים ויכול להיות שאלים מסויימים צריכים/רוצים לקבל הרבה, לפני שיוכלו או ירצו לתת. אני באופן אישי בוחרת שלא להפנות את האנרגיות שלי לאל שמצהיר על עצמו כאל נקם חרון או מלחמה. אני לא רוצה לחזק אל שכזה. לא יהיה לי חלק בחילול קדושת החיים. אני מכבדת את האלים כולם אבל מאמינה שאם תהיה תנועה גורפת של השקעת האמונה/האנרגיות שלנו בכיוונים הנכונים, נוכל להשיב את האיזון על כנו ולהפסיק את המצב המפחיד והמטורף ששורר בארץ הזו.

קטריין

New member
מי אתה חושב שאתה../images/Emo29.gif

בה לפורום הזה וכותב את הדברים האלה זה בכלל לא ענינך במה אנחנו מאמינים ומה אנחנו עושים אתה תאמין במה שאתה רוצה ואנחנו נאמין במה שאנחנו רוצים אין לך שום זכות להיכנס לפורום הזה ולנסות ליכפות אלינו להפסיק להאמין במה שהוא מאמין זו זכותינו המלאה להאמין בכישוף אז בפעם הבאה תחשוב קצת לפני שאתה כותב דברים כאלה אתה יכול לפגוע ברגשותיו ועל תגיד לנו מה לעשות לילך

למעלה