Alm0st Happy
New member
מה אתם חושבים?
לא, זה לא עוד דיון של מכללה מול אוניברסיטה.. אבל סוג של
יש לי אפשרות להתחיל ללמוד השנה, משמע אוקטובר 2010, במוסד שאיך נגיד את זה.. הוא לא בדיוק ברמה גבוהה. אחת המכללות שמדורגות יותר נמוך בסקאלה. הציעו לי שם 50% מלגה בגלל ציונים ובשנים הבאות המלגה תהיה תלויה בציונים שלי. חשוב לציין שהם התקשרו אלי, והציעו לי את זה (חודשיים לפני תחילת הלימודים), כך שגם זה די מעיד על אופי המוסד ואופי הסטודנטים, אני מניחה.. אני כרגע בעיצומי למידה לפסיכו, במטרה להחליף קידומת ל-7 ולקבל מלגה מלאה למכללה למנהל/בינתחומי.. רק שאם אני אעשה את זה (ואיכשהו אצליח..), אני אתחיל ללמוד ב-2011. השאלה שלי היא, האם עדיף להפסיד שנה, וללכת ללמוד במוסד קצת יותר מכובד עם שם שהולך לפניו (כשאף אחד לא מבטיח לי שאני אוציא 700+ בפסיכו), או ללכת על מכללת שקר כלשהו, אבל להרוויח שנה בעצם. מבחינתי, אני מאד בשלה ללימודים.. עברו כבר כמה שנים יפות מהשחרור, ראיתי כמה וכמה יבשות בעולם, יש לי כסף ודירה בקרבת מקום ומשרת סטודנט שמחכה לי.. ואני הולכת להגיד עוד משהו, שהוא די מגעיל אבל נו... בואו נגיד שעם המשפחה שלי, יש לי סטאז' מסודר.. הפינה סגורה.. כך שאין לי את השיקול הזה. קראתי קצת בפורום, ואני יודעת מה דעתכם פה על מכללות מפוקפקות כמו זו שאני מדברת עליה.. אבל עדיין חשוב לי לשמוע מה אתם חושבים, והאם זה באמת כזה נורא ללמוד במקום כזה (שתכנית הלימודים שם היא 3 ימים בשבוע, בניגוד לרב המקומות), גם אם זה אומר "להרוויח" שנה..
לא, זה לא עוד דיון של מכללה מול אוניברסיטה.. אבל סוג של