מה אתם חושבים על...

E K O

New member
פיספסת את הנקודה המצויינת של שוריק

נכון שלא אמרת שהערבים מניאקים, זה לא מה ששוריק ניסה להסביר לך.... הוא אומר שאת מסתכלת על ערבים בתור משהו פסול ולכן את מתייחסת בבוז לכל מה שקשור לערבים, בפרט - למרוקאים.... ההודעות שלך אכן מדברות בעד עצמן, כפי שהוא היטיב לנסח, זכותך להגיד שאת לא שונאת מרוקאים, אבל אני מתקשה לראות אותך מצד אחד מגיבה ככה על כל דבר שקשור בהם ומצד שני אוהבת מרוקאים, או מתייחסת אליהם בצורה נייטרלית....

E K O

New member
עוד הסברים....

"המרוקאים שונאים את הרוסים ואומרים שהם נאצים" - הכללה די קשה, לא
אני בטוח שיש כמה בנות רוסיות עם חבר "מרוקאי" [כי הוא לאו דווקא חייב להיות מרוקאי, אני רק משתמש בדוגמא שלך] ואני מניח שהוא לא חושב שהיא נאצית, אלא אם כן זה הפטיש [Fetish] שלו.... "תלבושות של מרוקאים מוסלמים" - אלו תלבושות שהיה נהוג ללבוש במרוקו, זה לא אומר שאלו תלבושות של מוסלמים, מן הסתם היהודים הושפעו מהתרבות סביבם, כמו יהודים מגרמניה שקיבלו את הכינוי "יקה", לא אותו דבר? "שילכו למסגד" - אם להשתמש בביטוי מיושן ושחוק - "אז זהו, שלא".... זה כמו שאני אגיד על רוסים "שילכו" לכנסייה לנוצרים קתוליים.... יש בהם רוסים יהודים ואולי כאלו שגם הולכים לבית הכנסת, שתדעי לך שאותם מרוקאים מאמינים בדת היהודית.... זה כמו לחזור ארבעים שנה אחורה ולהגיד "מרוקאי סכין, רומני גנב".... אני מסביר את כל זה כי אני חושב שאת באמת מאמינה בזה, אני לא חושב שאלו סתם פליטות פה שלך, אז אני רוצה שתביני את מה שנכון [ואני מתנצל אם איפשהו בהסברים שלי אני טועה]....

לא שלחתי אותם למסגד

אמרתי שלא אכפת לי שילכו גם למסגד... רק שיכבדו את החגים שאנחנו חוגגים

DeAth ScrEaM

New member
ואפשר לדעת אולי

מה בדיוק נראה לך גזעני מכל מה שאמרת פה? אם כבר אז לא אמרת בכלל שום דבר גזעני.. נכון?

ולמרבה האירוניה, הם אלה שהכי שונאים

את הערבים.. מצד אחד כל כך דומים להם, אוהבים את האוכל שלהם, אוהבים את המוזיקה שלהם, מתנהגים כמוהם, נראים כמוהם, ממש אחים בנפש... ומצד שני, כל כך שונאים אותם..

DeAth ScrEaM

New member
סוניה..

תסלחי לי, אבל הפעם אני באמת לא יכולה לשתוק. איך לעזאזל את מצליחה להגיד את כל זה?! מאיפה נולדה אצלך השנאה המגעילה הזאת?! איך בכלל היגעת לזה שאת אומרת דברים כלכך חסרי הגיון???? לא, אני לא עושה מעצמי ייפת נפש. והרבה אנשים מודעים ליחס שלי למרוקאים... (אין שום תקשורת כי אני לא יודעת איך לתקשר איתם) אבל איך לעזאזל הצלחת להפוך את זה לשנאה כזאת?! הרי זה מה שגרם לכל ההרס שנגרם על ידי האנושות... ואיך את יכולה להגיד שהם צבועים?! שכחת אולי את הפרט הקטן שהם יהודים??? ואני מדגישה שוב... יהודים!!! יהודים לכל דבר!!! הם לא כמו הערבים המוסלמים.. יש הבדל!

DeAth ScrEaM

New member
לא דיברתי על לאהוב.

אלא על אחד הדברים היותר פשוטים שקיימים.. סך הכל לא לשנוא.. ולכבד את השני, עם כל השוני והחסורונת... זה הכל.

למעלה