מה אתם חושבים על...

אז בואו כולנו נשים שרשרת עם צלב

ונקעקע על הגוף צלב כרס.. הרי "גיוון תרבויות הוא דבר יפה"... ולפי מייטב ידיעתי המוסלמים שלובשים את החלוקים ואת הכובעים האלה הם גם "לא בדיוק" אוהדי ישראל והיהודים בפרט. אז מה בדיוק ההבדל בין צלב לבין החלוק והכובע (שלפחות החלוק לפי מה שאני יודע הוא הלבוש הלאומי של מרוקו)

SpyKid

New member
צלב כרס זה לא סמל לתרבות,

ואם החלוק הוא הלבוש הלאומי של מרוקו במה הוא שונה מלבוש לאומי של כל מדינה אחרת?

אני אומרת לא אכפת לי שילבשו

משהו הם רוצים.. רק שלא יקראו לי ולרוסים אחרים נאצים!

הם לא מסוגלים....

הם דורשים כבוד! אבל לא רוצים לתת אותו לאף אחד אחר... זה לא היו המזרחים שהיכו בנאדם רק בגלל שהתחפש לסבא כפור? מממ... עם ברברים כאלה אין על מה לדבר.. וכל הדיבורים על קומץ שמומץ מזכיר לי את הדיונים על אוהדי ביתר.. בהתחלה אולי הם מעט.. אבל ללאט לאט צוברים הם תאוצה.. וזה נהיה מאוד מסוכן!

../images/Emo45.gif

לא יודעת בקשר לסבא כופר.. אבל כניראה.. אבל אלה היו מרוקאיות שהרביצו מכות רצח לחברה שלי רק בגלל שהם לא אהבו שמישהי ממוצא רוסי יושבת לפינהם באוטובוס=\

בקשר לסבא כפור (ד'ד מארוז)

זה אפילו פורסם פה בפורום... כשאבא בא לאסוף את הילדה שלו ממסיבה.. וכמה בריונים תקפו אותו... רק בגלל התילבושת שלו...

s h u r i k

New member
אבל אלו היו רוסים

יש לך טענות כלפי הבנות שהרביצו לחברה שלך רק בגלל שהיא רוסיה?? צודקת, מבחינתי צריך לשבור להן כמה אצבעות. אבל בואי אני אספר לך מיקרה שקרה לי: הלכתי לי יום אחד ברחוב בלי שאני מזיק למישהו או למשהו ופתאום תוך שנייה אני מוצא את עצמי מוקף ב8-10 צעירים רוסים, המחשבה הראשונה שעברה לי בראש זה "הלך עליי". אבל היתמזל מזלי ולפני שהם עלו עליי הם שאלו אותי שאלה קטנה ולא משמעותית "האם אני רוסי?" וכשהם שמעו אותי עונה ש"כן" אז הם פשוט אמרו לי "אתה משחורר"! אני לא רוצה לחשוב אפילו מה קרה ל"לא רוסים" שהם פגשו בדרך. יוצא שהרוסים לא יותר טובים מהמרוקאים!! הכללות או צביעות?? נראה לי שניהם!!

E K O

New member
אלי צפון וSweet Russian Girl

אתם יכולים בבקשה לדבר לעניין
אתם חייבים לקחת מקרים פרטיים [ואפילו שיהיו אלפיים מקרים] ולשייך אותם כרצונכם לדברים שלא קשורים? אז את סוניה, אולי נוטרת טינה ל"מרוקאים" ככלל בגלל החברה שלך, אולי את מחפשת סיבה לשנוא אותם, אולי את בעצם שמחה שקרה מה שקרה לחברה שלך - לא כי זה קרה לה, אלא כי זה סיבה בשבילך להגיד את זה כל פעם שמדברים על השוני בין התרבויות, זה בסך הכל חג, את לא יכולה לכבד את זה? כמו שאת שותה שמפנייה בחצות של תחילת השנה החדשה ונהנית וצוחקת - יכולים להגיד עלייך "רוסייה שיכורה נוצרייה שאוכלת חזיר" ולהביא דוגמאות על "רוסים שיכורים שדקרו אנשים" - חבר טוב שלי, לירון, נדקר על ידי קבוצה של כמה רוסים שיכורים, אז? אני עדיין בסדר עם כל רוסי שאני מכיר ולא מסתכל עליו בצורה שונה
לסיכום: בבקשה להפסיק עם ההכללות ושיוכי המקרים הלא קשורים....

אני שמחה שזה קרה לחברה שלי????

על מה אתה מדבר????? =\ דעה על מרוקאים כבר היה לפני המקרה עם חברה שלי.. כי עברתי אותה על בשרי... אולי לא מכות רצח כמו היא אבל עדיין...

E K O

New member
שוב פיספסת את העיקר

"שמחה שקרה מה שקרה לחברה שלך - לא כי זה קרה לה, אלא כי זה סיבה בשבילך להגיד את זה כל פעם שמדברים על השוני בין התרבויות" לא כי זה קרה לה -אלא- ....

SpyKid

New member
אתה מכליל!

אף אחד לא מצדיק את אלה שפועלים באלימות, אבל יש יוצאי מרוקו (ואני מאמינה שזה הרוב) שבסה"כ רוצים לחגוג את מה שהם רגילים לחגוג כבר במשך דורות!

גם אנחנו רוצים לחגוג את מה שאנחנו

רגילים לחגוג במשך דורות... והם קוראים לנו נאצים!

SpyKid

New member
אני לא מדברת עלייך ספציפית,

אני מדברת על זה שאת מכלילה ואומרת שכוווווולם קוראים לכולם נאצים.

s h u r i k

New member
ואת בכללי קוראת לכולם ערבים

ומה הבעייה פה, שערבי בשבילך זה משהו רע, נחות, מגעיל, כולם טרוריסטים - צריך להרוג את כולם!!! -יוצא שאת לא יותר טובה מ"כל" המרוקאים שקוראים לרוסים נאצים! הבעייה שלך זה שאת שונאת מרוקאים, את תמיד תמצאי סיבה לרדת בהם, הפעם זאת המימונה והמראה המזרחי/צפון אפריקאי שלהם, מחר זאת המוזיקה שלהם ומחרותיים זאת המופלתה שתהווה בעיייה כי מישהו יטען שהם גנבו את זה מהבלין הרוסי המסרותי ואת תקפצי על ההזדמנות לרדת על מרוקאים עוד קצת.... אני יודע שתכחישי את זה, אבל התגובות/הודעות שלך מדברות בעד עצמן!

אני לא אמרתי שערבים מניאקים!

אני מכירה ערבים שיותר טובים מיהודים! ברור שאני הכיש את זה כי מי שמכיר אותי טוב יודע שזה לא ככה... ואתה כל הזמן מנתח אותי לא נכון לפי שטויות!

למעלה