מה אתם אומרים?

זה לא קשור בכלל לנושא

אתה מנסה לבטל את הדת כענין של מה בכך, ולזלזל באנשים שמאמינים בעקרונותיה. בתור אחד שדוגל בדמוקרטיה, אתה הראשון שצריך לקיים את "איש באמונתו יחיה".

SupermanZW

Well-known member
תגובה

איש באמונתו יחיה כל עוד אינו פוגע באחרים, מאז התחילו אנשי הדת לפגוע באיכות חיי יש לי לגיטימציה להילחם באמונתם.

אתה לא נלחם באמונתם

אתה מזלזל באמונתם וצר לי מאד שאתה, כנראה, לא מבין את ההבדל בין השניים.

SupermanZW

Well-known member
גם טוב

ויש לי סיבות טובות לכך, אני בעולם הדתי כבר הייתי, מכיר אותו טוב מדי.

כלל לא אכפת לי איפה היית

זילזול באמונה דתית של אנשים, הינה גישה מכוערת, במיוחד כאשר היא עטופה ע"י אדם המנופף בעקרון השיוויון והדמוקרטיה.

SupermanZW

Well-known member
דווקא לא

ממילא האנשים המייצגים את הדת במדינה חפצים בביטול הדמוקרטיה למרות שמדובר בשרידי דמוקרטיה בלבד ולא בדמוקרטיה אמיתית), נלחמים בה ומנסים להפוך את המדינה למדינת הלכה, ולכן אני משום שאני דמוקרט נלחם במתנגדי הדמוקרטיה בכל יכולתי (המועטה לצערי).

קשקוש מוחלט פעם שניה

אין אף מפלגה דתית שחרטה על דגלה בביטול הדמוקטריה. כמו תמיד, אתה ממציא עובדות לפי הרהורי ליבך וללא כל סימוכין.

SupermanZW

Well-known member
הנה כמה דוגמאות

ש"ס, דגל התורה, אגודת ישראל - כל אלה מנסות בכל כוחן להפוך את ישראל למדינת הלכה, משמעות הדבר היא ביטול שרידי הדמוקרטיה שנשארו בישראל.

הוכחות... תביא הוכחות

אני מחכה לראות ****הוכחות**** שמצע מפלגות אלו הוא להפוך את ישראל למדינת הלכה. כפי שרשמתי מקודם, אתה כל הזמן רושם מהרהורי ליבך ****ללא סימוכין****. או במילים אחרות, אתה מקשקש כהרגלך.

SupermanZW

Well-known member
הנה

ואם כל הזמן הטיחו בפני שאני מטורף בגלל שאני טוען שש"ס בנתה את התשתית למדינת הלכה, הרי בא לאחרונה ספרה של ריקי טסלר, בהוצאת כתר ומוכיח זאת שחור על גבי לבן באמצעות מסמכים. הכותבת גם מוכיחה שש"ס אינה תנועה חברתית אלא תנועה חרדית לכל דבר ועניין: "איך אפשר לתאר לקורא מהפכה זוחלת, המאיימת להפוך את חייו ולהחליף את המדינה היהודית והדמוקרטית שבה הוא חי למדינה יהודית דתית בסגנון כזה או אחר של תיאוקרטיה", היא כותבת. היא מוסיפה גם כי קיימת נטיה בציבור להתמקד בגלוי (הסטטוס קוו בעינייני דת) ולהתעלם מהנסתר: דינמיקה של החזרה מסיבית בתשובה ומגמה מתמשכת של חדירת הדת למדינה כהכנת העם לקראת דגם מדינת הלכה שיגובש בעתיד". כמי שחזה את מדינת ההלכה כבר בשנת 1996 (על לוח המודעות הפנימי בעיתון הארץ), טסלר רק מחזקת אצלי את התיזה, ואני מקווה שגם מסייעת להפיץ אותה הלאה, לפני שיהיה מאוחר.

כנראה לא קראת, אכתוב שוב

אני מחכה לראות ****הוכחות**** ש****מצע מפלגות**** אלו הוא להפוך את ישראל למדינת הלכה. מעניין לראות שספרים של אנשים פרטיים הינם בגדר הוכחה עבורך.

SupermanZW

Well-known member
זו בדיוק הדרך בה נקטת אתה

ולכן נהגתי בדרכך. מפלגות אלה מייצגות ציבור בוחרים המעוניין במדינת הלכה, הן אינן יכולות לפרסם מצע רשמי הטוען זאת כי אז יוצאו מחוץ לחוק, ולכן הן פועלות למען מטרה זו מבלי לכתוב אותה במצע כי לשם כך הן נבחרות ע"י קהל בוחריהן.

אתה צודק כמובן

אני הבאתי מקורות של משפטנים בשיתוף אוניברסטאות, בעידוד משרד החינוך וע"י מכונים עצמאיים א-פוליטיים וזה כמובן שקול לספר פוליטי מובהק :) מה גם שטרם הבאת מקורות לספר ואת הסימוכין. רק ציינת את שמו ואת שם מחברו. מפלגות אלו דמוקרטיות להפליא ביניים, אינן חותרות למדינת הלכה ואין כל סימוכין שהן מתנגדות לאופיה הדמוקרטי של המדינה. יש לך הוכחות אחרות? בבקשה. גש לערכאות המוסמכות (החל מרשם המפלגות הממונה על ניפוי מפלגות החותרות נגד אופיה של המדינה). יש לי חשד עמוק שלא תעשה כך..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

את הערותי על מקורותיך הבאתי בתגובה שעקבה להודעה בה הצגת אותם. פעילות חקיקה דתית והתנגדות לחקיקה המאפשרת אורח חיים שאינו תלוי דת הינה צעד התנגדות לדמוקרטיה, כך פועלות שלושת המפלגות שמניתי. לו הייתי עו"ד הייתי פונה לערכאות הללו, כיום איני פונה כי אין לי כסף לשלם לעו"ד.

ושוב, לא נכון

אין דבר כזה חקיקה אנטי דמוקרטית ואם יש, רשם המפלגות, היועץ המשפטי לממשלה ובג"צ כבר ממזמן היו מתערבים ועוצרים את הנושא. ועדין, אתה רק מקשקש ולא מביא ****הוכחות**** למעשיהם. בין ע"י חוקים, שאתה טוען שהם מנסים להעביר, בין ע"י ציטוט מצעם... נאדה. אינך צריך לפנות לעו"ד. פנה ל"תנועה לאיכות השלטון" בישראל. גם הם א-פוליטיים ועצמאיים לחלוטין. רק תזהר, ייתכן שגם הם משת"פים של המדינה האוליגרכית-תיאוקרטית או שהם סוכנים חשאיים אשר "יפחדו" לפעול נגד המדינה על מנת לא לפגוע בהכנסתם.

SupermanZW

Well-known member
אתה שוכח דבר חשוב מאוד

עקרונית אפשר לפנות לערכאות ללא עו"ד, אך ללא עו"ד המומחה בכל החוקים הנוגעים לדבר הסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד, ואז זהו בזבוז זמן, לכן ללא עו"ד אין טעם לפנות.

מתחמק ושוב משנה נושא

אולם בהתייחס לדאגתך העמוקה, אין לך מה לדאוג. "התנועה לאיכות השלטון" היא תנועה עצמאית עם שיניים ו.. אל תדאג, יש לה מספיק משפטנים ועורכי דין, כולל מומחים מכל התחומים (כנס לאתרם והצץ ברזומה שלהם). אני בטוח שהם יהיו מופתעים לטובה שאזרח נאור כמוך, בקיא במשפטים, הוא הראשון שמגלה את אופיה האמיתי של מדינתנו (אחרי הכל, אף אירגון חברתי אחר, כולל התנועה הנ"ל, לא חשב שאנו, אחרי הכל, מדינה אוליגרכית תיאוקרטית, עם זיקה לאפרטהייד כפי שהשתמע מהודעה אחרת שלך, ולא מדינה יהודית דמוקרטית). ושוב אני חוזר על דאגתי העמוקה.. הישמר לך מלבנות ציפיות גבוהות. אחרי הכל, ייתכן כי יתברר שגם הם "מפחדים לאבד את פרנסתם" או "מפחדים להביא עמדה המנוגדת לעמדת המדינה".

א ב נ י ת

New member
בבל"ט. מי יאמין לך ?

היית בעולם הדתי? כמו שהנך מתמצא בהכל. הרי הנך מפגין ידע בהכל. אז גם בעולם הדתי. מבלי להכיר היטב את העולם הזה, אבל בטוח שאתה מבלבל במוח. היית שם כשם שהיית במקומות אחרים. תחנה הבאה זה קנדה.

א ב נ י ת

New member
הנה סוף סוף הנך מצהיר על היותך לוחם

והכל בגלל פרנויה שאנשי דת לוחמים בך. הנך להצהרתך 'לוחם' בהם. וכל זאת אחרי כל מילותיך היפות בעד דמוקרטיה וניקוי העולם מהדברים המכוערים שהם דת ודת ודת. אם אין הגיון, אז יש סיכון. הפארנויה שלך, היא היא המסוכנת. אם הנך לוחם בגלל שמישהו כביכול לחם בך, אז לך תדע מה ומתי תעשה צעדים נוספים בתור 'לוחם'. הפארנויה שלך היא שהפכה אותך ללוחם מסוכן. חבל.

א ב נ י ת

New member
אתה משולל כל דת

ובכל זאת. הנך דוגמא מוחשית לשנאה. לשנאה תהומית. לרצון ושאיפה לראות או לא לראות יותר בכדור הארץ ובכל האטמוספירה אנשים שאינם לטעמך. דווקא אתה הנך המסוכן. כשתזדקק לשירותי בריאות, או לאיסוף עצמות חלילה. תקבלם רק אצל האנשים שלדעתך מרבים שנאה. דבר בהגיון. כי רק בחילות אני חשה מדבריך.

למעלה