מה אתם אומרים?

EMILY666

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יהדות ודמוקרטיה

לא הולכים ביחד! אף אחד לא מונע ממך להיות יהודי... אבל אף אחד לא צריך להדגיש את העובדה שאני לא יהודיה

Zot ani 1

New member
בטח שיהדות ודמוקרטיה

הולכים יחד... אין סטירה.... אבל אני לא מבינה למה את מתביישת בעובדה שאינך יהודיה? מה רע בזה? במה את פחות טובה מיהודי? בכלום. אז למה את כותבת את זה בפרצוף עצוב?

חחח ..יהדות ודמוקרטיה../images/Emo35.gif

הם סותרים אחד את השני בכל... איך זה שבדמוקרטיה יש שיוויון זכויות לכל... וביהדות לא
אני לא מתביישת במה שאני ... אני לא עצובה בגלל שאני גוייה... אני מתביישת בכך שהמדינה הזאת מפלה אותי.. ואממ.. גם מדינות אחרות יפלו אותי.. אז תגידו לי איפה המקום שלי

Zot ani 1

New member
אבל מדינת ישראל....

היא מדינה יהודית דמוקרטית... מכאן משתמע שיהדות ודמוקטיה כן יכולים להשתלב יחדיו... ותראי עצוב לי שמפלים אותך בגלל שאינך יהודיה... אבל תכלס במה מפלים אותך כאן? ולמה יפלו אותך גם במדינות אחרות?

מה זאת אומרת במה מפלים?

תשמעי עצם העובדה שאני לא יכולה להתחתן ולמות בשקט במדינה הזאת.. כבר אומר הרבה... עצם העובדה שחיילים "גויים" נלחמים למען המדינה .. נהרגים למענה והמדינה מסרבת לקבור אותם... מבישה
ויש עוד דברים אני מעדפה כל כך לא היכנס לזה... ויפלו אותי במדינות אחרות.. כי במדינות אחרות אני יהודיה לכל דבר!! ואני שמחה שעצוב לך על כך שמפלים אותי אבל תאמיני לי..לי עצוב יותר..

מספיק כבר עם השטות הזאת של

"חיילים גויים שלא קוברים אותם". זה שקר גס ללא גרגר אמת. בעבר היו נוהגים לקבור חיילים לא יהודים בחלקות לא יהודיות, ואני לא רואה בזה כל פסול. לא קברו אותם ליד סניף מקדולנדס או משהו מבזה, אלא בחלקות של לא יהודים כדי לשמור על הדת. לפי החוק החדש גם ענין זה התבטל אז.. באמת...

זה לא שקר..

זה מקרה קרוב ללב שלי ולמשפחה שלי.... אז אל תגיד לי מה נכון ומה לא נכון!! ובכלל תפסיקו לשכנע אותי שאני לא צודקת... בנושא הזה אין צודק ולא צודק!! זכותי לחשוב מה שאני רוצה ולהביע את דעותי..

לא יודע מה בדיוק המקרה אצלכם

אבל לפי החוק, אין לו כלל אמיתות. ואפילו לפני החוק האחרון, כפי שרשמתי, קבורת חיילים לא יהודים התבצעה בחלקות של לא יהודים. הענין הוא דתי טהור ולא שייך למושג "ביזיון" ונלוויו.

vk3

New member
שוב אתם מתעמתים ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

" העניין הוא דתי טהור", מזה נובע שהדת מבזה את השונה מבחינתה. ואת זה אתה מצדיק
אינך יכול לקבוע שזה שקר גס כשזה קורה מתחת לאפנו. לכאורה גוי הוא לא אדם מבחינת הדת ולכן הוא מושפל על ידיי קבורה בחלקה " מיוחדת". זו בושה וחרפה.

תסביר לי מה משפיל בקבורה בחלקה

אחרת, כאשר היא מתבצעת אך ורק לפני ענין דתי. ושוב, כאמור, הקבורה אינה בחלקה שסמוכה למועדון, לסניף מקדולנדס או כדומה, אלא בחלקה סמוכה של לא-יהודים. אני לא רואה כאן כל ביזיון, אי שמירת כבוד המת וכדומה. וזה שקר גס לפי אמיתות החוק. לפי החוק החדש שיצא, ענין זה של קבורת חיילים בחלקות אחרת התבטל. אני יודע זאת מבחינה חוקית, כלומר מבחינה ממשלתית-שלטונית. אם מישהו מפר זאת, זה ענין אחר לחלוטין.

vk3

New member
אנסה...

לדעתי זה משפיל, בחברה אשר שואפת לשוויון זכויות וכד' לקבור אדם במקום " מיוחד", כי הוא " שונה". אפילו אם זה רק עניין דתי... כאילו למי זה כבר מפריע שאנשים, לא משנה אילו, קבורים יחד
זה כמו שתתחיל למיין את המתים לפי צבע עורם... חלקה לבנה, צהובה, אדומה ושחורה... שכחתי עוד מישהו
זה בכלל יהיה לוקסוס, יידעו לאתר כול פגר תוך שניות אחדות ( ציניות
). בכלל, זה שקיים " מיון" כבר מעביר בי חלחלה
אתה מבין אותי
בשבילי המיון הוא בדיוק כמו שהגרמנים חשבו את עצמם לגזע עליון ורצו לסנן כול גורם " מזהם". זו קבורה לכול הרוחות, אנשים מתים, הם כבר לא יהודים ולא גויים ולא כלום חוץ מבשר ועצמות אשר גם יתכלו עם הזמן... אז למה גם בשלב הזה של " החיים" לא שוכחים לעשות הבדלה ופוגעים בכבוד המת ( לדעתי
)

Zot ani 1

New member
אף אחד לא קבע ללא יהודים

"חלקה מיוחדת"... אלא פשוט הפרידו בין קבורה יהודית ללא יהודית זה הכל. הכל שווה בשווה. לא הפלו פה אף אחד... אגב קיריל, יש לי הפתעה בשבילך בחתימה...

SupermanZW

Well-known member
בשביל מה להפריד

אפילו בין עצמות מפלים? זה פשוט אידיוטי!

Zot ani 1

New member
מה אפליה קשורה כאן???

אין שום קשר לאפליה. אבל כמובן מי שמחפש בנרות למצא כאן אפליה הוא ימצא....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

חיילים שנלחמו יחד ונהרגו יחד, צריכים להיקבר יחד, רק מתוך כבוד, אפליה בין גופות היא ממש אידיוטית.

Dynamo1929

New member
נחוצה רפורמה...

יש יותר מדי חוקים שצריך לשנות או כלל להסיר...

למעלה