מה אתם אומרים?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כל ההגדרות שהבאת הן הגדרות של אנשים משוחדים ואינן מקובלות בשום מקום בעולם פרט לישראל (אוליגארכיה תיאוקרטית כבר אמרנו?), ההגדרות שאני מביא הן בינלאומיות ומקובלות על כל העולם.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

אם תצליח להביא הגדרה של מקור מוסמך בלתי תלוי במדינת ישראל או בדת היהודית שאין לו אינטרסים כלפיהן התואמת לשלך אוכל לקבל אותה, אם לא אז תצטרך לקבל את ההגדרות שאני הבאתי אשר הן בלתי תלויות ובינלאומיות.

אין טעם לנסות להביא לך מקורות

כיוון שאת כולם תפסול בתירוץ זה או אחר. אני לא מצפה אחרת מאדם שמשווה את ישראל לסין ולמצרים מבחינה שלטונית. בוודאי שלא מאדם שטוען שכל מערכת הצדק של ישראל נגועה ב"שוחד" ורומז להטייה בנוסח מדינה דיקטטורית. ובאשר ל"הוכחות" שלך, אם אתה רוצה להאמין כי ציטוטים מאתר שמגדיר על עצמו שאין הוא נבדק ע"י מומחים וכי אין הוא מתחייב לאמיתות הדברים בו, שיבושם לך. רק אחזור שוב על הצעתי, פנה במיידית לערכאות המתאימות למען יתקנו את העוול הנוצר לנאורים כמוך, כאילו מדינת ישראל היא דמוקרטריה פרלמנטרית (אני ממליץ בחום על "התנועה לאיכות השלטון" עבורך).

SupermanZW

Well-known member
תגובה

יש הרבה צורות שלטון בעולם שאינן דמוקרטיה או דיקטטורה, רק צרות אופקיך גורמת לך לחשוב שכל משטר שאינו דיקטטורי הוא דמוקרטי או שכל משטר שאינו דמוקרטי הוא דיקטטורי. המשטר בישראל סין ומצרים אינו דמוקרטי, המשטר בישראל הוא אוליגארכיה תיאוקרטית, המשטר במצרים הוא דיקטטורה, והמשטר בסין הוא רפובליקני עממי, לא טענתי שהמשטר בישראל מצרים וסין זהה.

זה לא משנה

אתה מגדיר את ישראל כבעלת שלטון דיקטטורי נקודה. רפובליקה עממית, או דמוקרטיה עממית (כך כונתה צורת המשטר בברה"מ לשעבר), הינם אך ורק מושגים הנשמעים יותר יפים לאוזן מאשר דיקטטורה. צרות אופקיך שלך מכניסה את ישראל למועדון התיאוקרטיה המהולל, ומשווה תדירות בין מדינות חשוכות לבין ישראל.

SupermanZW

Well-known member
סין אינה דיקטטורה

נראה לי שאינך יודע מהי דיקטטורה. קיימות צורות שלטון רבות שאינן דמוקרטיה או דיקטטורה. ברה"מ היתה אוליגארכיה ולא "דמוקרטיה עממית", ברה"מ הגדירה עצמה כ"דמוקרטיה עממית" אך שאר העולם לא קיבל את ההגדרה הזו.

רפוליקה עממית, דינה כדמוקרטיה

עממית, דינן, בסופו של היום, דיקטטורה. ברה"מ אוליגרכיה, ישראל אוליגרכיה תיאוקרטית, ובקצב הזה אירן תהיה דמוקרטיה נשיאותית. אני שמח שאני לא יודע מהי דיקטטורה לפי הגדרתך שלך.

SupermanZW

Well-known member
מאיפה אתה מביא כל כך הרבה שטויות?

אתה לא יודע מה זאת דמוקרטיה, אתה לא יודע מה זאת דיקטטורה, ולשיטתך איראן יכולה להיות דמוקרטיה נשיאותית (איראן היא תיאוקרטיה ולא שום דמוקרטיה). אתה גם חושב שרפובליקה חייבת להיות דמוקרטית, אז יש לי חדשות בשבילך, רוב המדינות בעולם הן רפובליקות (מסוגים שונים), ורק חלק קטן מהרפובליקות הן גם דמוקרטיות.

SpyKid

New member
מדינה דמוקרטית היא

מדינה שכל אזרחיה שווים לפני החוק, דבר שלא נכון בישראל. אי אפשר להתחתן חתונה אזרחית בין יהודים ללא יהודים, אי אפשר לנסוע במכונית בשבת בחלק מהמקומות בלי לסכן את עצמך בניפוץ החלונות במקרה הטוב, וחטיפת אבן בראש במקרה הגרוע... או שפשוט אי אפשר לעבור בחלק מהרחובות כי הם מובילים לבית כנסת (ולא כשיש שם אנשים אלא במשך כל היום)... הדתיים יכולים לא לעבוד ועוד לקבל כסף (והם עוד מופתעים כשאין להם כסף!), בזמן שהאחרים צריכים גם לעבוד וגם לשלם מיסים שמהם המדינה נותנת כסף לדתיים! אי אפשר להיקבר באופן שווה רק בגלל שאינך יהודי, ולכן בעיני הדת אתה נחות מהיהודים... (איפה שמעתי כבר על משהו דומה?..) אז איך בכלל אפשר לומר שזוהי מדינה דמוקרטית?!

אלון....

אני מסכימה איתך ... אבל פלייז תשתדל להיות עדין יותר בתגובות שלך.. אתה יכול גם לפגוע בלי כוונה

evgeni100

New member
אנחנו בני אדם...

יהודי נוצרי או מוסלמי איזו חשיבות יש לזה??? וחוץ מזה תחשבו על ילד/ה רוסים שאמא שלהם היא במקרה רק חצי יהודיה אבל מהצד של האבא ואז הם לא נחשבים יהודיים, למרות ש3/4 מהם יהודיים והם שומרים והכל... ואז יהיה כתוב להם נוצרי בת"ז אתם לא חושבים שזה יפריע להם שהם יתביישו להראות את זה לחברים שלהם! בקיצור חוק מצוין מי שרוצה להתגאות בזה שהוא יהודי שבאמת יעשה קעקוע על המצח של מגן דוד!

למעלה