מה אתם אומרים?

Ewan McTeagle

New member
ואם את מתעקשת...

"אי אפשר להתעלם מעובדות ברגע שהם באמת עובדות"...???? ממך, לא ציפיתי!

למה???

New member
תמיד יש אכזבות... קורה...

כן... אתה קודם צריך להוכיח לי (בהנחה שאפשר להוכיח הוכחה) (אוך, למה זה צריך להיות כל מבולבל?!) שאין עובדות ואז אם תוכיח, אז אני לא אאמין יותר שיש עובדות! אבל... אם תוכיח לי שאין עובדות, ההוכחה שלך אוטומטית תהפוך לעובדה... ולכן זה ייצור בעיה... סתירה... בכל מקרה, קודם הסבר נא לי איך אתה יוצא מנקודת הנחה שאין עובדות (ופה אתה קובע עובדה, וחוץ מזה, מה קרה להטלת הספק?)

Ewan McTeagle

New member
גם את למה???

גם את שמה לי מילים בפה?
חשבתי זה שמור לאחרים... לא אמרתי שאין עובדות, אבל על אותו משקל שאת אומרת: "אם תוכיח, אז אני לא אאמין" אפשר לשאול: אז למה, למה???, את בעצם מאמינה בכלל במשהו? אני צריך להוכיח לך שאין בשביל שתאמיני? על מה בעצם מתבססת האמונה שלך כרגע? (אני לא מאמין שעל הוכחות).

למה???

New member
גם אתה Ewan McTeagle ?

מתי אמרתי "אם תוכיח, אז אני לא אאמין"? (או שאני סנילית או שהכנסת מילים לפי) אמרתי שאם תוכיח ההוכחה תהפוך אוטומטית לעובדה. אני לא שמה לך מילים בפה! הבה לך ציטוט שלך- "יכולה להשאן, כי בלי אמונה אין כלום, או שיש, פרדוקס. את מבססת על אמונה, ואמונה היא הדבר הלגיטימי היחדי שעליו אנחנו חיים, אין אף עובדה" אל תשאל אותי שאלות מסובכות
טוב, לא סתרת שקיימות עובדות וגם לא הוכחת שקיימות עובדות... אז קיימות עובדות או לא? הא? נו נו תענה? קיימות? אהההההההההההה... (טוב אני ממש חייבת לעוף, אמשיך אח"כ)

Ewan McTeagle

New member
טעות שלי או שלא...

בכל מקרה קבלי את התנצלותי!
את אמרת (כמה הודעות למעלה - "תמיד יש אכזבות... קורה...") "אם תוכיח, אז אני לא אאמין" (זה ציטוט, אני עצלן מידי בשביל לכתוב הכל בעצמי
) לא שמתי לך מילים בפה, פשוט לא הבנתי מה המילים שלך אומרות (הבדל רציני...)... אין לי תשובה. "אז קיימות עובדות או לא? הא?" עדיין לא יודע, אולי בעתיד. תזהרי לך כשאת מתעופפת ("אני ממש חייבת לעוף") יש נשר בשמיים!
חוסר הוכחה של דבר מסויים לא מעמיד את "ההפך" של אותו דבר כיותר נכון. זה כל מה שאני אומר. אנשים באים ואומרים לי: תוכיח שאין מציאות!, לא יכול, אבל זה לא מחזק (או מחליש) את העובדה שיש מציאות (או כל דבר אחר).

למה???

New member
חרגול שכמותך! מראים לחמור רק חצי

עבודה <או משו כזה> איזה יופי שאתה קוטע את המשפטים שלי באמצע... ההמשך של המשפט- "ואז אם תוכיח, אז אני לא אאמין יותר שיש עובדות!" והכוונה היתה שאם תוכיח לי שאין עובדות אז אני לא אאמין יותר שיש עובדות. זהו...

Ewan McTeagle

New member
נמלה שכמותך! מראים לסממית

חצי זנב!
סליחה שקטעתי את המשפט, ובגלל שלגמרי איבדתי את הדיון, קשה לי להמשיך להצדיק את עצמי... אז בואי ניפתח דיון חדש, יש כאן עדיין קצת מקום! ציטוט [מלא] "והכוונה היתה שאם תוכיח לי שאין עובדות אז אני לא אאמין יותר שיש עובדות" עוד לא הבנת שזה וויכוח בלי סוף? (כבר אמרתי ש) שאין שום הגיון (לפי דעתי וכ וכו) בלהוכיח משהו אחד שיעשה את הדבר ההפוך פחות או יותר נכון. למה שתאמיני במשהו שמבוסס על הוכחות? אמונה צריכה להיות מבוססת על הוכחות? (ואילו הוכחות בדיוק את תקבלי כנכונות?)??? הכל מסתכם באמונה, ולאמונה אין הצדקה חוגית פחות או יותר מ"עובדה" שהיא נכנסת לאותו תחום של אמונה, זה רק משחק מילים...

למה???

New member
ניח ניח ניח...

אם תוכיח לי שאין עובדות, אז אתה כבר תוכיח שאין עובדות ז"א שקבעת עובדה (שאין עובדות) ולכן זה לא יעזור בכל מקרה... כי אני צריכה להאמין במשהו הלא כך? (גם אם זה יהיה הרקטומאי הסגלגל המקפץ 2) אז אני מעדיפה הוכחות, לא יודעת, ככה בא לי עכשיו. אילו הוכחות אני אקבל כנכונות?! אממ... כאלה עם זיקוקים באיזור הקרסוליים ושיש להם סבתא שוודית... אני מניחה שלא הבנתי את השאלה... הכל מסתכם האמונה?! אתה אמרת... אולי אין לה הצדקה (חוגית? הא?) פחות/ יותר מעובדה אבל זה יהיה פחות מתסכל מבחינתי להאמין במשהו שאני יותר מוקירה בו כנכון (ומבחינתי זה הוכחה, לא שזה אומר משו). <נשבר לי סתם להאמין בפילים מעופפים (חיכיתי, חיכיתי, והם לא באו
)> בכל מקרה, זה לא שיש משו, לא נכון/ נכון ונשבר לי ללכת בדרך הקשה אז אני מעדיפה את הדרך הקלה (כן, כאילו שאני אעמוד בזה...) לא יודעת... (מסובך לי מדי לענות על שאלות כאלה בהאנג אובר... עמך הסליחה)

Ewan McTeagle

New member
אני פשוט מת עליך! ../images/Emo8.gif (באמת)

תצרי קשר כשאת עוברת את האנגאובר...
את יודעת שאפילו המילים שאנחנו משתמשים בהם להתדיין על עובדות הם לא כלום יותר מאמונה. כל מילה יש לה מטען של עבר, אנחנו משתמשים במילים בשביל לחזק טיעונים שמנסים לסטור "אמונה", אוי אוי אוי...פרדוקס.

למה???

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אממ... אתה קצת מסביר פחות מדי... תתחיל להעלות את כמות ההסברים שאתה נותן... "את יודעת שאפילו המילים שאנחנו משתמשים בהם להתדיין על עובדות הם לא כלום יותר מאמונה" בקשר ל"כל מילה יש לה מטען של עבר", אתה מתכוון באיך שאנחנו מפרשים את המילים, אבל זה לאו דווקא תקף לכוונות שלנו כשאנחנו מדברים... (דוגמא: "איזה יופי" אני יכולה להבין מזה שהמוזיקה שאנחנו שומעים עכשיו היא יפה ואתה מתכוון בכלל למילים שהזמרת מוציאה מהפה... אז אני לא הבנתי אותך נכון, למרות שזה נאמר באותו הקשר <מה שאנחנו שומעים עכשיו> אבל הכוונה שלך היתה אותה כוונה ואתה יכול להסביר לי, בסופו של דבר אני אבין, למרות שיכול להיות שאני שומעת את זה שונה ובכלל לא אסכים איתך אני אבין שאתה חושב שהקול של הזמרת יפה) איך אתה עושה את הסוגריים המרובעות?

Ewan McTeagle

New member
איזה סוגריים מרובעות?

זה רק אנדרסקור Underscore בחתימה שלי (שיפט והמקש מימין האפס). ___________________________ התכוונתי שמילים, אלו שבעזרתן אנחנו מדברים ומנסים לשבח, לסטור, להצדיק: אמונה, לוגיקה ודרך חיים. גם הם עצמם באות מאותו מקום של מטען גדול שהתווסף להם מנסיון העבר שעליו אנחנו כל כך סומכים. למרות שהשפה אמורה להיות אוביקטיבית שתאפשר לשני אנשים לתקשר, היא סוביקטיבית לחלוטין, ולכן לא מאפשרת דו שייח אוביקטיבי בין שני אנשים, לזה התכוונתי, לא יודע למה, אבל לזה

למה???

New member
לא... נו הסוגריים המרובעות...

אתה משתמש בהם הרבה, זה כמו סוגריים עגולות, רק שהם לא עגולות... נו, אני לא מבינה מאיפה הבאת את זה... ולמה אתה מתכוון...תשתדל להרחיב (המון להרחיב) תן דוגמאות, פירוטים, הסברים ונימוקים וכאלה... ואז אולי אלכס תבין...

Ewan McTeagle

New member
אבל בהודעה שעליה התכוונת לא השתמשתי

בשום סוגריים מרובעות! [את חייבת להיות יותר מדיויקת...
] את לא מוצאת את המקשים האלה על הקיבורד שלך??? בד"כ, מעל האנטר יש את זה: \ מצד שמאל של זה, יש את אלו [ ] מצאת? בא לך להזכיר לי על מה אנחנו מדברים...? ושמעתי פעם משהו על אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי...אה כן, "אני לא סומך על אנשים שמדברים על עצמם בגוף שלישי" [א. נונימי] (לא זוכר)

למה???

New member
מצאתיייי!! {ויש אפילו כאלה} [תודה]

מה אני צריכה להזכיר לך על מה אנחנו מדברים?!?!?!? בשביל מה עשינו את התרשים זרימה תגיד לי?!?!?!?!?!? על משמעותן של המילים... טענת שכל מילה שאנחנו מוציאים מהפה מהווה משו רגשי שבנוי על אמונה (נכון?) (קצת קשה לי להסביר לך על מה אנחנו מדברים כשאני לא מבינה בעצמי... **כי אתה לא טורח להסביר לי**) בכל מקרה, יש לנו עכשיו תרשים זרימה, אז אל תסמוך עלי... תקרא בעצמך... אני חושבת שהגיע הזמן לפתוח לנו שרשור חדש!

למה???

New member
אוווווווווווופס... חח...

עיוותתי את הדוגמא... "יפה ואתה מתכוון בכלל למילים שהזמרת מוציאה מהפה..." יש לשנות ל...- "יפה ואתה מתכוון בכלל לקול שהזמרת מוציאה מהפה..."

Ewan McTeagle

New member
תודה על ההסבר

אבל בכל אופן אני חושב שהתכוונתי למשהו אחר. (ותחזרי לTHREAD השני, כאן יש יותר מידי מקום!
)

plomphy

New member
זאת לא הסיבה

למה אני לא מתאבדת? כי טוב לי ושיש לי את הרגעים הממש גרועים, הממש ממש גרועים- שגורמים לי לרצות למות. אני פשוט יודעת שאחרי זה אני דווקא כן יהנה. ואני מעדיפה קודם להגיע לרמת מודעת כלפי החיים האלה לפני שאני אעבור למוות. לאט לאט, יש לי מספיק זמן למות- למה לא לנצל תזמן על החיים?

Ewan McTeagle

New member
סתם בשביל לחזק את הטענות שלי ../images/Emo13.gif

קהלת ב א) "אמרתי אני בליבי: לכה-נא אנסכה (לנסות) בשימחה וראה בטוב, והנה גם-הוא הבל:" ב) "לשחוק (צחוק) אמרתי מהולל (משוגע!), ולשמחה מה-זה עשה?". טוב, שמחה? מה היתרון בטוב ובשמחה? אם את (אולי כן אולי לא) חיה בידיעה שמעשייך ע"פ כדה"א הם סופיים, בלי טעם, זה רק עיוורון\התעלמות מהסוף הבלתי נמנע. לנצל את החיים? מה היתרון אם במילא מתים בסוף? (אני לא מנסה לשכנע, רק שואל).

למעלה