אם אראה נקודות כשל
אני מוכן לקבל שיהיו נקודות כשל במחקר אחד אבל אם תוכל להביא נקודות כשל בכולם אז בסדר. אז אפסיק לקבל את הטכניקה כמביאה שלום. יחד עם זאת אני אסיר תודה למהרישי על הידע שקיבלתי שבזכותו אני מקבל אושר כה גדול כל יום, גם האושר האישי שלי שווה כסף. אני אשמח לקרוא את מאמר הביקורת גם לנקודות הכשל שהובאו כאן הסכמתי בחלקן, יחד עם זאת עדיין לא הוכח שהתוצאות שנתקבלו נתקבלו שלא בזכות הטכניקה. האם אתה חושב שאני מתרגל את המדיטציה רק בגלל מחקר אחד? אני למדתי את הטכניקה בגיל 15, תרגלתי תקופה קצרה והפסקתי, אחרי כן, לפני כעשר שנים חזרתי לתרגל. קשה לתאר במילים את האושר שקיבלתי מהתרגול, רק האושר הזה שווה פי עשר ממה ששילמתי. לפני כשש שנים הלכתי ושילמתי עוד כסף ללמוד את טכניקת הסידהיס והתעופה היוגית וכאן קרו דברים שלא יאמנו, במהלך רוב הקורס אמרתי שיש לטכניקה תופעת לוואי אחת והיא כאבים בפנים, וזה היה כי כל היום חייכתי מאושר. זו רק ההתחלה. היעילות שלי בעבודה עלתה פי כמה ואין לי דרך אחרת להסביר את זה. אחרי הקורס נסעתי לארה"ב וגיליתי שפתאום אין לי ג'ט לג שתמיד הייתי סובל ממנו קשות. לאחר מכן גיליתי פתאום שחוש הריח שלי השתפר עשרות מונים, כמו כן גיליתי שעוורון הצבעים שהיה לי נעלם כלא היה דבר שכל הרופאים לא מאמינים. אז רק תוצאות אלו מספיקות לי. אם אגלה שיש שגיאה בכך שהטכניקה לא מביאה לשלום, זה יהיה חבל אבל כך זה המדע, יש דברים שמתגלים כלא נכונים לאחר זמן מה וזה בסדר גמור. אבל וזה אבל גדול, עדיין לא ראיתי נקודות כשל שיפריכו חמישים מחקרים. מעניין אותי אם תצליח להפריך חמישים מחקרים.