מדיטציה

הוא טוען

שהוא (ומשום מה אפילו מהרישי שמתרגל כבר 30 שנה לפחות) עדיין לא הצליח להגיע לרמה של ריחוף ממש (אם מהרישי בעצמו לא הגיע לזה אז מי כן לעזזל??) אבל עדיין הוא טוען שהגוף שלו מיתרומם באוויר באופן ספונטני ולא כתוצאה מדחיפה של הרגליים, כמו שציינתי קודם אפשר ליבדוק את זה בצורה מאד פשוטה בעזרת מישקל פשוט וקטן, השאלה רק אם רוצים או לא רוצים ליבדוק. משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
מה אני טוען

אני טוען שאני לא הגעתי לריחוף, נכון, אני לא נשאר באויר ולא טוען לרגע שאני נשאר. מה מהרישי עושה או לא עושה אני לא יודע אגב מהרישי עובד 24 שעות ביממה אפילו לא ישן אז גם לא מתרגל את מה שאני מתרגל. מה מהרישי עושה בכלל לא קשור לעניין, מהרישי עסוק כל היום כל השנה בלהביא שלום לעולם, שטויות כאלו כמו האם הוא מרחף או לא, הן בזבוז זמן שלו ולכן הוא לא מתעסק בקטנות כגון אלו. לגבי מחקר על התעופה היוגית דניאל הסכים והציע שתפנו אליו עם הצעה רצינית למחקר והוא לדאג לכל הסיוע הנדרש מהאגודה. אם אתם לא מרימים את הכפפה אז כאן אתם הלא רציניים. לגבי הצילום שלי, אני מסכים שזה מיותר לחלוטין כי זה יתן עוד צילום למאות הצילומים שיש בעולם. אתם רוצים לערוך מחקר עם משקל, אין בעיה כדאי לעשות את זה בצורה רצינית עם מספר אנשים ודניאל הציע להביא את האנשים. אז קדימה לעבודה במקום להמשיך לטחון מים. אני מבחינתי ממשיך לתרגל אתם רוצים לטעון שאני קופץ אין בעיה, חבל רק שזה לא אמיתי. אני מסתכל כל יום בשידורי האולימפיאדה ודווקא הייתי שמח להיות שם

נו, יש קונים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם יש כאן חברי פורום שיכולים לארגן ניסויי כזה שבו יהיו כמה עדים? אני אישית מאד אשמח אם ניסויי כזה יתבצע, זה יסיר פעם אחת ולתמיד את הערפל סביב הנושא הזה. אז מה אתם אומרים? יש כאן אנשים רציניים שמוכנים לארגן את זה? (לארגן מישקל יציב ומתאים שאפשר לשבת עליו עם מיזרון וכו', ושהמיזרון לא יסתיר את מד הקריאה... אז "יש מצב" כמו שאומרים? יש מיתנדבים רציניים כאן? משתמש בצלילים.

sidharta

New member
חבל

שאתה מבזבז את הזמן על דברים כאלה. זה נעשה כבר בעבר - ראיתי תוכנית בטלויזיה פעם. הם לא מרחפים פיסית. הוכח מדעית שזה בלוף. באמת חבל בכלל על הזמן להתנצח עם שטופי מוח מגוחכים. זה הלא ברור שהאדם הזה הוא שטוף מוח והוא לעולם לא ירצה להודות בפני עצמו על זה שבזבז עשרות שנים על "גורו" שרלטן כמו המהרישי הזה. זה עצוב וטרגי וראיתי שהוא מנסה בכח לדחוף ולפרסם את הקישקוש הזה שנקרא בלי הצדקה "מדיטציה" ו"ריחוף" כאיזשהו שיטת קסמים שפותרת את כל בעיות העולם ואחותו, בזמן שבאמת - אפילו המאסטר המהולל שלהם לא מצליח לא לרחף ולא לשלוט על החרמנות שלו!

שאלה ../images/Emo41.gif

האם יוצא לך להגיע לארה"ב בקרוב? כי יש שם אדם בשם 'רנדי' המציע פרס של מיליון דולר לכל אדם שיגיע אליו למכון ויוכיח תחת פיקוח יכולת על טיבעית כגון ריחוף באוויר, טלפאטייה, טלקינזיס וכדומה, אם אתה כל כך בטוח בצידקתך, אני בטוח שחבריי הפורום יודעים על מי מדובר ויוכלו לתת לך כאן את הפרטים שלו ואתר האינטרנט שלו, התקשר אליו, קבע איתו פגישה, ותרוויח שתי ציפורים במכה אחת, גם תרוויח נסיעה לחו"ל (תוכל לקחת את כל המישפחה איתך) וגם תחזור עם מליון דולר בכיס! (וגם תוכיח לכולנו שצדקת!) נו מה אתה אומר? מיליון דולר לא עושים לך את זה? אני כבר ממתין לישמוע את התירוצים שלך.... משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
לא שמעתי על זה

בכל מקרה בארה"ב יש לא מעט אנשים שמתרגלים את הטכניקה הזו הרבה יותר זמן ממני וגם מגיעים לגבהים הרבה יותר גבוהים אני מניח שהוא מתכוון לריחוף ממש שלשם עוד לא הגעתי ואני לא מכיר אף אחד שהגיע. ושוב זה ממש לא מעניין אותי, אם היית יודע איזה אושר זה לתרגל ומה זה עושה לנשמה גם אתה לא היית מתייחס לעניין של תעופה, קפיצה זה באמת שולי.

מליון דולר לא מעניינים אותך ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

דיי תפסיק בבקשה לפני שאני אתגלגל מצחוק! מספיק שתוכיח לו שהקפיצה שלך לא נובעת מדחיפת הקרקע ע"י הרגליים כדי שתקבל ממנו את מיליון הדולר, אבל מה יכול להיות יותר פשוט מלהיתקשר אליו או לישלוח לו אי מייל בנושא ולראות מה הוא יגיד? כל כך בקלות אתה מוותר על מיליון דולר? אתה לא רציני... משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
לא אמרתי שזה לא מעניין אותי

אמרתי שיש מספיק אנשים בארה"ב שמן הסתם יכלו להוכיח לו אבל זה באמת כל כך שולי, אני לא מבין מה אתה נכנס לזה, הרי כבר הסכמתי שאני קופץ או ליתר דיוק אמרתי שהייתי שמח אם זה באמת היה קפיצה. אז בוא נסגור את הדיון בזה שאני קופץ. רק תסביר לי בבקשה את מחקר ירושלים, זה מה שחשוב. והאמת עכשיו כשאני חושב על זה, אולי אנסה באמת להרשם לאולימפידה הבאה, אולי אשיג שיא בקפיצה לגובה או לרוחק...

תפסיק להתחמק בבקשה ../images/Emo91.gif

תפסיק להיתחמק בבקשה עם כל מיניי תירוצים קלושים, אתה לא מבין למה אני ניכנס לזה
אני פשוט לא מאמין שאתה כל כך בקלות מוכן לוותר על מליון דולר
מה איכפת לך מאנשים אחרים לעזזל? אתה לא רוצה מיליון דולר לכיס?? הרי תוכל ליתרום זאת לאגודת ה TM לקידום תוכנית השלום העולמית שלכם! אולי מספיק להיתחמק ותגיד אם אתה מוכן או לא מוכן ליצור קשר עם אותו רנדי שכבר נתתי לך כאן את הפרטים שלו? משתמש בצלילים

עדיין ממתין לתגובה..... ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני עדיין ממתין לישמוע אם אתה מתכוון ליצור איתו קשר, טלפוני, או אפילו דרך אי-מייל, עזוב את זה שאתה מאד נהנה מהתירגול ועזוב את זה שזו רק תופעה "שולית" כהגדרתך, ועזוב את זה שיש עוד אנשים שיכולים... עזוב את כל התירוצים, השאלה היא אם אתה מוכן כל כך בקלות לוותר על מיליון דולר (+נסיעה לארה"ב!) .... לפחות לישלוח לו אי-מייל אתה יכול? או שגם זו טירחה גדולה מדיי עבורך בשביל מיליון דולר? בחייך דיי כבר עם ההצגות. ותחשוב גם על זה שתוכל ליתרום את מיליון הדולר האלו עבור תוכנית השלום העולמית של מהרישי שאתה כל כך מאמין בה... ואותה השאלה מופניית גם לדני דרך אגב.... דרך אגב, בין השאר הגעתי דרך האתר שלו לאתר של איזה שרלטן שמנסה לימכור מגנטים שאמורים כביכול לשפר את איכות היין, זה מגנט שמלבישים על החלק העליון של הבקבוק, בקיצור האתר כולל סירטון ווידאו שמראה בדיקת טעימה, יושבים בערך 10 אנשים סביב שולחן וליד כל אחד מהם שתי כוסות יין, אחת כביכול עם יין רגיל והשנייה עם יין "שהושבח" כביכול בעזרת אותו מיתקן, ליד כל כוס יש כרטיס הפוך. בכל פעם אחד הטועמים טועם מכל כוס ואומר באיזו משתי הכוסות לדעתו היין משובח וטעים יותר, בכל פעם שהטועם בוחר כוס שלדעתו היין בה טעים יותר, המנחה הופך את הכרטיס שליד הכוס, והפלא ופלא, על הכרטיס רשום שזו אכן כוס עם היין המשובח, אבל מה, את הכרטיס שליד הכוס השנייה הוא לא טורח להפוך כדי שנראה שהוא לא זהה לכרטיס שהוא הפך! עד כמה מטומטמים הם חושבים שאנשים יכולים להיות אני שואל?? אתם חייבים לראות את הסירטון, אני לא יודע אם זה יותר מצחיק יותר עלוב או יותר מביך עבור אותו אתר.... משתמש בצלילים.

ואני בהחלט כן ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

ההיסטורייה מלאה גם בסיפורים על שדים, וחייזרים, טרולים, מיפלצות מלוך נס, גמדים, ומה לא בעצם
האם זה חדש לך שלבניי האדם יש דמיון מאד פורה? כתוב בסיפריי הוודות.... כמו שכתוב גם בתורה שיש אלוהים ושישו הלך על המים.... אז מה עם כתוב?? מה אתה ילד קטן? כל מה שכתוב נכון? אז מהרישי הסביר.... מי הוא, אלוהים? אתה מקבל כתורה מסיניי כל מילה שיוצאת מפיו של מהרישי הגורו הגדול? יש עדויות רבות לכך שבמצבים מסויימים הגוף מסוגל להרבה הרבה יותר ממה שנדמה לך או אתה רגיל לראות ביום יום, ואתה יכול ליראות דוגמאות רבות לכך כמו אנשים שהולכים על גיחלים בלי להיכבות, אנשים שלאחר היפנוזה מסוגלים לבצע דברים מדהימים מכל מיניי סוגים... אז גם מדיטצייה יכולה להביא אותך למצב בו הגוף ושריריי הרגליים מקפיצים אותך ללא הרגשת מאמץ לגובה של מטר, זה לא אומר כלום. ודרך אגב ראיתי בטלוויזיה את אותם קפצנים מעופפים וכל מה שראיתי היה אנשים הקופצים קפיצות צפרדע, לא ראיתי שום דבר שמתקרב לריחוף באוויר, מהרישי מורט כבר מעל 30 שנה אם אני לא טועה, איך יתכן שאפילו הוא המומחה הגדול מעולם לא ניצפה מרחף באוויר? לא נראה לך מוזר? עד איפה תיקח אותך האמונה העיוורת בשטויות מצוצות מהאצבע? ודרך אגב אפשר ליבדוק זאת בקליי קלות באמצעות מישקל פשוט שיראה אם הקפיצה מתבצעת ע"י הדיפת הקרקע ע"י הגוף או הרגליים, למה אף אחד לא בדק זאת עד היום? אנשיי ה TM כל כך אוהבים לנפנף באתרים שלהם עם כל "המחקרים המדעיים" שבוצעו בנושא מדיטצייה זו וההשפעות שלה, מדוע דבר שכל כך קל ופשוט ליבדוק מעולם לא ניבדק? יש לך הסבר? משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
אני כן מאמין למהרישי

נכון שזה נשמע דבילי אבל לאחר שכל כך הרבה דברים שהוא לימד או אמר הוכחו כנכונים אני סומך על דבריו. נכון שלבני אדם יש דמיון פורה אז אולי באמת סיפורי ההיסטוריה לא נכונים אם כי סביר להניח שזה נובע ממשהו. אתה טוען שיש לי שרירי רגליים כל כך חזקים? הלוואי שזה היה כך אבל משונה הדבר שהרבה מאד אנשים בהרבה סוגי תנוחות רגליים מגיעים למצב בו הגוף מתרומם אז כנראה שזה לא כח. אני מסכים שמה שרואים בטלויזיה לא מתקרב לריחוף וגם אמרתי את זה מלכתחילה, זה לא ריחוף זה נחשב כשלב הראשון, האם זה אמיתי או לא אני לא יודע וזה באמת לא חשוב, אני לא עושה את זה כדי להתחרות בשלב מסויים באל-על אני עושה את זה בשביל הדברים האחרים שזה עושה לי. לגבי מה שמהרישי עושה, תגיד לי אתה חושב שכל מה שיש לו בראש זה להיות שחקן קולנוע או קוסם? מהרישי עסוק 24 שעות ביממה ללא הפסקה בלהביא שלום לעולם למרות כל הספקנים. אין לו זמן לשטויות כמו להראות לאנשים ריחוף כי זה כמו שהוא אמר שולי לחלוטין. למה אף אחד לא בדק את זה עד היום? 1. האגודה למדיטציה לא יוזמת מחקרים אלא רק מסייעת למחקרים 2. כנראה שזה באמת לא עניין אף אחד אם מישהו מהפורום רוצה לארגן כזה מחקר, אני מוכן להיות אחד הנחקרים ואני מאמין שאוכל גם למצוא אנשים נוספים שיסכימו להחקר. אז במקום להגיד שאפשר לעשות מחקר, קדימה תארגן מחקר, אותך הרי זה מעניין אבל כנראה שאת רוב העולם לא כי אחרת כבר היו מזמן עושים כזה מחקר.

"מה שיש לו בראש להיות שחקן קולנוע?"

לא, אני פשוט חושב שהוא באמת ובתמים מאמין בשטויות שהוא פולט, בדיוק כמו שהרבה נוצרים באמת מאמינים שישו באמת הלך על המים. משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
השטויות שהוא פולט?

מהרישי לא נראה לי אחד שפולט שטויות מאחר ורוב הדברים שהוא אמר נחקרו מדעית ועל כך יש לנו דיון בדיוק. אז בוא נסכם קודם את הדיון על המחקרים ואז נראה האם הוא פולט שטויות או לא. בכל מקרה תגיד לי מה לדעתך שטויות במה שהוא אומר? אני אישית נהנה כל יום ממה שלמדתי ממהרישי. מבחינתי הכיף שזה נותן לי, האושר בחיים שלי, הבריאות המושלמת שלי ועוד הרבה דברים שקיבלתי מהטכניקה הזו זה מספיק.

בהחלט כן ../images/Emo45.gif

אם מהרישי טוען שאנשים יכולים לעופף באוויר כתוצאה מביצוע מדיטצייה, אז כן, המסקנה היחידה שניתן להגיע אליה היא שהבן אדם מדבר שטויות. ואתה יודע מה אתה מזכיר לי עם הגישה שלך? את קהל החסידים הנילהב של הרב עובדייה יוסף. משתמש בצלילים.

OriIdan

New member
איך שאתה רוצה

אתה רוצה לקרוא לי חסיד שוטה, אין בעיה, ממש לא איכפת לי מה תקרא לי רק תחשוב רגע, מה ההבדל בין מהרישי לרב עובדיה, מהרישי אומר: "אתם רוצים תבדקו ותראו" הרב עובדיה אומר: "זה דבר האלוהים..." למה נעשו על המדיטציה כל כך הרבה מחקרים? כי זה עניין אנשים לחקור ומהרישי רק עודד את זה ושמח לעזור. אז לאותו עניין של התעופה, אם זה באמת מעניין אותך אז קדימה תחקור את זה. אני אמשיך לתרגל בכל מקרה ואם תרצה שאעזור לך במחקר אז בשמחה.

פיליפ1

New member
אתה שה תמים.

אני ממש נבוך במקומך למשמע דבריך. כשאני שומע אותך, אני יכול להבין איך הגורו הנזיר שלך הקים אימפריה כלכלית של מיליארדים. פשוט, ישנם הרבה מאוד פתאים שמאמינים שאפשר לעוף. הרשימה אותי מאוד ה"עובדה" ש TM לא מממנת מחקרים, למרות שדני, מדריך TM, אינו מסתיר את העובדה שכמעט כל המחקרים מומנו ע"י הארגון. אני כולי תקווה שתמשיך למדוט ותתקדם (או תתחזק, כמו שאומרים הדוסים), ומי יודע אולי יום אחד תגלה שאתה יודע לעוף (לא רק למעלה וקדימה כפי שציינת, אלא לכל צד ומימד שתבחר).

למעלה