מג'נטיק בקמלוט

איך אתה יודע שאני לא גר בוילה?

"שיקומו! רוב הזמן אני שומע סוג של דממה זועקת. אנשים מפחדים להגיב, כי הם יודעים שרמי הוא מנהל הפורום." קבוצה של משהו כמו חמישים אנשים שהיו בהופעה של סטורמי שאני הייתי בה מאוד נהנו והשתוללו. הם לא אומרים פה כלום כי הם לא כותבים בפורום הזה. אף אחד לא מפחד להגיב, למה מה רמי יעשה להם בתור מנהל הפורום כבר? יש הבדל בין פחד לבין לנסות לא לפגוע ברגשותיהם של אחרים, משהו שאתה צריך כמה שיעורים בו. "רמי קורא לי היסטוריון למרות שאני לא, וזה עניין עובדתי" היי, אתה לא מחבר הספר "רוק מתקדם, משנות ה60 ועד היום"? זה לא ספר היסטוריה, בקליפת אגוז? הייתי אומר לך מה אתה באמת, אבל אני לא עושה את זה, ראה פסקה קודמת. "אני טוען שלרמי יש ניגוד אינטרסים, ושזה פוגע בפורום" איך הפורום נפגע? חוץ ממך אף אחד לא חושב ככה. "דווקא ה'מה אתה שומע עכשיו' הוא עניין מגניב לגמרי" אין מה להוסיף.

כן, ואני גר בטירה של דיסני

"קבוצה של משהו כמו חמישים אנשים שהיו בהופעה של סטורמי שאני הייתי בה מאוד נהנו והשתוללו" אולי הם השתוללו בגלל שהם רצו את הכסף בחזרה?
"הם לא אומרים פה כלום כי הם לא כותבים בפורום הזה" אני בכלל לא מדבר על ההופעה שלהם. אני מדבר על החומר שהם הציעו להורדה, שהוא לטעמי בלתי נסבל. "זה לא ספר היסטוריה, בקליפת אגוז?" טמבלוש, היסטוריון זה מלומד שעוסק בהיסטוריה כקריירה אקדמית ומקצועית. וזה משהו שאני ממש ממש ממש לא עושה ולא מתכוון לעשות. "הייתי אומר לך מה אתה באמת, אבל אני לא עושה את זה" אני קוף, בדיוק כמוך. שנינו יודעים את זה. "איך הפורום נפגע? חוץ ממך אף אחד לא חושב ככה" אני מכיר חמישים אנשים שממש חושבים כמוני, אבל הם לא כותבים בפורום הזה
נשמע מוכר מאיפשהו?

אז אתה יודע מה

אני לא מוסיקאי מקצועי, וגם לא מוסיקאי-אקדמיה. אבל אני בוודאי ובוודאי לא היסטוריון.

לא היה ולא נברא

בינתיים היחיד שבאמת מקדם את סטורמי אטמוספיר בפורום זה אתה, כי אתה מתעקש להשאיר אותה בכותרות. רמי מקדם את הלהקה שלו בפורום כפי שכל חבר אחר בפורום מקדם את הלהקה שלו בפורום: פרסום הופעות ולינקים לשירים. איפה יש כאן Foul play בדיוק? בינתיים לא מחקו לך שום הודעה שיורדת על סטורמי, אז איפה פה ניגוד האינטרסים? רמי מגיב לך על שאתה מלגלג על הלהקה שלו, זכותו כמנהל פורום בדיוק כפי שזו זכותו כחבר פורום רגיל. חשבתי שכוונתך במשפט הזה הייתה ש"בגלל שרמי מנהל הפורום, סטורמי אטמוספיר להקה גרועה." אבל המציאות גרועה יותר מהדמיון.

היה וגם נברא

ברגע שמנהל הפורום מחליט להיכנס בי בגלל שהעזתי (שומו שמיים!) לקטול את המוסיקה של הלהקה שלו, אז הפורום הזה 'מסומן' וכל מה שאכתוב בפורום הזה יקבל ביקורת מחורבנת ממנו. הוא יעשה לי דה-לגיטימציה וכל הפורום הזה ייראה כמו 'ואנדטה' אישית שלו. מצטער, אבל גם רודס חולה במחלה הזאת: הוא החליט להיות 'איש של להקה אחת', וכל פעם שמישהו מעז לרדת על דרים, רודס חוטף התקף לב. אי אפשר להתנהל ככה בצורה רצינית.

RamiSun

New member
שקר וכזב.

שיר דויטש מעז למתוח ביקורת על המוסיקה שלי, רודס מעז למתוח ביקורת על המוסיקה שלי, אני לא חושב שיש להם בעיה עם התגובות שלי. תקנו אותי אם אני טועה.

למתוח ביקורת?

לכל היותר הם נותנים צ'פחה ומחרישים לגבי השאר. ביקורת אמיתית אתה לא תקבל מהם על גבי דפי הפורום.

אני בטוח בדבר אחד

לטל לא היתה בעיה לכסח את 'אבק' כשהוא רצה. לכסח את סטורמי, הוא יודע, זה לא נכון פוליטית.

Rudess

New member
גם אני בטוח בדבר אחד

שאת המוסיקה של "אבק" לא אהבתי וזאת זכותי הלגיטימית, ולעומת זאת את המוסיקה של סטורמי אני אוהב, למרות שיש לי כל מיני ביקורות ואני יודע להעביר אותם לחברי הלהקה בצינורות המקובלים (תשאל את רמי ושאר חברי הלהקה), ותאמין לי שגם לרמי פרי חברי הטוב קצת לא היה נעים לשמוע את הביקורת שלי לגבי השיר האחרון שפורסם. אם אני אוהב אלבום מסוים, זאת אומרת שאני צריך להכריח את עצמי לכסח ולהשפיל את האומן? ממש לא. פרגון, היא לא מילה רעה.

העניין הוא

שרמי הוא חבר שלך, ורמי הוא גם מנהל הפורום, וזה לא מסתדר ביחד. זה לא מסתדר בגלל דבר שנקרא 'פוליטיקה פנימית', ר' ערך מרכז הליכוד.

דיברנו על ניפוח פרופורציות?

זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום. זה כולה פורום.

למשל, השם שלך

השם האמיתי שלך הוא טל עופר, אבל אתה קורא לעצמך טל רודס. למה לא לחזור לשם המקורי, למשל? הרי אתה לא באמת הבן הישראלי האבוד של האדמו"ר ג'ורדן...

Rudess

New member
אורי

אסור לפלוני לפרסם באינטרנט פרטים אישיים של בן אדם פלוני אחר, ללא אישורו. בנוגע לשם שלי, מדובר בכינוי ושם חיבה שהודבק לי ע"י חברים, וזהו שם העט שלי ואני בהחלט אוהב להשתמש בו כמו שיש סופרים ואומנים שמשתמשים בשם עט בעוד שמם הביולוגי הוא אחר. השם שלי בתעודת הזהות,בכרטיס האשראי ובכל מקום הוא אותו השם איתו נולדתי, ואני אכן גאה בו מאד. מה הקשר בכלל להופעה של מג'נטיק?!

RamiSun

New member
חחח...כמה צפוי.

אל תשכח, אני מעדיף תמיד סקירות של מוזיקאים על של היסטוריונים.... כך ש.....

למעלה