מג'נטיק בקמלוט

תגובה שקיבלתי בדוא"ל

זה מה שקיבלתי היום בדוא"ל: "קוראים לי ליאור מור, בן 22 מכפר סבא וגם אני עוד פרוגר נלהב. רציתי לשתף אתכם ברשמיי מההופעה אתמול בקמלוט. נתחיל מזה שלהשוות את מגנטיק לאגרול מגוחך ביותר. מגנטיק לא מגיעים לאותה רמת חיבור כמו של אגרול, מה גם שהחומר המקורי שלהם, שיכול להיות מעניין מדי פעם, נופל משל אגרול. בפרסומת להופעה היו רשומות מיטב הלהקות האהובות עלי אלא שחלקם הגדול, כמו הקרימזון או ון דר גראף לא הושמעו בכלל, דבר בעייתי כאשר אתה הולך להופעת קאברים ואתה די יודע למה לצפות. אם כבר קאברים, the great gig in the sky קצת יומרני, עם כל הכבוד לסולנית החמודה שלהם. וכן גם אני הופתעתי לגלות שההופעה היתה רק שעה ורבע... די רמאות לטעמי".

למה אתה מצטט אותי באתר שלך?

מה שכתבתי מתייחס להופעה שראיתי לפני שלוש וחצי שנים. אני לא הייתי בהופעה אתמול.

RamiSun

New member
חחחחח

כבר רציתי לענות לך בזעם...איך זה שאתה לא שמעת את קרימזון אתמול, אבל אל תכעס עליו.....רק טבעי שהיסטוריון יעסוק בעבר.....

Magentic

New member
אורי... הגזמת!

זה כבר גובל בצהובונות... א. מג'נטיק לעומת הלהקה המאולתרת שהופיעה ברימון לפני שלוש שנים וחצי היא לא אותה להקה בכלל! הקשר היחיד בינה לבין מג'נטיק היום היא בועז פלג... ומה לעשות, בועז פלג אינו להקה בפני עצמו עדיין... לכן הביקורת הזו לא רלוונטית ופוגעת במוניטין של הלהקה שמנסה בדם יזע ודמעות לבנות את עצמה כרגע ואתה משום מה מנסה לדרוס אותנו בכל דרך אפשרית ומפרסם ביקורות ערכיות ולא מדויקות בעליל, אני מצפה שהביקורת הזאת תעוף בטיל מהאתר שלך, כי היא משמיצה להקה שבכלל לא קיימת בתואנה שמדובר בלהקת מג'נטיק. וזו פשוט חרפה שלא תיאמן. ואני אישית מצפה ממך שתכתוב גם התנצלות. ולהבא, יעזור אם מידי פעם תבדוק דברים לפני שאתה מפרסם אותם. ב. לא מספיק שזאת בכלל לא אותה להקה, גם רוברט ווקר בעצמו ביקש ממך להוריד את התגובה הזו. אז קצת כבוד בבקשה ממך. דורין הזועמת
מלהקת מג'נטיק.

RamiSun

New member
הוא רק מנסה לעודד אותכם להשתפר...

למה את זועמת? ובכלל, זה לא רק ביחס להודעה של רוברט ווקר, גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל.

את מתפרצת לדלת פתוחה

התגובה של ווקר נמחקה. בועז פלג שלח לי אימייל. אני לא מתכוון להתנצל, לא היתה שום כוונה רעה. ממליץ להוריד את "גרייט גיג" מהרפרטואר של ההופעות שלכם. מה לעשות, אבל מול זמרות כמו קלייר טורי או פי-פי ארנולד הביצוע שלכם מחוויר.

RamiSun

New member
אתה במקרה הטוב טועה...

אף שנראה לי שאתה רק מתמם. כי בסך הכל ניכר שאתה הרי נהנה מהמהומה הזאת. אבל אם נרשום את זה הרבה... אולי זה יובן. גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל גם ההודעה של ליאור מור, לא מדברת על ההופעה הזאת בכלל

רמי, הבנת הנקרא

ליאור מור בהחלט *היה* בהופעה בקאמלוט בתאריך 9 ביולי. אתה מבולבל לגמרי, לצערי.

RamiSun

New member
אם הוא מתיחס להופעה הזו

ההופעה היתה בדיוק כמו בפירסום המקדים, כל הלהקות שהיו בפירסום, בוצע קאוור שלהם. בפירסום לא הוזכרה VDGG כלל.

תגיד לו את זה, לא לי

הבחור *היה* בהופעה, והתלונן שלא היה ודגג (הוא חשב, לתומו, ככל הנראה, שבפרסום הופיע שם הלהקה). מכאן ועד לטעון שהוא לא היה בהופעה יש מרחק רב.

Queen Cole

New member
לא ציטטת...

נאמר בדיוק שהביצוע היה "יומרני" ורק אחד אמר כך בעוד שרמי התרשם מהביצוע ואפשר להבין שכנראה גם זאב, אף אחד לא אמר שהוא החוויר לעומת קלייר טורי או פי פי ארנולד. יאללה תתחילו קצת לפרגן לזמרות בארץ הזאת! כל הכבוד לדורין על ה"יומרה" הזו! יישר כוח!!!

אני ראיתי ושמעתי את הביצוע הזה

ואני לא אפרגן למשהו שהוא לדעתי לא טוב. סליחה, אבל אני לא חבר בוועד העובדים של אף אחד.

אה, הבנתי את מה שכתבת

אני ראיתי יותר הופעות של מג'נטיק מכמות האצבעות שיש לך בשתי הידיים, בין השאר באירועי ה"רוקולנוע" בסינמטק חיפה וגם ב'צוותא'. אז ראיתי את הביצוע של גרייט גיג, ובהחלט לא התרשמתי לטובה - אי אפשר שלא להשוות למקור.

RamiSun

New member
אגב דורין,

אני חייב לציין שמאוד התרשמתי מהביצועים שלך במוצ"ש במיוחד ב - On Reflection The great gig in the sky לדעתי את בכלל היית הבולטת ביותר בהופעה הזו. באמת כל הכבוד.

דורין חמודה שלי

כולנו יודעים כמה שאת מקסימה, חמודה וצנועה, וכמה את תורמת ללהקה שבזכותך היא אחת הייחודיות בארץ (מבלי להמעיט בערכם של שאר החברים). לא מתאים לך להיות זועמת בגלל איש אחד שנוהג לעיתים לפרסם באתרו ביקורות על הופעות רוק שהוא בכלל לא נוכח בהם. אנחנו אשמים כי הכתרנו אותו לנסיך (בשל מפעלו העצום שהוא מבורך לכשעצמו) וגידלנו מיפלצת שמרשה לעצמה לדרוס ולהכפיש, ודי לעקוב אחרי המתרחש בשרשור הזה כדי להבין שהוא יורד וימשיך לרדת על כל מיני אנשים, וכי אחת לכמה זמן כשהוא טועה (ולפעמים כל אחד מאיתנו טועה כי אנחנו סך הכל בני אדם וזו תכונה אנושית)הוא לא רק שלא יודה בטעותו אלא ינסה להוכיח שהוא צודק, מה שנקרא איפכא מיסתברא. אין כל טעם לבקש ממנו התנצלות. מאחר והוא ואני חברים ואני מכיר גם את צדדיו החיוביים וגם את צדדיו השליליים (החיוב אגב עולה על השלילה) אני מקבל אותו כמות שהוא. תתנחמי בעובדה שהמהומה שהוא עורר כאן (ושהוא גם בטח מבסוט ממנה) תביא עוד יותר אנשים להופעות הבאות. תיראי מה הוא עשה כאן. מאירוע קטן של רוק מתקדם נהיה כאן שרשור ענקי עם המון משתתפים. אפילו אגרול לא גררו עניין כזה. אוהבים אותך.

למעלה