ברייטמן יקירי.
עם כל ההערכה הרבה שיש לי אליך, תרשה לי כמה הערות: 1. הגיע הזמן שתגיע להופעות שאתה מתייחס אליהם, ולא תצטט כל פעם ביקורת של מישהו אחר. אני אומר את זה כי היה רצוי שתשמע את הדברים במו אוזניך ותכתוב את התרשמותך האישית. זו לא פעם ראשונה שמופיעה אצלך התייחסות למופע כלשהו שמסתמכת על מישהו אחר שכתב את הדברים. תקרא את מה שכתב רמי, הוא היה בהופעה, קנה כרטיסים והוא לא משוחד. 2. למצוטט בתגובה שקיבלת בדוא"ל "די רמאות לטעמי", אז ככה. ההופעה נמשכה שעה וארבעים ולא שעה ורבע, אפשר לשאול את מי שהיה. קינג קרימזון שהיה רשום בפרסומת בוצע. ואן דר גראף לא בוצע וגם לא פורסם בכלל שיהיה דבר כזה. מעניין מי כאן רמאי, ואם הבחור הזה בכלל היה בהופעה או קרא את הפירסום שקדם לה. 3. אורי, אף אחד לא השווה את מג'נטיק לאגרול, חוץ ממה שאתה כתבת באתר שלך בעצמך לפני ההופעה. 4. גם למגיב הקודם (רוברט ווקר או משהו כזה), לא ברור מאיפה הוא לקח שביצעו את ג'טרו טול (שלא הובטח בפירסום וגם לא בוצע) או את PAINT BOX של הפלויד שלא היה בכלל (היה אסטרונומי דומיין). יש לי רושם, ואני מקווה שאני טועה, שכל מיני אנשים שבכלל לא היו אתמול, מגיבים על הופעה שהם לא ראו (כמוך למשל). 5. הטון הזה ששורר בקהילה הקטנה של הרוק המתקדם, שבה אף אחד לא אוהב את השני ולא מפרגן לשני, מביא למחשבה שלא כדאי בכלל להתאמץ בשביל לעשות משהו למען הקהילה הזו. הרבה זמן אנשים שאלו אותי למה אני לא מארגן ערב פרוג או מופע עם חומרים מקוריים. לטעמי האישי, מג'נטיק היא להקה נפלאה עם אנשים נהדרים שעובדים קשה, הם חדורי מוטיבציה להצליח ותענוג לעבוד עם בועז ודורין ושאר החברים. אני משקיע מכספי הפרטי לארגן הופעות. מה שקורה בסופו של דבר בפועל זה שמקבלים כאן בעיטה, במקום שמישהו יקום ויפרגן שיש להקה שעושה דברים, שיש מישהו שדוחף את זה, אז מסכמים את הכל במשפט "די רמאות לטעמי". בהקשר לזה אני מוריד את הכובע בפני רמי פרי, שיש לו מספיק ביצים כדי לפרגן (לרמי יש בעצם להקה ולכן הוא יודע כמה זה קשה ושבשורה התחתונה אוכלים כאן חרא). 6. אורי, עוד הערת סיום. מי כמוך יודע כמה התאמצתי וכמה חיזרתי אחרי אנשים מסויימים בקהילה כדי לארגן אירוע פרוג מרשים, וקיבלתי רק תגובות מעורפלות. מה לעשות, קהילת הפרוג הישראלית היא לא רצינית. עדיף להתעסק עם קאוורים של פינק פלויד, לד זפלין ודומיהם ועם להקות של אנשים רציניים שרוצים לעבוד ולהצליח. מג'נטיק תצליח, מילה שלי!