מג'נטיק בקמלוט

RamiSun

New member
מג'נטיק בקמלוט

הגעתי לקמלוט אתמול בערב עם הרבה ציפיה והרבה אמונה, ובאמת אני יכול להגיד שלא טעיתי.. רצ"ב סקירה קצרה. אתחיל מהקאוורים, איך שהתחילה ההופעה, ושמעתי את הפתיחה של One more red nightmare הבנתי שאני הולך להנות בערב הזה ושמשחקים פה במגרש של הגדולים.... אומנם הביצוע לא היה חף מטעויות, אבל זה טבעי ואפשר בהחלט להגיד שהביצוע היה טוב. לאחר שיר מקורי בוצעה מחרוזת קאמל מדליקה, אבל השיא מבחינתי בערב הזה היה הביצוע הנפלא והמפתיע ל- On Reflection הכל התחיל במשפט: טוב אנחנו רוצים לבצע עכשיו קטע של ג'נטל ג'איינט, ולצורך זה מתבצעים כמה שינויי מיקום בבמה. לקח לי זמן להאמין שהם באמת מבצעים את זה, הלהקה הציגה ביצוע מרהיב לשיר המדליק עם כל ההרמונית והברייקים. עוד ביצועים מרשימים בוצעו ל- Watcher Of The Skies The great gig in the sky ובהדרן (השני....) Astronomy Domine. בקשר לחומר המקורי, החומר הוא פרוגי ומאוד מעניין. וניכר שעבדו עליו הרבה זמן. בעיקר מגנטיק קיבלו אצלי צל"ש על יצירה שנקראת Some Detailed Dream , שהשאירה אותי פעור פה. והוותה מבחינתי שיא שני בערב הזה. בקיצור אני מאוד נהנתי ומי שלא היה הפסיד...

רשמים ותמונות מהופעת להקת "מג'נטיק"

מועדון "קמלוט" הקטן היה מלא מפה לפה, בעיקר בפרוגיסטים שהכירו את כל הקאוורים שהלהקה ביצעה. "מג'נטיק" הפתיעו לטובה בהופעה מגובשת עם חומר מקורי מעניין וכמובן קאוורים של רוק מתקדם קלאסי משנות השבעים. מי שלא הגיע, הפסיד. בקרוב נפרסם מועד נוסף להופעה זו באותו מועדון. להלן מספר תמונות מההופעה.

וההופעה הקרובה בקמלוט

ביום ה' 14.7.05 בשעה 21.30, להקת "OVERTONE" במחווה ל-U2. נכון, זה לא ערב פרוג, אבל זה הולך להיות משהו. אם זה מעניין כאן את מישהו, אז כדאי להגיע. פרטים בעלון המצורף.

אדם זאב

New member
כל הכבוד ללהקה על האומץ

בסך הכל היה ערב בינוני מבחינת סאונד ומבחינת איכות הביצועים. להרכב יש המון המון המון להתאמן על מנת להכנס למשבצת של אגרול שנגנו ביצועים מרשימים ביותר לדעתי. דבר נוסף שמאוד לא הבנתי, זה את הקשר בין הקאברים לבין סגנון השירים של ההרכב, בעצם במילה אחת, אין קשר. מאוד נהנתי לראות את הביצוע של gentle giant שזו נקודה מאוד מעניינת בהרכב, איכות ווקאלית מאוד גבוהה של הזמרים במיוחד של הסולאנית. עוד נגן שהייתי רוצה נורא לשבח זה את הבסיסט שלדעתי ישב הכי טוב בהרכב. בהצלחה בהמשך

היו להם שלוש וחצי שנים להתאמן

הם נתנו מופע קאברים ברימון כבר לפני שלוש שנים וחצי. זה היה מופע בינוני ומטה. קאברים סבירים ל-Mystic Queen של קאמל, Paintbox של פינק פלויד, The Sage ו-From the Beginning של ELP, וביצועים רעים ל-Firth of Fifth, Aqualung ו-Bouree. הם כנראה צריכים להקפיד לבחור חומר שמותאם לכישורים שלהם ולא לנסות דברים שגדולים עליהם. יש הרבה מאד שירים יפים ברוק המתקדם שלא מצריכים וירטואוזיות.

Nadavcat

New member
לצערי לא יכולתי להיות בהופעה..

אבל לפי שהבנתי... עדיף לחכות לאגרול שיחזרו לבמה...(אם זה יקרה בכלל)

Queen Cole

New member
תגיד אתה רציני?

זאת בכלל לא אותה להקה חוץ מבועז פלג, אפשר לראות היטב, באתר של ברייטמן שלא מדובר באותם נגנים בכלל. http://mitkadem3.homestead.com/Meeting2.html

RamiSun

New member
מוזר ,

אני דווקא מצאתי יותר קשר בן החומר המקורי שלהם לקאוורים, מאשר החומר המקורי של אגרול ביחס לקאוורים שלהם... אבל ברור שרמת הביצוע של אגרול היא מצוינת ושהם נגנים יותר טובים אחד על אחד. מול המצוינות של אגרול מג'נטיק טובים וזה מאפשר להנות מקאוורים טובים ומרשימים. חוץ מזה אגרול כבר לא רוצים לעשות את זה ומג'נטיק כן....אז זה מה יש כנראה.

לגבי החומר המקורי

לא הייתי בהופעה הנ"ל, אבל הייתי בשתי הופעות של מג'נטיק בעבר ואני גם מכיר את החומר די טוב. שירים כמו Dear ו Being with you הם שירי רוק אלטרנטיבי עם נטייה חזקה לרוק מתקדם, משהו בסביבות של פורקיופיין טרי רק יותר מורכב, כך שיש קשר. ובכל אופן, שני השירים האלה, וגם Slap the monkey the sleep, למשל, לדעתי הם מצוינים.

למעלה