א. מזל אריה שולט!!!!
כירולוגיה וגרפולוגיה אולי, אסטרולוגיה לא , נומרולוגיה - אוי ואבוי... שמע ישראל. ולהאמין... לא אוהבת את המילה הזו בהקשרים כאלה. מסכימה שבגרפולוגיה יש יותר מאשר באסטרולוגיה. כשהייתי בתיכון הייתי חובבת את השטויות האלה ממש. והייתי "עושה" גרפולוגיה. התגובות היו מאד נעימות. כאילו וואוו איך ידעת. גרפולוגיה סוג של ראי הנפש קל לראות דברים כמו מידת התבלטות, עד כמה את פותחת בשיחה בקלילות/כמה קל לך לסיים שיחה- מתבטא באיפה מתחילה שורה ואיפה היא נגמרת, סדר ונקיון כמו שאמרה דרדס (בכוונה), כתב שגולש מאד אל מתחת לשורה מעיד על מיניות מפותחת, במיוחד אם יש שם עיגולים (למשל האות ע ). לאמר שאני מאמינה בכל דבר שיאמר לי גרפולוג? לא. אבל יש דברים הגיוניים. להאמין באסטרולוגיה, זה משהו אחר: א.לאמר שאסטרולוגיה נכונה, זה לאמר שהקדמונים ידעו המון דברים . כי החכמה הזו ברובה מתבססת על קדמונים (שרבים מדבריהם הופרכו, והרבה ממצאים שלא היו ידועים להם נתגלו) ב. האסטרולוגים אומרים שאי דיוקים באסטרולוגיה נובעים מאי דיוק בשעת הלידה. וכי כמה מדוייקת שעת הלידה שידעו הקדמונים שעליהם אנחנו נסמכים. ג. יעקב ועשיו, תאומים . נולדו באותו יום. איזה דמיון יש באופי ביניהם. זה איש תם יושב אוהלים וזה ידו בכל ויד כל בו. לגבי כירולוגיה - שזה קריאה בכף היד, אה... ניחה. אולי יש תכונות בכף היד שבאות בתאחיזה לתכונות אופי מסויימות, או אפילו בתאחיזה להתקף לב עפ"י קו החיים. (בתאחיזה ז"א שהם קרובים בגנום, כך שמוטציות פה ושם באות הרבה ביחד) ואולי באמת התפתחות המח משתקפת איכשהו בכף היד- כי זו התפתחות עוברית ביולוגית במקביל. אבל מכאן ועד לאמר שאם נחתכת באופן שחוצה את קו החיים, זה אומר שתמות עוד כך וכך שנים. ווווואלה לא נראה לי. וגם פה יש לי בעיה עם ההסמכות על הקדמונים. תורת האותיות ונומרולגיה - זוועה. לא רוצה לשמוע את המילים הגסות האלה. אא"כ מנסים להתאמן בלעבוד על אנשים - שזה סבבה (טוב נו, לא ממש סבבה). מקיאבלי אומר שזה הדבר היחיד שצריך להעסיק אנשים, מלחמות כזה. המרצה שלי לגנטיקה, מאד מחזיקה מקריאה בגלגל העיין - ככלי רפואי. היא אומרת שהעיין זה החלק היחיד של המח שניתן "לראות" "מבחוץ". אבל זה לא קשור למזל. זה אמצעי לאבחנה רפואית. וחוץ מזה, שאני מזל אריה, מזל אריה לא מאמין במזלות (המשפט הזה אמור להיות מצחיק)