מאמינים במזל??

מאמינים במזל??

זה לא שרשור צחוק אני באמת רצינית....! לפני שיצאתי מאד האמנתי באסטרולוגיה.וכו...בגרפולוגיה(אמא שלי מנתחת כתבי יד) וכל מיני דברים כאלו. שיצאתי התברר לי שהרבה מהיוצאים ובכלל הרבה אנשים לא מאמינים לזה... זה לא שאני תמימה או נאיבית( אני לא!) פשוט אני מאמינה שהחודש והיום בו נולדתי משפיעים על האופי של החיים... אני מזל אריה...(סתם לידע הכללי) פליז פליז לא לשרשר אחרי שניה.....
)

דסדס

New member
הכללת כמה דברים בכותרת אחת

יש הבדל גדול מאוד בעיני בין גרפולוגיה לבין אסטרולוגיה. באסטרולוגיה אני מפקפקת מאוד... לא שוללת שום דבר כי כבר נתקלתי בעבר בדברים (לא בהכרח קשורים לאסטרולוגיה) שלימדו אותי לא לזלזל בשום דבר מהתחומים האלו. גרפולוגיה זה עיניין אחר. בהחלט מאוד מאוד סביר שהכתב יד משקף אופי... לדוגמה סביר שאדם שמקפיד על סדר וניקיון בחיים יקפיד גם על כתיבה מסודרת... ואדם לחוץ שממהר תמיד יכתוב יותר מהר ורואים את זה. אז בהחלט אין לי שום מילה נגד גרפולוגיה... אבל יש הבדל גדול בין גרפולוגיה למזל או לצפי של העתיד. אני מאמינה שלכל אחד יש את היכולת לשלוט בעתיד שלו ולקבוע מה יקרה איתו. זה לא נוגד לגמרה אבל קצת מתנגש עם כל גילויי העתידות למינהם. סתם מתוך עיניין, לא יצא לך לפגוש אנשים עם תאריך יום הולדת זהה לשלך ועם אופי ועתיד שונה לחלוטין?

אוקי....

לא ממש אבל אני יכולה להגיד לך שהרבה אנשים שפגשתי עם אופי ממש זהה לשלי התבררו כבני מזל אריה... המון..........

rigoletto111

New member
ואולי תסבירי לנו...

איך מערכות הכוכבים הרחוקות מאיתנו שנות אור רבות משפיעות על האופי שלך?

דסדס

New member
השאלה היא

מתוך האנשים שפגשת שהם מזל אריה כמה אנשים היו בעל אופי שונה לחלוטין... וכמה מתוך האנשים שפגשת עם אופי ממש דומה לשלך התבררו שלא כבני מזל אריה... השאלה היא בעצם כמה אנחנו מחפשים ומשליכים את זה וכמה זה נכון בצורה אובייקטיבית.

בערך 90 אחוז....

מאנשים שהזכירו לי את עצמי התבררו כמזל אריה...אוקי אולי 85 אחוז....

דסדס

New member
../images/Emo13.gif באמת אחוז יפה

ולכן כניראה יש לך סיבה להאמין בזה... אישית אני לא טיפוסית עד הסוף למזל שלי (בתולה), יש תכונות שכן מתאימות ויש תכונות שלא. וכשיצא לי לקרוא תכונות של מזלות אחרים, היו גם שם כאלו שהתאימו לי וכאלו שלא... דבר ראשון לא יצא לי להיתקל בהרבה אנשים עם אופי דומה לשלי ובטח שלא זהה לשלי. אופי זה דבר כ"כ מורכב וכל כל ניתן לשינוי ותלוי מצברוח, ותלוי בחברה שבה אתה נמצא עכשיו... לא יודעת, אני לא חושבת שיש מישהו עם אופי "זהה" לשלי. אבל מי יודע, אולי זו רק יומרנו שלי להיות מיוחדת. תאחלס, אם הייתי נתקלת ב90 או אפילו 85 אחוזי הצלחה, בטח שהייתי מאמינה בזה. זו בדיוק הסיבה שאני לדוגמה מאמינה בניתוח אישיות ע"י התבוננות בכפות רגליים. (לא שיוצא לי לעשות את זה הרבה, אבל למדתי את זה קצת ובחיי שאני מאמינה שזה נכון!)

דסדס

New member
את יודעת משהו

תאחלס עם חצי מהסוציולוגים שעברו פה בפורום היו עושים מחקרים על דברים מענינים באמת כמו האם אסטרולוגיה זה באמת נכון, זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין!

אפשר לבקש

יש פה אחד שהיה אצלי בבית והוא אמר שהוא מתעסק בסטיסטיקה. אז אולי תבקשו ממנו

Epignosis

New member
אולי יש יסוד קלוש לחשוד שעשו על זה מחקר כבר.

ויצא שאסטרולגיה היא בולשיט ומי שמאמין בה הוא טיפש וכנראה מזל דגים.

עובבי

New member
אפרופו מזל

כמעט כל מי שאני מכיר ומאמין במזלות ואסטרולוגיה בטוח בסתר ליבו שהמזל שלו הכי טוב- הוא יכול לפתח איתך שיחה צפופה,להסביר לך מהם תכונת האופי של המזל שלך ושל מזלות אחרים ולשבח אותם עד להודעה חדשה, אבל בסתר ליבו הוא בטוח שהמזל שלו עם כל תכונות האופי המיוחסות לו הוא המזל הכי טוב. אפשר להסביר את זה בין השאר בכך שתכונות האופי של כל המזלות המפורסמים על ידי האסטרולוגים,אף פעם אינם שליליים לגמרי ומכילים הפכים. לדוגמא: עקשן אך יודע להתפשר כשצריך,מרחף עם רגליים על הקרקע,לובש תחתוני נשים עם חליפה ועוד גם ההתאמות של המזלות בענייני אהבה נורא מצחיקים וכוללניים- בני מזל זה מתאימים מאוד למזלות האדמה (ובפרט אם שני הצדדים חרשים אילמים) אך יכולים להסתדר גם עם מזלות המים (למרות שיתכנו חיכוכים בחינוך הילדים) והאוויר. לגבי מזלות האש,לא מומלץ,אלא אם כן ונוס ירד למאדים או להפך. לסיכום,כמה דברים: 1)תשעים אחוז מתכונות האופי (לבתש 1 - 90.8 אחוז אם נדייק) קיימות אצל כולם במינונים שונים 2)נורא כיף לחשוב שהמזל שלך הכי טוב 3)כל המרוקאים הם בני מזל עקרב 4)מזל שור שולט

למעלה