מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

מאי, מאמי אני בכלל לא רבה איתך...

אני בסך הכל אומרת את האמת....זה הכל... אמת שכמה מכם בוחרים להתכחש לה...אבל אם זה מה שאתם רוצים, שיהיה לכם בכייף....רק חבל שתתעוררו יותר מידי מואחר, ואז התגובה כבר תהיה: " אמרנו לכם..."

כנסווו כוללםםם כל הפורוםם דחוף ביות

ררר!! ראיתי את התגובות ונמנעתי מלהגיבב..אני פשוט לא רוצה להתחיל פה להגן על מאיה כי זה לא יגמרר..אני חושבת שרותם צודקתת..וליאתת גםם..גם אני הכרתי את העובדה הזאת שמאיה שחצנית ובאמת לפעמים היחס שלה מאכזב המוןן מעריציםם..פשוט לא רציתי לקבלל אותהה..כי תמיד בעני מאיה נראתה מושלמת והיא עדיןן..ואני יגיד לכם תאמת כל פגישה וכל הופעה שלה התפללתי שהיא לא תתיחס אליי ככה..בזילזול וזהה..שתראה שאכפת להה..כי אם היא היתה מתייחסת אלי ככה אני חושבת שזה היה אחד הדברים שהכי הייתי נפגעתת בו בעולםם..כי אני אוהבת אותהה אהבת א-מ-ת אבל לצעריי היא לאא..היא לא מכירה אותי היא מתייחסת רק בשבילל שנמשיך להעריץץ אותהה..וזאת האמתת לאמיתהה..אני ממש אבל ממש מאוד תאמינו לי שמאוד קשה לי להגיד את זה ובמיוחד לקבל את זהה..אבל זאת עובדהה..ואני גם שמתי לב שהמון אנשים נכנסים ואומרים דברים רעיםם על מאיהה..וזה לא נראה ליי אבל גם בעני זה נראה מוזר שכל כך הרבה אומרים עליה דברים רעיםם...אבל בכל זאת בעניין הכתבה אנלא חושבת שזה נכוןן..למרות שמאיה שחצנית והכלל.. בקיצור זה נכוןן מה שרותם וליאת אמרוו..ותאמינו לי שזה כ-ו-א-ב לי לקבל את זה ואפילו אני לא רוצה לקבל את זהה..אבל זה כ=כ=ה.. אני מבקשתת שכ-ל הפורום יגיבב על זההה.. בתודהה...<>הודיוששש<>

הודיה...כנסי מאמי...

הודיה, אני רוצה להגיד לך שהדבר האחרון שציפיתי לו הוא שתסכימי איתי, ואני אגיד לך גם למה, כי בעינייך מאיה נראתה הבן אדם המושלמם, חסר המגרעות וכל הדברים האלה. אבל אחרי שקראתי את התגובה שלך, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד... יפה שאת רואה את המצב האמיתי, ולא בוחרת כמו אחרים להישאר בתוך הבועה הזאת שקוראים לה- " מאיה המושלמת".. כי היא ממש לא קיימת, וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתפוצץ אותה בועה.. הודו'ש, מה שאנחנו רושמות פה זה לא משקף את האהבה שלנו אל מאיה, כי עדיין יש אהבה, אנחנו פשוט מאוד רואות את האופי ואת ההתנהגות שלה האמיתית... זה לא אומר שהפסקנו לאהוב אותה או משהו כזה, אבל זה כן שינה דברים, והזיז...לפחות אצלי.. אני מאוד מקווה שעוד כמה יתעוררו...כי זה לא מתאים להם, דווקא להם.. הודיה, שוב באמת כל הכבוד...לא ציפיתי

והודיה, זה באמת נכון..כשפוגשים אותה

היא לא מחבקת ומתייחסת מתוך אהבה אמיתית... אלא רק בגלל שזה מעריץ שלה....זה הכל.. אפשר ישר לראות את המרחק שהיא שומרת.. ובאמת כמה שקשה להודות בזה, ולחלק קשה לקבל את זה, ולך במיוחד הודיה אבל זה נכון...אין מה לעשות....

תודהה נשמהה..פשוט..הכרתי בעובדות כי

זה ככהה..אנלא יכולה לברוח מהמציאותת..ולהישאר באותה בועהה.. כנראה שהתבגרתיי..והבנתי את הדבריםם.. אני כבר לא מרביצה לילדים שמקללים את מאיהה חח וגם לא מגנה עליהה..כולם יודעים שאני מעריצה מטורפת שלהה..ובגלל זה עושים לי את זה כדי לעצבן אותיי..אבל זה כבר ל-א מזיז לי כי לא אכפת לי שיגידו מה שבא להםם..העיקר זה מה ש-א-נ-י חושבת עליהה..וגם אם הם יקללו אותה זה לא אומר שאני יפסיק להעריץץ אותהה..בחיים לא!! ושובב תודהה רותמיי..ואני מקווה שמאיוש שלנו תשתנהה..כי לא מגיע לנו יחסס לא יפהה ומזלזל..כי בסך הכל הקריירה שלה לא שווה בלעדינוו..כי היא עושה את זה בעיקר בשבילינוו.בשביל שיהיו לה מעריצים..בדוריי מהה..או לאא?? שכל אחד יגיד פה מה דעתוו <>הודיושש<>

בדיוק...כל אחד פה מפחד לראות את

המציאות כמו שהיא, ולא את המציאות שהוא היה רוצה שתהיה, אז בורחים ולא מגיבים, מנסים למצוא אלף ואחת סיבות להתנהגות שלה, מנסים להצדיק אותה בכל דרך שהיא. אז יש את הסיבה שהיא עייפה, שהיא לא במצב רוח טוב, שלא בא לה היום, ועוד מיליון ואחת אלף סיבות, אבל די...כמה פעמים בן אדם יכול להיות עייף, אין לו חשק, אין לו כוח...אנחנו המעריצים שלה, אם כל הכבוד. פעם, פעמיים עייפה, אין לך כוח מבינים אותך...אבל כמה?!?! לפני שהיא התחילה את הקריירה, היא ידעה שיהיו לה מעריצים, והיא אמרה שהיא חלמה על זה מגיל קטן שיעריצו אותה, אז הנה, יש לך מעריצים, החלום שלך התגשם, וככה היא מזלזלת?? ככה היא מזלזלת בחלום שלה?...בנו?.. כשהיא התחילה את הקריירה היא ידעה שזה יקרה, ואם אין לה כוח, אין לה חשק, היא עייפה אז למה היא עשתה את זה?..הרי קריירה של זמרת חייבת לבוא עם מעריצים ביחד...אין כזה דבר לא...זה חלק בלתי נפרד. כנראה שלא מגיע לה שיעריצו אותה...

צודקת במיליון אחוז מאמי...אלה הן

העובדות...ואין מה לעשות. ת'אמת שיש מה לעשות, אבל הדבר הזה צריך לבוא אך ורק מהצד של מאיה...כי חבל שהיא הורסת לעצמה...היא פשוט יורקת לבאר שממנה היא שותה. ובאמת שלא מגיע לנו יחס כזה, והתנהגות כזאת...כי שורה תחתונה, בלעדינו היא כלום...נאדה, שום דבר..

אני מקווה שכולםם יתעוררו מהחלוםם..ב

באמתת...ואנלא רוצה להגזיםם..אבל באמת כואב לי בלב להגיד את זה וחלק בי גם לא מקבל את זהה..וזו האמתת..חלק בי עדין לא קלט מי היא מאיה האמיתית..חלק בי עדין חי בבועה שמאיה היא מושלמתת..אבל היא לאא..היא בנאדם כמו כולנוו..ותאמינו לי למרות שאני חוזרת על זה שוב ושוב ושוב כמו קרציהה ממש ממש ממש ממש אבלל מ = מ = ש כואב לי בלב בנשמה להגידד את זהה..כמו שאמרתי חלק בי לא מקבל את זהה..ואני חושבת שהוא גם לא יקבלל.. <>הודיושש<>

../images/Emo45.gif כל הכבוד הודיה!! דווקא באמת

ממך לא ציפיתי.... כי מרוב שכינית אותה כל הזמן "מושלמת" וכל אחד שהיה בא לפורום היית חושבת שהוא שקרן וקופצת עליו אז באמת יפה לך שאת יודעת כבר מי היא...

תודהה ליאתיי..פשוט מאוד אני התע

וררתיי מאותה הבועה שדיברנו עליההה.. את כנראה מבינהה על מה אני מדברתת..וזה נכון שבמיוחד לי קשהה..את היית נוכחת לא פעם בהופעות איתי וראית איך התנהגתי למאיה ואם מישו מתעסק איתה מקלל יש לו עסק גדולל מאודד איתיי.. אבל זה ככהה..די גם לא רציתי להמשיך לברוחח... <>הודיוש<>

erezchalfon

New member
כנסו לפרופרציות - חבר ילדות של מאיה

לכל חברי הפורום שלום רב קוראים לי ארז ואני ידיד של מאיה עוד מילדות וכואב לי לשמוע מה אתם חושבים ואומרים עליה לגבי נושא המושלמת זה נכון אין דבר ואין אדם מושלם לכולם יש ימים קשים וימים ללא מצב רוח ידוע, אבל להגזים ולומר דברים כאלו עלייה שתפסיקו להעריץ ותתחילו לנטוש אותה זה לא הכי במקום כי כשאוהבים לא עוזבים, אני בא ממקום של הבנה ובאמת איתכם אבל אתם צריכים להבין שהיא מאוד עסוקה בסיום הדיסק בעבודה על המחזמר שיעלה בחנוכה ובסרטה החדש שיעלה בקרוב מאוד אלו לא חיים הכי קלים זה מלווה בהמון עייפות ומשברים שיחלפו בקרוב. בתקווה שתפנימו ותשנו את הדעה אוהב ארז...

לארזז..כנס רגע!

חס וחלילה חס וחלילה שאנחנו ננטוש אותהה ברגעים שהיא זקוקה לנוו..זה לא היה הכוונה שלנוו..אתה כנראה לא הבנת..אנחנו מאוד פגועים מהיחס של מאיה אלינוו..זה לא מגיע לנו כי אנחנו נותנים לה את כל עולמינו..היא הכל גם החיים שלנוו..תאמין לנו שלנו זה ממש פוגע כמאיה מתייחסת לאחד מאיתנו בזילזול..לה זה לא נראה שאכפת בכלל..אנחנו יודעים שהיא עסוקה ועייפה ובמשברים לפעמים וכו'..אבל באמת מה כל הזמן היא עייפה ועסוקה? אי אפשר אפילו להקדיש 5 או 2 דקות למעריץ שכל כך רוצה לראות אותה? אנחנו מבינים שזה קורה פעמיים שלוש חמש אבל לא כל הזמןן.. אין לך מושג כמה זה כואב שהבן אדם שאתה מעריץ אותו אוהב אותו שאתה רץ אחריו מגן עליו ובעיקרר אוהב אותו ד-ו-ח-ה אותךך..כי מי היא מאיה בלעדינו? נאדהה..בשביל מה היא עושה את כל זהה? בשביל המעריצים.!!!! ואם היא תתיחס אלינו ככה זה בשביל מה הקריירה שלה שווה? לא שאני מזלזלת חס וחלילהה..וזה לא אומר שאני לא אוהבת אותה או משהו..פשוט מאוד לא מגיע לנו היחס הזהה..מה זה אפילו לפורום שיש בשבילה שהקימו בשבילה היא לא טורחת להיכנס בכלל..אז שלא נדבר על היחס למעריציםם..באמת אתה צריך להבין אותנו..זה מאוד מאוד מאוד פוגע..ותאמין לי שאנחנו מבינים ולא נותשים אותה בחיים..כי היא החיים שלנו..לפחות שלי היא החיים שלי אתה מבין את זה? היא הכל בשבילי..ואם היא תתיחס אלי ככה..זה הדבר שהכי יפגע בי בעולם..הכי הכי.. מקווה שתקרא את זה גם אם זה חפירה..זה שווה את זה <>הודיושש<>

erezchalfon

New member
להודיה היקרה מארז

אין לי בעיה לתת לך את הנייד שלי ושתתקשרי אליי ולעשות וועידה עם מאיה שתדברי איתה ותסבירי לה את כל מה שאת כותבת ואמרת לי כדי שהיא תוכל להבין ולתקן את עצמה, רק שאין לי מושג איך אני שולח הודעה פרטית שרק את תוכלי לראות אותה, ולגבי העניין שהיא לא נכנסת לפורום יש לה גישה למחשב אבל היא לא מבינה ענקית בזה מאז ומתמיד לא היתה מבינה גדולה בזה, וחשוב לי שתדעי שאני אעדכן אותה בכל מה שהולך כאן בפורום שלה ותאמיני לי שאין לך מושג אבל באמת כמה היא מעריכה ויודעת ואוהבת את כולכם ויודעת שבלעדיכם היא כלום תהיה סגורה על כך אני אדבר איתה בסופשבוע ואספר לה על כך שתגיב ותוציא הודעה מסודרת על כך ושתבינו שהיא בחיים לא תזלזל בכם כי בשבילכם היא שרה ונותנת את כולה כמו שאתם לה... מקווה שהבנת ושיהיה לך לילה קסום חמודה.

ארז אני מסכימה איתך...וחבר'ה מה

קרה פתאום כולכם בבת אחת התחלתם להוציא את כל מה שאתם חושבים? אני לא מבינה אתכם בכלל

אהה ועוד משהו שאני חייבת להגיד!

מאז שאחד מחברי הפורום התחיל להגיד על מאיה שהיא לא שווה יותר הערצה ,שהיא לא מתייחסת יפה וכו' מה קרה נתפסתם בזה וזה מעניין כי כל פעם שמישהו מכם היה פוגש אותה ישר הייתם רושמים יאא איזה מדהימה היא תודה לך מאיה על היום המאושר וכל זה ופתאום כולכם החלטתם שזהו נכון מה קרה זה היה סתם שכל פעם שהייתם פוגשים אותה וחזרתם מאושרים והייתם מתלהבים וכל זה וכגלל זה אני לא מבינה שפתאום במקרה כולכם יצאתם נגדהה זהו זה מה שהיה לי להגיד שיהיה לכם לילה טוב

למעלה