מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

high up

New member
שלום לכם ולתשומת ליבכם!

אני נכנסת אליכם לפורום וזו הפעם הראשונה, ורציתי לספר לכם איזשהו סיפור שקרה לי ונשמע לי מאד מעניין ומוזר. וזה כמובן קשור למאיה. יש לי חברה טובה מאד שעבדה בעבר בסוכנות של רוברטו. לפני כמה זמן נסעתי איתה באוטו שלה, ונסעה איתנו מאיה. אני אישית מאד אהבתי את הקול שלה תמיד. מה שקרה ברכב כבר היה מוזר. אצל חברה שלי היה איזשהו דיסק עם שיר מדהים בעברית. חברה שלי שואלת את מאיה, תגידי, השיר הזה שלך? השיר, היה "כל העולם", של עופר ניסים ומאיה, אז מה אמרה הבוסקילה? כן זו אני. עשיתי את זה עם עופר. אמרתי לה שזה שיר מדהים ושכל הכבוד לה. היא הגדילה להגיד לי , ששאר הדיסק, שכולו מוזיקת האוס, היא הקליטה בכבודה ובעצמה ועשתה אותו עם עופר ניסים ועוד בחו"ל ושהוא מאד מצליח. אני ממש התרשמתי. יש שם שירים מאד מוכרים במועדונים בארץ כמו - searching, alone. בקיצור, אמרתי לה כל הכבוד והיא אמרה תודה וזה. אחרי כמה זמן אני יושבת במספרה בת"א שומעת את השיר הזה "כל העולם" ועושה לספר , מאיה בוסקילה הזאת שרה מדהים. הוא היה בשוק. הוא אמר לי מה פתאום! זאת מאיה של עופר ניסים , מאיה סימן טוב. לא האמנתי לו. הוא רץ להביא לי את הדיסק המקורי ופתאום אני רואה תמונה של בחורה אחרת לגמריי. הוא שם לי את כל הדיסק ששמענו באוטו שמאיה אמרה שהיא הקליטה עם עופר בחו"ל, וכל הדיסק הזה, שרה בכלל מאיה אחרת. הספר הזה, במקרה הוא גיי. והוא מכיר את המנהל של עופר ניסים. סתם מתוך סקרנות הוא התקשר לשאול אם בכל זאת עופר ומאיה עבדו אי פעם כמו שהיא בעצמה מספרת, והמנהל שלו אבי אמר שלא היה ולא נברא. עכשיו השאלה שלי אליכם היא - למה זמרת כמוה משקרת בצורה כזאת?? אני וחברה שלי עדיין בשוק! ממה זה נובע? לשקר לאנשים ככה שיגלו בסוף את האמת. אני ממש לא מבינה איך היא חושבת שאנשים עד כדי כך טיפשים ולא יגלו בסוף שהיא לא אמיתית וכזאת קנאית. אין לי מושג אם דברים מסוג אלה הם אופיינים לה, וזה רק עושה לה לא טוב, אבל היא לדעתי צריכה להתבייש שהיא ככה לוקחת קרדיט של אנשים אחרים ולנצל את זה כי הם לא מוכרים כמוה. בכל מקרה, רציתי לספר לכם מה שחוויתי לצערי, ודי הופתעתי מזה , לתשומת לבכם.

הדרוס

New member
תגובות חמות רצות פה בפורום...כנסו!!

חיכיתי באמת לרגע שהכל יתפרץ החוצה... אנשים מתחילים לקלוט שמאיה כנראה לא הבנאדם הכי מושלם בעולם (מודה שפעם גם אני חשבתי ככה...) אבל זהו, המצב השתנה, דברים גרמו לי לפקוח ת'עיניים ולהבין שמאיה...אממממ....איך נגיד את זה?...אממממ...לא מעניינת אותי יותר?! אנשים, תבינו!! מאיה היא בסה"כ בנאדם רגיל שלא מחזיר בכלל אהבה (עכשיו כשאני חושבת על זה ומדברת עם ליאת אני חושבת על זה שמסכנים יהיו הילדים שלה ושל דודי...חחחח
) בכל מקרה, אין לי מושג אפילו מה פתאום גרם לי לומר את זה אבל קשה להעריץ אדם שלא מחזיר אהבה כמו מאיה ולא נראה לי היא בכלל שווה את זה
כשאני אומרת לאנשים שהפסקתי להעריץ את מאיה הם בכלל לא תופסים את זה מרוב כל מה שחשתי אליה, הם אפילו כותבים לי כל מיני דברים ביומן (יומן מאיה בוסקילה) ומציירים לה על הפנים וזה בכלל לא מזיז לי...חחחחח למרות שזה קצת מצחיק
(אתם חייבים לראות את הפנים שלה...פחחחחחחחחחחח) בקיצור, אני מקווה שהפנמתם ובאמת אנשים תפקחו את העיניים כי בהתחלה כשלא היו למאיה מעריצים היא היתה מה זה חברמנית, טוב נו כי בכל זאת סוף סוף מעריצים אותך...תחשבו שאתכם מעריצים בהתחלה....אבל עכשיו היא התרגלה למצב וכנראה אנחנו לא ממש בראש שלה, היא יותר מתעסקת בחבר המעפן שלה (מישהו אמר דודי?!?! ---> בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
) וזהו, זה כל מה שהיה לי לומר לכם... ואנשיםםםםםםםם, אני מחכה לתגובות... הדר
נ.ב: זה לא שהפסקתי לגמרי עם ההערצה שלי אל מאיה, כמובן שאני אמשיך לאהוב אותה אבל לא כמו ברמות המטורפות שהערצתי בעבר...

חברהה..אני רוצהלדבר איתכם על מאיה..

תקשיבו..בעיקבות כל מה שנאמר בפורום לאחרונה..זה גורם לי להסס קצת..לאא יודעת מה אני יגיד לכם..אני פוחדת שמאיה תיכנס לפה ותחשוב מי יודע מה..אולי זה יפגע בה? אולי היא תעלב? -אני לא מבקשת סליחה על מה שאמרתיי..כי זה היה מה שהרגשתי..ואני באמת טיפ'לה פגועה ממאיה שהיא לא נכנסת לפורום..ו-ז-ה-ו אין לי טענות נגדה!! חס וחלילהה!! ++מאיה אם את רואה את זה..תדעי שאת הדבר החשוב לי ביותר בעולם..רק תכנסי לחדר שלי וזה יגיד לך הכל..[אם את מבינה]..אל תביני לא נכון כפרה עליך פשוט קצת נפגעתי שאת לא נכנסת לפורום..זה הכל..ואני יודעת שקשה לך ואני מבינה ומקבלת אותך תמיד גם אם תיהי לא יודעת מה..את בחיים לא התייחס אלי רע..תודה לאל..ובאמת תודה לך על כל ימי האושר האלה..שבזכותך לא ירד לי החיוך מהפנים לאיזה חצי שנה..ואני לא מגזימה..!! אוהבת אותך לנצח רק בבקשה תכנסי לפורום כשיהיה לך זמן פנוי..רק להגיב מה נשמע וללכת..שנדע שאת רואה את כל זה את כל הפורום שהוא אך ורק ב-ש-ב-י-ל-ך! ובעיקרר.. שתראי את כל כמות האהבה של מעריצים אליך..אני מניחה לעצמי שאת כבר יודעת אבל פה מוכח הכל! במיוחד אני..כי..אני מעדיפה לכתוב את זה באופן אישי למרות שאנשים כבר יודעים.. <>ב
הודיוש<>

אני עדיין לא איבדתי את ההערצה אליהה

ואני אומרת את זה בשיא הכנות ואני מתה שהיא תיכנסס לפהההה!!! ומאיה אם את קוראת פה בבקשה תדברי תכתבתי לפחות הודעה אחת שנדע שאת באמת קוראת את הדברים שכתובים פה..!

דעתי::

מאיה נראלי בכלל לא יודעת שיש לה פורום!! הוא כבר שנה ומשו קיים והיא אפילו לא מציצה בו!! ואפילו כבר אייל לא מסתכל!! היא בקושי מתייחסת אלינו!! היא צריכה להגיד תודה שמעריצים אותה למרות ההתנהגות שלה נ.ב שלא תחשבו לרגע שאני לא אוהבת את מאיה אני אוהבת אותה וגם את האישיות שלה אבל היא צריכה קצת יותר לשים לב למעריצים שלה... מסכימים איתי?

מלודוששש..

חחח אני חושבת שמאיה יודעת שיש לה פורוםם..אני לא זוכרת מי אמר לי שדיברו איתה ואמרו לה שיש לה פורום.. היא לא צריכה להגיד תודהה..היא מעריכה מספיק אני חושבת..אני גם מתחילה להבין אותה..זה נכון שממש אין לה זמןן..אבל..מה תעשו לי טובה 2 דקות? אבל אולי אין לה מחשב..לא יודעת אבל שתנסה לפחות להגיד "היי כאן מאיה בוסקילה מה נשמע כולם אני אוהבת אותכם" וזהו!!! זה כל מה שהייתי רוצהה..שהיא תיכנס לפה ותגיב ואם אני ירצה להגיד לה משהו..שתראה את זה ותגיב לי!! זה יהיה ממש ממש מדהים שאני לא יכולה לתאר במילים..חבל על הזמן..זה יהיה יותר מדי בשבילי..אני עדין מלאת תקוות למאיה..עדין לא וויתרתי ואני חושבת שהיא תבוא יום אחד ותגיב בפורום..יש לי הרגשה שהיא באמת מכבדת את המעריצים שלה.. ++מאיה אני אוהבתת אותך הכי בעולם מושלמת יפה שלי!!++ <>הודיושש<>

אני עדין מלאת תקוות שהיא תישתנה וגם

שהיא תיכנס לפורום..בסך הכל אין לה מה להשתנות..היא בנאדם מקסים!! ואדיב ואיכפתי..רק להיכנס לפורום..אוףף אני כל כך מתגעגעת אליהה..הייתי רוצה לדבר איתהה..זה כל כך מעציב..אני מתגעגעת אליה בטירוף!!! נ.ב: מישו יודע על הופעות?????? שמישו יתקשרר לאייל בבבבב-קקקקקק-שששש-ההההה <>היודיושש<>

../images/Emo124.gif כנסו כולם ../images/Emo124.gif

אני רוצה להגיד כמה דברים, כדי להבהיר את עצמי, למרות שאני חושבת שאף אחד כאן לא חייב דין וחשבון לאחרים....אז ככה: כל מה שנרשם כאן על מאיה, ואני עכשיו אדבר על עצמי, כל מה שאני רשמתי על מאיה, לא כתבתי את זה בכוונה לפגוע בה, לפגוע בשם שלה, או חס וחלילה ללכלך עלייה...כי ממש אין לי שום כוונה לעשות את זה כי אני אוהבת אותה.. אני רשמתי את הדברים האלה לא בגלל שהפסקתי לאהוב אותה, אלא כי אני פשוט מודעת להתנהגות שלה, וזה מציק לי....זה הכל... כולכם כבר הפכתם את זה כאילו אני שונאת אותה, או מלכלכת עלייה...אז תירגעו כולכם, כי זה ממש לא ככה...אני עדיין אוהבת את מאיה, אני סך הכל רשמתי שאני מודעת להתנהגות שלה, וכן, שזה מציק לי, ואני בטוחה שאם כמה דברים ישתנו לכולם יהיה הרבה יותר כייף...אז חלאס לבוא ולהתנפל סתם, ונלפח כל דבר, מבלי לדעת בכלל למה התכוונתי. אני אוהבת את מאיה, לא הפסקתי לאהוב אותה, וכל מה שרשמתי זה היה על זה שההתנהגות מפריעה לי...וזה מפריע לי דווקא כי אני אוהבת אותה כל כך, כי אם לא הייתי אוהבת אותה כל כך, אז לא היה אכפת לי בכלל...שתתייחס איך שבא לה, אבל בגלל שזה לא ככה, ואני כן אוהבת אותה זה הציק לי, והייתי חייבת להגיד את זה... אז לכל אלה שממהרים להסיק מסקנות, תרדו מהעץ שטיפסתם עליו, ותירגעו... כי אני עדיין אוהבת את מאיה, ולא הפסקתי לאהוב אותה... אה...ועוד משהו... תרדו למטה.. אמורה יפה שלי, אם חשבת שהייתה כוונה לריב איתך, או שאיכשהוא זה גרם לריב אז ממש לא!!!!! כי אני חולה עלייך אמורה יפה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

עוד משהו....

אני רשמתי את הדברים האלה מתגובות של אנשים, מחוויות של אנשים. אישית זה לא קרה לי, אבל כל מה שסיפרו, שקוראים, שאנשים חווים, אני מאמינה שיש בזה קצת אמת... שוב, אישית זה לא קרה לי, ואני לא הפסקתי לאהוב את מאיה... היה חשוב לי להבהיר את זה.

אני אותו דבר כמו רותם..כנסו..

עדין לא הפסקתי לאהוב את מאיה פשוט מאוד זה מציק שהיא לא נכנסת לפורום זה הדבר שהכי מציק לי תאמתת.. ובגלל שאני אוהבת אותה כל כך אכפת לי ממנה..אכפת לי ממה שאומרים עליה אנשים כי הם לא מכירים אותה..אישית גם אני לא..אבל אני בטוחה שהיא לא כמו שאומרים..היא בנאדם מקסים וטוב..בסך הכל היא בנאדם.. מאיההההה אני אוהבתת אותךך חיים יפים שליייייייייייי כנסיי לפורום ותראיי כמהה אני אוהבתת אותךך וכמה אוהביםם אותך פהה.. <>הודיושש<>

חחח אמורה שלי וכולם...

חחחחח נשמות שלי זאת דעתכם וכפי שהבנתם אני לא איתכם בדעה אבל אני מבינה אתכם ואין לי שום כוונה לריב איתכם בסה"כ אמרתם את דעתכם וזה זכותכם אבל אני לא באה לריב איתכם או משהו כזה , בחיים אני לא אריב איתכם! אמורה שלי אני אוהבת אותך נראה לך שאני אריב איתך??? אין מצב! וגם את ליאתי חחח את יודעת שאני אוהבת אותך ואני לא אריב איתך!

אמורההההההההההההה כפרה שליייי

אמורה, גם אני איתך...שלא תביני לא נכון... אני עדיין אוהבת את מאיה, ואף פעם לא הפסקתי לאהוב, רק אמרתי שמכל מה שמספרים וממה ששמעתי הייתי שמחה עם היחס שלה קצת ישתנה...זה הכל...אף אחד לא אמר שאני לא אוהבת אותה...כי אני אוהבת אותה מאוד...

רותמייייייייי

אניי מזהה איתךך!! ככה גם אני מרגישה!!! לא הפסקתי לאהוב את מאיהה!! אני כמוך רק הייתי רוצה שהיא תיכנס לפורום וזהה..וזהו!! אוהבתת אותךך <>הודיוש<>

למעלה