מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

תסלחי לי אבל אם מאיה לא מעניינת אות

ך אז גם את לא מעניינת אותנוו ואין לך מה לחפש פה אם היא לא מעניינת אותך!! ואנחנו לא מגנים עליה אנחנו אומרים את מה שאנחנו חושבים ויש כאלה שלא מאמינים כולל אותי למה שמאיה תעשה כזה דברר..תעשי לי טובהה.. ואנחנו לא פוחדים לגלות את האמת כי אנחנו מכירים כבר את מאיה יודעים מי היא ועם כל הכבוד היא בנאדם מקסים..קצת שחצנית לפעמים..אבל יש לה לב..רחבבבב חבל על הזמן..ודוגרי אני לא מאמינה לדבר הזהה.. הודיוש_הנסיכה

sivan1207

New member
ווואיי..

חזרתי מאילתת.. וקצת הייתי מופתעת לראות את התגובות האלה... וגם לי יש דעה בנושא... תאמת חחח ניסיתי לקרוא כל מה שנכתב...אבל כבר מאוחר חח ולא היה לי כוח אבל עברתי על כל התגובות ככה בקריאה מהירה... ואני חושבת שמה יצא מכל זה? שכולם פרקו מה שיש להם על הלב.. אף אחד לא הפסיק לאהוב את מאיה.. מאיה נשמה... וגם לה כמו להרבה (אני מדגישה הרבה) אין כוח למעריצים לפעמים... אהע בטוחה שאם כל אחת תכנס לנעלים שלה...תבין שאנחנו עם כל אהבה שלנו..לפעמים קצת מאוסים... מצד אחד אנחנו יכולים להבין למה באמת היא מתייחסת ככה... ומצד שני זה מאוד לא מקובל עלינו.. אבל אין מה לעשות.. לפי דעתי לא צריך להתעסק בזה יותר מידי... אני אוהבת את מאיה בכל מצב...וגם אם אי פעם היא "תפגע" בי אישית אני אהיה בטוחה שזה לא בכוונה...הרי אין לה שום אינטרס לפגוע במעריצים...שלה כי הם רק בונים אותה...כמו שרותם אמרה אם אני לא טועה ואם כן סוריי.. ראו אין אדם מושלם...אולי צריך לדאוג שכל מה שאנחנו חושבים יגיע אליה באמת...כי יש מצב גדול ענק..שהיא בכלל לא יודעת שהיא פוגעת במערצים שלה...כי זה גם האינטרס המנוגד שלה... אף אחד מאיתנו לא מכיר אותה באמת להגיד כן היא שחצנית לא היא לא שחצנית כן זה האופי שלה לא זה לא האופי שלה... בקיצור נראה לי שדי מצאו כאן את הנושא.. אני אוהבתת אותכםםם את כולכםם... סוריי על החפירה :)

למעלה