מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

אויי חן זה ממש לא קשור!!!!

כל המפגשים היו אחלה בהתחלה כי מאיה התלהבה מהרעיון שיש לה מעריצים בכלל.. אבל לאחרונה היא מתייחסת חרא!!!... וזה לא קשור לזה שהיא עסוקה,או עייפה.. כן ידיד של מאיה-ארז.. אני מאוד אשמח גם אם מאיה תכנס לפורום עודד השבוע ותראה את כל השירשור הזה ותדע מה נסגר איתה לאחרונה... אני לא שונאת אותה חלילה... אבל היחס המזלזל הזה שקיבלו המעריצים שלה ואני לא כוללת אותי פה רגע כי מבחינתי כבר נגמרה ההערצה שלי אל מאיה וגם אם היא תשנה את עצמה!!... אז שתחשוב טוב טוב מי באמת העלה אותה למעלה ומי תרם לזה הרבה.. יום מקסים לכולם!!..

זה כן קשור אל תשכחו שלפני כל מה

שהיא , היא בסה"כ בן אדם ויש ימים טובים ויש ימים פחות טובים. תכנסו שנייה לראש שלה ותנסו לחשוב עם כל העבודה שלה נראה אם הייתם יכולים להיות רגועים. מאיה היא אחת שלא יודעת להסתיר את הרגשות שלה , בדיוק כמוני! אם רע לה היא לא יכולה ללבוש מסכה ולהסתיר את זה ולשחק אותה שהכל בסדר , היא לא כזאת מה אפשר לעשות? כלום זה האופי שלה אז קצת תתחשבו כי שאתם רואים אותה אתם כן שמחים ,תמיד רשמתם רק דברים טובים ואם זה לא היה ככה אז למה אז לא כתבתם את זה ונזכרתם רק עכשיו שמישהו התחיל עם זה?

אני רוצה להבהיר לך כאן משהו חן!!

למשל במפגש האחרון שגרם לי להבין מי זאת מאיה ... היא הייתה בפסגה של המצבי רוח והייתה שמחה ועליזה וחייכנית ומה שאת לא רוצה... וזה לא נראה שהיא הסתירה איזה רגש כי אם היא הייתה מסתירה אז היו רואים עליה טיפה עצבות או עצבים... אבל לא היה כלום .. בקיצור נמאס לי להסביר ולהבהיר כל פעםםם!!! זה מה שאני חושבת עליה וזה העובדות בשטח...!! ... את לוקחת את זה לכיוון שאוקיי מאיה היא בנאדם שיש לה מצב רוח והיא בנאדם ככה וככה בכיף... י אני לא רואה את זה אצל זמרים אחרים את היחס הזה...ואם אני רואה אז זה אחדד ל.. שקורה שהם במשברים... אבל מאיה לא נותת מהלבבב... חן אני באמת לא באה לריב איתך אבל אני פשוט מבהירה לך וזאת לא דעה זה פשוט מה שעייני רואות ועוד עינייים אחרות...

לחןן ולכולם!! כנסו!!

חן נשמהה..את לא הבנת את מה שאמרנו..אני שוב חוזרת כי נראה לי שאנשים פה לא הבינו!! אני מתה מאוהבת חולה על מאיהה כמו תמיד ואפילו י-ו-ת-ר! היא החיים שלי!! אני בסך הכל פגועה ממנה קצת..הייתי רוצה שהיא תיכנס לפורום..זה הבקשה היחידה שליי..כי תאמת היא התייחסה אלי הכי נפלא בעולם כשפגשתי אותה אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמולל..ואני לא ישכח את זהה..למה למשל לפורום של נינט נינט נכנסת? למה? אם מאיהה לא יודעת במחשב..לפחות בזמן הפנוי שלה..למשל ביום שבת אנערף כשיש לה יום פנוי..אם יש לה..שזה יהיה להיכנס לפורום אני לא מחייבת אותה..אבל בשבילינו זה ממש חשוב לנו שהיא תראה כמה אוהבים אותה פה!!! רק להגיב וללכת אפילו..זה לוקח בדיוק 2 דקות אפילו פחות..שנראה שכמו שארז אמר שאכפת לה..ואני בטוחה שאכפת לה..רק שתוכיח את זה..לא רק בשבילי..כי אני אוהבת אותה אהבה עיוורת סומכת עליה הכל למרות שהיא לא מכירה אותי..אם היא אומרת מילה בעני זה אמת לאמיתה וזה נכון וזה ככה וזה ככה.. אבל..טוב אני לא יודעת מה להגיד תגידו אתם מה דעתכם.. ++מאיה אם את רואה את זה..תדעי שאני מתה עליך חיים שלי!! את הכל בשבילי וחס וחלילה שאני שונאת אותך!! חס וחלילהה חס וחלילה זה הדבר האחרוןן! רק בבקשה תכנסי לפורום מדי חודש מדי שנה חח סתם אבל מתי שיש לך יום חופשי..++ אוהבת אותך הכי בעולם יפה שלי.. <>הודיוש<>

חן...זה ממש לא מאז שחבר פורום

החליט להגיד.. זה הרבה מעבר לזה, חבל שאת מתעקשת להיות תקועה במקום, ולא להסתכל קצת קדימה וקצת להגדיל ראש, ולהבין את מה שכולם מבינים. ושוב, לא אמרתי שהפסקתי לאהוב את מאיה, כי אני אוהבת אותה....אבל את לא יכולה להגיד שאת לא רואה התנהגות...אופי...נו באמת...

ארזז..כנס ד-ח-ו-ף

אני שמחה שתעדכן את מאיה לגביי מה שאנחנו מרגישיםם..אבל אני מרגישה קצת רגשות אשמה..אני לא רוצה שמאיה תיכנס לפה ותראה מה שאמרתי למרות שאני ממש לא מפחדתת..אני לא רוצה שהיא תחשוב שאני לא אוהבת אותה חס וחלילה חס וחלילה חס וחלילה ומי שחושב ככה לא הבין את מה שאמרתיי..התכוונתי שחלק מהפורום די פגועע ממאיהה..אני לא..ואני מכירה אותה אני יודעתת שהיא שחצנית לפעמים..אבל אני מקבלת אותה חח למרות שהיא לא מודעת לעובדה שהיא ה-כ-ל בשבילי..למרות שאני נפגעת ממנה שהיא לא נכנסת לפורום..אני לא מאמינה לכל הכתבים שרושמים שהיא לא הודתה למעריצים בטקסים ושהיא לא אוהבת את המעריצים שלה וכו'..אני יודעת שהיא מודעת לכךך..אבל אם היא מודעת שתראה קצת אכפתיות וקצת אהבה למעריצים.. בסך הכל אנחנו לא מבקשים הרבה..רק שתראה קצת ק=צ=ת אהבה..וחח אני מאוד ישמח לדבר עם מאיה בטלפון..חח זה יהיה חלום שיתגשם בשבילי..אבל אני חושבת שלא יהיה לי את האומץץ..אבל אני ינסה!! אני יגיד לה.. ושוב אני חוזרתת: ++אני עדין אוהבת את מאיה ואפילו יותר מפעם..פשוט קצת ניפגעתי ממנה זה הכל.!!!! אתם יודעים שהיא החיים שלי..כולם יודעים את זה..אפילו ההורים שלי..רק צריך שהיא תכנס לחדר שלי ושתראה את כל האהבה שיש לי אליה..תמונות שלה על כל קירות החדר..מערכת שעות שלה במחשב היא ברקע יש לי כרית עם הדפס תמונה שלה ומה לא.. מאיה היא הדבר הכי חשוב לי..ואני מקווה שקלטת ארז..חח++ תגיב לי.. ואם הפורום רוצה שיגיב גם..חח אני אשמח
<>הודיושש<>

ואני התכוונתי למפגשים שכל אחד מכם

אומר שהיא מתחייסת ממש מגעיל אבל תמיד שאתם נפגשים איתה אתם רושמים שהיה כיף וכל זה ואם זה לא ככה אז למה סתם אתם רושמים?

erezchalfon

New member
בהמשך לדברים שנאמרו ותגובה להודיה

להודיה וכל משתתפי הפורום כמו שאמרתי ואני חוזר אעדכן את מאיה בנעשה כאן בפורום כדי שתדע על כל סערת הרגשות שלכם והתחושה של הזילזול והחוסר הערכה וכבוד שלה לכם ואם אכן אתם מרגישים ככה היא תתנצל בפניכם תהיו בטוחים (למרות שאני בטוח במיליון אחוז שהיא מלאת אהבה אליכם והערכה גם אם זה לא תמיד נראה ככה הערכה לא תמיד חייבת להיות במילים ומעשים היא בתוך הלב ) אתם צריכים להבין ולנסות תמיד לחשוב מהצד שלה כמה לחץ ותקשורת עוינת יש כלפיה במדינה הקשה הזו שלא נותנת קרדיט מספיק לזמרים עולים. ולפי התגובות שאני קראתי כאן ולפי מה שאני רואה בפעמים שמסתובב עם מאיה היא מתיחסת בצורה הכי יפה למעריצים שלה היא מחבקת ומנשקת את כולם מכל הנשמה והלב וחושבת שאתם הכי חשובים בקריירה ובחייה ושבלעדיכם היא באמת כלום. אתוודה בפניכם זה אפילו מרגש וגורם לה לבכות משמחה הערצה והתרומה הענקית שלכם לה שיהיה לכולכם שבת שלום חג שמח שנה טובה וצום קל השם ישמור אותכם.

תודה ארז ...

אני מעריכה את זה שאתה חושב ככה ואני מקווה שכל העניין הזה יסתדר כי באמת כמו שאתה רואה המון מעריצים שלה פה התאכזבו ממנה! תודה מותק גם לך שבת שלום שנה טובה וצום קל!

ועוד משהו שאני חייבת לציין...

אני מבינה שחלק מכם נפגעתם ממאיה בגלל היחס המזלזל שלה כלפיכם וזה עצוב לי מאוד!

דיי..ארזז כנס שניה ב-ב-ק-ש-ה ממך!!!

ארז שבת שלום לך, אני רוצה להבהיר לך משהוו..לי אין דבר יותר חשוב ממאיה!! ואני חס וחלילה אומרת שהיא רעה או משהו..אלי היא התייחסה הכי יפה בעולם..אבל חלק מאיתנו [מהפורום] מאוד ניפגע ממנה אני מדברת בכלליות..אני רק לא נפגעתי אבל הייתי רוצה שהיא תיכנס לפורום כמו שאמרתי לך מקודם כשיהיה לה זמן פנוי..בבקשה ממך אל תפרש את הדברים לא נכון!! זה לא מה שאני אמרתי!! אני יחזור על זה כמה פעמים שיהיה צורך!! גם עם תחשבו שאני קרציהה...בכל זאת יש בתוכי משו שאומר.."אם הוא [ארז] ילך למאיה ויגיד לה שאני אמרתי שנפגעתי ממנהה..ופעם שעברה אמרתי שכולנו מכירים את האופי שלה והיא לפעמים שחצנית..מה מאיה תחשוב?"..אתם מבינים?! זה הפחד שלי בואו ואני יגיד לכם תאמת! אנלא רוצה שמאיה תחשוב שאני שונאת אותהה כי זה לגמריי הההפךךךךךךך ++ארזז בבקשהה תבין את זהה ואני מקווה שתקלוט את מה שהתכוונתי להגיד באמת++ <>הודיוש<>

שלום ארזז!!

והייתי מתה שהיא תיכנסס לפורום רק בשביל להגיד שהיא אוהבת אותנווו בבקשה תגיד לה את זה..! ולכולם אני לא נכנסת לריבה הזאת כי אני עדיין אוהבת את מאיה איך שהיאאאאאאאאאאאאא!!!!

ייאאווו תגידו מה אתם אטומים?!?!?../images/Emo46.gif

זה בכלל לא מריבהה!!! כמה פעמים צריך להגידדד יא אללהה!!! גם אני אוהבת את מאיה איך שהיא!! זה לא קשור בכלל..אמרתי גם אם היא תהיה לא יודעת מה אני ימשיך לאהוב אותה ת-מ-י-ד! פשוט קצת ניפגעתי ממנה שהיא לא נכנסת לפורום זה הכל היא לא עשתה לי שום דבר רע חס וחלילה!!! להפךך!!!!! היא עשתה אותי הכי מאושרת בעולם מהפגישות שהיו לנו יחד!! זהההההההההההה הכככככלללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שתקלטו!! אנלא רבה ולא רבים וזה לא מריבה מותר להגיד מה שחושבים!! אני אמרתי את שלי.. מאיה אני אוהבת אותך הכי בעולם אל תביני לא נכון יפה שלי..נפגעתי שאת לא נכנסת לפורום ז=ה ה=כ=לל!! מאיה אני אוהבת אותך לנצח חיים שלי..מקווה שהבנת את כוונתי.. אני מקווה גם שכולם הבינו!! <>הודיוש<>

איזה מריבה לעזאזל!??!?! כל כך קשה

לכם לקלוט ולהפנים מה שאומרים לכם??!?!??! לא אמרנו שהפסקנו לאהוב את מאיה..מה כל כך קשה להבין בזה רבאק!!!!

ד י ק ו ש

New member
מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

אני לא יודעת אם שמתם לב אבל אני לא מגיבה.. אני קוראת הההכלללל אבל לא מגיבה.. בהמשך תגיע תגובה ארוכה שלי ואתם כבר תבינו למה.. !! בכל זאתתת אני שמחה שאתם מדברים על מה שמפריע לכםםםם אז שרשרו הכל לפה..

high up

New member
תסלחו לי כולכם

קודם כל אני לא בגיל שלכם בכלל ואם אתם חושבים שאין לי מה לעשות חוץ מלהכנס לכאן בשביל לגרום לכם למריבות, אז אתם עוד יותר עיוורים ממה שחשבתי. תקראו שוב את מה שסיפרתי לכם - מי היה יושב להמציא דבר כזה?? עד כדי כך דמיון? למה דווקא בחרתי את עופר ניסים וכל זה? איך אפשר בכלל להמציא כזה דבר ? יש דברים הרבה יותר מופרעים וחמורים להמציא אז מה יש לכם?? נכנסתי דווקא לפתוח לכם את העיניים ואתם במקום שתחשבו שאנשים זרים נכנסים לכאן לא סתם ולא פעם ולא פעמיים ומספרים לכם דברים שגורמים להם לשוק - אתם בוחרים להמשיך להגן על המאיה שלכם שהיא בחורה שחצנית מסתבר - אין לי כלום איתה והיא לא מעניינת אותי ואם לא מתאים לכם להאמין ואתם חושבים שבן אדם הוא עד כדי כך מסכן ומשועמם להמציא עליה סיפורים, אז יש לכם בעיה אל תאמינו ועוד אמרתי לכם, תבררו את זה בעצמכם, אבל אתם פחדנים מידי לגלות את האמת. למרות שיש כאן כמה שהתפתחו מאז, אז כל הכבוד, תהיו בריאים.

למעלה