מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

בסדר,

אבל למה אתם חייבים לענות לו על זה תעזבו את זה וזהוווו!! כל הזמן באים לפה עוד ועוד אנשים שבאים ליצור מריבות בינינו אז בבקשה אל תגיבו לזה.

מאיה בוסקילה??

אני חושב שזה לא כל כך נכון שמאיה היא שויצרית כי אני נפגשתי איתה והיא נתנה לי יחס נהדר בכלל הרגשתי שהתגובות שלנו מאוד מאו ד מאוד מאוד מאוד מאוד חשובות לה והיא גם הזמינה אותי להופעות שלה מאחורי הקלעים ובכלל הכל טוב טובו ביביביבי

אממממ..

אני לא אשלול את מה שאמרת... יש ויש.. אני לא רוצה לפרט יותר מידי אבל אי אפשר שכל אחד שיבוא לפורום יכתוב משהו "רע" על מאיה או "שקרי" וחלקם תגידו שהוא השקרן אין לדעת... פשוט אתם מעריצים ואוהבים את מאיה מעל הראש אז בשבילכם היא מושלמת וכרגע אני אומרת דברים מציאותיים ולא בכוונה לעצבן או משהו... דעה שלי!!

high up

New member
חן את פוחדת לגלות את האמת

את פוחדת לגלות את האמת על "הכוכבת" שלך, בסה"כ אמרתי שתשאלי אותה אם היא עובדת עם עופר ניסים - זה גם "קשה" לך או שאת פוחדת לגלות שכולם צודקים והמאיה בוסקילה שלך היא לא כזו תמימה וטובה כמו שאת חושבת?

מה קשור??? מה??? אמרתי בסה"כ

שאני לא אשאל אותה דבר כזה כי אני רק אעשה מעצמי צחוק כי מה שאמרת זה לא נכון אין מצב שאני אאמין לדבר כזה זה בכלל לא נשמע הגיוני שהיא תגיד דבר כזה

ליאת את צודקת...נכון שיש דברים שבהם

אנשים מגזימים, ומנפחים דברים מעל ומעבר בקשר למאיה,מוציאים אותה ממש מלוכלכת,ומכל זבוב עושים פיל...יש כאלה, וגם אותי זה מכעיס. אבל יש דברים, שאף אחד בכלל לא טורח להסתכל עליהם. איך זה יכול להיות שכל העולם משקר לגבי מאיה?....כל מי שנכנס לפה, וכל הכתבות שמוציאים, על היחס שלה, על ההתנהגות שלה...אני אומרת שנכון עיתונאים תמיד ינפחו דברים, אבל תכלס, בשטח הם לא ינפחו סתם בלי שיהיה להם בכלל בסיס. הרי לא סתם הם כתבו את הכתבה. בשביל הרבה פה מאיה היא ה-כוכבת, המגה סטאר, בקיצור האישה המושלמת, ובגלל שאתם כל כך בטוחים שהיא כזאת מושלמת וכזאת חסרת מגרעות אתם מגיבים ככה... נוח לכם לחיות בבועה הקטנה והורודה שלכם....אתם פשוט מתכחשים, מסרבים, מפחדים לפקוח את העיניים.....

מה שרשמתי למעלה יושב אצלי הרבה זמן

ורציתי להגיד אותו...וסוף סוף אמרתי אותו... כל הדברים האלה, כנראה גרמו לי לפקוח את העיניים.... אני לא אומרת שהפסקתי לאהוב את מאיה, אבל כל ההתנהגות שלה, היחס הזה לאנשים, כנראה הזיז אצלי משהו... וכשרשמתי יחס לאנשים אל תרשמו לי תגובות כמו: " אני הייתי איתה יום שלם והיא התייחסה אליי ממש יפה" או " אליי היא תמיד מתייחסת יפה.." כי גם אליי היא תמיד מתייחסת והתייחסה יפה כשפגשתי אותה...אבל לא מסתכלים על בודדים, מסתכלים על התמונה הכללית..וזה מה שחלק מכם פשוט לא מבינים.... וגם כשפוגשים אותה, כל מה שתגידו וכמה שתצאו נגדי בקשר לזה, לא יעזור לכם. כי מאיה כשהיא פוגשת מעריץ היא לא נפתחת אליו, היא לא מנשקת ומחייכת מתוך אהבה אמיתית, אלא כדי לצאת לידי חובה...להגיד אני זמרת, הוא מעריץ שלי, אני חייכתי נתתי לו נשיקה ועשיתי את שלי...יש דיסטנס, וכמה שתצעקו עליי ותגידו את ממציאה, או שתגידו- " אצלי זה לא ככה" " איתי זה לא ככה" זה ככה ועוד איך....אני מוכנה להתערב שאחרי שאנחנו הולכים היא בכלל שכחה שהיינו....ועכשיו אני בטוחה שיקומו כמה ויגידו " אותי היא זוכרת" ו " איתי היא תמיד בסדר, אותי היא אוהבת" ...אז הנה התשובה בשבילכם- מאיה, כמו כל בן אדם אחר, היא בסך הכל בן אדם. וכמו כל בן אדם היא זוכרת פרצופים, כי כשמעריץ או לחלופין מעריצה תגיע הרבה להופעות סביר להניח שהיא תזכור פרצופים.... אני מזמן לא ראיתי את מאיה, ואני ממש רוצה שתהיה הופעה, או איזה מקום שייצא לי לראות ולפגוש אותה, ולראות בעצם אם כל הדבר המקסים הזה, כל האהבה הענקית למאיה עדיין נשארה, או שזה כבר לא אותה האהבה שהייתה לי... בגלל זה אני מחכה לאיזה מפגש, או לאיזה הופעה, ושם מבחינתי זה יהיה המבחן האמיתי....

רותם את לא יודעת כמה את צודקת!!!

מסכימה איתך בכל מילה!!... אנשים אנחנו אומרים עובדות בשטח אני גם כמוכם הייתי אומרת שמאיה היא מושלמתת וכל אחד שהיה בא לפורום הייתי שוללת הייתי עיוורת פשוט ככה... עד שחוויתי את זה וראיתי את האווירה הזאת מולי .. אמרתי וואלה כל האנשים אבל כל האנשים שכתבו את כל "השטויות" על מאיה הם צדקו... אז מה בעצם מוכיח לי כאן?! שאני הייתי פשוט ילדה שמעריצה ולא רואה אף אחד כי מאיה היא המושלמת היא הזמרת שבחיים לא תשקר,לא תפגע, ולא שום כלום... כנראה שטעיתי... אני לא מאחלת לכם לעבור יחס מזלזל ממאיה אבל לפחות שלא תהיו עוורים כלפי עצמכם ... אל תהיו טיפשים אומרים לכם כי יודעים מה היה ... ונכון שלפעמים לא צריך להאמין לשמועות אבל הפעם זאת לא שמועה... ואני לא אומרת את זה כדי שלא יהיו למאיה מעריצים חס וחלילה שיהיה לה ובכיףףףףףף!! רק תדעו מי היא הזמרת שלכם ואת מי אתם מעריצים...ואז אם יבוא לכם להמשיך אז בכיףף!!

אני רואה שאף אחד לא מגיב...מה קרה?

אני לא אומרת שהפסקתי לאהוב את מאיה, או שאתם מפחדים שאם תגיבו זה יראה כאילו הפסקתם לאהוב אותה, זה ממש לא ככה.. אנחנו בסך הכל רואים ואומרים תכלס את פני הדברים... כנראה אתם מפחדים לפקוח את העיניים, או פשוט מאוד לא רוצים. נוח לכם להישאר במחשבה שמאיה היא הכוכבת המושלמת, או שהיא אוהבת אתכם כל כך כי היא התייחסה אלייכם יפה כל פעם שנפגשתם איתה...אז ממש לא. באמת אני לא אומרת את זה בכוונה לפגוע באף אחד, חס וחלילה כי אני אוהבת כאן באמת את כולכם, אבל מאיה התייחסה יפה אך ורק בגלל שזה מעריץ שלה, או בגלל שתפסתם אותה ביום טוב...זה הכל. היא ממש לא אוהבת אתכם..כמה שזה נשמע מגעיל...היא נישקה וחיבקה מחובתה כזמרת....זה הכל

חן, עזבי דעה....זה עובדות בשטח רק

חבל שאתם לא רוצים לראות... ושוב, אני לא אומרת שהפסקתי לאהוב את מאיה, רק חבל שככה הם הדברים

וזה בכלל לא קשור כאן לדעה..כי מה את

את חושבת?.. שכשאת פוגשת את מאיה, והיא מחבקת ומנשקת אותך, זה בגלל שהיא מטורפת עלייך, או אוהבת אותך?....אני מצטערת אולי לנפץ לך את הבועה, אבל זה ממש לא ככה..היא ממש לא עושה את זה מתוך אהבה אמיתית..כי רואים ושמים לב לדיסטנס שלה, לזה שהיא עושה את זה כדי לצאת לידי חובה...

כולםםם!!

סתכלו אנחנו רבים בגלל זה למה??!! פשוט אל תתיחסוווווווווו!! סתכלו כמה ריבים זה גורם הוא סתם מושך תשומת לבב אז לא מבינים את זה???????????????????

מה הקשר?!?!?!

למה לא להתייחס? את אומרת כאן פשוט תעצמו עיניים ואל תתיחסו למה שאומרים.... את רוצה תאמיני לזה את לא רוצה תחיי עם ההערצה שלך אל מאיה ועם הידיעה שמאיה היא נותנת יחס מהלב או לא יודעת מה... מספיק הבהרנו כאן את היחס אני לא מתכוונת להבהיר שוב...אם חלקכם לא רוצים להתייחס לזה אחלה שיבושם..!! באמת תהנו בהערצה...מכל הלב!!... אבל ברגע שתבינו אז תגידו אה הם צדקו...

מאי, אני ממש מצטערת לאכזב אותך

אבל מה שהבחורה הזאת רשמה זה ממש לא גורם לנו לריבים, כי מבחינתי אני בכלל לא רבה. אני שמה את את הקלפים על השולחן... וזה בכלל לא קשור למה שהיא רשמה, זה רק מאמת את הדברים. כולכם יודעים שמעתם וראיתם את ההתנהגות של מאיה, וכל ההודעות שרשמתי זה לא בגלל שהפסקתי לאהוב אותה, כי לא הפסקתי, זה בגלל שזה מעצבן אותי ההתנהגות הזאת. הרי מה היא בלעדינו, הקהל שלה??? אה?? היא שום דבר!! כ=ל=ו=ם בלעדיי הקהל שלה! כי מי יקנה את הדיסקים שלה? מי ירוץ אחריה לכל הופעה? מי יצביע לה בכל מיני תחרויות ומצעדים אם לא אנחנו?? אתם לא מבינים אותי נכון, וישר מתנפלים וישר רצים להגן עלייה, תהיו טיפה בוגרים, זה מה שאני מבקשת ושימו את האהבה שלכם אליה לרגע בצד, תתנתקו לרגע ממאיה ותסתכלו בעיניים אובייקטיביות על ההתנהגות שלה....

בסדר הבנתי אותכן רותם וליאת..!

זה בסדר זאת הדעה שלכםם ואולי זה ככה ואני לא רוצה לפקוח את העיניים אבל אני עדיין מעריצה אותה ואני יודעת שגגם אתןן וזה בסדר מה שאתם חושבות!! אבל אני לא רוצה שנריב בגלל זה..!

למעלה