מה שרשמתי למעלה יושב אצלי הרבה זמן
ורציתי להגיד אותו...וסוף סוף אמרתי אותו... כל הדברים האלה, כנראה גרמו לי לפקוח את העיניים.... אני לא אומרת שהפסקתי לאהוב את מאיה, אבל כל ההתנהגות שלה, היחס הזה לאנשים, כנראה הזיז אצלי משהו... וכשרשמתי יחס לאנשים אל תרשמו לי תגובות כמו: " אני הייתי איתה יום שלם והיא התייחסה אליי ממש יפה" או " אליי היא תמיד מתייחסת יפה.." כי גם אליי היא תמיד מתייחסת והתייחסה יפה כשפגשתי אותה...אבל לא מסתכלים על בודדים, מסתכלים על התמונה הכללית..וזה מה שחלק מכם פשוט לא מבינים.... וגם כשפוגשים אותה, כל מה שתגידו וכמה שתצאו נגדי בקשר לזה, לא יעזור לכם. כי מאיה כשהיא פוגשת מעריץ היא לא נפתחת אליו, היא לא מנשקת ומחייכת מתוך אהבה אמיתית, אלא כדי לצאת לידי חובה...להגיד אני זמרת, הוא מעריץ שלי, אני חייכתי נתתי לו נשיקה ועשיתי את שלי...יש דיסטנס, וכמה שתצעקו עליי ותגידו את ממציאה, או שתגידו- " אצלי זה לא ככה" " איתי זה לא ככה" זה ככה ועוד איך....אני מוכנה להתערב שאחרי שאנחנו הולכים היא בכלל שכחה שהיינו....ועכשיו אני בטוחה שיקומו כמה ויגידו " אותי היא זוכרת" ו " איתי היא תמיד בסדר, אותי היא אוהבת" ...אז הנה התשובה בשבילכם- מאיה, כמו כל בן אדם אחר, היא בסך הכל בן אדם. וכמו כל בן אדם היא זוכרת פרצופים, כי כשמעריץ או לחלופין מעריצה תגיע הרבה להופעות סביר להניח שהיא תזכור פרצופים.... אני מזמן לא ראיתי את מאיה, ואני ממש רוצה שתהיה הופעה, או איזה מקום שייצא לי לראות ולפגוש אותה, ולראות בעצם אם כל הדבר המקסים הזה, כל האהבה הענקית למאיה עדיין נשארה, או שזה כבר לא אותה האהבה שהייתה לי... בגלל זה אני מחכה לאיזה מפגש, או לאיזה הופעה, ושם מבחינתי זה יהיה המבחן האמיתי....