מאיה בוסקילה ?!?!?!?!

צודקת הדרו'ש !!

באמת קשה להעריץ מישהו שלא מחזיר אהבה מי כמוני יודעת... אנשים באמת צריכים לפתוח ת'עיניים ולקלוט שמאיה היא לא מושלמת !! אף בנאדם לא מושלם !! אולי להעריץ אותה אבל יש גבול להערצה ! גם אצלי החברים לא קטלו שההערצה כלפי מאיה ירדה-מרוב כל מה שחשתי כלפיה שנה שעברה<אז שהיא שמה על מישהו> עכשיו היא עם דודי <----->> באמת בעעעעעעעעעע> ולא שמה על כולם ! אבל היא תראה תוצאות לאט לאט...חח שהאלבום ייצא כי מי שקונה אותו זה אנחנו !! ואני לא הכי רצינית אני פשוט אומרת מה שאני חושבת...

הדרוש..אני איתך בכל מילה!!..

את פשוט צודקת כאילו אנחנו מעריצים בנאדם שנה שלמהה.. היא אפילו לא נכנסה פעם אחת לפורום רק להגיד "היי הייתי פה" ולעוףףףף אבל גם את זה היא לא עשתהה..אז תבינו דברים לבד! יש פה כאלה שתמיד יהיו בעדה ויגנו עלייה אבל הם רק מרמים את עצמם.. שימשיכו ככהה ויהנו מזה! אני לא יודעת אם אני עדיין אוהבת אותה.. יכול להיות שבכלל לא.. אבל אני כן יכולה להגיד שהיא זמרת טובבההה כעם קול מעולה! יותר מזה אין בה!.. מגניב שכולם הבינו את זה ביחד?! וזה בכלל לא מפתיע!!

ו...אני לא הפסקתי לאהוב את מאיה...

פשוט דברים כן השתנו קצת, והראייה שלי לגביה השתנתה קצת, אבל לא הפסקתי לאהוב אותה...לא יודעת...

אם כבר העלתם תדיון הזה...

אז נודה שאף פעם לא באמת ה-ע-ר-צ-ת-י אותה... סתומרת היא בסדר ויש לה קול יפה אבל זה רחוק מהערצה..
מידי פעם אני שומעת שיר שלה, כשיצא הדיסק שמעתי אותו אבל עכשיו אני שומעת אותה רק שהיא ברדיו, שיהיה תדיסק החדש אני גם אולי אשמע מידי פעם... אבל אני לא מטורפת עליה כמוכם, אין לי פוסטרים שלה ויומן שלה ולא יודעת מה עוד, בסך הכל אני אוהבת לשמוע אותה.. בקשר ליחס שלה אני לא יודעת כי אף פעם לא יצא לי לפגוש אותה, ותאמת ? לפי התגובות של אנשים פה אנלא יודעת אם זה כזה הפסדד...

אני לא אמרתי שלא...

אמרתי שלא פגשתי אותה אז אני לא יודעת. ושאני לא מעריצה אותה ואף פעם לא הערצתי. תכלס היא כולה בנאדם שיודע לשיר מה קרה ? ולא רק היא.. כל אחד... זה נראה לי דבילי להעריץ בנאדם כמו כולם...

sapiroooosh

New member
אממ דעתי...

אני לא חושבת שאני מעריצה את מאיה בגלל היחס שלה.... אני מעריצה אותה כי יש לה קול מדהים! כי היא שרה מדהים! וכי היא יפיפיה... חוץ מזה אני אוהבת אותה גם בגלל הדרך שהיא פרצה שהיא לא ממש ממש תפסה תחת כמו של רוני דוהני (בעעע שונאת אותה!) ואממ החלום שלי זה להיות מפורסמת... ואני אוהבת את הדרך שהיא פרצה לעולם הפירסום.. עיזבו לא תבינו אותי...

אני הבנתי שאת

מעריכה אותה יותר ממעריצה אותה... מעריכה את איך שהיא התפרסמה ורוצה להיות כמוהה ואוהבת ת'קול שלה... וכמו שכתבתי פה - נכון יש לה קול יפה אבל זה נראה לי דבילי להעריץ סתם עוד בנאדם כי יש לו קול יפה...

high up

New member
חן - יש לי בשבילך רעיון גדול

בפעם הבאה שאת פוגשת את מאיה תשאלי אותה אם היא עובדת עם עופר ניסים בחו"ל - ותראי מה היא תגיד לך. אל תגידי לי אני לא מאמינה כי גם אני לא האמנתי את שלא ישבתי איתה באוטו וזה מה ששמעתי - תפסיקי להיות כבר עיוורת, תשאלי אותה בעצמך!

תגידוווווווו לללייייייייייייייייייי

ככמההה אבללל כמהה עוד דבריםם מטופשיםם אפשר עוד להמציאאא??!!!??!?! עוד שניה תגידו לי גם שהיא רוצחתת סידרתית או משוו כזהה...באמתת למה אתםם עושיםם צחוקק?! למה שמאיה תגיד כזהה דבררר?! אני מזה אבל מזה לא מאמינהה לזהה..וחלאס כבר להמציא עליה דבריםם עזבו אותההה ב -- ש -- ק -- ט הודיושש

צודקתתת לא להאמין לזה

זה סתם שטויותתתתתתתת!!!!!! הוא רוצה סתם לעורר עוד מריבות בפורום עיזבו אתו אל תענו לזה אפילוווו

אולי תפתחו קצת את העיניים?

אני לא אומרת את זה בכעס או משו אבל תחשבו שאם כל כך הרבה אנשים אומרים עליה כל מיני דברים אתם לא חושבים שהם אולי צודקים? מחוויה אישית שלי עם מאיה היא הוכיחה לי שהיא אכן קצת שוויצרית... ואני לא אומרת את זה בכוונה רעה אני עדיין מעריצה אותה-אבל לא בהגזמה אם כותבים עליה בעיתונים,פורום,ועוד כל מיני מקומות אולי תחשבו שהם קצת צודקים? בסדר אז אליכם היא מתייחסת נהדר אבל אתם לא יכולים להכחיש כל מה שאומרים כי חלקית זה נכון...אז תתאמצו קצת לפתוח ת'עיניים...

למעלה