מאגיות

n o r m

New member
מאגיות

יש פה משהו שמתעסק או מתעניין במאגיות למינהם?

As היחידה

New member
שמעו

נראה לי שהם מאוד דומות כאילו אבל התוצאה שונה.. =ז אמ.. איך להסביר את זה.. לא משנה.. אתם כבר עשיתם כישוף?" אני אפילו לא הגעתי לקטע של המדיטציה.. כאילו לא לחשוב על כלום. אתם יודעים בכלל על מה אני מדברת?

loving angel

New member
אני לא...

עשיתי שום כישוף וגם אין לי שום כוונה לעשות אחד :) למרות שיש אנשים שמוצאים בהם פיתרון לבעיות..בכלל לפי דעתי לא מומלץ לעשות כישוף :\

As היחידה

New member
למה לא מומלץ? נגי את משתמשת

במאגיה לבנה.. אז אני לא רואה שום סיכון.. כמובן שזה לא בה בשתי דקות...=\

loving angel

New member
זו רק דעתי ../images/Emo9.gif

בכל כישוף יש סיכון...אם זה במאגיה לבנה ואם זה בשחורה. בכל מקרה אני מעדיפה לא לעשות שום כישוף...למרות שזה ממש מעניין :) את עשית כישוף??

As היחידה

New member
לא כמו שאמרתי צריך להתכונן

ולדעת דברים בסיסים... אני לא יודעת תדבר הכי בסיסי שיש. אז אני ממש לא מוכנה לזה אני מכירה מישהו שעוסק בזה שנה בלי הםסקה ויודע את כל הדברים הבסיסים ולא הוא לא עושה כי דבר כזה לוקח המון זמן...

loving angel

New member
הבנתי ../images/Emo9.gif

ובאמת בשביל לעשות כישוף צריך לא רק לדעת את כל הדברים הבסיסים צריכים להיות מוכנים נפשית לזה

loving angel

New member
כן זה מאוד מפחיד....:\

גם סיאנסים מפחידים...מאוד מפחידים למען האמת

spirit noa

New member
אמ<? שאלה לי?

מה זה מאגיה? כישוף???????......... איזה כישוף זה ??????.......

As היחידה

New member
מאגיה-כישוף..

א' סיאנסים. אי אפשר לצאת מזה הרוחות ירדפו אחריך עד סוף חייך! ב'. מאגיה זה קשה להסביר את זה.. זה.. ואי. אין לי מושג אין להסביר. תכנסי לאתרים..

loving angel

New member
גם אני עשיתי....

אבל אני הפסקתי עם זה כי זה ממש מסוכן....לא רצוי בכלל וגם כי זה ממש מפחיד

האחמית

New member
כן..היו לי ולמי שעשיתי איתם קטעים

ממש מפחידים.. הייתה רוח שבהתחלה לא רצתה לעזוב אותנו, ולא הצלחנו להעלות אף אחת חוץ ממנה... ואחרי זה "כשנפתרנו" ממנה אחד הילדים שהיא כל הזמן אמרה שיש לו אנרגיות לא טובות ושהיא לא אוהבת אותו התחיל להחנק... וגם העלנו פעם אחת את אבא של אחד הילדים, וזה היה ממש עצוב..
וכבר כמה חודשים שלא עשיתי..

yosi13

New member
ניסיון מר

פעם החלטנו לשחק בסיאנס. עשינו מס' חברים/ת לאחר שביקשנו מס' פעמים רוח מסויימת פתאום הבזיק ניצוץ בפינת החדר. הבהלה היתה גדולה וכולם הפסיקו עם זה. מה שזה גרם לאחר מכן. זה כבר סיפור ארוך

sh53

New member
מה קרה אח"כ?

אולי ב-2-3 שורות, כלומר לא להרחיב הרבה?

למעלה