מאגיות

gloom

New member
אני יודע לקרוא ממש ../images/Emo66.gif

טוב בקלפי טארוט של אושו, אני קורא משהו בן רחב

spirit noa

New member
מילה אחת

מפחיד... ושוב אני חוזרת.. על תתעסקו בזה.
... זה לא שווה.

יפתח14

New member
וובכן.....מאגיה, כישוף ושאר ירקות..

קודם כל, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים מאגיה וכישוף זה לא משחק ילדים, וסיאנס זה לא כמו שרואים בטלויזיה... אינני עוסק במאגיה באופן ישיר, אלא עקיף, אני קורא על כך ועושה הרבה מדיטציה, זה התחיל בכך שרציתי להתאמן במאגיה והמשיך בכיף תחושת "היי" בזמן הביצוע. אני לא מציע לאף אחד לעסוק בזה ללא הדרכה!

gloom

New member
המאגיה היחידה שמותרת זה../images/Emo66.gif

הקבלה, וזה גם הכי מעניין. ובאמת יפת צודק, עם עושים ת זה ללא הדרכה קורים המון דברים משונים שאי אפשר להסבי. יש אפילו כאלה שאומרים שזה משנה לך את האופי לחלוטין וזה מפחיד. אבל אני קורא בקלפים טוב מאוד ואני אומר שאם אתם רוצים פתיחה תרימו אלי טלפון

As היחידה

New member
תיקון קטן...

ביהדות אין מאגיה מותרת... לפי היהדות אי אפשר לעסוק במאגיה לא משנה מה היא.. למרות שאני לא ממש שמה על זה.. כל אחד ובמה שהוא מאמין... זה באמת משנה לך תאופי.. הכרתי אחד שהוא ממש נהפך למשהו אחר.. אי אפשר להסביר את זה.... הוא יותר בטוח בעצמו וכאלה..

sh53

New member
ביהדות יש רבנים בשבילי זאת גם מאגיה

אפשר ללכת לרב לא רק לקבל ברכה, אלא גם שיאמר לנו אם אדם חולה יחיה או ימות לדוגמא, וזה מבחינתי לומר את העתיד. יש גם את הפולסא דנורא (ככה כותבים את זה?) - שזאת קללה-כישוף.

במקרה,או שלא?

הגעתי לפורום וראיתי את הודעות... אני ממליץ לכל מי שמתעניין במאגיה להכנס לפורום "מאגיה וכישוף" של תפוז ו לקרוא את המאמרים ולא לשאול שאלות בפורום!! יש לכם חורים בידיעות שלכם,תשלימו אותם ע"י קריאה במאמרי הפורום. בהצלחה חביב הקסם

As היחידה

New member
טוב באמת כדאי להכנס...

אני חושבת שאני יודעת מספיק ... כאילו יש המון עוד דברים שאני לא יודעת אבל כרגע זה גם לא ממש מעניין אותי..

As היחידה

New member
עוד דבר... ליפתח..

אין דבר כזה הדרכה.. צריך פשוט המון זמםן להתאמן.. זה לוקח המון זמן.. עם אתה רוצה לעסוק בזה אתה צריך לדעת המון.. ולהתאמן בדברים בסיסים.. לפחות ממה שאני זוכרת כשאני עסקתי בזה...

כמה תיקונים

את לא יודעת מספיק יש דבר כזה הדרכה וכולם מוזמנים לדעת מה זה מאגיה. חביב הקסם

As היחידה

New member
ממתי יש דבר כזה הדרכה?!

לפי מה שאני יודעת צריך ללמוד. לא מספיקה הדרכה! =\ עם אתה לא יודע דברים אז זה שאתה תעשה איזה כישוף לא יעזור לך ואתה יכול לטעות.

אז ככה..

יש דבר כזה הדרכה.....להדריך אותך כדי שתגיע לנקודה x . כמובן שבשביל לעסוק במאגיה צריך לרכוש ניסיון,וידע.אבל ידע לבד,לא משנה כמה יש לא מספיק. תעשי כרצונך חביב הקסם

As היחידה

New member
נכון.. מה שאני אמרתי...

הדרכה לא מספיקה.... לא באמת יש הרדכה אבל היא לא עוזרת לך בכלום. זה סתם משהו קטן.. ואני אמרתי שאני יודעת מספיק.. כאילו אני לא רוצה לדעת יותר. כי כרגע זה לא מעניין אותי. לזה התכוונתי.. ויש אחד שעוסק בזה שנה + והוא לא עשה עדין כישוף והוא מעולה בזה ואני יודעת שידע לא מספיק.!!!

sh53

New member
../images/Emo79.gifההודעה בדף הראשי של תפוז../images/Emo79.gif

gloom

New member
מה קרה למחשב שלך../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

הצבעים שלך רבו
(כמו אני ואמא שלי)

למעלה