מאגיות

Guy Schlesnar

New member
אלוהים,איזה בולשיט

לא רוצה לפגוע בך,אבל אני לא מאמין שילדה שכותרת "נפטרנו" עם ת' יכולה לבצע סיאנס,מה שרק אנשים ברמה רוחנית מאוד גבוהה יכולים. זה גם דבר מסוכן בצורה קיצונית,כך שאני בטוח ב100% שאת מקשקשת כאן.

האחמית

New member
אל תאמין ....

אז התבלבלה לי האות.. עשינו סיאנס אם אתה רוצה תאמין אם לא אז סבבה לך

loving angel

New member
היה נחמד....

ומפחיד...בהתחלה אמרתי לעצמי שזה לא ילך בכלל אבל אחר כך כל הסימנים הראו שהרוח באמת עלתה! באותו רגע אני ממש התחלתי לפחד...אז שאלו אותה שאלות לראות שהיא לא רוח מתחזה...היא ממש ידע הכל עלינו דבר שממש הפחיד אותי...ואז שאלנו אותה איפה היא נמצאת אז היא אמרה שאנחנו חייבים לעזור לה כי השטן תפס לה את הנשמה :\ בכל מקרה אחרי זה אני החלטתי לא לעשות שום סיאנס...

sweet jane

New member
קצת מידע ואזהרה בקשר לנושא! ../images/Emo98.gif

אני לתומי נכנסת לפורום לראות מה חדש ולפתע רואה את סיון מדברת על הסיאנס..
סיווי...? את מדברת כמובן על הסיאנס שלנו.. נכון? שהעלינו את ענבל פרלמוטר... אנשים... כל העניין הזה.. הוא מעניין! דווקא בגלל המסתוריות שקיימת בו. בגלל זה מיסטיקה = תורת הנסתר. אנחנו, בני האדם נוהגים בדר"כ להמשך לדברים אסורים! זה טמון בנו.. מאז שנולדנו.. אין בנאדם שלא נמשך לדברים אסורים. כמו שאין בנאדם שאינו סקרן. בכל מקרה.. מה שרציתי לומר. אנא ממכם.. אל תעסקו בדברים אלה כאשר אין לכם את כל הידע והנסיון הדרוש! את הדברים האלה צריך לקחת ברצינות וגם להיות מודעים לתוצאות ולהשלכות של המעשה. אחרת זה יתנקם בכם! ויש לזה כח עצום, גדול יותר ממה שניתן בכלל להעלות על הדעת! אז.. אל תשחקו משחקים מיותרים.
ולכל אלה שחושבים לבצע כישוף כלשהוא.. תיזכרו.. כל דבר שתעשו יחזור אליכם פי 3. ( לא התכוונתי להפחיד.. רק להזהיר! ) אוהבת את כולכם! אפרת.
נ.ב שאלות בנושא ניתן להפנות אליי...
+
+
=

sweet jane

New member
אכן כן... במקרים מסויימים. ../images/Emo4.gif

הנושא ממש מורכב! כשכותבים על משו אחד פתאום עוד נושא מתחבר למה שכתבת וצריך להתחיל להסביר שוב... אז כן.. יש עוד דברים מסביב.. מצטערת שלא המשכתי ונסחפתי בכתיבה , אחרת הייתם נרדמים! חחחח אם בכלל הייתם פותחים את ההודעה..
+
+
=

ראסמי מעניין,נראה לי שגם אני מתחילה

להתעניין בזה,אפשר לקבל בבקשה עוד פרטים,אני לא רוצה להיכנס לאתרים שלהם. העניין לא מפחיד אותי,זה ממש מעניין אותי. איזה כיף יהיה לנסות לעשות סיאנס פעם. מה אני צריכה לעשות כדי לעשות דבר כזה?

As היחידה

New member
צריכה ללמוד. הרבה

את צריכה להבין לדעת מה עושים באיזה דברים משתמשים מה עושים עם יקרה מקרה מוזר.. חריג אפשר לומר..

אסוררררררר

א-ס-ו-ר לעשות סיאנס!!! דווקא בגלל שזה נכון אסור לעשות את זה גם אם יש לכם ניסיון אתם לא יודעים על איזה רוח תיפלו היא יכולה לרדוף אתכם כל החיים מאוד מאוד לא מומלץ למרות שגם אני נורא מתעניינת אני יודעת שאין מצב שאני אעשה את זה למה סתם להסתבך? וגם אם אתם עושים את זה תחשבו על זה טוב טוב ואתם צריכים להיות מוכנים מכל הבחינות... זה לא דבר פשוט!

לקחתי בחשבון.

ואל תדאגי,אני לא אעשה סיאנס,לא בגלל שזה מפחיד אותי{כי זה ממש לא}אלא בגלל שאני בטוחה שאין לי את הכלים הדרושים כדי לעשות את זה.זה נשמע מלא עבודה ואין לי כוח לשטויות האלו ממילא. אני אומנם מאוד הושפעתי מהסיפור כאן,ואני חושבת שזה יהיה ממש מגניב לעשות דבר כזה,אבל לא נראה לי שאני אעשה בעתיד הקרוב. ואני גם לא רוצה שאיזו רוח תרדוף אותי. יש לי מספיק שטויות בראש גם ככה...:/ בעעעעע...

spirit noa

New member
לא יודעת למה אבל...

השרשור הזה גרם לי צמרמורתתתתתתת......... משהו פחדדדדד......
זה מפחיד הסיאנס והרוחות וכל השיחה הזאת פה.. :(, חבר'יה תיזהרו במה שאתם עושים........ אני מייעצת לכם להיזהר עם הדברים האלה.... זה ממש מפחידדדדדדד

loving angel

New member
כן זה באמת עושה...

צמרמורת לדבר על זה ולחשוב על זה.... אבל הכי מפחיד זה לעשות את זה....זה כבר משהו אחר לגמרי :\ הייתי מספרת כאן סיפור ששמעתי אבל הוא ממש ארוך...ומפחיד

spirit noa

New member
עדיף ש

ל-א..... כי יש לי צמרמורת מהשרשור הזה אז מהסיפור שתספרי.. אני ממש אצתמרר........ ברררר..... עדיף שלא.... .. חב'ריה בבקשה מכם תיזהרו מהדברים האלה...

sh53

New member
סיאנס יכול להיות מאוד מסוכן ../images/Emo121.gif

גם כשמעלים רוח של מישהו שמת - למעשה לא נותנים לנשמה שלו לנוח, כי "הבאנו" אותה לעולם הזה, כשבעצם היא כבר בעולם הבא. מומלץ לא להתעסק עם זה בכלל, מי שלא מוכן לתוצאות השליליות שיכול להביא הליך כזה ולא מבין בזה, כי זה מאוד מסוכן. אני לא עשיתי אף פעם סיאנס, כי אני מבית מסורתי (אני חילונית, אבל ההורים שלי מסורתיים), גם שמעתי סיפורים בהקשר זה לא כל כך נעימים. אני דוגלת בכך שצריך לכבד מי שמת ולא להביא אותו בכוח לעולם הזה, רק בגלל שאנו סקרנים או התגעגענו למישהו וקשה לנו בלעדיו.

sweet jane

New member
אמממ...

לא סתם אמרתי שלא להתעסק בזה ולשלוט על יצר הסקרנות... אף פעם לא לומר "לי זה לא יקרה." ואם אתם רוצים לערוך סיאנס... אז אנא מכם רק עם בנאדם שיש לו נסיון בתחום ויודע כיצד להתמודד עם סיטואציות שונות ומסוכנות שעלולות לקרות... ( למרות שגם אלה שיש להם נסיון עדיין הולכים לקראת הלא נודע.. ) מי שרוצה פרטים כיצד עורכים את הסיאנס, חוקים וכד'.. מוזמן לשאול. ושוב, אני חוזרת! אל תעשו את זה.. מותר להתעניין, אך מוטב לשלוט על יצר הסקרנות.

sh53

New member
כדי שאנשים לא יעשו זאת לבד

הכוונה שלך מאוד טובה - את רוצה להסביר ולתת עזרה, אבל מאחר וזה מסוכן מאוד - אני בטוחה שמי שרוצה, ידע למצוא מישהו להעזר בו. לא הייתי רוצה שדברים כאלה יהיו כתובים על גבי הפורום, כי אולי יש פה ילדים קטנים שלא כותבים, אבל קוראים מה שכתוב על גבי הפורום, ואין הכוונה לנערים ונערות בגיל ההתבגרות, אלא ממש לילדים קטנים. לא רוצה שיקבלו רעיונות לעשות סיאנסים לבד בחדר כשאמא ואבא ישנים בחדר השני.

חס וחלילה!

אולי הם עוד יעלו את הרוח של פרדי קרוגר או של כהנא, אלוהים ישמור! זה לא לילדים! מה גם, עם המשולש הזה של הסיאנס, מישהו עלול לאבד עין!

למעלה