מאגיות

I am a freak

New member
לא מומלץ להעלות את הרוח של פרדי

למרות שהוא בחור נחמד- הוא מתעצבן ממש מהר.... וכשהוא מתעצבן- "המשולש הזה של הסיאנס" יהיה הדבר האחרון שידאיג אותך.
כל מי שרוצה לדעת עוד- מוזמן להיכנס לפורום רוחות והעולם הבא [502] ערב טוב.

sweet jane

New member
שושי.. ../images/Emo13.gif

שושי אני מעריכה אותך מאוד ומכבדת את מה שאת אומרת!
אבל על כל מקרה.. בגלל שאני יודעת שקהל הפורום הוא צעיר וגם ילדים יכולים להכנס לפה בלי שום בעיה, אני בחיים לא אפרסם כאן מידע! אם שמת לב כל המידע שפרסמתי כאן היה אזהרה,בכדי שלא התעסקו בזה בכלל. זהו..

וואו העלאת את ענבל פרלמוטר?

ביקשת מהרוח שלה חתימה? אני העלתי את אלביס בסיאנס פעם אחת והוא גמר לי את כל האוכל במקרר.

sweet jane

New member
רק לפי התגובה שלך...../images/Emo52.gif

רק לפי התגובה הצינית שלך ניתן להבין שאתה לא ממש בקטע או בכלל מאמין. ועל כן אני לא מתכוונת אפילו להגיב. שיהייה לך יום טוף!

בלקר

New member
בעמת?

תורת היחסות אומרת אחרת!!! חומר יכול להפוך לאנרגיה ואנרגיה לאנרגיה אחרת או לחומר, עם דברים חוזרים פי שלוש אז זה אומר שכמות המסה\אנרגיה ביקום גודלת, מה שלא נכון. וכן הכפפתי את המגיה לחוקי הפיזיקה, וגילתי שזה פועל מצויין... אני פעם עשיתי סיאנס בסמהין(מה שהנוצרים הגנבים הפכו ליל כל הקדושים) והעלתי רוח של וויקנגי שדיבר בצורה מקוטעת, אבל דחפתי אותו לצד השני של ה"סעיף שבין העולמות", טוב נו הוא חזר לשם לבד. אבל מאז אני יותר לא עושה סיינסים.

pushonit

New member
יש לי שאלה,בלי ביקורת

הייתי רוצה לדעת בני כמה אתם וגם לדעת איך אתם יודעים שאכן העלתם את הרוח של ענבל פרלמוטר? אני שואלת בלי ביקורת רק מתוך עניין, אודה לכם מאוד אם תענו לי בכנות...

sweet jane

New member
אז ככה..

אממ.. אני בת 18.. שתי הבנות שהיו איתי בנות גילי.. ואפילו יותר גדולות ממני.. כך שטווח הגילאים הוא 18-19.. לדעת בוודאות? לא ניתן. לא ניתן לדעת בוודאות שומדבר שקשור לכישופים, מאגיות וכל דבר שעוסק בזה. זה לא מדע. אין הוכחות ברורות ומדוייקות. אבל אני מניחה שהרוח שהעלינו היא ענבל פרלמוטר מכיוון שבקשנו להעלות אותה, קראנו בשמה... וגם כאשר היא עלתה היא הזדהתה בשמה. אז מכאן אנחנו מניחים שזאת היא. כל מי שעשה סיאנס והעלה רוח קורא בשמה של הרוח והיא מזדהה בפניו.. כך בעצם הוא מניח שמדובר בה. הסבירות שתעלה רוח מתחזה גבוהה מאוד. אך כאשר לא התרחש שומדבר רע.. והרוח לא פגעה בנו ותיקשרה איתנו כמו שצריך וכמובן הזדהתה בשמה של ענבל פרלמוטר אנחנו מקווים שזאת היא. אם זו הייתה רוח מתחזה באמת.. לא נדע.. מקווה שעניתי על כל שאלותייך. אפרת.

sh53

New member
שמעתי על רוחות שמתחזות, מפחיד../images/Emo5.gif

הן בד"כ גם מאוד רעות.

I am a freak

New member
את טועה

כאשר אדם לא מנוסה מבצע תיקשור0הוא בדרך כלל מתקשר עם רוח שלא השלימה עם המוות שלה ועקב סיבות שונות [פעולות שלא יסתיימו, למשל] היא תקועה כאן [במישור הזה]. לפעמים, האדם מפרש את ההתנהגות הזו של הרוח כ"משהו רע" אבל בעצם- הן בסך הכול רוצות עזרה- רוצות להמשיך הלאה. הפריק.

As היחידה

New member
אולי.. אני לא ממש יודעת על סינאסים

ותיקשור, גם לא קראתי הרבה.. רק בכלליות כזה וסיפורים מאנשים שעשו את זה.... ואני יודעת שלפעמיים מפרשים ת... כ"משהו רע" ואני יודעת שהם רוצות עזרה..

n o r m

New member
תראי.........

אל תכריחי את עצמך לבצע דברים כאלה......................

spirit noa

New member
יחזרו ועוד איך....

....... ולמה בכלל להפריע למתים?????? או מה שזה לא יהיה... מה זה בכלל נותן למי שעושה את זה?????????,,,, הוא רק פוגע בעצמו.....
זה בסוף יחזור אליו.. והוא יבין שזה לא היה שווה..

loving angel

New member
נכון מאוד...../images/Emo4.gif

למזלי שעשיתי את הסיאנס זה נגמר בסדר גמור...ואני מודה על כך! יש אנשים שלא ממש היה להם מזל..חלק איבדו את שפיותם וחלק את החיים שלהם...בגלל זה זה בכלל לא מומלץ!!

sh53

New member
אני מסכימה איתך בהחלט ../images/Emo45.gif

אנשים לפעמים לא מתחשבים באנשים מתים, כי הם סקרנים ולדעתי זה לא מצדיק את זה. לפי דעתי צריך לעשות הפרדה בין העולם הזה לעולם הבא (יודעת שיש כאלה שלא מאמינים בעולם הבא ובאלוהים, אבל עדיין - למה להפריע את מנוחתו של מי שמת?).

למעלה