וואו..
טוב, א. לא יודע מאיפה לקחת את הפירוש המוצלח הזה לדברי, כשאמרתי שכל אדם הוא חמדן במידה מסויימת, לא אמרתי שכל האנשים רעים לגמרי. התכוונתי יותר בכיוון של מה שאתה אמרת: "כל אדם רוצה שיהיה לו", זו הגדרה עדינה אמנם, אבל עדיין מתאימה למה שאמרתי. ב. אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?: "הגישה שלך היא קיצונית מדי ורוב הסיכויים שאם תמשיך לקבל את כל מה שנאמר בפורום הזה ובהתכתבויות פרטיות תהיה לך הדרדרות מוסרית כפי שכבר אפשר לראות." נתחיל מהסוף, איך הבחנת שחלה אצלי הדרדרות מוסרית? בכך שחשדתי במניעיהם ה"טהורים" של אנשים? ולגבי הנאמר לפני כן, לא חשבתי שתיקח כל כך קשה את מספר ההודעות שהחלפתי עם אורי רז, אני מתנצל שהחלפתי איתו הודעות ללא אישורך. להבא אשתדל לשפר את מעשי. מה שבכלל לא ברור לי הוא, למה החלטת שהגעתי למסקנות האלו בעקבות התכתבויות לסוגיהן. מה שכתבתי נשען אך ורק על נסיוני ה"עשיר",[לא לזלזל, אני עוד מעט בן עשרים.] אבל מילא, אני חושד שהעניין לא כל כך ברור גם לך... אז מה שנותר לי לומר לך הוא משפט לא ארוך: הגישה שלך היא קיצונית מדי, ורוב הסיכויים, שאם תמשיך לפרש כרצונך את כל מה שנאמר בפורום הזה, ואת כל מה שאתה חושב שנאמר בהתכתבויות פרטיות, תהיה לך הדרדרות מוסרית, כפי שכבר אפשר לראות. לילה טוב.