לspoop

Jane Snoo

New member
הערה קטנטנה בקשר לחיות: ../images/Emo109.gif

יש הומוסקסואלים בחיות. בגן החיות התנ"כי בירושלים [איזו אירוניה] היו זמן רב זוג נשרים הומואים. נתנו להם ביצה לדגור עליה והם היו חמודים מאוד. לא מזמן התפרסם כי בגן חיות כלשהו באנגליה, אחד הפינגווינים החל לחזר אחר פינגווין אחר עד שזה נאתר לו והם חיו באושר ועושר עד שנפרדו. ועוד חיות בגן עשו כדוגמתאם. כותב הכתבה אפילו העיר כי יש תיירים רבים הבאים לסיור מיוחד, כדי לצפות בכל החיות ההומואיות שבו. אני דווקא חושבת שיש בזה משהו מאוד טוב. אין להם אפשרות להביא ילדים, ולכן הם מאמצים. ולדעתי, האימוץ חשוב מן הלידה. הם מצילים תינוקות רבים מחיים שיכלו להיות איומים.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

לא רציתי להזכיר את הפינגווינים כי לא הייתי בטוח שזו הייתה בדיחה או אמת..לא זכרתי

להחזיר אותם למוטב

זה אולי המשפט הכי מעצבן שאפשר לשמוע ממישהו שהוא דתי. תמיד אתם חושיבם שדרך הישר סלולה לפניכם וכל מה שנכון וטוב- הוא תורתכם הבלעדית. מה אם אומר לך שזאת את שסוטה מהדרך הנכונה ושצריך להחזירך למוטב? מעין לך מהוא המוטב? מי קובע מה טוב ומה לא? איך אנחנו יכולות בכלל להסכים על משהו אם את הולכת כעיוורת בעדר, ומבחינתך יש רק אמת אחת? אני לא מאמינה באלוהים והומואים ולסביות מבחינתי הולכים בדרך שהם הציבו לעצמם מתוך הבחירה החופשית שניתנה להם אין לזלזל בהם, ואין לשפוט אותם. בהתאמה למשפט הידוע "אלוהים ברא אותי הומו, מי אתם שתטילו ספר בחוכמתו?" ובכלל, מי אתם שתטילו ספק בבריות? הבחריה החופשית היא יסוד מובהק וחשוב בחיי אדם שאם לחשוב בקו שלך- היא ניתנה ע"י אלוהים. אם הבחירה החפשית שלך היא לרצוח, לגנוב, או לבצע את כל הפעולות שמבחינתך הם דיברות, ומבחינתי הם פשע גמור- נכון וראוי לתת על כך את הדין ולא דין שמים- אלא דין בג"צ. לעומת זאת אם מישהו בחר (אני לא מאמינה שזו בדיוק "בחירה, אבל נעזוב את זה) להיות הומו- מי את שתשפטי אותו, תטילי בו ספק, ותמתגי ואתו כסוטה מהמוטב? עוד משהו, גם למי שנולד עקר אין המשכיות אז בואו כלנו ונשים על המזבח שפעם שרפו בו מכשפות, את כל ההומואים, הלסביות, מחללי השבת והעקרים למינהם. ברוך השם.

One Echoe

New member
ובדרך,

אפשר גם להיות נגד גמדים ואוטיסטים. הרי גם הם לא שיט הטבעיות.

spoop

New member
אבל אם אני מאמינה בזה,זה לא ישתנה.

אני אמינה בה'.אני מאמינה בתורה ובמצוות.יש איסור על לשכב עם אותו מין.(לא להמשך כי על זה באמת אין שליטה!) ה' ברא מישהו הומו? אני מרחמת עליו כי זו באמת סיטואציה קשה. אבל אני חושבת שאפשר לצאת מזה,אם רק רוצים!!!!

One Echoe

New member
את פשוט לא מקשיבה.

מה לעשות. מאבדים את ההיגיון כשתולים את כל החיים שלך במשהו דמיוני.

k e l l y 1 8 1

New member
שלא כמו "לא להתייאש בחיים"

אני כן הייתי חילונית בעבר הלא רחוק שלי (2.5-3 שנים) ואני גם הייתי חוזרת הביתה ב4-5 בבוקר מפאבים ומסיבות אני יכולה להגיד לך שהעולם בין דתיים לחילונים מבדילה בינו שערה דקה ורק אם תנסה להקשיב אתה תדע שזה נכון. גם אני לא הייתי מאמינה פעם בבורא עולם אפשר להגיד שלא הכרתי תמושג הזה בכלל אז אני כן יכולה לראות מהעניים שלך (או הישנות שלי) ולהגיד לך שאתה חי בשקר!!! אז זהו תגיד מה שתגיד הייתי בעולם שלך ואני יודעת שאת חושב טוב לך ובכל סבבה מה שנשאר לי להגיד שיש יותר טוב מזה וזה הדת אבל אתה לא יכול לדעת כי לא נסית וחבל!!!

יש לך חזקה על המחשבות שלו?

גם אני חילוני זה לא אומר שאני יודע מה הוא חושב. ואני חושב שאת חיה בשקר, אז?

k e l l y 1 8 1

New member
אין שום חזקה על שום מחשבה

הוא אמר " שאין שום בעיה לחזור מהמסיבה ב3.00 לפנות בוקר (ב4.00 לפנות בוקר גם כן אין)" אז אמרתי שאני הייתי בזה אני ודעת מה זה ומאמת אני יודעת שזבה כיף כל המסיבות זה הכול הייתי וב"ה יצאתי אז אתה חושב שאני חיה בשקר טוב אולי גם אתה לא יכול לשפוט כי פשוט לא הייתה פה.

לא, לא הייתי דתי

אבל אני מכיר את הדת מספיק טוב בשביל לדעת שהיא הפכה לכת, אז כן אני יכול לומר שאת חיה בשקר.

k e l l y 1 8 1

New member
אני

ממש לא מתכוונת להתוכח איתך על זה עכשיו כי אני סופר עיפה אז שיהיה לך לילה טוב (ואים תרצה להתוכח על זה אתה מוזמן במוצ"ש רק תודיע... בכיף
)

Jane Snoo

New member
אין פה חי בשקר ולא חי בשקר. ../images/Emo109.gif

איש איש באמונתו יחיה. אין לנו דרך לדעת אם זה נכון או לא, מלבד התנ"ך, ואנחנו יכולים רק לנחש אם הוא אמיתי ומה מתוכו אמיתי. נחכה עד שנמות, ונראה אם נפגוש איזה אל. רק אז נוכל לדעת בודאות מי חי בטעות ומי לא. בטעות, לא בשקר. אף אחד לא כאן לא שיקר לאף אחד.

k e l l y 1 8 1

New member
אוקי

אבל לשניה נניח שאני צודקת אוקי ויש אלוקים ומה שאני אומרת נכון אז אני יזכה כאילו כל הנסיונות וההשתדלות שלי היו לטובה אבל לך? מה יהי לצדך החטאים שלך הדברים שעשית? (לא שאני אומרת שעשית משהו..) אז מה תגיד לא ידעתי? אז יגידו לך בפורום של ההתנתקות איזו אחת אמרה לך...אבל לא רצית לשמוע... ושנגיע לשם ב120 כבר לא נוכל לעשות כלום כל מה שאני אומרת שלחיים צריכה להיות איזו שהיא מטרה לא נראה לי שבאתי לעולם הזה בשביל מסיבות חברות חברים וכאלה נכון זה חלק מהחיים אבל לא היהוד שלי שזה גם משמעות המילה יהודי = יהוד יש מטרה יש משהו שבאתי לעשות בעולם הזה וזה להאמין בה' ולעשות מה שהוא דורש ממני ומשהוא לסיום יש דבר כזה לחיות בשקר וזה : להגיד שה' לא קיים לחשוב שיהיה שלום אם הערבים ועוד כמה דברים שאין לי כוח לפרט לילה טוב

Borg1

New member
תקראי יותר טוב!

כתבתי כבר, שבאתי ממגזר החרדי! ודווקה אני הייתי בעולם שלך, ואת עדיין מכירה אותו רק משמועות!

spoop

New member
לא ניסיתי להאשים את המגזר החילוני

"את עושה טעות פשוטה מאוד - אסור להאשים מגזר, עם או גזע" זה בדיוק מה זאתם עושים למגזר הדתי לאומי! רק רציתי להראות שכמו שאי אפשר להפוך את הציבור החילנו לציבור של פשע(כי הוא לא כזה) כך אי אפשר להפוך את הציבור שלנו לפושע! אמרת שאנחנו לא חוטאים כי אנחנו פוחדים מעונש משמיים,מה אתם חושב שאנשים לא פוחדים לפשוע בגלל המשטרה והעונש? ברורר שי את הפן המוסרי,אבל יש את יכלות ההרתעה של המשטרה. ככה זה אצלנו הדתיים,אנחנו לא חוטאים כי זה לא מוסרי לדעתנו,וגם כי יש פחד מעונש(זה לא העיקר אבל!). ואתה טועה אני לא חושבת שתהיו עבריינים עוד 2 דורות,החילונים תמיד תרמו ותורמים לטוב שבעולם לא אמרתי שלא.

deathcaster

New member
יש לי בעייה

הכינוי שלך יוצר בעייה , אתה לא יכול להתייחס אל עצמך בתור יחיד עם כינוי שכזה, מעתה והלאה אבקש ממך להתייחס לעצמך כ"רבים". אתה פוגע במהות הקולקטיב.

למעלה