לspoop

One Echoe

New member
את לא מבינה,

שההומואים עושים מצעד גאווה בגלל היחס שהם מקבלים? הם לא סתם עושים מצעדי גאווה. עד לפני 20 שנה להיות הומו היה נחשב כמו להיות מצורע או משהו כזה. מבולבלים? איך את יודעת מה הם? ואיך את יכולה להגיד מחללי שבת? הדת זה לא עניין של אמונה? את חושבת שכל מי שלא מאמין הוא מחלל? וד"א, למקרה שתחשבי מחשבות, אני לא הומו. ממש לא. אני בעד חופש ועיקרון הדמוקרטיה.

spoop

New member
אתה לא חושב שחבל עליהם?

הרי מימי בראשית,הדבר הכי טבעי שבעולם זה שבן ובת מתחתנים ומביאים חיים לעולם. ברור לי שההומואים והלסביות לא עושים את זה בכוונה,ושאלו הנטיות שלהם,אבל לפי דעתי אפשר להחזיר אותם למוטב במקום לתת להם לגיטימציה לזה. שיעשו מה שבא להם,אבל זה נוגד את דרך הטבע וחבל.

One Echoe

New member
את יודעת כמה דברים נוגדים

את דרך הטבע? את חושבת שדרך הטבע זה שאני ואת נשוחח דרך המחשב? שיעשו מה שבא להם, ואני נותן להם לגיטימציה!!!

רולדההה

New member
למה לא גאווה? ../images/Emo98.gif

אהבה, כל אהבה, היא דבר שצריך להיות גאים בו. אגב, הומואים ולסביות עושים שירות נהדר לעולם בכך שהם גם מאמצים המון - מעניקים בית חם לילדים ומחנכים אותם לסובלנות, לקבלת השונה. ה' הוא אוהב הבריות. כל הבריות. נשים, גברים, ילדים, טראנסים, ביסקסואלים, הטרוסקסואלים והומאים ולסביות. הוא אוהב את כולם. זה האנשים שנותנים פירוש מוטעה למה שהוא אומר.

spoop

New member
ברור שה' אוהב את כל הבריות

זה ידוע,אבל הוא שונא חטאים. "יתמו חטאים מן הארץ"-חטאים ולא חוטאים.

spoop

New member
מחללי שבת לא חוטאים,אז זהו שכן.

גם אם הם לא אנשים רעים,זה לא העניין.

One Echoe

New member
לפי האמונה שלך, אולי.

בואי נגיד שלדעתי כל מי שהשם שלו מתחיל בשם ד' מחלל את יום שלישי. אז זה ישנה לך משהו? לא, כי את לא מאמינה בזה.

spoop

New member
לא אמרתי שאין להם שירות טוב לעולם

אנחנו אולפנא דוסית והביאו לנו מרצה לדבר על "אור ירוק",והמרצה הוא הומו וראש ארגון הגאים נראה לי. אני לא פוסלת אף אחד,אבל זה כמו שהשמאלנים נגד ימנים,ככה דתיים נגד הרעיון של הגאווה.

רולדההה

New member
ממב, אני לא חושבת שכל ../images/Emo98.gif

ימני עובר על חוקי המוסר ואני לא שונאת ימניים בהכללה. כנ"ל לגבי שמאלנים - אני לא שונאת מסרבי פקודה מטעמים אידיאולוגים, למרות שזה מאוד מאוד מפריע לי. רהדתיים יכולים להמשיך להיות נגד מה שהם רוצים, אבל תראי לאן זה מוביל - נערים דתיים נזרקים מהבית בגלל דבר כזה, משפחות נהרסות בגלל השמרנות הזו. בדיוק כמו העניין של אמצעי המניעה. לא היה עדיף פשוט לקבל את העובדה שזה קיים, שזה גנטי ואי אפשר להחזיר אדם לחיק המוטב ההטרוסקסואלי? הרבה כאב היה נמנע אם החברה הדתית הייתה לומדת לקבל את השונה.

spoop

New member
יש משהו בדברייך.

הרבה פעמיים נערים ונערות נזרקים מהבית בגלל זה-אבל לא רק בחברה הדתית! שמעתי שרק במקרים מעטים אי אפשר לטפל בזה,ושלרוב טיפול פסיכלוגי יכול לעזור. משפחה צריכה לעזור לילד שלה ולא לזרוק אותו לרחוב,זה בטוח.

רולדההה

New member
זה בלתי אפשרי. ../images/Emo98.gif

אדם אשר נראה כאילו "חזר למוטב" רק משקר לעצמו ולסביבה. זה חיים נוראיים ועצם זה שמישהו בכלל חושב על זה מכעיס אותי מאוד. את צודקת, משפחה באמת לא צריכה לזרוק את הילד שלה לרחוב.

One Echoe

New member
90 אחוז מהמשפחות שזורקות

את ילדיהן הן דתיות. מה לטפל? לטפל במה? זה זהות של בנאדם. אני יכול להגיד לך עכשיו להימשך לבנות? אני יכול לטפל בך ככה שתימשכי לבנות? אם לסבית תפחד להיות לסבית זה יותר גרוע מזה שיזרקו אותה מהבית. לכן אני כ"כ נגד החברה הדתית. ונגד הדת בכלל, כי כ-ל הדתיים נגד הרבה דברים ששונים מהם. זה דוחה אותי. ורולדה צודקת, למה לא גאווה? כל אהבה היא גאווה.

spoop

New member
אבל אני מאמינה באמונה שלמה

שהאמת היא שבן ובת יהיו ביחד. וקשה לי להבין איך אלוקים מבקש מאיתנו לא להיות כאלה,אבל יש כאלה שנולדים ככה. אז כנראה שכן יש ברירה! צריך לדבר עם הבן אדם,להבין מה לא בסדר. אני מבינה את העניין עם הגאווה והאהבה,אבל אני נגד זה,וזה לא ישתנה.

Jane Snoo

New member
למה את חושבת שמשהו לא בסדר? ../images/Emo109.gif

כי הרוב לא ככה? כי הם לא יכולים להביא ילדים? מבחינתי, אלו לא תירוצים מספיקים, והראשון כלל לא ראוי לתואר "תירוץ". את הולכת על פי הנורמות, והנורמות בימינו איומות וצריך לשנות אותן. ולא רק בהקשר הזה.

One Echoe

New member
נכון. בת ובן צריכים להיות ביחד.

אבל זה לא רע שיהיו גם בנים או בנות ביחד. או כל שילוב אחר שעולה לך. איך אלוקים מבקש מאיתנו לא להיות כאלה? למה את תולה כל דבר באלוהים הזה שלך? יאללה, זה כזה מפגר. איפה ההיגיון?!

Jane Snoo

New member
גם ההודעה הזו לא הגיונית ../images/Emo109.gif

במיוחד. היא תולה כל דבר ב"אלוהים הזה שלה" כי היא מאמינה בו. זה נושא שאי אפשר להתוכח עליו. ובהרבה פעמים, האמונה חוסכת הרבה כאב ראש מיותר.

One Echoe

New member
מה לא הגיוני בהודעה שלי?

אשמח לשמוע. וגם לאמונה יש גבולות. חוסכת כאב ראש מיותר? כבר אמרתי שלהאמין באלוהים זה לברוח מהמציאות?

למעלה