לspoop

spoop

New member
צודק

כל הדתיים שומרי שבת. כל הדתיים אוכלים כשר. כל הדתיים וכו' כו'... אנחנו לא מדברים על הדברים האלה,אלה על הדעות ודרך החיים של כל אחד. יש כאלה שאכן מטיפים לשנאה,ויש הרבה שאוהבים ועוד הרבה חילוקי דעות.

One Echoe

New member
לא, אני לא מדבר על זה.

אני יכול להגיד למשל, שהמון מהדתיים הם די גזעניים.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק כמו הסיפור עם ההומואים-לסביות. כ-ל הדתיים נגד זה.

spoop

New member
זאת טעות.

בעוד הגרמנים טענו שהם יותר טובים מאיתנו מבחינת גזעית,אנו טוענים שאנו ברמה רוחנית יותר טובה. ע"פ תפישתנו,עם ישראל הוא לב באיברים,הוא חייב להוות דוגמא לעמים האחרים. אבל ודאי שבמלחמה נשנא את האוייב! גזענות היא שנאת האחר בגלל דת,גזע או מין,לא כי הוא רוצח!!!! אני שונאת מחבלים,ובגלל שהמחבלים הם ערבים זה קצת משפיע על היחס שלי כלפי הערבים,אבל אני לא שונאת אותם כאומה. אבל זה כמו לומר שהגרמנים של דורנו לא אשמים בשואה,זה נכון,אבל תמיד יהיה כתם ביחס שלנו כלפיהם,כי אי אפשר לשכוח,כנ"ל לגבי הערבים.

spoop

New member
אה../images/Emo4.gif

תראה זאת לא גזענות. זה כמו שאנחנו נגד תרבות מסויימת. כל דבר שהוא תקני ה' נתן לו חיים. שיבוט לא יכול להביא ילדים. בן ובת מתחתנים נולד להם ילד= המשכיות של החיים. בן ובן בת ובת= כלום. פשוט אין המשך לחיים. ושלא תבין לא נכון,צריך להתייחס אל האנשים האלה בכבוד(אני חולה על אמילי מאורסמו שהיא במקרה שחקנית טניס לסבית) ובתור בני אדם לכבד אותם ולנסות להחזיר אותם למוטב. אבל את הדרך שלהם?לשנוא.

One Echoe

New member
אני לא מתכוון לענות לך.

התווכחתי על זה עם כ"כ הרבה דתיים שאתם פשוט מבחילים אותי. כולכם באותה הדיעה. זה מעניין, שכל מי שדתי הוא נגד הומואים. זה מגעיל אותי. זה גורם להבין מה התורה עושה לכם. סוף דיון.

spoop

New member
אבל זה משהו שסותר את דרך הטבע!

אפשר ללמוד מבע"ח,אצלם לא תראה הומואים ולסביות. למה? כי אין להם את ההשפעה החברתית,ואין להם בעיות נפשיות(כמו לכולנו) אם מישהו נמשך לבני המין שלו,אני לא שונאת אותו,פשוט חבל לי עליו כי אין לזה המשך! אולי כולנו נהיה הומואים ולסביות? מה יקרה אז? לא נהיה יותר נכון? סוף דיון?

One Echoe

New member
לא, לא סוף דיון.

את בנאדם מושפע, וחבל. כולכם באותה דיעה גועלית. זה מגעיל אותי, דוחה אותי. חיה ותן לחיות?

spoop

New member
אני לא שונאת מחללי שבת

אבל זה נגד מה שכתוב בתורה,כנל הומואים,אני לא שונאת אותם.

One Echoe

New member
אני לא מבין.

איך אלוהים שמתיימר להיות כזה...נקרא לו יצור, כזה יצור נפלא ואוהב, נותן ל..לא יודע מי, לכתוב בספר הזה להיות נגד אנשים מסוימים? האם אלוהים הוא גזעני?

spoop

New member
ה' לא מתיימר להיות סנטה קלאוס חביב

הוא אמר לנו מה נכון ומה לא. מה מותר ומה אסור. אם למישהו באמת באמת קשה,אז אלו כבר חשבונות שמים. אבל שזה נהיה טרנד (ושתינו יודעים שזה טרנד) אז זה חבל מאד. ה' לא גזען חס וחלילה. זה שאנחנו בני האדם הקטנים מנסים כל הזמן להבין את הדרכים שלו,זה לא אומר שהוא טועה במשהו-אנחנו פשוט לא מבינים נכון.

One Echoe

New member
זה לא נהיה טרנד.

וזה גם לא מתוך בחירה, כידוע לך. אנחנו בתקופה שהלסביות וההומואים לא מפחדים לצאת מהארון, לכן את חושבת שזה טרנד. בתקופות אחרות רצחו אותם רק כי יש להם נטיות שונות משל הרוב.

One Echoe

New member
והכוונה, היא, כמובן,

שזה תמיד היה קיים. ורק היום זה פתוח בחברה.

spoop

New member
אני יודעת!

אבל יש כאלה שהם דו-מיניים. תסביר לי איך? אם הם נמשכים למין השני,אז זה כן טרנד.

One Echoe

New member
דו מיני זה בדיוק כמו הומו.

אם זה טרנד: את רואה את עצמך עכשיו נמשכת לבנות? את חושבת שאת יכולה לבחור את זה?

spoop

New member
ודרך אגב ברור לי שזה קשה

להשתחרר מזה. אם מישהו נמשך לבני מינו זה בטח קשה לשנות את זה. אבל למה לעשות מזה "מצעד גאווה"? הם עצמם יודעים שזאת לא כזאת גאווה. אבל אני אוהבת אותם כמו את כל מחללי השבת ושאר החילונים. יש בי שנאה רק לאנשים רעים,והם לא אנשים רעים,רק קצת מבולבלים.

לא כזאת גאווה?

מי אכפת לך בכלל עם מי הם נכנסים למיטה? אני לא הומו, ממש לא הומו, אבל אין לי שום זכות להחליט בשביל בן אדם עם מי לשכב, כנ"ל איתך.

למעלה