לspoop

Borg1

New member
לspoop

אתיחס לכלל ההודעות שלך. את תמיד מנסה להאשים חילוניים ברוב החטאים של מדינת ישראל. עכשיו. קודם כל תביני שאין שום בעיה לחזור מהמסיבה ב3.00 לפנות בוקר (ב4.00 לפנות בוקר גם כן אין), אין שום בעיה בליבוש "לא צנוע", ובשאר ה"חטאים" מהסוג הזה. וכשאת מאשימה את חילונים באונסים, ונהיגה במהירות מופרזת, את עושה טעות פשוטה מאוד - אסור להאשים מגזר, עם או גזה. את יכולה לתפוס איזא בחור שאונס ולהגיד, הינה הוא לא ממש בסדר, אך את לא יכולה להגיד, הינה לאיזה פשעים מביאה אי אמונה באלוהים! ונכון, שבקרב החילוניים יש יותר פשעים, מאשר בקרב הדתיים, סטטיסטי זה נכון, אבל: אי אפשר לטעון בזה שהאחלוסיה הדתית היא "בריאה" יותר,מהחילונית, כי כשאת מנסה לשכנע את חילוני, שהוא לא מספיק "בריא" באמצעות טענות שאצל החילוניים יש יותר פשע, את לא לקחת בחשבון איך אנחנו החילוניים מתייחסים לזה. זו היא פשוט הבעיה שצריך להתמודד איתה, זה לא כישלון של הדעה! נכון, שחילוני צריך איזו סיבה נוספת כדי לא לגנוב (כי דתיים פשוט פוחדים מהעונש מהשמיים), אך כשאנחנו נוכל להביא לעצמינו את הסיבה הזו, אז בוודאי נהיה "טובים" יותר, מאשר דתיים שלא גונבים! וסמכי עליי זה כבר קורה, יותר נכון זה כבר קרה לרוב האנשים, ויקרה לחלק שנשאר. אגב, אם את מאוד מרוצה מעצמך בזה ששמת לב על התופעה, שמצב של החילוניים הולך ומדרדר, אז תרגיעי קצת עם התוצאות. חילוניים נוצרו לא לפני 100 שנה, וההיתפתחות שאת מתארת לעצמך נמשכת הרבה יותר זמן, על כן אם את בטוחה, שבעוד דור - שני דורות נהפוך לעבריינים מוחלטים, מוכרח לעכזב אותך. לא נהפוך, אנחנו מקדמים את העולם, ופותרים את הבעיות שנוצרות. לפעמים יש נפילות, אם הן בתרבות ואם הן בחיניך, אך נדגבר עליהן, תהיי בטוחה! נ.ב. ואפילו אם היית צודקת, אני חילוני לא מפני שבטוח שככה טוב יותר, אלא מפני שלא מאמין בקיומו של אלוהים!

שמע אחי,

בתור אדם דתי אני יכול להבטיח לך שדתיים אינם נמנעים ממעשים שהם לא בסדר כי הם פוחדים מעונש. זה בגלל שהדת מחנכת לחיים שונים, לשליטה על הייצרים, להתחשבות בזולת וכו'. מעולם לא הייתי חילוני אז אני לא יכול לראות את הדברים מנקודת המבט שלך אבל חילונים כפי שאני רואה אותם חיים לפי מה שבא להם. שלא תבין אותי לא נכון, יש לי מלא חברים חילונים מהצבא ומבכלל ואני אוהב אותם מאוד, אבל דווקא בגלל הקשר החזק שלי איתם יוצא לי לראות כל כך הרבה את ההפקרות. ושוב, אני לא רוצה להכליל, יכול באמת להיות שאני מדבר מתוך חוסר ידע.

Borg1

New member
בדיוק!

אמרת נכון, אף פעם לא היית חילוני. תבין. אין מחנה משותף ביינו. אי אפשר לדבר אל "חילוניים", כי כל אחד מאיתנו שונה. לכן כל ההכללות שעשיתה אינן צודקות! מה שלא כן בדתיים. תמיד אפשר להכליל אתכם. לדוגמה, דתיים יהודיים חושבים (כל אחד ברמה שלו) שלהיוולד יהודי זו זכות. תמים? לא בדיוק.מה משתמע מזה? להיות לא יהודי זו בעיה, והכי מצחיק שההכללה הזו באה לידי ביטוי, זאת אומרת שדתיים נוטים להיות גזנים! כל אחד ברמה שלו, אך עדיין. זאת, לדוגמה, הכללה מוצדקת.

Borg1

New member
מה עוד?

זו היא שאלה מסובכת מאוד, ואני לא מסוגל להגדיר. מה שאני יודע זה ככל שיהודי דתי יותר, כך הוא קרוב יותר לגזענות. מכיר חרדים? נו, הם דוגמה למהדרין!

../images/Emo60.gif לא, אני לא מבינה

תמיד שאומרים גזען מתכוונים למשו רע ואני רוצה לראות מה הדבר הרע שאתה מתכוון אליו בקשר לדתיים.

Borg1

New member
רע?

במה זה מתבטע? בברוך רולשטיין, וכל המגזר החרדי, בלינצים... אך זה לא מתבטע כמו שצריך, כי, ברוך השם, יש בארץ מספיק חילוניים, כדי לא לאפשר לדתיים להידרדר יתר על המידה!

Rotema3

New member
כל המגזר החרדי?

שוב, אתה מכליל. אתה לא 'אחד מאלו' שיוצאים בכל הזמנות נגד הכללות כשאלו דתיים שמכלילים על החילונים? לינצ'ים? איזה לינץ'? {שואלת ברצינות}.

Borg1

New member
איזא לינץ?

נו, אחד הדוגמות הבולטות היא לינץ שביצוע מתנחלים מפאת שדה בפלסטינאי. וזה לא היה כל כך נורא, אם הם לא היו בני 14-17! ואב של אחד מהם לא היה קורה לבן שלו גיבור! איני רואה הבדל בן טרור פלסטינאי לבן הלינץ הזה! רואים כאן הכל, חינוך גזעני, ודעות גזעניות. נ.ב. ושאף אחד לא ינסה לצטט לי את הפוסטר שמצדיק את הפושעים, כי הוא זיבול שכל אחד גדול! מהתחלה ועד הסוף! לגבי ההכללות. לא הבנתי איזו מהכללות לא אהבת? על שבת או על כשרות?

ברוך גולדשטיין הי"ד,

הציל עשרות יהודים מטבח. אבל למה שתשמעו מה שלא אמרו לכם בטלוויזיה? ולמה שיגידו לכם את זה בטלוויזיה.... את רוצה, תאמיני, לא רוצה - אל תאמיני: מתחת לשטיחים שלהם היו גרזנים ורובים. למה המשטרה לא עשתה כלום? למה שתעשה? היא הרי מחכה שיהרגו ורק אז עוצרת. לא הורגת. לאחר מעשה באמת אין עניין להרוג אדם. אבל לפני שאדם ירצח אותך ועוד עשרות - לרצוח אותו נקרא הצלת חיים. ולא פשע.

אני החזקתי רובה 3 שנים

אבא שלי מחזיק אקדח ורובה איתו כל הזמן, לשתי האחיות שלי יש רובים ולאחת מהן גם אקדח. אז את תצדיקי פלשתיני שחס וחלילה ינסה לפגוע בנו?

אה באמת?

מה שונה בזה? אגב בפלוגה שלי בפנימיה היו שני ערבים, כמובן שגם להם היו רובים, אז יהודי יכול לפגוע בהם?

ומצד שני

אני יכול לירות מתי שבא לי, העובדה שהנשק נמצא על הכתף לא קיימת על מנת שכולם יראו אלא על מנת שיהיה קל יותר להשתמש בו במידת הצורך.

ברור למה הוא נמצא על הכתף...

אבל אני לא שאלתי למה הוא על הכתף, שאלתי למה הוא מתחת לשטיח... על זה לא קיבלתי תשובה.

השאלה ניתנה כתשובה

אין שוני בין המקומות, ההבדל היחיד הוא שכשהנשק על הכתף השימוש בו יהיה יותר מהיר.

למעלה