לנקאים שלום

אבנר29

New member
לנקאים שלום

שמעתי שמועה שפ"ש נחסם אם זה נכון מדוע למה וממתי האם בתור חברי פורום לא מגיע לנו לדעת זאת? ואם כן האם אין זה צעד קיצוני ביותר (אפשר למחוק הודעה) אבנר

javierg

New member
באמת שמתי לב שהפורום נעשה רגוע יותר

אם אתה מעוניין לקרוא הודעות של פ"ש, תוכל לעשות את אחד הבאים: 1. להקליק על שמו בתחתית העמוד. אז יופיעו לעינייך עשרת הודעותיו האחרונות של פ"ש, כולן כרגע תחת פורום איכות הסביבה. מהר מאוד תראה שהוא לא מרפה וגם שם הוא מנגח את כולם על הסיפור של דורי ז"ל (מאוד קשור לאיכות סביבה, לא?), וגם ציטוטים חביבים כגון: "בפורום צלילה של "תפוז", נערך דיון ברמה של צוללים ואנשי עמך שלא קרובים לנושא ולפרטים, ולכן כל רשמיהם הם רק תחושותיהם לגבי המצב המחריד, לאן המיפרץ-אילת הגיע !!" 2. להכנס ישירות לפורום איכות הסביבה. לא עשיתי זאת, אבל נדמה לי שמתצא שם הודעות של פ"ש למכביר, וסביר להניח שרובן יעסקו בנושא היחידי אותו הוא באמת מבין ומוקיר: ניגוח של הרשות וכו´, על בסיס אישי ובתואנה של מחדלים בלה בלה בלה. אז אנחנו "עמך", לא מבינים כלום, אבל מזל שיש לנו תחושות. אין חדש תחת ה....

javierg

New member
פשוט מדהים, הבחור (פ"ש) ממשיך

את כל מה שהוא עשה לנו כאן בפורום "איכות הסביבה". כמעט כולנו מככבים שם, ונראה שהוא הפך את הפורום ההוא לפורום צלילוביץ שחף.

אבנר29

New member
אתה נוטף ארס השאלה שלי לגיטימית

והופנתה לנקאים יש חברי פורום חדשים שלא מכירים אף אחד ומתיחסים לכולם בכבוד ומצפים שאתם החברים היותר ותיקים ומכירים אישית אחד את השני תדעו להתנהג בצורה מכובדת אבנר

אבי ע

New member
בהחלט...

מרגע הגבלתו כאן הוא החל להיות פעיל בפורום שלו, ובמקביל שולח שם את כל המסרים שנבצר ממנו לשלוח כאן, תוך ניהול דיאלוג עם עצמו. נראה לי סידור טוב שמספק את כל הצדדים.

תעודת עניות לפורום ומנהליו

הגבלת/השתקת פילוביץ שחף היא תעודת עניות שלא הייתי ממהרת כמוך לנפנף בה. מה קיבלנו במקום? דיון "מעמיק" על מיקומן של מכמונות המשטרה בדרך לאילת- אין ספק נושא חשוב מאין כמותו... ממליצה שתשקלו את העניין מחדש בכובד הראש הראוי.

הנקאי

New member
ובכן ../images/Emo19.gif

הנקאים לא מודיעים על רוב ההגבלות שהם מטילים, זמניות כקבועות (פרט למקרים של הדיפת מתקפות מרוכזות של פולשים זרים לגמרי). כיוון ששאלת הרי התשובה היא: כן. מירו שמיל הוגבל תוך אזהרה לפ"ש, כשלא עזר פ"ש הוגבל זמנית, והיום הוא הוגבל לצמיתות, כשתמצית הסיבות לכך נמסרו לו בהודעת ההגבלה (פירוט של כל עשרות המסרים, אולי מאות כולל תקופת יואל, שכל אחד מהם הצדיק הגבלה בפני עצמו, אינו אפשרי כלל במסגרת זו). הנקאים נהגו כלפיו במשך חצי שנה, כאן וקודם ביואל, הרבה לפנים משורת הדין. נוסו כל הדרכים לרבות אזהרות, מחיקות בלבד, ועוד, אך לשוא. עד כאן.

ובא לציון גואל ולציונה בועל ../images/Emo13.gif

ולאבנר - משום מה אתה בתעלם מכך שרבים מחברי הפורום התרעמו התלוננו ומחו על הודעותיו של פ"ש וחושב שכולם עשו יד נגדו ללא עוול בכפו - אז אין פה קנוניה - הוא חפר לעצמו בור עמוק ו(סופסוף) הוא נפל בו

אבנר29

New member
לפינוקיו

אנני מתעלם משום דבר וזה עצם העניין לא כל דבר שאני מתרעם עליו אני חייב לחסלו זה לא מלחמה אני גם לא רמזתי לקנוניה ולהבדיל ממך אני מזדהה בשמי אם אתה רוצה להיות עניני תזדהה ואל תעביר מסר נסתר דרך פתגם מסורס אבנר דאר

Pini1

New member
ערב טוב לחברי הפורום ולנקאים ../images/Emo46.gif

ערב טוב לכולם, אני רוצה להביע את מורת רוחי ואת כעסי הרב בנושא הנדון. שלא כמו חלק מהחברים שבחרו להיצמד לקלישאות רדודות חסרות תוכן , אני אפרט. אני אשמח לקבל תשובות למה שכתבתי באופן מכובד וענייני. בנוסף , אדגיש כי אין שום דבר אישי בהודעה זו , העניין הוא עקרוני גרידא. אני מבין (לא הייתי כאן במהלך השבת) כי פ"ש הוגבל. פ"ש הוגבל והנקאים לא מוצאים לנכון לדווח. כן , זה ממש חבר פורום שולי ואיזוטרי שלא שווה לדווח בגינו כלום. כן , גם כל ההודעות שלו , כולן , היו מתלהמות , מתבכיינות , שקריות , רודפות בצע , ומלאות פוביות מחשש לקונספירציות באשר הן. אה , בעצם היו לו 2-3 הודעות , אז למה לדווח? אני כחבר פורום , מבקש לדעת מדוע הוא הוגבל ובגין איזו הודעה. אשמח אם תשלחו לי אותה בדואל כדי שאראה איך החוצפן לכלך אותה הפעם. פ"ש הביא לפורום הזה המון ידיעות והבהרות ממקור ראשון שחלק מהמתנגדים לו רק יכולים לחלום על יכולת איסוף וקשרים שכזו. אף אחד , ואני מדגיש אף אחד , לא הצליח להוכיח אותו לפחות לא בכל הקשור לדיווחי מחדלים ותאונות בענף , אף לא אחד! חייבר , אני מתפלא עליך , איזו הודעה הכנסת? האם השרשור (שאתה מככב בו) שכולל 27 תגובות (שהתחיל בכוונה טובה וראוייה) בנוגע לשוטרים (שלא לדבר על מניאקים) מהירויות נסיעה ומכמונות יותר קשור לצלילה מאשר ההודעות של פ"ש ? מה זו הצביעות הזו? מאיפה היא באה? לנקאים , עם כל הכבוד , אני אפנה למי שיש צורך על מנת להבין איך והאם יש לכם זכות להשתיק כאן משתתף בגלל עצם היותו (כמובן , שאחכה 24 שעות לקבל בדואל את ההודעה כדי לראות הכצעקתה). אני מבקש שזה יהיה מקום דיון פתוח לכל הדעות ולכל הקבוצות. אם אתם כל כך דואגים לפורום הזה , אשאל בפשטות: איך בכל פעם שיש כניסת Head-On בפ"ש תמיד יש משתתף "חדש וטהור" שמגיב בכזאת נחרצות (תמיד נגד פ"ש כמובן) ע"ע כפתור, המקפץ , פינוקיו ועוד. מדוע אין אתם עושים איתם כלום? האם הם שומרים על הפורום יותר מפ"ש? אני מאוד מבקש מכל מי שקורא את ההודעה הזו מחברי הפורום השקטים , לפקוח את עיניו להסתכל טוב במראה , ולהחליט בינו לבינו האם הדברים והסגנון נראים לו. האם כך רוצים לנהל דיונים ענייניים בפורום , על ידי השתקה? מדוע שמישהו יחליט למישהו אחר מה לחשוב ולכתוב , הא ? נכון , פ"ש לפעמים מכניס הודעות שבחלקן לא קשורות לנושא הנדון – אפשר לא להסתכל , בטח שלא להגיב. מדוע לחסום מישהו שבסה"כ הכללי תורם הרבה אינפורמציה ומתקן הרבה טעויות מעצם היותו מעורה כל-כך. ברור שזה מאוד נוח לא להגיב ולתת לנערים לרקד לפנינו , אך מי שיש לו קצת כבוד וקצת יושרה במיוחד אם הוא נטול פניות לחלוטין , יגיד את דברו כאן בנוגע לפ"ש. אני מקווה בכל ליבי שההחלטה בנושא תשתנה , ותינתן לפ"ש האפשרות להשתתף שוב. אזכיר שוב, הרי יש מי שיתייגו אותי כבר ממחנה פ"ש (כשאני בכלל מהמחנה של אשתי) , אין בהודעה הזו שום אלמנט אישי , העניין עקרוני לי (ולכם) מאוד. ערב טוב פיני

הנקאי

New member
לפיני הנכבד ../images/Emo19.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

1. אתה מוזמן לפנות "למי שיש צורך" כבר עכשיו, מיותר להמתין ואין צורך לאיים. בניגוד למה שנדמה לך כנראה, קהילה זו אינה רכושו של איש פרט לחבריה הקבועים. 2. איננו מבינים את האובססיה להשתתף דוקא בפורום צלילה זה, אם החלטות מנהליו המגובות על ידי רוב מוחלט של המשתתפים הקבועים אינן נראות לך. יש בואללה פורום צלילה ללא כל מחיקות והגבלות, וכל הרוצה יכול להתבטא שם בחופשיות. אם אתה סבור שהינך מייצג רוב או קבוצה משמעותית בפורום שאנו כביכול מדכאים, מדוע לא תעברו לשם ותנהלו את קהילתכם כאוות נפשכם? 3. פורום זה, כפי שהוסבר לך פעמים אין ספור, הוא קהילה מגובשת עם כללים משלה. פ"ש פרץ אליה כפיל לחנות חרסינה לפני כחמישה חודשים, הכתיב סדר יום שמרבית החברים לא רצו, ניסה לכפות רוח שהחברים לא רצו בה, ועבר על כל כלל כתוב ולא כתוב פעמים רבות. אין לנו חובת דיווח אליך וגם לא נדווח לך. די בביטוי "רוצחי צוללים" שהוא חוזר עליו בגאווה (ראה הודעתו בפורום איכ"סה) כדי להגבילו לצמיתות, או קיי? 4. גם אתה עצמך, חדש מקרוב בא, מנסה להכתיב לפורום זה סדר יום שאינו מקובל עליו. רק השבוע הצענו שתומכי קו זה ישרשרו תמיכה ונותרת עם אותם שניים או שלושה תומכים, שאיש מהם אינו חבר מלא בפורום (לא צלל איתנו, לא בא למפגשים, וכולי). הואל בטובך לקבל את רוח הפורום, או לפנות למקום אחר. סלח לנו על הטון התקיף, אך הדברים צריכים להיות ברורים עד תום. לא נניח לאיש לכפות עלינו סדר יום שאינו מקובל על קהילה זו. לכך קיבלנו ממנה מנדט וברוח זו נפעל בלי מורא משום איומים. את אנחת הרווחה של מרבית חברי הפורום ב-24 שעות האחרונות, בלי ההטרדות החוזרות ונשנות של פ"ש (אין מילה אחרת לכך) נקל היה לשמוע. 5. ניתן להוסיף ולשרשר כאן (רצוי להימנע מחזרות מיותרות) אך אנו מודיעים לך ולכל המעוניין כי שירשור זה הוא האחרון בנושא. בכבוד רב, הנקאים.

Pini1

New member
לנקאים ערב טוב ../images/Emo70.gif

חבל שלא התייחסתם לגוף הודעתי כפי שבאה לידי ביטוי , והעדפתם להבין צד מיליטנטי (שלא קיים) וכך נראית תגובתכם. למה שכתבתם: 1. אני מבין שלא אראה את ההודעה (כמו כל שאר חברי הפורום בטח) , אוקיי. אפנה לקבל הסברים מספקים יותר מאנשים מוסמכים ואובייקטיביים קצת יותר. לא היתה כאן שום נימה של איום מבחינתי , וחבל שהבנתם זאת כך , אבל ניחא. 2. אין לי אובססיה להשתתף דוקא בפורום הזה ודוקא כאן. אין שום קשר למי אני מייצג ואיפה אני צריך להתבטא. אעשה זאת כאן כל עוד אמצא לנכון. 3. בקשר לרוב , וכן ל"קהילה" אשמח אם תציינו ממש פעם אחת ולתמיד (ניק או שם ) מי נכלל ב"קהילה" ומי לא, זה חשוב שכולם ידעו איפה הם נמצאים. 4. אינני מנסה להכתיב לפורום כלום! אני מציין עובדות פשוטות כפי שכל בר דעת יכול להבין אותם. אני כותב את דעתי בלבד. 5. מה הקשר למפגן כוחות שאתם מנפנפים בו כל הזמן להגנתכם? בוא נראה מי בצד שלך ומי בשלנו? בצד שלי יש את פיני וזהו ,זה לא מספיק או שמא זה לא ראוי להעביר את המסרים שלי? זה לא מכובד מצידכם להתדיין באופן הזה לטעמי. 6. את אנחת הרווחה של מרבית חברי הפורום לא שמעתי , נו טוב. רק מעניין כיצד היא נשמעה , האם חלק קיבלו הודעה בדבר הבאן בדרכים אחרות? משהו שקשור ל"קהילה" בלבד? אני ידעתי על כך רק מהודעתו של אבנר הערב וכן מתגובות שבאו בעקבותיה. 7. תודה על האפשרות שניתנה לי בשרשור הזה להמשיך ולהתדיין קצת עמכם. פיני

פליפר.

New member
מצטרף לתמיכה בנקאים

עם כל הכבוד ל"חופש הביטוי" ושאר סיסמאות - מה עם כבוד ל"הזכות לכבוד"? פ"ש - עם כל הידע הרב, גורר את הפורום למלחמות בצורה שרבים ביקשו ממנו לא לעשות. הוא הפך כל עניין למלחמת ג´יהאד (=קודש - לא טרור) והשתלח במערכת בכל פעם שרק ניתנה לו הדמנות. כמו שכבר אמרתי פעם - גם במקומות בהם הוא צדק (ויש גם הרבה שלא) הוא עשה זאת בצורה של מלחמת חורמה ובהשתלחויות - וניסה להכריח את משתתפי הפורום להצטרף למלחמה - ומי שלא נענה לקריאתו הואשם מיידית או בנסיון לטייח, או בקונספירציה, או בפחדנות. שימו לב - אפילו בהעדרו הוא מצליח לגרור אתכם לנהל מלחמות אז נמאס. ביקשנו קצת שקט כבר המון פעמים. עברנו לשם כך 3 פורומים - והוא אחרינו עם המלחמות. מה עם זכותנו לקיים פורום בלי מלחמות? לא ביקשנו שהוא יעבור - אלא עברנו בעצמנו. הוא פשוט לא הסכים להרפות ורדף אחרינו. כן - אני רוצה פורום רגוע ושקט - גם במחיר של לפעמים (איפה שזה לא פוגע - פיזית - במישהו) "טמינת הראש בחול" כמו שפ"ש אוהב להגדיר את מי שלא מוכן להלחם עד כלות. אז מי שלא יאה לו - מוזמן ללכת לעוד כמה פורומים בהם יש מלחמות. פה - מנסים לקיים פורום רגוע. כל מי שרוצה - מוזמן - את כלי הנשק יש להשאיר בכניסה בברכה נבו

נבות

New member
ההודעה שלכם וטיפולכם בנושא הזה

ממש מגוחכים. אתם מגיבים כאילו אתם ראשי מאפיה אתם שמים לב ? למה אתם לא עונים למה ששאלו אתכם ? מה ההתחמקות הזאת ? עשיתם טעות אז תודו. במקום זה עשיתם סבב אימייל ואייסים כדי לעודד מריונטות רדומות להגיב אז הערתם גם אותי. חלאס עם השטויות והניהול הילדותי למ.מ./פ.ש. יש זכות מבורכת לכתוב כאן , ואתם מוזמנים לפנות מקום אם זה לא נאה לכם. יש אחרים שינהלו את העסק באופן הוגן. יאללה ביי.

Sushi

New member
מכתב לנקאים

חברים נכבדים, מצורף בזאת מכתב פרטי שכתבתי לפני מספר שעות אל הנקאים בנושא פ"ש. אני מצרף אותו לשרשור זה לפני קבלת תשובה מהנקאים (בניגוד לדרכי), כיוון שמבחינתי התשובה שניתנה לפיני1 עונה גם למכתבי שלי. כנראה שאין ברירה כי אם להוכיח שיש מספר אנשים בפורום שלא חושבים באותו שטאנץ (לפי אמונת הנקאים). מכתב לנקאים: נקאים, אולי כדאי שגם הדוממים בפורום יפצו את פיהם? בין אם רוב אנחנו ובין אם לאו. אני יחסית חדש כאן. פאסיבי בערך חודש וחצי ואקטיבי (במידה מועטה) כשבועיים. אני לא מכיר באופן אישי (כמעט) את כל משתתפי הפורום, כך שההיסטוריה הארוכה שלכם אינה נחשבת בעיני לענייני פורום זה. בחודש וחצי הזה נתקלתי במספר (לא קטן) של אנשים המתנגחים זה עם זה על כל שטות, כמו ילדים קטנים. פ"ש אינו היחיד, עזרו לו עוד רבים ו(אולי אפילו פחות) טובים, כגון קותי, פיני1 ועוד. הודעותיו של פ"ש גם אם רובן טרחניות ומקוממות, גם אם סגנונו נפוח ומעצבן, הינן לגיטימיות לחלוטין בעיני! הן מעניינות את הצולל הזה לפחות, יש להן קשר רב מאד לעולם הצלילה הישראלי (והרי כאן אנו חיים) והן אחת הסיבות שהתמכרתי לפורום עד כדי כניסה לרשת לצורך זה בלבד כפעמיים ביום. ולא, הסידור שפ"ש כותב ועונה בפורום שלו אינו טוב. אני מעוניין בפורום הזה, אני מתעניין בצלילה ולא באיכות סביבה. וככזה אני גם מתעניין בדבריו של פ"ש על איכות סביבה הקשורה לצלילה, על בטיחות בצלילה, על תאונות בצלילה, על פוליטיקה בצלילה הישראלית ועוד. לפורום החדש שלו איני נכנס, בחרתי להיות כאן. הייתי רוצה לעורר דיון על תפקידם ומיקומם של הנקאים. באתי לכאן כאורח ולכן אקבל את חוקי המקום. אם ימשיכו לא למצוא חן בעיני, אמצא את דרכי בשקט החוצה. אבל לדעתי, אחד האינטרסים של הנקאים (ובוודאי של תפוז, המארח) הוא לגרום לאנשים, צוללנים, מתעניינים ומעניינים (כמוני לדעתי המשוחדת) להשאר בפורום, לקרוא ולהגיב. בעולם האמיתי (לא זה שבתפוז), כשמופעלת צנזורה אכזרית והורגת (כן, באן הוא הריגה בעולם הוירטואלי) כמו זו שאני רואה כאן, כולכם הייתם מתרעמים, מפגינים ועושים הכל לסלק את הדיקטטורה הזו. השתתפתי בעברי בעיקר באופן פאסיבי גם בפורומים אחרים. לא נתקלתי עוד בפורום בו המנהלים ידם כה קלה על ההדק. לכם זה אולי נראה רצוי, אבל יד קלה על ההדק היא מפלט החלשים. אנחנו כאן אנשים בוגרים. אנחנו לא צריכים מחיקות ובאנים מיותרים. אנחנו יודעים לסנן. ואל תתנו לי את הנאום הקבוע של אנחנו עושים עבודה בהתנדבות, בוא במקומנו, בשמחה נפנה את המקום וכו´. אני לא רוצה לבוא במקומכם. נכון, אתם עושים עבודה בהתנדבות, אבל אתם פה כדי לשרת את הפורום. תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם, כדי שהשתן לא יעלה! ככה צריך לעשות כל מי שבעמדת שליטה, יום יום. ככה אני עושה בתפקידי האזרחי! אה, ודרך אגב, לפני שעיניכם יתגלגלו, פיכם יצקצק ותאמרו לעצמכם (ובקול!), איזו שפה יש לו, איך הוא מעז לאמר "שתן" - ככה מדברים בעולם! לגיטימי לחלוטין בעולם האמיתי והלא מחייב (כן, הפורום אינו מחייב, זו אינה ישיבת הנהלה, אין כאן טף שצריך להגן על אזניו הרגישות) לאמר שתן במובן בו זה נאמר, לגיטימי לאמר "לעזאזל" ברגע של התלהטות, לגיטימי להרים קול (הדגשת הכתב וריבוי סימני קריאה), גם אם לא לגמרי מנומס. אין צורך כלל לקהל בוגרים כמותנו בכך שתנזפו במישהו על שפתו העילגת וההמונית (באמת, מה הוא כבר אמר?). אל תחנכו אותנו, אתם לא הורינו. הגישה הפטרונית של: "הנקאים לא חייבים לספר לכם על פעולותינו, כגון זריקתו של פ"ש" הינה ברמתו של מורה ביה"ס מול תלמידיו. זו מערכת היחסים הנכונה ורצויה בינינו? ככה אתם רואים את הקשר? אתם באמת חושבים שעל דבר כה חשוב (וכן, גם אתם חייבים להודות שפעולה זו חשובה לאופיו ולצורתו של הפורום) לא רצוי שנקבל דיווח? ומכיוון שלדעתי אותי ושכמותי אתם דווקא רוצים בפורום, ואת הערותי לפורום תשמחו לפרסם ולקהילת הצוללים אשמח לסייע בכל יכולתי - תקראו, תחשבו, תספרו עד עשר, תורידו את היד מההדק ותגיבו. רק תזכרו דבר אחד: זו הפעם הראשונה בחיי שאני כותב מכתב כזה. כנראה שאני באמת כועס. אני רק יכול לאמר לכם (זו אמירה בלבד, לא איום משום סוג שהוא), שכרגע יש בי ממש חוסר חשק לקרוא את הודעות הפורום הזה. אם אלו חוקיו, אלו מודרטוריו, ואנשים כמו פ"ש אינם יכולים עוד להכנס בדלתותיו. אני אפסיד, אני יודע. בסופו של דבר, גם הפורום. סיום מכתב לנקאים נ.ב. נקאים נכבדים ויקרים, אני נמצא בפורום זה מכיוון שמצאתי פורום צלילה אליו משתייכים צוללים המבינים בצלילה, מבינים ומתעניינים בנושאים הקשורים לצלילה, שמחים לעזור, מארגנים פעולות חברתיות עליהן שמעתי רק טובות (טרם הספיקותי, חדש אני) ובסה"כ בונים קהילה בריאה. למה אני מתעקש לשנות ולא עובר פורום? התשובה בפסקה הקודמת. תנסו בבקשה לא לצייר פרצופים זועמים ולחשוב קצת. בבקשה?

שין.

New member
דברי טעם

מסכים בהחלט עם שנאמר אני לתומי חשבתי שהאינטרנט אמור להוות במה חופשית קצת יותר ובתור מי שמסוגל לבצע חישובים של חוב חנקן וזמן חמצן אני בהחלט חושב שאני מסוגל לסנן הודעות תנו לחברי הפורום לחשוב בשביל עצמם !! פ"ש היה מקור מידע לא אכזב גם אם לעיתים חלקי והעלה נושאים חשובים לדיון גם עם לעיתים באופן טרחני וצעקני זכותו להשמיע וזכותנו לשמוע ולהחליט

אבי ע

New member
מידע לתועלת הציבור ../images/Emo39.gif

פ"ש הוגבל בשל הצטברות עבירות חוזרות ונשנות על כללי הפורום ורוחו, כשהעילה האחרונה - שהובילה להגבלתו לצמיתות - היתה שימושו החוזר ונשנה בביטוי "רוצחי צוללים" בהקשר של חברים ומנהלים בפורום. מרגע שעלתה בקשה לכך, הוצגה על ידי הנקאים תמצית הסיבות להגבלה, ובראשן סיבה זו. פ"ש חזר על הביטוי בפורום שבניהולו, והותירו שם על כנו בגאווה. חברנו שין ניסה לברר פומבית את ההנמקות לביטוי זה - דבר שהינו מתבקש לכאורה לאור הקריאות לשקיפות ופומביות בפורום זה (שנענו מיד). מגיניו של פ"ש והסוברים שיש להחזירו מוזמנים לעקוב אחר השירשור הרלוונטי בפורום של פ"ש, ולשפוט בעצמם הן לגבי פ"ש, והן לגבי חברים מעורבים אחרים שבאותו שירשור. אבי ע.

נבות

New member
אבי ע. , ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

כל מי שעיניו ושכלו בראשו רואה עד כמה העיסוק במ.מ/פ"ש/פילוביץ´ מבחינתך הוא אובססיבי וסופר אישי. ואח"כ אתה זה שמטיף די לפוליטיקה בפורום. אל תנצל את הכח כמנהל פורום למטרות אישיות. תחשוב על זה

למעלה