לנקאים שלום

Pini1

New member
בובי שלום רב ../images/Emo39.gif

אני מצטער שאני מגיב רק כעת להודעה החשובה שלך , אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם. הדברים שכתבת הם חזקים וקולעים , במיוחד כשהם באים ממנהל פורום שמכיר את ה"חומר". 1. כתבת שיש צורך לכתוב אמנת פורום וחוקים , מסכים בהחלט. חשוב שאמנה כזו תיכתב כאמנת פורום ולא כאמנתה של "קהילה" קטנה של ותיקים בפורומים שכבר מזמן בר-מינן. 2. הצורך בדיווח על השעיה , שקיפות והגינות מצד המנהלים – אין מה להוסיף! 3. צורך בנוהל השעיה או הרחקה מדורג ומובנה , תוך אזהרות כתובות מראש – מסכים בהחלט. 4. חסימת כניסה של אותם אנשים בניקים שונים – צורך הכרחי של הפורום. אמרתי זאת לנקאים גם טלפונית , יש צורך שכניסת אנשים תהיה תחת ניק אחד בלבד! זה דבר שראוי להילחם בעבורו ולתקנו לאלתר. 5. תקופת ההיכרות לטעמי כבר עברה וכל אחד כבר יודע מי לטעמו ומי לא , וכך השרשורים והאשכולות ניראים – זה בסדר. אין צורך לנסות כל הזמן לחנך ולתפקד כצנזור קטלני. 6. תסכים איתי שהשתתפות קצת יותר טולרנטית מצד הנקאים בסופו של דבר תגרום לפורום לזרום כפי שצריך. אנשים מסתגלים , לומדים ומבינים את מקומם. במקרה שלנו מי שלא אוהב משתתף אחר או את הודעותיו , יכול בקלות לפסוח עליהן ולא להגיב. כולנו נמשיך לחיות , נכון? לסיכום, אני מקווה שהשרשור האימתני והדיון שנסב פה על השאלה האם להגביל או לא להגביל את פ"ש השיג את המטרה. אין ספק , שברור לכולם שאין רוב מוחלט (להלן ה"קהילה") למול שנים שלושה אנשים תמהוניים מחפשי ריב ומדון "ממחנה פ"ש". יש עוד כמה שחושבים אחרת בפורום היקר הזה. אני משוכנע ובטוח בהגינותם של הנקאים ובהבנתם המתבקשת שתגרום לביטול הבאן מפ"ש בהקדם. צלילות ודיונים פוריים לכולנו. פיני
נ.ב. - מה כוונתך פורום סגור? האם פורום שכבר לא פעיל , או משהו אחר?

שרקי..

New member
מאימרותיו של פיני..

ואני מצטט "כאמנתה של "קהילה" קטנה של ותיקים בפורומים שכבר מזמן בר-מינן". פיני אולי מספיק כבר עם הסיגנון הזה?

Sushi

New member
לדעתי חוסר הבנה

שרקי, הבר מינן לדעתי הם הפורומים ולא הותיקים. אם זו אכן כוונתו של פיני1 (וכך נראה לי), אין שום בעיה עם השפה.

אבי ע

New member
הרבה אפשר להגיד על שרקי.. ../images/Emo39.gif

אבל לא שיש לו בעיות הבנה. הוא הבין טוב מאד - הפורום שלנו שהיה ביואל הוא בר מינן, וכאן יש פורום חדש עם חוקים חדשים. ובכן - לא ! קהילת יואל לשעבר אינה בר מינן, למרות מאמצים ניכרים שנעשו ונעשים בכיוון (כמובן לא מצידך סושי, וגם לא מצד שין, בלק ושאר הדוברים הענייניים). הקהילה חיה ויודעת להגן על עצמה, אבל גם לקבל משתתפים חדשים שאינם באים בכוונות זדון ולהתחשב בדעותיהם במידה שאינן נוגדות מהותית לאופי הקהילה.

Pini1

New member
עדיף להגיב מאוחר לשניים שמעדיפים

להבין סימולטנית!! כוונתי (ואני מייחס לכם אינטלקט לא מועט) הובנה גם הובנה על-ידיכם , אבל סולפה במזיד היות ונוח לכם. שוב אחזור למקרה שמישהו פספס , כוונתי הייתה לפורומים לא קיימים מבחינתנו וכזה הוא יואל, אנו כרגע בתפוז , לא כן אבי ע. הנכבד????? אם יש בשפתי בעיית עברית או משהו דומה אזמינך להעיר לי , אם זה רק לא מצלצל לך נוח שרקי - זבש"ך! פיני

Pini1

New member
ולאור תגובתי המאוחרת הזו וההסבר

הנוסף אשמח אם לפחות תתנצלו (אפילו בפרטי) היות ו"הבנתם" לחלוטין לא נכון! פיני

אני קונה, כמה זה עולה?

נדמה לי שאני זקוק לזה אחרי שהייתי עד להתקפה נגד זה שסגנונו לא משהו אבל שימש כצופר האזעקה של הפורום והענף בכלל. השתקת הצופר אינה כידוע דרך יעילה לכיבוי שריפה. אני כפי שנאמר לא מבין בצלילה ולא בפורומים. אני מבין בתוצאות. לפעולה זו שננקטה נגד פ"ש יש טעם וריח ממחוזות שרצינו כבר לשכוח מהם.

Famous

New member
דעתי הצנועה ../images/Emo73.gif

בצער רב אני מציין כי אני תומך לחלוטין בפעולת הנקאים. בצער רב - מפני שבבסיס אני מאמין שהאינטרנט בכלל והפורום הזה בפרט צריכים להיות נקיים מצנזורה, חרמות ונידויים ולהוות מקום להחלפת דעות חופשית ומשוחררת. במקרה הספציפי בו מדובר אני גם מצר על אובדן מקור מידע שהביא לכאן לא מעט דברים שאחרת לא היינו יודעים עליהם. אבל, אני תומך בפעולת הנקאים במקרה המסויים הזה משום שפ"ש באמת הגדיש את הסאה ועשה זאת יותר מפעם או פעמיים - למרות בקשות, פניות בע"פ, באימייל בטלפון וכו´ של מספר חברי פורום ולבסוף גם אזהרות חוזרות ונישנות של מנהלי הפורום - ולא הפסיק להפר את תקנות הפורום ורוחו (כפי שמופיעים ברוח הומוריסטית ב"מדריך הטרמפיסט לפורום"). לגבי המידע שהביא, פעמים רבות היה מדובר במידע חלקי (עם הבטחות להמשך שכמעט אף פעם לא מומשו), לעיתים מסולף שניזקו בסופו של דבר היה גדול מתועלתו. גם הנטיה שלו לראות בכל מי שלא מסכים לתיאוריית הקשר שלו כחבר באותו קשר השתקה הפכה הודעות עינייניות להודעות מתגוננות מראש שצריכות להעיד על כותבן שאינו חבר בשום קשר או עיניין פוליטי וכו´ - וחבל. למצטרפים החדשים לפורום, אני מציע ברוח חיובית שיבחנו את העניין במעט ההיסטוריה הזמינה של הפורום בתפוז ואם תרצו אז גם בהיסטוריה שלנו ביואל ואני בטוח שאז תבינו טוב יותר את תחושות חברי הפורום הותיקים לגבי פ"ש על שלל כינויו. כאמור, אם רוח הפורום כפי שהוא, על נקאיו וחבריו אינה נאה בעיניכם, תוכלו למצוא לכם משכן אחר. אני מקווה שתעדיפו להשאר, מפני שאני בטוח שיש לכם מה לתרום לנו ולקהילה שאנו יוצרים כאן, גם אם לא תמיד אנחנו מסכימים... אני גם מקווה שלנו, חברי הפורום הותיקים (מי יותר ומי פחות) יש מה לתרום לכם. בכל מקרה, שיהיו לכולנו רק צלילות מהנות ובטוחות - והרבה ! ודיווחים עליהן כאן בפורום בבקשה
עמוס

נבות

New member
דעתך לא כל כך צנועה ../images/Emo70.gif

אתה גרזנית וניב לא מבינים על מה אתם מדברים. אין ולא תהיה סתימת פיות ברור???? אם לכם לא נאה לכו אתם ותפסיקו להזמין אנשים לעזוב כאן. אני קורא לתפוז ולמנהליו לעצור את השטויות מיד! תצללו כמה שיותר תצנזרו כמה שפחות , העליהום שלכם במקרה פילוביץ´ מוגזם וברור.

הנקאי

New member
הנושא טעון ואתה מתבקש, ככולנו ../images/Emo19.gif

לשמור על תרבות דיון. שווה ערך של צעקות וירטואליות לא יתקבל בפורום, ואלמלא חשש מראית עין של משוא פנים גם היה נמחק כאן. יש גם מידה רבה של עזות פנים מצד משתתף שנכנס לראשונה לפורום לפני 90 דקות שלמות לצעוק על חברי פורום ששניים מהם נמצאים בו מאז היווסדו ועוד אחד כמעט שנה, ולגרש אותם מקהילתם.

פליפר.

New member
כן - בהחלט יש רושם שמדובר

פה במישהו "נייטרלי" כביכול! איך ייתכן שלאחר שעה ו חצי אתה כבר יודע מה קרה פה? ואם אתה קורא פה כבר הרבה זמן - אז צריך להיות ברור על מה כועסים. די עם משחקי הנאיביות. די עם יפות הנפש המעושה. ברחנו מפ"ש לשלושה פורומים אחרים - זה הוא שרדף אחרינו - נורא קשה לראות?!!! אז די - עכשיו תורו ללכת. הזהירו אותו. ביקשו ממנו רבים כי ימתן את הודעותיו ושיניח לנו מהמלחמות - לא עזר. כל מי שניסה להשאר בשקט - הואשם בקונספירציה. אז משום מה - נראה לי -נבות- שאתה איכשהו קשור אליו (פ"ש) מספיק עם המשחקים בפיפי וקקה - באן - ולא רק לשבועיים!!!

פליפר.

New member
התנצלות והבהרה

קודם כל אם מישהו נפגע אישית - יקבל נא את התנצלותי. לגבי "משחקי פ... וק.." - הכוונה למה שכולנו עושים כרגע - ולא להודעה ספציפית בברכה נבו

נבות

New member
יש גבול

נבו ואבי ע. היי, ראשית אתם לא יודעים כמה זמן אני כאן כצופה פסיבי וזה לא חשוב. אתם צריכים לשמוח שמשתתף "חדש" נכנס ומגיב. אילצתם אותי להגיב לאחר שעברו כאן גבול
אני גם מכיר אותך נבו ולא מהיום , אך לעת עתה אשאר חסוי ותכבד את רצוני. אני טוען שאין מקום להשתקה ואין לאף אחד זכות מאשר לאחר. זה לא פלוגה רובאית בצנחנים בימי לבנון העליזים שם הותיקים נהנו ממעמד אריסטוקרטי. חלאס עם הצביעות בואו נצלול וזהו. אבי ע. עליך שמעתי מפליקס ואני מבקש שתגיד מתי אתה יורד מפילוביץ´ במישור האישי. אצלך זה אישי זה הרי ברור. הבאן צריך להתבטל לאלתר. ד"א מ.מ. או פילוביץ´ לא סובל אותי אישית בסדר???? יום טוב

Famous

New member
קח נשימה איש יקר ../images/Emo13.gif

מה קרה ? הבעתי את דעתי. היא לא מוצאת חן בעיניך ? בסדר. זכותך המלאה. האם ייתכן שאתה מנסה לסתום פיות ? הרי קבעת שכזאת לא תהיה... ובכלל, למה הטון הזה ? אתה מכיר אותי ? אתה מכיר את גרזנית או את ניב ? מהיכן אתה יודע שאנחנו לא מבינים על מה אנחנו מדברים ? את קריאתך לצלול כמה שיותר אני מקבל בברכה
ואף נוהג לממש מזה זמן כפי שיכולת אולי להתרשם בהודעה קודמת שלי בפורום... לקריאתך להמנע מצנזורה אני שותף ברמה העקרונית ואף כתבתי כך בהודעתי שכה הכעיסה אותך. ולגבי ה"עליהום שלנו במקרה פילוביץ´ ", לו היית כאן בשנה האחרונה כמוני, אולי לא היית חושב שהוא מוגזם. לו היית חבר בפורום מיום הקמתו כמו ניב, בוודאי לא היית חושב ככה (במיוחד אם לדברים שכתבת הוא היה מתייחס - בין השאר - כ"מצביעים על טימטום" אם לצטט רק אחת מפניניו האחרונות). אז קח לך נשימה עמוקה, תרגע, תחשוב על צלילה ואני מקווה שזה יעלה לך חיוך על השפתיים. ושוב, שיהיו לך רק צלילות מהנות ובטוחות

אבנר29

New member
חברי הפורום הנכבדים

אתמול שאלתי שאלה לנקאים ולא שיערתי שכולם יעוטו עליה ויחשפו את שינייהם בצורה הזאת לכולם בבקשה אנא שימרו על לשון נקיה גם אם אתם נגד או בעד מה גם שבעל העניין לא יכול להגיב איך נוכל מחר לדון על נושאים אחרים שנויים במחלוקת אם הגישה היא הכפשות ועלבונות הדדיים מוחה אני על כך שמדברי חלק מהאנשים ישנה חלוקה לשחורים ולבנים אם זהו פורום פתוח לכולם כפי שחשבתי לפני שניכנסתי או למתי מעט שחברו להם ונוכחותנו בעיניהם לצנינים? בכל מקרה באו ננסה כולנו להפיק מהפורום את מה שכולנו קיונו להפיק ממנו וזה דיונים על נושא משותף לכולנו הצלילה על כל היביטה אני מקווה גם שדיון מלא יצרים זה נותן חבל מספיק לנוגעים בדבר לרדת מהעץ ולבטל את החסימה תוך ברור העניין במעגל סגור שתיזכו להמשך יום נעים אבנר

הנקאי

New member
רק הבהרה קטנה ../images/Emo19.gif

הפורום פתוח לכל מי שמקבל את רוחו ואופיו. אין חלוקה לשחורים וללבנים וגם לא חלוקה אחרת, כל עוד נשמרים כללי הפורום ורוחו. בפועל יצא שכל החברים המלאים והותיקים גם הזדהו ונפגשו בעולם הממשי אבל בהחלט תתכן חברות מלאה ושוות זכויות בפורום גם בלי זאת: על בסיס השתתפות ותרומה לפורום במסגרת כלליו ורוחו. אין כל מגבלה על כניסת משתתפים חדשים, להיפך כולנו רק שמחים על כך ומעודדים זאת. הדיון אכן היה חשוב ולמעט כמה חריגים גם ענייני ונאות. הנקאים.

hockeye

New member
מסתבר...

שדווקא יש חדש תחת הפ"ש... שב לו הנץ מן הניכר והופתע לגלות שינויים רדיקליים בפורום. איני מכיר את פ"ש בחיים ואני משער שאיש לא יחשוד בי באהדה יתרה אליו אחרי שרשורינו הסוערים בפורום, ולכן אני מביא את דעתי הצנועה: לכל קהילה הזכות להגן על עצמה ע"מ לשמר את אופייה ואת ייחודה. אבל - וזה אבל גדול - קהילה העושה כן ע"י הרחקה ונידוי של החריג והאחר מאבדת משהו מאופייה ומייחודה. לא? מזל - ממצמץ הנץ - שאני לא נקאי. האחריות... הוקאי.

אבנר29

New member
צודק הוק אי

דוקא אתה בכמה משפטים תימצת את הכל וקלעת לעצם העניין

הנקאי

New member
אתה יודע מה? ../images/Emo19.gif

עקפת את סושי בסיבוב בתואר ההודעה הטובה ביותר בשרשור זה (יש תחרות נושאת פרסים). לא נורא סושי, עדיין אתה במקום שני, וממתינים לתשובתך לדואל שקיבלת... משפט המפתח הוא כמובן האחרון. אכן, נחסכו ממך חיבוטי נפש רבים והחלטה שבכל מקרה היתה יוצאת שנויה במחלוקת. בבניין הפורום ננוחם

למעלה